• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
توهم میزنی چرا اگه مسی تک به تکشو گل کرده بود و نمیار هم تک به تکشو گل میکرد که 6 تایی میشدید
سلطان ریده بود دیشب اگه سلطان بود که گل میزد سلطان دیشب اونی بود که 3 بار جرتون داد
داور نبود 5 تایی میشدید یا 4-2 جر پاره میشدید / کلا رئال همیشه زیره بارسا بوده و هست به قول بچه های اسپنیش jajajajajajajjajaj :general206:
حالا گریه نداره اشالله ساله دیگه میبرید :D
و داور به نفعون بود و نبردید و واقعا سوزش داره به کمک داور ادم نبره :general107:
اگه گل کرده بود؟ بلده گل کنه؟ :دی
اگه پیکه هم توپ کریم رو از رو خط نزده بود همون نیمه اول 3 تا رو خورده بودین؟
روی خط رو با تک به تک تفاوتش رو متوجه میشی؟ فک نکنم :D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
نحوه مهار کریس :general312:
1395251580_752430_1395606386_album_grande.jpg

نحوه مهار مسی :eek:
1395251580_752430_1395609849_album_grande.jpg

خوب معلومه گل میخوریم دیگه :general412:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
توهم میزنی چرا اگه مسی تک به تکشو گل کرده بود و نمیار هم تک به تکشو گل میکرد که 6 تایی میشدید
سلطان ریده بود دیشب اگه سلطان بود که گل میزد سلطان دیشب اونی بود که 3 بار جرتون داد
داور نبود 5 تایی میشدید یا 4-2 جر پاره میشدید / کلا رئال همیشه زیره بارسا بوده و هست به قول بچه های اسپنیش jajajajajajajjajaj :general206:
حالا گریه نداره اشالله ساله دیگه میبرید :D
و داور به نفعون بود و نبردید و واقعا سوزش داره به کمک داور ادم نبره :general107:

عزیز من مث اینکه یادت رفته کل تیمت دیشب افتاده بود دنبال دی ماریا و نمی تونستند 5 نفری بگیرنش و آخرش هم پاس گل داد !!
راستی رئال حدود 30 دقیقه 10 نفره بود ! یعنی یک سوم بازی شما یه یار بیشتر داشتید . میشه بفرمایید تو این مدت چیکار کردید ؟!
نگید رئال داشت دفاع می کرد که به یه چیز شک می کنم !

سلطانتون تو این 30 دقیقه چیکار کرد ؟
خیلی زحمت کشید و 2 تا پنالتی رو گل کرد ! پنالتی کریس هم جا مونده از بازی قبلیش بود که مینکو براش نگرفته بود ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان بارسایی عزیز
کل کل در تاپیک هواداری ممنوع هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لطفا مدیرانی که خیلی ادعای قانون مندی دارن این یوزر feryy رو یکم هدایت کنن...
اجرتون با ماینکو
شما که از هر فرصتی استفاده میکنید که حتی خارج از موضوع هم متلک بندازید :):):)چطور انتظار دارید که این تاپیک ها سر و سامان پیدا کنه.:general106:
اگه دست من بود کل یوزرهای بارسا رئال رو برای 2 3 روزی بن میکردم.

اینجا از دوستان طرفدار بارسا خواهش کردم که کل کل نکنند. در ادامه هم به پست هاشون رسیدگی میشه:angrybirds6:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
شما که از هر فرصتی استفاده میکنید که حتی خارج از موضوع هم متلک بندازید :):):)چطور انتظار دارید که این تاپیک ها سر و سامان پیدا کنه.:general106:
اگه دست من بود کل یوزرهای بارسا رئال رو برای 2 3 روزی بن میکردم.

