• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بازی کنان بزرگ تو بازی ای بزرگ محک زده میشن
واسه این تازه کارا ال کلاسیکو یه امتحان خیلی سخته
بعد بیل نه تو جزیره دربی حساس داشته نه تو اروپا چمپیونز داشته نه با تیم ملی
در کل بیل اشتباه داشته اما یه ستاره اس انصافا

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
بازیکن خوب احتیاجی به زمان نداره این بارسا نصف اون تیمی هم نیست که تو زمان مورینیو بود بردنش هم افتخار نیست دیگه دبل شدن...:general208:

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بازیکن خوب احتیاجی به زمان نداره این بارسا نصف اون تیمی هم نیست که تو زمان مورینیو بود بردنش هم افتخار نیست دیگه دبل شدن...:general208:
منم موافقم برید انتقاد های منو بخونید اونم وقتی 4 امتیاز جلو بودیم هنوز هم میگم این تییم نه دفاع داره نه سرمربی که به دردش بخوره
بارسا انقدر ضعیف شده که در خانه با اتلتیک مساوی می کنه بعد ما در خونه بهش می بازیم! دورتموند که حریف نیست تعجی نداشت اگه بهش 6 تا هم می زدیم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بارسا همین الانش هم خیلی قویه چی چی میگید نصف اون تیم هم نیست

شکست خوردنمون در الکلاسیکو هم که دیگه همه دیدید چطور بوده

در مورد اتلتیکو اتلتیکو تیم خیلی قوی هست بازی بی نظیری رو به نمایش میزارن البته بماند که تا چه حد بازی و سرمربیشون کثیف و حال به هم زنه همچین میگی تو خونه با اتلتیکو مساوی میکنند انگار اتلتیکو تیم مالاگا هست اتلتیکو خیلی قوی هست و بارسا شانس اوورد نباخت

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

در مورد اتلتیکو اتلتیکو تیم خیلی قوی هست بازی بی نظیری رو به نمایش میزارن البته بماند که تا چه حد بازی و سرمربیشون کثیف و حال به هم زنه همچین میگی تو خونه با اتلتیکو مساوی میکنند انگار اتلتیکو تیم مالاگا هست اتلتیکو خیلی قوی هست و بارسا شانس اوورد نباخت
یعنی بارسا قویتر از اون موقعشه!!! یه حرفایی میزنیا دلم می خواد با بایرن بخوره بفهمی قوی بودن چیه! رئال, اون رئال نیست سال اخر که یادته قهرمان شدن چه جوری داخله نیوکمپ تحقیر شدن اگه این تیم دسته مورینیو بود کولاک می کرد

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

اتلتیک تیم خوبیه ولی بیشترین تاثیر مثبت رو افت بارسا و رئال گذاشته روی امتیاز هاش بارسا نسبت به پارسال کم کم 20 درصد افت کرده رئال هم یه خرده بیشتر از بارسا یه نگاه به باخت های اتلتیک و رئال کن می فهمی
راجبه شکست من داوری رو مقصر نمی دونم یه پنالتی اینبر یه پنالتی اونبر با هم صاف وقتی راموس فقط بلده اخراج شه دیگه کی مقصره!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یعنی بارسا قویتر از اون موقعشه!!! یه حرفایی میزنیا دلم می خواد با بایرن بخوره بفهمی قوی بودن چیه! رئال, اون رئال نیست سال اخر که یادته قهرمان شدن چه جوری داخله نیوکمپ تحقیر شدن اگه این تیم دسته مورینیو بود کولاک می کرد
مورینیو همونیه که باعث شد اونطوری از دورتموند شکست بخوریم سال قبلش اونطوری از بایرن اون شکست های اول کارش هم از بارسا یادمون نمیره
همونیه که نزدیک بود کاری کنه با گالا حذف بشیم
مورینیو همونیه که 3 فصل موند و این نتایج رو گرفت همونیه که ایکر مقدس رو نیممت نشین کرد و با همه تیم به دعوا پرداخت همونیه که فینال جام حذفی رو مثل آب خوردن داد به اتلتیکو تا اینطوری شاخ بشن و انگیزه بجگیرن و رکورد 12 سالمون رو شکست
مورینیو 3 فصل موند اما آنچلوتی فصل اولشه
اتلتیک تیم خوبیه ولی بیشترین تاثیر مثبت رو افت بارسا و رئال گذاشته روی امتیاز هاش بارسا نسبت به پارسال کم کم 20 درصد افت کرده رئال هم یه خرده بیشتر از بارسا یه نگاه به باخت های اتلتیک و رئال کن می فهمی
راجبه شکست من داوری رو مقصر نمی دونم یه پنالتی اینبر یه پنالتی اونبر با هم صاف وقتی راموس فقط بلده اخراج شه دیگه کی مقصره!
اتلتیکو تیم جنگجنده ایه خیلی جنگنده و این بهترین سلاح در برابر قطع پاس و تیکی تاکا هست به خاطر همینه برابر بارسا خوب نتیجه میگیره به خاطر همینه برزیلب اسپانیا رو برد و همیشه فعلا میبره

باز هم میگم آنچلوتی فصل اولشه و تو همین فصل اول تو هر 3 جام مدعی هستیم

افتضاح وحشتناک مورینیو رو تو فصل اولش یادم نرفته !

