• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
عجب داوری حالم از داور و اون نیمار // بهم میخوره

چه طور این نیمار // خودش رو زمین زد داور چه /// بود که پنالتی اخراج داد به جای اینکه به نیمار کارت بده

خیلی داور به نفع اونا گرفت

پنالتی روی بیل هم نگرفت

ااااااااااااااااااااااااااااااااااه فاصله ای که میتونست 7 امتیاز بشه شد 1 امتیاز

Last edited by a moderator:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رئال قهرمان میشه شک نکنید ...
امشب بار دیگه لالیگا نشون داد واقعا این لیگ لاداوره(به عربی)

اون صحنه باد راموس به نیمار خورد عین موشک منهدم شد ! زرت پنالتی و اخراج !
صحنه آخرم که دیگه اوج دید داور رو نشون داد ...
کما اینکه روی رونالدو خطا بود ولی پشت محوطه !

تیمی که امشب باید 5-6تا میخورد با دو سوت 3امتیاز گرفت ! متاسفم برا سطح داوری لالیگا که شدیدا این چند ساله یکطرفه ی محض بوده !

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
عجب داوری حالم از داور و اون نیمار // بهم میخوره

چه طور این نیمار // خودش رو زمین زد داور چه // بود که پنالتی اخراج داد به جای اینکه به نیمار کارت بده

خیلی داور به نفع اونا گرفت

پنالتی روی بیل هم نگرفت

ااااااااااااااااااااااااااااااااااه فاصله ای که میتونست 7 امتیاز بشه شد 1 امتیاز
دو تا ک پنالتی نبود (کریس و اینیستا)
یکی رو بیل ک نگرفت
ولی الانم چیزی نشده رئال ک صدره تفاضلش از اتلتیک هم بیشتره
فقط زیاد کارت داد داوره

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
داوری خیلی وقته توی لالیگا مافیایی شده و اگه داور میذاشت که رئال این بازی رو ببره جای تعجب داشت !!!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
داور هم که با اخراج راموس درست دست گذاشت روی روحیه تیم و بعد از اون فقط رونالدو بود که داشت تلاش میکرد.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
داور هم که با اخراج راموس درست دست گذاشت روی روحیه تیم و بعد از اون فقط رونالدو بود که داشت تلاش میکرد.
راموس کارای بچه گونه میکنه
یه تنه تیم رو میبازونه
چندبارم این کارو کرده
ولی چ فایده

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
راموس کارای بچه گونه میکنه
یه تنه تیم رو میبازونه
چندبارم این کارو کرده
ولی چ فایده
بعضی حرکات راموس که توش شکی نیست ولی توی این بازی هیچ کاری نکرد. اگه داور بیخودی اخراجش نمیکرد آنجلوتی هم مجبور نبود بنزما رو با یه مدافع تعویض کنه و تیم دفاعی بشه که نتیجش رو هم دیدیم o_O

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
فقط تعصب کورکورانه.باز ما میگیم رو رونالدو پنالتی نبود!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بعد از چندین و چند الکلاسیکو که در این سالها زنده دیدم و الکلاسیکوهایی که از سالهای قبل فیلمش رو دیدم به این نتیجه رسیدم که مشکل رئال در نبردن بارسا فارق از مصدومیت و داور و ... فقط نداشتن بازیکنی با خصوصیت ***** تیم هست . تکنیک و تاکتیک داشتن کافی نیست که اگه بود تو همین تیم فعلی در حد اعلا موجود هست . بازیکنی مثل رائول و یا زیدان که بتونه تیم رو از هیجانات کاذب دور کنه و با مدیریت بازی ریتم دلخواه مربی رو توی زمین اجرا کنه . بنظرم تو تیم فعلی آلونسو همچین قابلیتی رو بالقوه داره .
بازی بعد از گل دوم رئال تو مشت رئال بود و میتونست به نفع خودش بازی رو بگردونه ولی اینطور نشد .

دوستان خواهشا بحث داور و داوری رو مطرح نکنید ، امشب که اشتباهاتش تقریبا برای دو تیم مساوی بود و بازیهای قبل هم که مفصل بحث شده .
امشب شدیدا جای خالی اوزیل توی بازی رئال احساس میشد ، این بازیکن میتونست همون ***** باشه که من میگم رئال نیاز داره ، چند هفته بعد از انتقال اوزیل ، آنجلوتی صراحتا گفت که با این انتقال موافق نبوده ، بهر حال هر کسی که مسئول این انتقال بوده ولی رئال از این انتقال ضرر کرده .

