• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

جناب هوادار دو آتیشه، ایشون از همین تیم کذا در ابتدای این فصل با مبلغی بیخود به عضویت تیم رئال مادرید در آمده اند...

این بازی خداییش بهتر بود ولی عملکرد کلیش افتضاح بوده تا به الان
[/QUOTE]
39 میلیون یوروی مبلغی بیخود ؟
دادا بی خیال

فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
نمیفهمم چرا ایسکو رو اینقدر دیر تعویض کردن افتضاح بازی میکرد
دیماریا تو اون 10 دقیقه که به بازی اومد رو یکی از گلها موثر بود یه پاس گل هم داد اگه زودتر به بازی می اومد گلهای بیشتری هم میتونستیم بزنیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نمیفهمم چرا ایسکو رو اینقدر دیر تعویض کردن افتضاح بازی میکرد
دیماریا تو اون 10 دقیقه که به بازی اومد رو یکی از گلها موثر بود یه پاس گل هم داد اگه زودتر به بازی می اومد گلهای بیشتری هم میتونستیم بزنیم
اره داداش تو خوب بازی کردن دیماریا شکی نیس
اما داداش مریض ه واسه بازی با رورتموند داره اماده میشه
کاهش وزن پیدا کرده اونم دو کیلو نیم تو یه هفته خودت دید کارگردان داشت نشونش میداد چه لاغر شده

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
39 میلیون یوروی مبلغی بیخود ؟
دادا بی خیال

وقتی تیاگو با اون کیفیتش از بارسا میره بایرن با 30 ملیون و یا اوزیل از تیم خودمون با 45 میلیون اگه اشتباه نکنم

39 میلیون پول زیادیه برای بازیکنی با چنین سطحی !

البته ارزشش بعد ها معلوم میشه ولی تا الان افتضاح بوده

بچه ها من یه مقایسه می کنم با استقلال
درسته فاصلشون از زمین تا اسمونه
ولی اوایل فصل من هی می گفتم این تیم تاکتیک حالیش نیست فقط روی اسم بازیکناش و تکنیک خودشون داره میبره تازه اون موقع که صدر بودیم- همه می گفتند برو چرن نگو - اصلا من با اینکه استقلالیم اینو قاطع می گم پرسپولیس وقتی یه بازیی رو میبره خیلی خوب بازی می کنه و تاکتیکش درون بازی کاملا معومه ولی تیم ما چی! اگه بخوایم بر اساس کیفیت بازیامون نتیجه گیری کنیم ما نباید جز 7 تای اول باشیم
تو رئال هم همین موضوع صدق می کنه من خیلی از بازی هاش رو دیدم حتی وقتی 6 تا می زدیم اکثرا روی خلاقیت بوده تا تاکتیک
چرا تو بازی های مهم نتیجه خوب نمی گیریم؟؟ به خاطر اینکه بازیکن های حریف تفاوتشون با بازیکن های ما کم میشه و خلاقیتمون تا حدود زیادی کاهش پیدا می کنه

با کلیت حرفت کاملا موافقم

تیم بی برنامست و خلاقیت بازیکن ها شده تاکتیک اصلی تیم...

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
شما ها دارید از الان تیمو میکوبید برای یه آینده فرضی که به بایرن بخوریم

فوقش هم امسال هیچ ججامی نمیگیریم تیم سال اولشه برای سال بعد خیلی بهتر میشه و آنچلوتی میتونه افکارش رو خوب پیاده کنه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
وقتی تیاگو با اون کیفیتش از بارسا میره بایرن با 30 ملیون و یا اوزیل از تیم خودمون با 45 میلیون اگه اشتباه نکنم

با کلیت حرفت کاملا موافقم

تیم بی برنامست و خلاقیت بازیکن ها شده تاکتیک اصلی تیم...
داداش اخرین نتیجه ی بارسارو با این به یاد بیارید بعد این حرفارو بزنید
این بازیکنا تو هر بازی کمتر از 4 تا نمیزنند
این همون تیمی ه
که 5 به تیم دوم مادرید
9 به شالکه
فعلا 3 ب دورتموند زده
انصافم خوب چیزی ه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

داداش با تیاگو کاری ندارم
اما همه جا میگن پرز اوزیل رو مفت فروخت ه
بعد این دوتا بازیکن و چه جور با هم مقایسه میکنی
اوزیل جایگاه هش تو المان با این همه ستاره هنوز یکه.
تو مادریدم همش فیکس بود
ایرا از اوزیل بهتره؟
یه خورده منطقی حرف بزن
یا تو این مرحله با هم مقایسشون نکن

