شما هم حق دارید نظر بدید ولی من مخالف نظراتتونم
کی گفته چند میلیونی بخرن؟ من از همون اول هم باخرید بیل موافق نبودم. 11تایی ادم خندش میگیره. ایرانم بزاری جلوشون 5 الی 6 تا بیشتر نمی زنند- خوب دیدی همه چی رو می خوای بچسبونی به نظرات منتقد اگه یکجا تو این تاپیک پیدا کرده بودی که من یه نظر مثبت به بیل داشتم من دیگه اصلا انجمن رو بیخیال میشم- سوارز هم که من خودم مخالفش بودم بیاد رئال همین کریم بهترین گزینه اس- فکر کنم این حرف های خودته باش- من همون موقع که 32 تا بازی جلو بودیم گفتم اصلا شرایط تیم خوب نیست دفاع خرابه و ... - یه سوال شالکه هزینه هاش مثل رئال هست؟؟؟
مثل اینکه بیای استقلال رو ملوان مقایسه کنی ! اصلا این حرف اشتباه هست- تماشاچی هم سطح بازیکناش رو حالیش میشه - ولی انصافا تو رئال بیش از حد به نظرات تماشاچی ها توجه می کنند
کاسیاس چیه, یه چند سال دیگه صبر کنم همین کریس دیگه بالای 30 بشه ببین چه جوری تماشاچی ها قیدشو می زنند- کلا فلسفه رئال همین جوریه وقتی مدیر عامل به دست تماشاچی ها انتخاب میشه دیگه انتظاری نیست
خوب میگی 32 بازی بدون باخت خوب این چه فایده ای داشت؟ وقتی جلوی حریف های اصلی می بازیم- در کل انجلوتی به درد رئال نمی خوره چون ترسو هست- این نظرمه حتی اگه قهرمان هم بشه من بازم این حرف و می زنم
محض اطلاع من اصلا بازی کامپیوتر بازی نمی کنم
بعد نگو هر کس میتونه نظر بده بعد با طعنه هات خوردش کن!
این خودش یه نوع دیکتاتوریه
من مخاطبم شما نبودی و "ما" نوعی رو مثال زدم ، قصد جسارت نداشتم اگر هم ناراحت شدید معذرت میخوام
من به عنوان کسی که روزانه چند هزار نظر مختلف از چند صد نفر آدم مختلف رو میخونم این حرفا رو زدم ، نمیگم همه اما بالغ بر 80% هودارا حداقل تو ایران این طرز فکر رو دارن ؛ تو اسپانیا هم به لطف آ.س و مارکا این طرز فکر به خورد هوادارا میره
من منکر اینکه تیم تو بعضی از بازی ها فاجعه بوده نیستم ولی همه این ها به مربی بر نمیگرده ، متاسفانه حدود 4 ماه پیش خدیرا رو به خاطر مصدومیت از دست دادیم ، بازیکنی که همه ازش انتقاد میکردن و اعتقاد داشتن در حد و اندازه های رئال نیست، از وقتی که خدیرا مصدوم شد دیگه هافبک تخریبی نداریم ، کارلتو مجبور شد سیستم رو از 4231 به 433 تغییر بده و سیستمی که 5 سال رئال باهاش اخت شده رو عوش کنه و ناچارا آلونسو شده هافبک تخریبی رئال در صورتی که یه پلی میکر هستش، واسه همینه که تو بازی های بزرگ میانه زمین رو از دست میدیم ، تو اون الکلاسیکو هایی که خدیرا بود خط هافبک بارسا رو عملا فلج میکرد ولی تو بازی برگشت دیدیم که نه مودریچ و نه آلونسو هافبک تخریبی نیستن، بازی دیشب رو هم در نظر بگیرید ، از وقتی کاسمیرو وارد زمین شد رئال بازی رو تو وسط زمین به تعادل کشید در صورتی که قبلش توپ و میدان دست دورتمند بود ؛ خدیرا شاید بازی با توپش عالی نباشه ولی یکی از بهترین های دنیا تو بازی بدون توپه
مورد بعدی اینکه تو نقل و انتقالات و به خصوص تو خط هافبک خوب کار نشد ، ایارا به عنوان گزینه الترناتیو آلونسو خریداری شد در صورتی که واسه خدیرا جایگزین نداشتیم اما کاسمیرو جایگزین مناسبی واسه ژابی بود ، شاید اگه با جای ایارا ، گوندوگبیا رو میگرفتیم اینجور ناچار به تغییر سیستم نمی شدیم چون سبک بازی مودریج شباهت زیادی به ژابی داره ، مورد بعدی اینه که تیم تو خط هافبک خلاقیت نداره ، با اومدن دی ماریا با اون پست تا حدودی این مشکل رفع شده ولی جای بازیکنی مثل اوزیل یا حتی کاکا خالیه چون ایسکو بیشتر یه مهاجم کاذبه تا یه پاسور و البته یکی از بهترین بازیکن های چند سال آینده ؛ واسه همینه که آمار گل زده کریس کمتر شده چون هم اون و هم بیل مجبورن رو به عقب کار کنن
البته همه این ها باعث نمیشه امسال نتیجه نگیریم ، وقتی به دورتمند 3 تا تو برنابئو زدیم ، اتلتیکو رو 5 تایی کردیم ، میتونیم هر حریف دیگه رو هم شکست بدیم البته اگه خیلی اتفاقی داور به سمت حریف غش نکنه
فقط امیدوارم به هر حریفی که تو مرحله بعد میخوریم بازی رفت تو برنابئو باشه