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
مورینیو همونیه که باعث شد اونطوری از دورتموند شکست بخوریم سال قبلش اونطوری از بایرن اون شکست های اول کارش هم از بارسا یادمون نمیره
همونیه که نزدیک بود کاری کنه با گالا حذف بشیم
مورینیو همونیه که 3 فصل موند و این نتایج رو گرفت همونیه که ایکر مقدس رو نیممت نشین کرد و با همه تیم به دعوا پرداخت همونیه که فینال جام حذفی رو مثل آب خوردن داد به اتلتیکو تا اینطوری شاخ بشن و انگیزه بجگیرن و رکورد 12 سالمون رو شکست
مورینیو 3 فصل موند اما آنچلوتی فصل اولشه

اتلتیکو تیم جنگجنده ایه خیلی جنگنده و این بهترین سلاح در برابر قطع پاس و تیکی تاکا هست به خاطر همینه برابر بارسا خوب نتیجه میگیره به خاطر همینه برزیلب اسپانیا رو برد و همیشه فعلا میبره

باز هم میگم آنچلوتی فصل اولشه و تو همین فصل اول تو هر 3 جام مدعی هستیم

افتضاح وحشتناک مورینیو رو تو فصل اولش یادم نرفته !
قبول دارم مورینیو سال اول خوب نیود ولی باید قبلشم دید دیگه قبل از مورینیو رئال چه جوری بود؟؟ قبل از انجلوتی چه جوری بود؟ ؟ دیگه رئال اخراش کارش شده بود بردن بارسا - با دورتموند هم من اصلا تقصیر مورینیو نمی دونم اون فصل دورتموند یه پدیده بود واسه ی خودش بایرنم به زحمت و شانس ازش برد
سال اول مورینیو هم تو همین مقطع ما داخله 3 جام شانس داشتیم - از نظر من امسال خوش بینانه 1 جام می گیریم بد بینانه هیچی- مورینیو شخصیت داد به تیم - انجلوتی چی؟- تو اون مقطع لوپز سر بود از کاسیاس- نباید تعصبی دید اصلا این چه حرفیه که می زنن کاسیاس مقدس!!! من همین الانم لوپز رو ترجیع میدم- در جال حاظر 4 نفر زیادین داخله رئال 1. راموس 2. لوپز یا کاسیاس 3. اربلوا4.سرمربی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بالاخره داریم یه بازی خوب از ایارامندی میبینیم. رونالدو وقتی توی بازیه اگه هیچ کاری هم نکنه حداقل 3 تا از بازیکنای حریف رو درگیر میکنه و بیل و بنزما آزادتر میتونن بازی کنن و اینجوری به مشکل نمیخوریم.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
قبول دارم مورینیو سال اول خوب نیود ولی باید قبلشم دید دیگه قبل از مورینیو رئال چه جوری بود؟؟ قبل از انجلوتی چه جوری بود؟ ؟ دیگه رئال اخراش کارش شده بود بردن بارسا - با دورتموند هم من اصلا تقصیر مورینیو نمی دونم اون فصل دورتموند یه پدیده بود واسه ی خودش بایرنم به زحمت و شانس ازش برد
سال اول مورینیو هم تو همین مقطع ما داخله 3 جام شانس داشتیم - از نظر من امسال خوش بینانه 1 جام می گیریم بد بینانه هیچی- مورینیو شخصیت داد به تیم - انجلوتی چی؟- تو اون مقطع لوپز سر بود از کاسیاس- نباید تعصبی دید اصلا این چه حرفیه که می زنن کاسیاس مقدس!!! من همین الانم لوپز رو ترجیع میدم- در جال حاظر 4 نفر زیادین داخله رئال 1. راموس 2. لوپز یا کاسیاس 3. اربلوا4.سرمربی
داداش ایکر واقعا مقدسه برات دلیل میارم حتی اگه کمی هم از لوپز ضعیف تر باشه که به نظر من نیست وقتی تو دروازست هوادارا یک صدا ترن تیم روحیه بهتری داره این رو به وضوح میشه دید

تو همین بازی با دورتموند دیگه هوادارا هو نکردند و یک صدا تشویق بودند

ایکر فرا تر از یک دروازه بانه وقتی هست انگار روح رئاله

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی خوبی بود ...
اولش نه اما خوب رفته رفته بهتر شد .
ایبرا واقعا عالی بازی کرد هم توی دفاع و هم توی حمله . میشه گفت بهترین بازیکن زمین بود.