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
داداش اخرین نتیجه ی بارسارو با این به یاد بیارید بعد این حرفارو بزنید
این بازیکنا تو هر بازی کمتر از 4 تا نمیزنند
این همون تیمی ه
که 5 به تیم دوم مادرید
9 به شالکه
فعلا 3 ب دورتموند زده
انصافم خوب چیزی ه

9 تا چیه! 20 تا به شالکه یا دورتموند بزنه / تو بازی های مهم چیکار می کنند؟؟؟ بازی های شالکه و دورتموند که بازی نبوده شالکه که هیچی / دورتموند هم در چند سال اخیر ضعیف ترین تیمه خودشو داره
با بارسا که رفت و برگشت باخت ( اصلا هم بحث داوری مهم نبوده ) - با اتلتیک هم که رفت و برگشت 1 امتیاز گرفت با سویا هم که بماند

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
9 تا چیه! 20 تا به شالکه یا دورتموند بزنه / تو بازی های مهم چیکار می کنند؟؟؟ بازی های شالکه و دورتموند که بازی نبوده شالکه که هیچی / دورتموند هم در چند سال اخیر ضعیف ترین تیمه خودشو داره
با بارسا که رفت و برگشت باخت ( اصلا هم بحث داوری مهم نبوده ) - با اتلتیک هم که رفت و برگشت 1 امتیاز گرفت با سویا هم که بماند
داداش جدی که نمیگی
شوخی میکنی
تو دیگه کی هسی بارسلونا رو 3 به 1 زد
کجای کاری
مادریدم دو فصل ه تو زمین سوسیداد از این تیم نبرده

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
داداش جدی که نمیگی
شوخی میکنی
کجای کاری
من اصلا حرف سوسیه داد رو زدم ؟؟؟
کجای حرفم شوخی بود؟ یه بار دیگه برو پیاممو بخون

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
داداش با تیاگو کاری ندارم
اما همه جا میگن پرز اوزیل رو مفت فروخت ه
بعد این دوتا بازیکن و چه جور با هم مقایسه میکنی
اوزیل جایگاه هش تو المان با این همه ستاره هنوز یکه.
تو مادریدم همش فیکس بود
ایرا از اوزیل بهتره؟
یه خورده منطقی حرف بزن
یا تو این مرحله با هم مقایسشون نکن

قربون شکلت چرا چپه میگیری حرف منو

حرف دوستمون رو هم چپه گرفتی که !

من مقایسه قیمتی دارم نه مقایسه فنی

میگم اوزیل با اون همه اوزیل بودنش اونقدر، تیاگو با اون کیفیت خوبش 30 تا بعد اونوقت ایارا با این کیفیت
39 تا :eek:

کوتینیو که تو لیورپول بازی میکنه رو هم خیلی مفت خریدن ولی خیلی با کیفیته

تازه خیلی بازیکنای دیگه هستن که یادم نیست.ولی کلا عمو پرز عادت داره گرون میخره و مفت میفروشه

افتاد ؟!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در مورد تاکتیک رئال که کاملا مشخص هست :
وقتی که توپ دستشون هست : باز کردن بازی ، استفاده از عرض ، پیدا کردن کانال ها ، فرارهای سرعتی رونالدو ، بنزما ، بیل ، استفاده از فضاهای ایجاد شده در پشت دفاع .
وقتی که توپ دست حریف هست : بستن فضاهای وسط زمین با جمع شدن ، پرسینگ از جلو ، آمادگی برای ضد حمله های سرعتی ( که انصافاً بهترین تیم اروپا هست توی این یک مورد )

خلاقیت انفرادی بازیکنا همیشه یکی از فاکتور های گل زنی توی هر تیمی است . تیم هایی که بازیکن های خلاق بیشتری داشته باشند شانس پیروزی بیشتری دارند. حالا این خلاقیت می تونه توی دریبل زنی باشه ، توی شوت زنی باشه ، پاس باشه ، یا حتی حرکات بدون توپ و فضا سازی باشه ( کاری که کارواخان ، کوئنترائو ، مودریچ و ایسکو انجام میدن معمولا )

مشکل رئال هم در دفاع اصلا بازیکن هاش نیستند. اون به خاطر سیستم باز رئال هست که تا میان جمع بشن زمان می بره و یک سری فضاها رو در اختیار حریف قرار میده . حالا بعضی تیم های سرعتی می تونند از این فضاها خیلی خوب استفاده کنند ( مثل بارسلونا و اتلتیکو ) بعضی ها هم نمی تونند.

من فکر می کنم شاید یکی دوتا بازی رو میشه شانسی برد ، اما شانسی نمی شه اینجا جدول بود ، توی نیمه نهایی اروپا بود و توی فینال جام حذفی.

