• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
زنبور زرد ها رو له کردیم و انتقامی سخت ازشون گرفتیم

اینه مادرید

HALA MADRID

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چرا همتون بعد بازی اومدین ؟
تنها اینجا حوصله ی ادم سر میره

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نتیجه و بازی خوبی بود. رئال توی لیگ قهرمانان فراتر از چیزی که توی لیگا هست نشون میده و این خیلی امیدوار کنندست .
نباید از عملکرد خوب خط دفاع هم گذشت بخصوص کارواخال که عالی بازی کرد.

باید توی بازی برگشت هم به همین شدت و جدییت بازی کرد.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
فیفا بارسلونا را نقره داغ کرد/ محرومیت آبی و اناری‌ها از جذب یا فروش بازیکن
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) باشگاه بارسلونا را از جذب بازیکن جدید در دو مهلت نقل و انتقال بعدی بازیکنان محروم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بارسلونا به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین جذب بازیکنان زیر 18 ساله از سوی فیفا با محرومیتی سنگین روبرو شد و در دو پنجره بعدی نقل و انتقال بازیکنان نمی تواند هیچ بازیکنی را به خدمت بگیرد.

به این ترتیب باشگاه بارسلونا تا تابستان سال 2015 نمی تواند هیچ بازیکنی را بخرد یا بفروشد. این باشگاه اسپانیایی همچنین مبلغ 450 هزار فرانک سوئیس نیز جریمه شده است. این در حالی است که فدراسیون فوتبال اسپانیا نیز رقم 500 هزار فرانک سوئیس جریمه شده و یک سال هم زمان دارد تا قوانین جدیدی در این زمینه تعریف کند.

باشگاه بارسلونا در بین سال های 2009 تا 2013 با زیر پا گذاشتن قوانین جذب بازیکنان زیر 18 سال بازیکنان کوچک زیادی را به خدمت گرفته و از آنها در رقابتها استفاده کرده است.فیفا 90 روز به بارسلونا مهلت داده تا وضعیت این بازیکنان را مشخص کند.

نه فیفا و نه باشگاه بارسلونا هویت این بازیکنان را مشخص نکرده است اما در ماه گذشته میلادی سپ بلاتر رئیس فیفا در سخنرانی اعلام کرد باشگاه بارسلونا در مورد 6 بازیکنی که از بازی برای این باشگاه محروم شده اند، احتمالا با مجازاتی روبرو خواهد شد.

نام این بازیکنان به این شرح بود: لی سئونگ وو، پایک سئونگ هو و جانگ گیئولهی (کره جنوبی)، تئو چندری (فرانسه)، بابی آدکانی (نیجریه ای – هلندی) و پاتریس سوسیا (کامرون).

باشگاه چلسی نیز در سال 2010 به دلیل تخلف در جذب گائل کاکوتا از باشگاه لانس، با محرومیت از جذب و فروش بازیکن در دو مهلت نقل و انتقال بازیکن روبرو شد اما مدتی بعد در دادگاه این محرومیت برداشته شد.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
Pepe-Madrid-PI_20130722051905836_660_320.JPG

این بشر فوق العاده و بی نظیره و امسال به تکامل عالی دست پیدا کرده بازی با تمرکز با آرامش بدون خشونت و بدون کارت الکی

اگه نبود این بازی رو 1-2 تا گل خورده بودیم

سلامتی PEPE خیلی دوستش دارم

iker-casillas-goalkeeper-magazine.com_.jpg
\

و اما ایکر مقدس

مقدسه خودش همه چیز هست یک **** روحیه بخش

روح رئال مادرید

طرد شد ولی ماند چون عشق داشت یک عاشق مادرید کسی که خون سفید در رگ هایش جاری است یک مادریدیستا

او تنها یک گلر نیست او مقدس است

اینها رو یادمون نره :)

اگر این 2 نبودند این بازی مساوی شده بود

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ما همیشه تا اینجا شو راحت میایم
اما تو نیمه نهای به مشکل بر میخوریم
ببینیم این دفعه به کی میخوریم
خدا کنه پی اس جی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
uploadfromtaptalk1396543984842.jpg
خدا وکیل کاسیاس یه طرف ، لالیگا یه طرف باز کاسیاس سر سنگین تره
این همه افتخار اما انگار تو دروازه فقط کاسیاس ه ، کاسیاس خالی

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ما همیشه تا اینجا شو راحت میایم
اما تو نیمه نهای به مشکل بر میخوریم
ببینیم این دفعه به کی میخوریم
خدا کنه پی اس جی

خدا کنه منچستر یونایتد بالا بیاد بخوریم به منچستر
:D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
گزارش روز : شام مشترک فلورنتینو پرز با رادامل فالکائو و رئیس باشگاه موناکو !

این اتفاق شب گذشته در رستورانی در مادرید اتفاق افتاده است.