امشب یه چیزی رو به عینه دیدم ، اونم اینه که این لقب فرمانده واقعا برازنده رونالدو هست . بودنش توی زمین سبک بازی رو عوض می کنه . حضورش به خاطر شخصیتش ، نوع تلاشش ، حرکاتش و در نهایت نوع بازیش واقعا توی سبک بازی رئال تاثیر گذار هست .
درسته رئال بدون اون هم مقتدرانه می بره اما بازیهایی که رونالدو هست اصلا یک حال و هوای دیگه ای داره .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بازی خوبی بود ...
اولش نه اما خوب رفته رفته بهتر شد .
ایبرا واقعا عالی بازی کرد هم توی دفاع و هم توی حمله . میشه گفت بهترین بازیکن زمین بود.

امشب یه چیزی رو به عینه دیدم ، اونم اینه که این لقب فرمانده واقعا برازنده رونالدو هست . بودنش توی زمین سبک بازی رو عوض می کنه . حضورش به خاطر شخصیتش ، نوع تلاشش ، حرکاتش و در نهایت نوع بازیش واقعا توی سبک بازی رئال تاثیر گذار هست .
درسته رئال بدون اون هم مقتدرانه می بره اما بازیهایی که رونالدو هست اصلا یک حال و هوای دیگه ای داره .
ای ول داداش خیلی حال کردم
خووب اومدی فرمانده رو

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
سلام دوستان

گلهای دوم وسوم که کاملا شانسی بودن و گل چهرم هم چون حریف وا داده بود زدیم

متاسفانه هنوز هیچ تاکتیکی دیده نمیشه جز هنر بازیکنا

بازی با دورتموند هم 2گل از 3 گل تیم رو خود دورتموندی ها تقدیم کردند و تو چند صحنه خوش شانس بودیم

من از تیم امسال با این وضع بازی هیچ انتظاری ندارم و هر اتفاقی بیفته و اگر جامی گرفته بشه روی خلاقیت بازیکنا بوده

فقط یک نکته مثبت داشت دو بازی اخیر و اون هم درخشش کارواخال و ایارامندی و ایسکو بود که جرقه هایی از داشتن مغز مخصوصا تو کله کارواخال و ایارامندی دیده شد...

راسی یکی ب من بگه این ایرا چرا بعد از گل اول خوشحال ی نکرد ؟

جناب هوادار دو آتیشه، ایشون از همین تیم کذا در ابتدای این فصل با مبلغی بیخود به عضویت تیم رئال مادرید در آمده اند...

این بازی خداییش بهتر بود ولی عملکرد کلیش افتضاح بوده تا به الان

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سلام دوستان

بازی با دورتموند هم 2گل از 3 گل تیم رو خود دورتموندی ها تقدیم کردند و تو چند صحنه خوش شانس بودیم

من از تیم امسال با این وضع بازی هیچ انتظاری ندارم و هر اتفاقی بیفته و اگر جامی گرفته بشه روی خلاقیت بازیکنا بوده

فقط یک نکته مثبت داشت دو بازی اخیر و اون هم درخشش کارواخال و ایارامندی و ایسکو بود که جرقه هایی از داشتن مغز مخصوصا تو کله کارواخال و ایارامندی دیده شد...

جناب هوادار دو آتیشه، ایشون از همین تیم کذا در ابتدای این فصل با مبلغی بیخود به عضویت تیم رئال مادرید در آمده اند...

داداش میدونم از کجا اومده
اما خوشحالی بعد گل ش با این حرف ای شما درک نمیکنم
تازه با این حرف ا که باس بیشتر خوشحال میشد
رونالدو نیس که بعد چند سال موفق از یونایتد ب مادرید اومده باشه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام دوستان

آها اون موقع فکر میکنی بردن چجوئریه دیگه همینجوریه بازی قبل 3-0 شانسی اینم 4-0 شانسی ؟؟؟؟!!!!!

در ضمن سامی خدیرا هم مصدومه دیماریا هم نبود کریس رونالدو هم نبود خسه هم نبود

مگه بارسا تو زمین خودش چطوری برد ؟؟؟؟

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
آها اون موقع فکر میکنی بردن چجوئریه دیگه همینجوریه بازی قبل 3-0 شانسی اینم 4-0 شانسی ؟؟؟؟!!!!!