اینجا از دوستان طرفدار بارسا خواهش کردم که کل کل نکنند. در ادامه هم به پست هاشون رسیدگی میشه:angrybirds6:
قصد جسارت نداشتم ... به خودت نگیر داش مهرداد ...
قبول کنید یه موقع هایی که حالتون خیلی خوبه مثل امروز خیلی حال میدید به یوزر هایی که هرچی از دهنشون در میاد میگن ...
یه روزایی هم به عکس رسمی گیر میدید ...
در نهایت تشکر از زحمات شما چون چیزی نداره غیر از دردسر...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا صادق جان. بازی برد و باخت داره. این دفعه ما بردیم. قبلا تو نیوکمپ هم شما بردید.
من خودم ناراحتم بعضی از بچه های بارسایی یا رئالی انچنان جوگیر میشن که انگار دیگه ال کلاسیکویی وجود نداره. همیشه یه سر بازی برده یه سر باخت
خود من هم حقیقتش انتظار برد بارسا رو نداشتم.
بیشتر از نتیجه از بازی زیبای هر دو تیم لذت بردم که تا 2 نصفه شب میخکوبمون کرده بود.
وجدانی مدیریت دردسر داره. بیشتر هم از خودی ها بخصوص منچستریهای گل زخم زبون خوردیم :)
لیگ المان که تمام شد. ایتالیا هم همینطور
امسال رقابت اسپانیا و انگلیس از همه جذاب تره
کاربر سکرتر ، قبلا گفتم که کل کل تو تاپیک هواداری ممنوع هست. شما اگه بحثی داری یا نقدی داری پست دوستان رئالی رو در تاپیک کل کل (با رعایت قوانین و شئونات نقل قول کن و پاسخ بده. با پست های شما در این تاپیک برخورد خواهد شد.)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پست های کل کلی که از طرف هواداران بارسایی ایجاد شده بود حذف شد.
در ضمن پست هایی که در پاسخ به این کل کل ها هم بود حذف شد.
از بچه های رئالی خواهش میکنم اگه پستی میبینید که جاش در تاپیک رئال نیست مثل پست توهین امیز یا تحریک کننده یا کل کل لطفا ریپورت بدید. بچه های مدیریت بهش رسیدگی خواهند کرد.

به بچه های بارسایی هم یاداوری میکنم که کل کل جاش اینجا نیست. در صورت ادامه یوزر شما به صورت موقت یا دائم مسدود میشه چون پست ها رو به مدیریت گزارش میکنم. شما هم اگه دیدید توهینی شده ریپورت بدید.

ممنون از لطف و همکاری همه بچه ها

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
به امید پیروزی رئال در ال کلاسیکو!
امیدوارم پرگل ببریم که دهن طرفدارای پر ادعای بارسا رو ببندیم!
کریسم 2 تا بزنه!بردی که کریس گل نزنه نمی چسبه!!

عجب داوری حالم از داور و اون نیمار // بهم میخوره

چه طور این نیمار // خودش رو زمین زد داور چه /// بود که پنالتی اخراج داد به جای اینکه به نیمار کارت بده

خیلی داور به نفع اونا گرفت

پنالتی روی بیل هم نگرفت

ااااااااااااااااااااااااااااااااااه فاصله ای که میتونست 7 امتیاز بشه شد 1 امتیاز
کاربر سکرتر ، قبلا گفتم که کل کل تو تاپیک هواداری ممنوع هست. شما اگه بحثی داری یا نقدی داری پست دوستان رئالی رو در تاپیک کل کل (با رعایت قوانین و شئونات نقل قول کن و پاسخ بده. با پست های شما در این تاپیک برخورد خواهد شد.)

توهینم تو تاپیک هواداری ممنوعه پست اول که هیچ برخوردی نشده پست دوم فقط فحشا سانسور شده بدونه اینکه بن بشه یا پست پاک بشه
کار من فعلا تو این تاپیک تموم شد همین الان یک بن دائم منو مستفیض کن تا همه بدونن خیلی عادلی و با طرفداران تیمهای مورد علاقت بیشتر برخورد میکنی:general304:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عرض کردم. شما ریپورت بده بررسی میشه. اینجا 4 5 تا مدیر داره. من خودم کمتر تاپیک رئال رو میبینم. اما بچه های دیگه هستند
شما وقتی ریپورت بدی مستقیم ادرس اون پست مشکل دار برای همه مدیرا و همکارا فرستاده میشه و هر کسی زودتر ببینه با اون پست برخورد میکنه.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
توهینم تو تاپیک هواداری ممنوعه پست اول که هیچ برخوردی نشده پست دوم فقط فحشا سانسور شده بدونه اینکه بن بشه یا پست پاک بشه
کار من فعلا تو این تاپیک تموم شد همین الان یک بن دائم منو مستفیض کن تا همه بدونن خیلی عادلی و با طرفداران تیمهای مورد علاقت بیشتر برخورد میکنی:general304:

اگه به توهین باشه که شماها 100000 برابرش توهین کردید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان خواهش میکنم این بحث و کل کل رو متوقف کنید
تذکرات لازم به یوزر هایی که کل کل رو در این تاپیک شروع کردن داده شده و در صورت ادامه مدیریت برخورد جدی تری میکنه

کل کل در تاپیک هواداری هر تیمی ممنوع هست

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوستان خواهش میکنم این بحث و کل کل رو متوقف کنید
تذکرات لازم به یوزر هایی که کل کل رو در این تاپیک شروع کردن داده شده و در صورت ادامه مدیریت برخورد جدی تری میکنه

کل کل در تاپیک هواداری هر تیمی ممنوع هست

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
شما کل پست هایی که به کل کل مربوط میشه حتی پست های من رو هم پاک کن

اینطور بهتره

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
جنجالی ترین اتفاق ال کلاسیکو/ پای بوسکتس روی صورت په په+عکس
داور اسپانیایی شب گذشته حرکت غیرورزشی هافبک بارسلونا روی مدافع رئال را ندید.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم های فوتبال رئال مادرید و بارسلونا شب گذشته در برنابئو به مصاف هم رفتند که این دیدار را کاتالان ها با نتیجه چهار بر سه به سود خود پایان دادند.

در یکی از صحنه های بازی بوسکتس هافبک بارسلونا با استوک هایش صورت په په مدافع رئال را لگد کرد و داور بازی این صحنه را ندید.

شکار این تصویر باعث شد تا مشخص شود که هافبک بارسا مستحق یک کارت قرمز بود اما با خوش اقبالی به ادامه بازی پرداخت.

13930104000053_PhotoL.jpg

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
Zlatan Ibrahimovic :"when the refree
awarded a penalty and booked Sergio Ramos with a direct red card I told my wife this game is over, has to tune a penalty else and so it happened. now I beleive that I understand the reason why I left barcelona"

زلاتان ابراهیموویچ: زمانی که داور پنالتی گرفت و راموس رو مستقیم اخراج کرد، به زنم گفتم این بازی دیگه تمومه! پنالتی ای که باید گرفته میشد گرفته شد! الان فهمیدم که چرا بارسلونا رو ترک کردم.
پیج:سفید های مادرید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اون از چند وقت پیش که به خاطر یه دلیل مسخره رونالدو رو 3 جلسه محروم کردن که تعداد گل هاش زیاد از مسی فاصله نگیره اینم از این:

گزارش کميته داوران اسپانيا عليه رئالي‌ها
کميته داوران اسپانيا انتقاد راموس و رونالدو از اونديانو ماينکو، داور ال‌کلاسيکو را به کميته مسابقات فدراسيون فوتبال اسپانيا گزارش کردند. منابعي در کميته داوران اين تصميم را تأييد کرده‌اند که درخواستي با امضاي فرانسيسکو روبيو، لوکاس اوسوريو و پابلو ميور با مضمون در نظر گرفتن جريمه براي اين بازيکنان در صورت امکان به کميته مسابقات ارسال شده است.
به نقل از فارس، اونديانو ماينکو در ال‌کلاسيکو يکشنبه شب سه بار به نشانه پنالتي در سوت خود دميد. پيروزي چهار بر سه بارسلونا در اين مسابقه دو پنالتي براي کاتالان‌ها و يک پنالتي براي شاگردان آنچلوتي در بر داشت و سرخيو راموس نيز از زمين مسابقه اخراج شد.
راموس در نشست خبري پس از اين بازي اعلام کرد: ال‌کلاسيکوي بسيار پرتنشي بود و نمي‌توانيم به دنبال مقصر باشيم اما به نظر مي‌رسد که يک نفر در زمين تأثير زيادي روي نتيجه مسابقه داشت. اميدوارم اونديانو ديگر بازي‌هاي ما را قضاوت نکند.
مهاجم پرتغالي رئال هم گفته بود که داور اشتباهات فراواني داشت و ماينکو از ترس سفيد شده بود که باعث مي‌شد فکر کنيد نتيجه بازي خارج از زمين مسابقه رقم خورده است.
.........................................

بالا