در مورد لوپر و کاسیاس هم یک نکته رو بگم ، آماده بودن این دو تا باعث شده تا هر دوتاشون توی هر بازی 100% وجودشون رو بگذارند و این عالیه ...

فکر کنم اینها رو خیلی خیلی ساده میشه دید .

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
داداش جدی که نمیگی
شوخی میکنی
کجای کاری

کی بارسا رو 3 -1 زدیم ؟

فصل پیش رو میگی ؟

با کیا اومدیم سیزده به در ما !!!!!!!!!!!!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
در مورد تاکتیک رئال که کاملا مشخص هست :
وقتی که توپ دستشون هست : باز کردن بازی ، استفاده از عرض ، پیدا کردن کانال ها ، فرارهای سرعتی رونالدو ، بنزما ، بیل ، استفاده از فضاهای ایجاد شده در پشت دفاع .
وقتی که توپ دست حریف هست : بستن فضاهای وسط زمین با جمع شدن ، پرسینگ از جلو ، آمادگی برای ضد حمله های سرعتی ( که انصافاً بهترین تیم اروپا هست توی این یک مورد )

خلاقیت انفرادی بازیکنا همیشه یکی از فاکتور های گل زنی توی هر تیمی است . تیم هایی که بازیکن های خلاق بیشتری داشته باشند شانس پیروزی بیشتری دارند. حالا این خلاقیت می تونه توی دریبل زنی باشه ، توی شوت زنی باشه ، پاس باشه ، یا حتی حرکات بدون توپ و فضا سازی باشه ( کاری که کارواخان ، کوئنترائو ، مودریچ و ایسکو انجام میدن معمولا )

مشکل رئال هم در دفاع اصلا بازیکن هاش نیستند. اون به خاطر سیستم باز رئال هست که تا میان جمع بشن زمان می بره و یک سری فضاها رو در اختیار حریف قرار میده . حالا بعضی تیم های سرعتی می تونند از این فضاها خیلی خوب استفاده کنند ( مثل بارسلونا و اتلتیکو ) بعضی ها هم نمی تونند.

من فکر می کنم شاید یکی دوتا بازی رو میشه شانسی برد ، اما شانسی نمی شه اینجا جدول بود ، توی نیمه نهایی اروپا بود و توی فینال جام حذفی.

در مورد لوپر و کاسیاس هم یک نکته رو بگم ، آماده بودن این دو تا باعث شده تا هر دوتاشون توی هر بازی 100% وجودشون رو بگذارند و این عالیه ...

فکر کنم اینها رو خیلی خیلی ساده میشه دید .

حقیقتش من بازی های مهم این فصل رو ندیدم که اینجور با برنامه باشیم

مگر با الچه یا رئال بتیس و تیم هایی از این دسته و کیفیت

ولی میشه با داشتن بازیکن های درجه 1 تعداد زیادی بازی رو بدون تاکتیک برد چون خود اون بازیکن درجه 1 به تنهایی یک تاکتیکه

میشه اینجای جدول بود چون یه لیگ دو اسبه هست

میشه اینجای لیگ قهرمانان بود چون حریف هامون تیم های داغونی بودن

و میشه فینال جام حذفی بود چون با همون تیم های لیگ دو اسبه و تیم های دسته پایین تر بازی کردیم

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حقیقتش من بازی های مهم این فصل رو ندیدم که اینجور با برنامه باشیم

مگر با الچه یا رئال بتیس و تیم هایی از این دسته و کیفیت

ولی میشه با داشتن بازیکن های درجه 1 تعداد زیادی بازی رو بدون تاکتیک برد چون خود اون بازیکن درجه 1 به تنهایی یک تاکتیکه

میشه اینجای جدول بود چون یه لیگ دو اسبه هست

میشه اینجای لیگ قهرمانان بود چون حریف هامون تیم های داغونی بودن

و میشه فینال جام حذفی بود چون با همون تیم های لیگ دو اسبه و تیم های دسته پایین تر بازی کردیم

خوب من پیشنهاد می کنم شما به جای رئال مادرید مثلا بری طرفدار بایرن مونیخ بشی ... چه کاریه آخه طرف دار یه تیمی باشی که اینقدر اذیتت کنه .

