• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من رئال اگه مرحله بعد بخوره به چلسی بعید میدونم از پس چلسی و مورینیو بر بیاد.
از چلسی ایوانویچ فکر کنم محروم شده. از رئال هم فکر کنم محروم داریم. البته رئال تک کارته هم زیاد داره که میتونه براش دردسر ساز بشه.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
صعود رو تبریک میگم.

کوئنترائو نشون داده خیلی بهتر از مارسلو تو دفاع شرکت میکنه و مفید واقع میشه

این بازی مهم رو هم باختیم و باز هم ایارا و ایسکو و کارواخال تعطیل بودن و جناب بیل هم به جمعشون اضافه شد

با وجود رونالدو از هیچی نمیترسیم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

یک نفر چکار میتونه بکنه گل پسر ؟

باز هم احساسی پست میدی و حقیقت رو نمیپذیری که مربی مشکل تیمه

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بازی فوق العاده احمقانه ای بود از سوی رئال ...
تو عمرم از باخت اینقدر خوشحال نشده بودم.

تنها یاری که امشب عالی بود شانس بود که انصافا کارش رو خوب انجام داد .

تیم های بزرگ توی تک بازیهاشون ممکنه اینقدر فاجعه بشن ، خداروشکر که این تک بازی به ضرر ما تموم نشد .

باز هم اون حرف های قشنگ رو میزنی برادر ؟

تاکتیک تیم در زمانی که صاحب توپ و در زمانی که توپ دست حریفه چی بود این بازی ؟

آیا این رئاله ؟

بعد شما میای میگی اگه اذیتت میکنه برو هوادار بایرن شو

اینم یه بازی سخت و مهم که باز هم شانس باهامون یار بود

آیا همیشه شانس با ما یار هست ؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
مهم نتیجه نبود. صعود مهم بود که انجام شد. ولی از انصاف دور نشیم کمی شانس اوردیم

n550

Registered User
لایک‌ها
523
شانس نه در باخت بود نه در صعود...بی دقتی یه بازیکن مثل دیماریا که خیلی کمک تیم میشه باعث افت قدرت بازی تیمی همه میشه..خوب مطمئن باشید اگر دیماریا پنالتی رو گل میزد برنده بازی تیم رئال بود نه دورتموند..از طرفی واقعا انجلو برای این بازی بی برنامه بود..کاملا تابلو ..از طرفی اشتباه 2تا بازیکن رئال چه ربطی به تیم داره.....2تا گل رئال رئ اشتباه خودمون بود نه تاکتیک و قدرت تیم حریف....

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
اشتباه که نه پاس گل کلمه مناسبتریه ، اگه پنالتی رو گل میگرد در همون ابتدا کار تموم میشد ولی نشد.
خداروشکر تو هر بازی حساسی یه نابغه داریم البته اینبار سه تا داشتیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
صعود رو تبریک میگم.

کوئنترائو نشون داده خیلی بهتر از مارسلو تو دفاع شرکت میکنه و مفید واقع میشه

این بازی مهم رو هم باختیم و باز هم ایارا و ایسکو و کارواخال تعطیل بودن و جناب بیل هم به جمعشون اضافه شد

یک نفر چکار میتونه بکنه گل پسر ؟

باز هم احساسی پست میدی و حقیقت رو نمیپذیری که مربی مشکل تیمه
اگه جای دی ماریا رونالدو بود به نظرت بازی چند چند میشد؟
داداش چرا دوس داری با همه لج کنی و فقط حرف ه خودتو قبول داری.؟

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اتفاقا به نظر من
خدا کنه به چلسی بخوریم
تا دربو داغونش کنیم

بایرن خیلی بهتره تا چلسی ، مورینیو خودش مربی این تیم بوده اکثر بازیکنان هم اون زمان بودن یه شناخت خوبی داره از ت
با وجود رونالدو از هیچی نم Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
دوست گرامی رونالدو که نمی تونه بیاد دفاع وایسه! من اگه به اتلتیک بخوریم فقط شانسی می بینم