من نگفتم شانسی بردیم

میگم بیشتر گل ها تو این دو بازی شانسی بوده و هدیه حریف

پیروزی واقعی یعنی مثل پیروزی های من سیتی یا لیورپول ویا مثل بایرن که مشخصه یه برنامه ای برای بازی دارن

حالا اینا هم نه، سلتیک اسکاتلند،بازل سوئیس و .... هم از ما با برنامه ترن

نه اینکه از اشتباهات مسخره حریف که مقطعی هست به گل برسی بالاخره هر تیمی اینقدر سوتی نمیده دیگه و اگه به یه تیمی بخوریم که به راحتی باج نمیده اون موقع باید دست به دعا بشیم که اشتباه کنن ؟

نه سید.شما جلو پاتو داری میبینی و فقط امروزتو خوشی.حرف من مال وقتیه که بخوریم به بایرن یا همین اتلتیکوی خودمون

اون موقع چی ؟ اون موقع هم میگی بازی همینه دیگه و طبیعیه ؟

بارسا بت ما نیست که اونو ملاک قرار بدیم چون اون اینطوری برده پس برد اینطوری خیلی خوبه و همیشه جواب میده

امیدوارم وقتی تیم تو چالش بزرگی افتاد و نتونست موقعیت خلق کنه هم اینجور حی و حاضر و آماده جواب دادن باشی...

مربی تیم فقط جنتلمن تشریف داره و آروم.فقط همین

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
داداش ایکر واقعا مقدسه برات دلیل میارم حتی اگه کمی هم از لوپز ضعیف تر باشه که به نظر من نیست وقتی تو دروازست هوادارا یک صدا ترن تیم روحیه بهتری داره این رو به وضوح میشه دید

تو همین بازی با دورتموند دیگه هوادارا هو نکردند و یک صدا تشویق بودند

ایکر فرا تر از یک دروازه بانه وقتی هست انگار روح رئاله
من از تاثیر گذاریش باخبرم ولی یا باید لوپز بره یا کاسیاس ! 2 تا دروازه بان یک سطح یرای هیچ تیمی خوب نیست اره در جریانم تو رئال هواداران خیلی نقش دارند مثل رفتن مورینیو
ولی با مقدس ابم تو یه جوب نمیره!

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من نگفتم شانسی بردیم

میگم بیشتر گل ها تو این دو بازی شانسی بوده و هدیه حریف

پیروزی واقعی یعنی مثل پیروزی های من سیتی یا لیورپول ویا مثل بایرن که مشخصه یه برنامه ای برای بازی دارن

حالا اینا هم نه، سلتیک اسکاتلند،بازل سوئیس و .... هم از ما با برنامه ترن

نه اینکه از اشتباهات مسخره حریف که مقطعی هست به گل برسی بالاخره هر تیمی اینقدر سوتی نمیده دیگه و اگه به یه تیمی بخوریم که به راحتی باج نمیده اون موقع باید دست به دعا بشیم که اشتباه کنن ؟

نه سید.شما جلو پاتو داری میبینی و فقط امروزتو خوشی.حرف من مال وقتیه که بخوریم به بایرن یا همین اتلتیکوی خودمون

اون موقع چی ؟ اون موقع هم میگی بازی همینه دیگه و طبیعیه ؟

بارسا بت ما نیست که اونو ملاک قرار بدیم چون اون اینطوری برده پس برد اینطوری خیلی خوبه و همیشه جواب میده

امیدوارم وقتی تیم تو چالش بزرگی افتاد و نتونست موقعیت خلق کنه هم اینجور حی و حاضر و آماده جواب دادن باشی...

مربی تیم فقط جنتلمن تشریف داره و آروم.فقط همین
موافقم

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

به این تیم که 4 تا چیه 10 یزنیم هم فایده نداره تا مقابل تیم های بزرگ ببازیم از 3 تیم بالای جذول ما فقط 1 امتیاز گرقتیم! این خوبه؟ شدیم تو لیگ مثل ارسنال

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها من یه مقایسه می کنم با استقلال
درسته فاصلشون از زمین تا اسمونه
ولی اوایل فصل من هی می گفتم این تیم تاکتیک حالیش نیست فقط روی اسم بازیکناش و تکنیک خودشون داره میبره تازه اون موقع که صدر بودیم- همه می گفتند برو چرن نگو - اصلا من با اینکه استقلالیم اینو قاطع می گم پرسپولیس وقتی یه بازیی رو میبره خیلی خوب بازی می کنه و تاکتیکش درون بازی کاملا معومه ولی تیم ما چی! اگه بخوایم بر اساس کیفیت بازیامون نتیجه گیری کنیم ما نباید جز 7 تای اول باشیم
تو رئال هم همین موضوع صدق می کنه من خیلی از بازی هاش رو دیدم حتی وقتی 6 تا می زدیم اکثرا روی خلاقیت بوده تا تاکتیک
چرا تو بازی های مهم نتیجه خوب نمی گیریم؟؟ به خاطر اینکه بازیکن های حریف تفاوتشون با بازیکن های ما کم میشه و خلاقیتمون تا حدود زیادی کاهش پیدا می کنه

بالا