• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
t23q5p43t7yaq91vv5b2.jpg

koutaah

Registered User
لایک‌ها
20
به عنوان یه بارسایی باید بگم این حرکت کارت قرمز داره شدیدا و من ندیدمش ولی ، چرا این رو نشون میدید دوستان رئالی من و در مورد پنالتی اشتباه رونالدو حرف نمیزنین یا مثلا ما هم می تونیم راجب خطای همین آقای په په داسیلوا روی نیمار در نیمه اول در محوطه جریمه حرف بزنیم ...............نهایتا کل کل به کنار ، شخصا قبل از بازی هیچ امیدی به برد بارسا نداشتم و حتی اگه صد بار دیگه هم بازی کنن هرگز روی برد بارسا شرط نمی بندم ، چون از لحاظ تیم بودن به شدت آقای تاتا ترتیب ما رو دادن ، ولی انصافا همونجور که تاتا ، ترکیب مسخره رو به بازی فرستاد ، نمی دونم کارلتو چرا ایسکو رو به بازی نفرستاد؟؟؟!!!! یا با توجه به تجربه واران در الکلاسیکو و مهار کردن لئو مسی ، از راموس دوس داشتنی استفاده کرد؟؟؟؟؟؟ نهایتا خوشحالم که اینجوری سرنوشت رقم خورد ، ولی انتظاری از تاتا نداشتم و برعکس انتظارم از کارلتو بسیار بیشتر بود ، ولی دوستان من این حرف گاس هیدینگ کبیر رو به یاد بیارید که بعد از نمیه نهایی 2009 مقابل همین بارسای ما تو جلسه مطبوعاتی گفت در مورد داوری نظری ندارم و من تمام گله و شکایتم از بازیکنان و تیم خودمه ،که جوری بازی نکردن که احتیاجی به کمک داور نباشه ، آخ خداییش شما صد میلیون یورو رو بذارین تو یه کیسه بذارین تو تیم رئال بهتر از بیل جواب میده ، آخه وجدانا چند بار بی ترمز به معیت توپ از خط عبور کرد؟؟؟؟؟؟ ینی ایشون استپ هم بلد نیستن یا سر توپ؟؟؟؟؟یا مثلا کریم تو یکی از صحنه ها رسما می تونست به کمی کات دادن یا جهت دادن به توپ هت تریک کنه ولی راست انداخت جلو پای پیکه احمق ؟................................حرف آخر اینکه رئال شدیدا کمتر از انتظار حاضر شد و به نظرم تمرکز نداشت که بازی خودش رو بکنه و بارسا هم با خوش شانسی و بهره بردن از راموش و آقای داور و فرصت طلبی بازیکنانش بازی رو برد ، آها اینم بگم آخه راموس جان ینی تو نمی دونی بازیکنان برزیلی ما هاله مغناطیسی اطرافشون دارن و بری سمتشون اتوماتیک می افتن زمین!!!! اونوقت تو با این سبقه خرابت به نیمار ما دس می زنی تو محوطه جریمه و حالت تک به تک و انتظار داری نی افته.......آخ امان از راموس شما و پیکه ما الحق که شدن بلای جان تیم هاشون .........سال نو بر همه مبارک باشه ، سالی پر از موفقیت و پیشرفت داشته باشین دوستان

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
محض یاداوری:
در تاپیک های هواداری کل کل و بی احترامی به حریف خلاف مقررات هست و در صورت عدم توجه به این موضوع برخورد خواهد شد، لطفا رعایت کنید.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اوه باختیم ؟باورم نمیشه
منو باش فکر میکردم ۷امتیاز از بارسا جلو بیفتیم اما حالا....