- شبکه " deportes cuatro " امروز چهارشنبه فاش کرد که شب گذشته در رستورانی در مادرید ، فلورنتیونو پرز در ساعات پایانی یک مراسم شام به جمع میهمانان اضافه شده است. در این مراسم شام ، مهمانان متعددی حضور داشتند . از جمله این مهمانان : رادامل فالکائو مهاجم مصدوم موناکو ، خورخه مندز مدیر برنامه های فالکائو ، دیمیتری ریبولوفف رئیس باشگاه موناکو و همچنین تیکی بگریستین مدیر باشگاه منچستر سیتی بودند. رئیس باشگاه رئال مادرید در 20 دقیقه پایانی مراسم وارد رستوران شد . هیچ کدام از مهمانان در هنگام خروج ، حاضر به اظهار نظر نشدند. گمانه زنی ها در مورد این مراسم شروع شده است و نزدیکترین شایعه بدین صورت است که دی ماریا سال آینده به موناکو خواهد پیوست و در عوض فالکائو به سیتی خواهد رفت. بدین ترتیب رئال مادرید هم به آرزوی دیرینه خود یعنی به خدمت گرفتن آگرو خواهد رسید.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
گزارش روز :این بار برای رئال مادرید؛ تاریخ تکرار می شود؟

31 سال پیش بارسلونا در سوم آوریل 1983 با شکست در زمین سوسیداد امیدهای خود برای کسب قهرمانی در لالیگا را از دست داد !

31 سال پیش در چنین روزهایی بارسلونا بصورت قطعی شانس قهرمانی در فصل 1982-1983 لالیگا را از دست داد.

بارسلونا در ورزشگاه آنوئتا در زمین سوسیداد به میدان رفته بود و در بدترین زمان ممکن گلی را دریافت کرد که نتوانست آن را جبران کند. در طول بازی بارسلونا توپ و زمین را در اختیار سوسیه داد که آن زمان قدرت اول اسپانیا بود ، واگذار کرده بود و دل به ضد حملات دوخته بود. از این طریق موقعیت های گل فراوانی را بدست اورد که " آرکونادا " دروازه بان افسانه ای تیم ملی اسپانیا در تمام این فرصت ها بارسا را ناکام گذاشت.

در انتهای بازی آرکونادا بهترین بازیکن زمین شد. در عکس دیگو مارادونا بازیکن آن زمان بارسا را در کنار لوپز اوفارته بازیکن سوسیداد مشادهده می کنید ! حال فردا رئال مادرید به زمین سوسیه داد می رود تا امیدهای خود برای فتح لالیگا را با پیروزی بر میزبانش حفظ کند. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ تاریخ به نوعی دیگر این بار برای رئال تکرار خواهد شد یا خیر ؟uploadfromtaptalk1396607856958.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
غیبت رونالدو در بازی با سوسیه داد

این مهاجم 29 ساله در سفر تیمش به باسک غایب خواهد بود. البته آنچلوتی اطمینان دارد رونالدو به بازی برگشت در برابر دورتموند خواهد رسید.

کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید تایید کرد کریستیانو رونالدو مهاجم تیمش در دیدار شنبه شب رئال مادرید برابر سوسیه داد غایب خواهد بود ولی حتما در بازی با دورتموند با تمام قوا به میدان خواهد رفت.

این بازیکن پرتغالی گل سوم تیمش را در بازی با دورتموند به ثمر رساند. آنچلوتی به خبرنگاران گفت:«کریستیانو در بازی برابر سوسیه داد استراحت خواهد کرد. ما ترجیح می دهیم او در بازی شنبه شب در مادرید بماند تا برای بازی بعدی ما برابر دورتموند آماده باشد.»

«من با رونالدو صحبت کرده ام و با هم تصمیم گرفتیم بهتر است او استراحت کند. طبیعی است که او دوست دارد در تمام مسابقات به میدان برود و مشکلی در اینباره نیست.»

در غیاب رونالدو احتمالات زیادی برای جانشینی او به وجود می آید. آنچلوتی افزود:«ما گزینه های زیادی داریم. موراتا می تواند در این مسابقه به میدان برود. ما می توانیم جای ایسکو را تغییر دهیم یا اینکه سایر مهاجمان را جا به جا کنیم.»

«گرث بیل عالی و پایدار بازی می کند. او می تواند در جای رونالدو به میدان برود.»

رئال مادرید در حال حاضر در جدول لالیگا سوم است و آن ها امیدوارند بتوانند با افزایش فشارها بر بارسلونا و اتلتیکو مادرید به صدر جدول برسند.

شانس ماست دیگهuploadfromtaptalk1396625144689.jpg

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
به نظر من آنجلوتی مربی ترسوییه تو این مقطع حساس از فصل که لیگ رو داره از دست میده بیرون گذشتن رونالدو از ترکیب چه دلیلی داره

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شک نکن اگه میتونست بازی کنه بش بازی میداد

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
الان چند تا بازی پشت سر همه که الونسو و بیل پر اشتباه ظاهر شدن ولی هنوز تو ترکیب اصلین کاسیاس که میتونه روحیه بده به خط دفاع باید روی نیمکت باشه هیچ وقت خط حمله رو هماهنگ ندیدیم و هر کی توپ میفته زیر پاش شوت میکنه مربی اونقدر باید جذبه داشته باشه که جلوی این تکرویا رو تو تیم بگیره توی ال کلاسیکو بعد از این که تیم گل مساوی رو خورد کلا متمرکز شده بود روی دفاع از تک تک گلایی هم که خورد اصلا عافلگیر نشدم تا اینجای فصل نشون داده که مرد بازیهای بزرگ نیست توی اروپا هم چه اتلتیکو چه بارسا چه بایرن شانس قهرمانیشون بیشتره

بالا