.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
عجب بازی بود , کاش با یه برد شیرین تموم می شد
:general507:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
بعد از چندین و چند الکلاسیکو که در این سالها زنده دیدم و الکلاسیکوهایی که از سالهای قبل فیلمش رو دیدم به این نتیجه رسیدم که مشکل رئال در نبردن بارسا فارق از مصدومیت و داور و ... فقط نداشتن بازیکنی با خصوصیت ***** تیم هست . تکنیک و تاکتیک داشتن کافی نیست که اگه بود تو همین تیم فعلی در حد اعلا موجود هست . بازیکنی مثل رائول و یا زیدان که بتونه تیم رو از هیجانات کاذب دور کنه و با مدیریت بازی ریتم دلخواه مربی رو توی زمین اجرا کنه . بنظرم تو تیم فعلی آلونسو همچین قابلیتی رو بالقوه داره .
بازی بعد از گل دوم رئال تو مشت رئال بود و میتونست به نفع خودش بازی رو بگردونه ولی اینطور نشد .

دوستان خواهشا بحث داور و داوری رو مطرح نکنید ، امشب که اشتباهاتش تقریبا برای دو تیم مساوی بود و بازیهای قبل هم که مفصل بحث شده .
امشب شدیدا جای خالی اوزیل توی بازی رئال احساس میشد ، این بازیکن میتونست همون ***** باشه که من میگم رئال نیاز داره ، چند هفته بعد از انتقال اوزیل ، آنجلوتی صراحتا گفت که با این انتقال موافق نبوده ، بهر حال هر کسی که مسئول این انتقال بوده ولی رئال از این انتقال ضرر کرده .

.
امضا چی میگه ؟ طرفدار رئالو عکس .... ؟ :general711:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
  • Like
Reactions: Six

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اگر داوری موردی نداشته باشه برنده بازی خودمونیم ، شک نکنید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

این پست من قبل از بازی !
به هر حال برد رو بیشتر به داور تبریک میگم تا بارسا !
فکر کنم یه چند سالی میشه که ماینکو همش داور ال کلاسیکو هست و نحوه داوریش هم که مشخصه .... !
به هر حال جز 2 گل اول بارسا و تیرک آلوز دیگه چیزی از بارسا ندیدم !

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
:mad:
همش تقصیر این راموس شد

اسپانيا لاليگا
تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
1 آتلتيكومادريد 29 22 4 3 66 21 45 70
2 رئال مادريد 29 22 4 3 80 30 50 70
3 بارسلونا 29 22 3 4 85 25 60 69

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رونالدو: مي‌خواستند بارسا در کورس بماند
ستاره پرتغالي رئال مادريد معتقد است که تمايل برخي به ماندن بارسلونا در کورس قهرماني باعث شکست رئال در ال‌کلاسيکو شده است.
کريستيانو رونالدو پس از شکست 4 بر 3 در ال‌کلاسيکو به انتقاد از داور مسابقه پرداخت و گفت: بازي سختي بود. افرادي بودند که نمي‌خواستند پيروزي ما يا خروج بارسا از کورس قهرماني را ببينند. مدت زيادي در اين تيم بوده‌ام. هر وقت رئال مادريد برنده مي‌شود بعضي‌ها ناراحت مي‌شوند. پيروزي ما حسادت آنها را برمي‌انگيزد.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: داور اشتباهات زيادي داشت. آنها بايد از داوري استفاده کنند که اهميت مسابقه را بداند. او بسيار عصبي بود. نمي‌خواهم خودم را توجيه کنم. مسائل زيادي وجود داشت. برخي مي‌خواستند بارسا در کورس قهرماني بماند.

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها حالا دیدید هی می گفتم دفاعمون هماهنگ نیست هی بعضی ها می گفتند مهاجم نوک می خوایم حالا درک کردید من به شخصه اصلا تو کتم نمیره راموس وسط بازی کنه! اکثر بازی های مهم اخراج میشه! کریم دیگه باید چیکار کنه؟؟؟ به نظرم یا اتلتیکو قهرمان میشه یا رئال - داخله لیگ قهرمانان هم یا بایرن یا رئال ولی 70 به 30 من شانس بایرن رو بیشتر می دونم

بالا