Sent from my A1-810 using Tapatalk

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
وقتی از چهارتا بازی با حریفای اصلی 1 امتیاز بگیری نتیجش میشه سوم شدن هر چند هنوز هم میشه امیدوار بود 8 تا بازی مونده

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اینم از وضع دفامون بازم باختیم حالا چی میگید؟
اگه این تیمو مورینیو داشت کمه کم 3 تا بارسا می خورد . من در کل از 2 نفر تو این تیم انتقاد دارم 1. سرمربی 2. راموس / 1. اصلا تو بازی های مهم عملکرد خوبی نداره حالا تو لیگ قهرمانان می بینید بازی با دورتموند که بزار کنار بازی بعدیش حذف میشه2. داخله 90 درصد بازی های مهم اخراج میشه اینم شد بهترین مدافع جهان؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
م
وقتی از چهارتا بازی با حریفای اصلی 1 امتیاز بگیری نتیجش میشه سوم شدن هر چند هنوز هم میشه امیدوار بود 8 تا بازی مونده
من که امیدوار نیستم به نظرم اتلتیک قهرمان میشه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
واقعا کل تیم بد بازی کرد و فقط توپ رو الکی به هم پاس میدادنo_O بیل هم که یکی از بدترین بازی هاش رو انجام داد و تا حالا ندیده بودم رونالدو انقدر حرص بخوره! حالا فقط میتونیم بشینیم و منتظر لغزش بارسلونا و اتلتیک باشیم...

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
این Bale فقط جلو تیمهایی مثل سویا و....شاخ میشه! اینجور مواقع تو بازی گم ـه هی! اون از اوزیل که بازی با دورتموند 3به تک رو پاس نداد زد بیرون اینم از این دسته بیل !

ب جاش 2تا بازیکن ـه مَشتی میگرفتید باووو

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من دیر رسیدم
اما این راموس شورش و در اورده
بنزما تک ب تک و نمیزنه
شانس اوردیم تو اروپا کارت قرمز ندادیم

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من فکر میکنم امشب تکلیف لالیگا دیگه تا حد زیادی مشخص میشه .
اگر هر 3 تیم بازیهاشون رو ببرن میشه گفت قهرمانی به اتلتیکو خواهد رسید .
اگر بارسا و اتلتیکو امتیاز از دست بدن که قهرمانی مال خودمونه
اگر هم رئال امتیاز از دست بده که دیگه اصلا برام مهم نیست کی قهرمان بشه .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
وضعیت هجومی تیم خیلی نگران کنندس. امیدوارم حداقل رونالدو به اجبار تعویض نشه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
من فکر میکنم امشب تکلیف لالیگا دیگه تا حد زیادی مشخص میشه .
اگر هر 3 تیم بازیهاشون رو ببرن میشه گفت قهرمانی به اتلتیکو خواهد رسید .
اگر بارسا و اتلتیکو امتیاز از دست بدن که قهرمانی مال خودمونه
اگر هم رئال امتیاز از دست بده که دیگه اصلا برام مهم نیست کی قهرمان بشه .

ببین برادر عزیز یه سری چیز هست که خیلی وقته تو دلم مونده الان باس بگم

جدای از نتیایج و فرمایشات شما :

شما ببین با کارواخالی که عقل تو کلش نیست و سمت راست دفاع اتوبانه و موقع حمله کردن بد ترین پاس رو انتخاب میکنه

با ایارامندی که شعور بازی نداره و از نوع پاس هایی که میده میشه فهمید(تا حالا چندین باره دیدم ازش که تو موقعیت های عالی پاس های بی مورد و یا بعضا رو به عقب داده ــ یک بازیکن فاقد شعور فوتبالی)

با راموسی که فکر کنم اگه تلاششو بیشتر کنه رکورددار بیشترین دریافت کارت قرمز و زرد در طول یک فصل بشه و با وجود تعصب زیادی که داره به باشگاه کاملا زمین بازی رو با زمین گاو بازی اشتباه میگیره

با ایسکویی که فقط میل به تکروی داره و یه موی گندیده ی اوزیل نبوده تا الان(از نظر ایجاد موقعیت برای سایرین)

با بنزمایی که باید حداقل 3-4 تا 100٪ رو خراب کنه تا پای مبارکش به گلزنی باز شه و اصلا و ابدا در حد ترکیب اصلی تیم رئال مادرید نیست و نبوده و مطمعن هستم نخواهد شد

با سرمربی که تعداد باخت هاش و از برد هاش تو بازی های مهم تو کل دوران مربیگریش بیشتر بوده و یجورایی مغلوب بازی های بزرگه

با اینا نمیشه انتظار قهرمانی داشت عزیز دل.دوستمون اشاره خوبی داشت،این تیم بیش از هرچیزی به روانشناس احتیاج داره

فقط یه دیماریا و مودریچ خوبن و زحمت میکشن با آلونسو و رونالدو که دو نفر آخر از روز های خوبشون به دور هستن