اتفاقا به نظر من

بایرن خیلی بهتره تا چلسی ، مورینیو خودش مربی این تیم بوده اکثر بازیکنان هم اون زمان بودن یه شناخت خوبی داره از ت

دوست گرامی رونالدو که نمی تونه بیاد دفاع وایسه! من اگه به اتلتیک بخوریم فقط شانسی می بینم
اشتباه گفتم چلسی برای ما خیلی خطرناک تره تا بایرن -

اشتباه گفتم چلسی برای ما خیلی خطرناک تره تا بایرن -
شاید خیلی ها مخالف این حرفم باشه ولی اگه به چلسی بخوریم می فهمید!
از نظر من 1.چلسی2.بارسا3. بایرن4.اتلتیک5.منچستر
البته از نظر قدرت نیستا از نظر قدرت شکست دادن رئال هست

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: L+X

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من میگم رئال تاکتیک و برنامه داره و آنجلوتی هم داره کار خودش رو انجام میده . کلا این ایده 2 تا باخت مربی بیرون یه ایده استقلالی پرسپولیسی هست یا کلا ایرانی . شما وقتی می تونی یگی یه مربی خوب نیست که 2 سال هیچ جامی نیاره .
توی بازی دیشب آنجلوتی به نظرم اشتباهات متفاوتی داشت ، مهمترینش عدم آماده سازی تیم از نظر روانی بود.
یه وقتایی هم که یکی مثل ایرامندی ( که من خیلی دوستش دارم ) پاس گل میده به حریف مربی چی کار کنه ؟

از همه عجیب تر برای من بازی ایکر بود ، دیشب اصلا روز خوبش نبود اما بازم تاثیرش رو گذاشت روی چند صحنه . کلا ایکر وقتی تیم توی مخمصه هست بهتر از وقتی هست که خیالش راحته .

من به هرحال به لیگ قهرمانان بیشتر از بقیه جام ها امیدوارم .

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اگه جای دی ماریا رونالدو بود به نظرت بازی چند چند میشد؟
داداش چرا دوس داری با همه لج کنی و فقط حرف ه خودتو قبول داری.؟

شاید از اول بود نتیجه ی دیدار سال قبل تکرار می شد اینجوری یه فشار روی تیم بود که رونالدو نیست باید بهتر عمل کنیم! بنده خدا که دیگه نمی تونه جلوی سوتی دفاعمونو بگیره

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من میگم رئال تاکتیک و برنامه داره و آنجلوتی هم داره کار خودش رو انجام میده . کلا این ایده 2 تا باخت مربی بیرون یه ایده استقلالی پرسپولیسی هست یا کلا ایرانی . شما وقتی می تونی یگی یه مربی خوب نیست که 2 سال هیچ جامی نیاره .
توی بازی دیشب آنجلوتی به نظرم اشتباهات متفاوتی داشت ، مهمترینش عدم آماده سازی تیم از نظر روانی بود.
یه وقتایی هم که یکی مثل ایرامندی ( که من خیلی دوستش دارم ) پاس گل میده به حریف مربی چی کار کنه ؟

از همه عجیب تر برای من بازی ایکر بود ، دیشب اصلا روز خوبش نبود اما بازم تاثیرش رو گذاشت روی چند صحنه . کلا ایکر وقتی تیم توی مخمصه هست بهتر از وقتی هست که خیالش راحته .