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
خوب من پیشنهاد می کنم شما به جای رئال مادرید مثلا بری طرفدار بایرن مونیخ بشی ... چه کاریه آخه طرف دار یه تیمی باشی که اینقدر اذیتت کنه .
من پاسخ شما رو دادم عزیز دل

و تو هیچ کدوم از پست هام هم چیزی از اذیت شدن ذکر نکردم

افتخارم این هست که چندین و چند ساله طرفدار این تیم هستم و مطمئنا خواهم بود

کلیت حرف من حالت انتقادی داره به دوستانی که جو زده عمل میکنن و پست میدن

و انتقادی دارم از سرمربی تیم که فکر میکنم بجاست

و الا اگر ضعف هامونو نگیم و به به و چه چه بزنیم میشه ماجرای کبک که سرش رو تو برف میکنه

پرچم بالاستــــــــــــــــــ...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
داداش تودوس داری یکی بشینه بات کل کل کن ه
من نیسم حوصله م ندارم .
برو تو کل کل جهانی اونجا خیلی خوبه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
قربون شکلت چرا چپه میگیری حرف منو

حرف دوستمون رو هم چپه گرفتی که !

من مقایسه قیمتی دارم نه مقایسه فنی

میگم اوزیل با اون همه اوزیل بودنش اونقدر، تیاگو با اون کیفیت خوبش 30 تا بعد اونوقت ایارا با این کیفیت
39 تا :eek:

کوتینیو که تو لیورپول بازی میکنه رو هم خیلی مفت خریدن ولی خیلی با کیفیته

تازه خیلی بازیکنای دیگه هستن که یادم نیست.ولی کلا عمو پرز عادت داره گرون میخره و مفت میفروشه

افتاد ؟!

داداش من یه چیزی در مورد خرید و فروش بگم خیالت راحت باشه

اصلا میدونی چطوری رئیس این باشگاه رئال و .و... انتخاب میشن

هر یه مدتی یه سری سهام دارا و افراد منتخب و ..... جمع میشن میگن کی میخواد رئیس بشه یه سری نامزد میشن از هر کدومشون میپرسن شما چقدر تا 1 سال دیگه سود درست میکنی برای باشگاه میگه انقدر مثل مزایده انقدر میگن و میگن تا یه نفر بیشترین سود رو بگه بعد طرف به اندازه ی کل ارزش باشگاه یه سفته ای چکی چیزی میزاره و به مقدار پولی که گفته سود میاره هم پول تو یه حساب سوییس میریزه یک سال میگزره کل ارزش باشگاه و دارایی ها را بررسی میکنند اگه باشگاه سود داده بود که بررسی میکنن از مقداری که اون طرف گفته سوده بیشتره یا کمتراگه بیشتر باشه اون اضافه رو هر چقدر میخواد باشه به عنوانم حقوق میدن به خود طرف اگه کمتر باشه از روی پول تو حساب سوییس بر میدارن تا بشه به اندازه ای که طرف گفته و اگه باشگاه ضرر داده باشه اول از حساب سوییس کلشو بر میدارن و بع چک اجرایی مییشه

پس ششما نگران مبلغ خرید و فروش نباش در نهایت به نفع رئاله و جچجنرین سال هم هست ما پولدارترین و سود ده ترین باشگاه جهانیم که به همین خاطر هم هست که هی عموپرز انتخابات رو میبره

مردم از بس تایپ کردم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خبر نگران کننده برای رئالی ها؛ رونالدو تمرین نکرد

ستاره ی پرتغالی باشگاه رئال مادرید نتوانست تمرینات مادریدی ها را پیش از دیدار فردا شب به پایان برساند و از سیگنال ایدونا پارک خارج شد

کریستیانو رونالدو ستاره ی پرتغالی باشگاه رئال مادرید به نظر در دیدار فردا شب مقابل بوروسیا دورتموند حضور نخواهد داشت او در مان اوایل تمرینات امروز رئال در دقیقه 20 با تشدید مصدومیت زانو زمین را ترک کرد.

رونالدو در دیدار هفته ی گذشته مقابل دورتموند بود که با مصدومیت از ناحیه زانو از زمین خارج شد آچلوتی سرمربی رئال در کنفرانس خبری پیش از بازی اعلام کرده بود که در صورتی از رونالدو استفاده خواهد کرد که او کاملا آماده باشد.

اما خبر خوب برای رئال مادرید این است که آن ها نیاز چندانی به رونالدو ندارند حتی اگر شکست 4 بر 1 سال گذشته نیز برایشان رقم بخورد آن ها به نیمه نهایی صعود خواهند کرد. بنابراین سرمربی ایتالیایی رئال چندان هم از اینکه می تواند به بازیکن لوکس خود برای دیدارهای مهم آینده استراحت دهد ناراحت نیست.uploadfromtaptalk1396900007041.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دقیقا وقتی که به ثبت یه رکورد فوق العاده نزدیک بود مصدوم شد :( امیدوارم به بازی های بعدی برسه

بالا