بعد اونوقت دوستان خوبمون که این اواخر خوب فعال بودن و الان نیستن حرف از 3 گانه میزنن

صدای ..... از دور خوش است...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
نیمه دوم امیدوار کننده تر بود. تبریک میگم 5 بر 0 بردیم

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
@aliran93

به همه اینا گزاشتن دیگو به جای کاسیاس رو هم اضافه کن که بازی سویا یکی از شاهکاراش بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
متاسفانه مشکل ماها اینه که تا زمانی که تیم نتیجه میگیره همه میان تعریف و تمجید می کنند وقتی یکمی افت میکنه یهو همه میشن بد و سر فحش و میکشیم بشون . درصورتی این همون تیمی هست که تا 2 هفته پیش با 4 امتیاز اختلاف اول بود.
اصلا قهرمانی مهم نیست ، اگر کسی واقعا انتظار 3 گانه داشته باشه این فصل یا توهم داره یا کلا چیزی از فوتبال نمی دونه.
اگر رئال بتونه فقط یک قهرمانی بیاره ( مخصوصاً اگر اروپا باشه ) از نظر من فصل فوق العاده ای داشته .

سال بعد انتظار برای تعداد قهرمانی ها بیشتر خواهد بود.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بنظر من به علت بی ثباتی خط دفاع و غیر قابل پیش بینی بودن مدافعان عزیزمون امسال از لیگ و لیگ قهرمانان تا حدودی باید دل کند، مگر اینکه حریف های مستقیممون امتیاز از دست بدن که بعیده

در مورد لوپز هم آقای کارلتو مثل اینکه اول فصل موضعش رو تعیین کرده و غیر قابل تغییر هست؛به گفته ایشون ایکر در لیگ قهرمانان و حذفی و لوپز در لیگ.

لوپز و بنزما خیلی خوبن ولی ، در حد ترکیب نخست تیمی مثل رئال مادرید نیستن...

شما ببینید بارسلون مارو دبل میکنه، از اتلتیکو تو 2 بازی 1 امتیاز میگیریم و به سویا میبازیم و اختلافمون با صدر 3 امتیاز هست.خوب اگر تیمی سودای قهرمانی در سر داره باید حداقل به حریف های مستقیمش امتیاز نده چون هر امتیازی از دست بده ضرب در 2 میشه و به ضررش تموم میشه

تنها امیدی که هست جام حذفی هست امسال ، اونم به خاطر دفاع داغون تر از مای بارسلون هست

اگر کسی لطف کنه و تاکتیک تیم رو به من توضیح بده ممنونش میشم، چون حقیقتا من تاکتیکی در تیم نمیبینم و فقط هنر بازیکن ها رو دارم میبینم

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
پرچم بالاستـــــــــــــــــ...

اول از همه برای اون هوادارانی که تو بازی قبلی رونالدو رو هوو کردن متاسفم

دوم اینکه بنده به شخصه برای دو سه تا پیروزی یا برای شخص خاصی هوادار رئال نشدم که بخوام با دو سه تا شکست پشت تیم رو خالی کنم

به امید پیروزی تیم در بازی امروز مقابل تیم سخت کوش دورتموند

یه بار دیگه هم گفته بودم ؛ دورتموند تیم سال قبل نیست و فقط 3-4 تا از بازیکنای پارسالش رو داره

اما اینو نگفته بودم ؛ ما هم تیم سال قبل نیستیم و از بعضی جهات ضعف هایی بزرگی داریم

ولی اگر اتحاد بیبشتری توی تیم باشه و خط میانی سر حال باشه احتمال پیروزی زیاده

به امید پیروزی اونم از نوع مقتدرانش...

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
2 خبر خیلی بد برای ما رئالی ها :((((((((

مصدومیت رونالدو قبل از بازی با دورتموند :((((((

به گزارش سایت رسمی رئال مادرید مصدومیت زانوی رونالدو به شدت جدی است و او 3 ماه از میادین به دور خواهد بود :((((((

همچنین یه خبر بد دیگه هم هست

قراره ایکر کاسیاس هم با دخیا معاوضه بشه :(((((

خدااااااا از این بد ترررررررررررررررررر نمیششششششششششششه

دروغ 13 :D

بالا