من به هرحال به لیگ قهرمانان بیشتر از بقیه جام ها امیدوارم .
دقیقا فرق لوپز و کاسیاس اینه که کاسیاس تو این چنیز بازی های متوسط هست و علکرد خوبی نداره ولی برعکس لوپز میدخشه ( تو لیگ قهرمانان ) بازی منچستر رو یادتون بیاد یک تنه تیم رو نگه داشت

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
شانس نه در باخت بود نه در صعود...بی دقتی یه بازیکن مثل دیماریا که خیلی کمک تیم میشه باعث افت قدرت بازی تیمی همه میشه..خوب مطمئن باشید اگر دیماریا پنالتی رو گل میزد برنده بازی تیم رئال بود نه دورتموند..از طرفی واقعا انجلو برای این بازی بی برنامه بود..کاملا تابلو ..از طرفی اشتباه 2تا بازیکن رئال چه ربطی به تیم داره.....2تا گل رئال رئ اشتباه خودمون بود نه تاکتیک و قدرت تیم حریف....
شاید اگه گل میزد مثل پارسال 4 تا پشته سر هم می خوردیم
تو فوتبال من " اگه " رو قبول ندارم

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اشتباه که نه پاس گل کلمه مناسبتریه ، اگه پنالتی رو گل میگرد در همون ابتدا کار تموم میشد ولی نشد.
خداروشکر تو هر بازی حساسی یه نابغه داریم البته اینبار سه تا داشتیم
3 تا بیشتر بود کل دفاع به جز دفاع چپ که میشه 3 تا!

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
خوشحالم که دورتموند رو حذف کردیم . بازی پارسال رو یادمون نمیره :

18885138202160528074.jpg

7zim8zhbkydmbnn8b0u1.jpg
944607-621042487924347-951321178-n.jpg

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
دقیقا فرق لوپز و کاسیاس اینه که کاسیاس تو این چنیز بازی های متوسط هست و علکرد خوبی نداره ولی برعکس لوپز میدخشه ( تو لیگ قهرمانان ) بازی منچستر رو یادتون بیاد یک تنه تیم رو نگه داشت

حاجی این جمله ات واسه من خیلی سنگینه ، کاسیاس متوسطه و لوپز تیم ُ نگه میداره ؟ انگار نه انگار لالیگا رو فقط و فقط به لوپز و اصرار نابه جای کارلتو به فیکس کردنش تو لالیگا باختیم
شما برو هایلایت بازی دیشب رو هم یه نگاه بنداز ، رو هیچ کدوم از گل ها مقصر نبود و 4-3 تا سیو عالی هم داشت
من فکر میکنم شما همون حول و حوش بازی پارسال با منچستر طرفدار رئال شدین که بازی هایی مثل فینال گلاسکو یا فینال مستایا با بارسا و ده ها بازی خاطره انگیز از کاسیاس رو خاطرتون نیست

Last edited:

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
حاجی این جمله ات واسه من خیلی سنگینه ، کاسیاس متوسطه و لوپز تیم ُ نگه میداره ؟ انگار نه انگار لالیگا رو فقط و فقط به لوپز و اصرار نابه جای کارلتو به فیکس کردنش تو لالیگا باختیم
شما برو هایلایت بازی دیشب رو هم یه نگاه بنداز ، رو هیچ کدوم از گل ها مقصر نبود و 4-3 تا سیو عالی هم داشت
من فکر میکنم شما همون حول و حوش بازی پارسال با منچستر طرفدار رئال شدین که بازی هایی مثل فینال گلاسکو یا فینال مستایا با بارسا و ده ها بازی خاطره انگیز از کاسیاس رو خاطرتون نیست
به قول خودتون از کاسیاس فقط خاطره هست

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من نظر شخصیم رو گفتم - از نظر من لوپز بهتره

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
مورینیو با کاسیاس خوب نیست - انجلوتی اصرار نا به جا! سال 2016 که زیدان اومد چی می گید؟؟؟

من نگفتم کاسیاس بد بود گفتم خوب نبود - حرف من اینه در حال حاضر اون کاسیاس چند سال قبل اصلا نیست

بدیشم اینه هیچ کدومشون جوون نیستند باید اخر فصل 100 درصد یکیشون رو بفروشند- تجربه نشون داده 2 تا دروازه بان درجه 1 بدرد 1 تیم نمی خورند

باید هرچند کم یه فاصله ای باشه

بالا