• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
به قول خودتون از کاسیاس فقط خاطره هست

خاطره ؟ احیانا آمار این فصل رو که جز خاطرات حساب نمیکنید ؟ اولین دروازه بان تاریخ که بدون حتی یک گل خورده به فینال کوپا میرسه و رکورد تقریبا 1000 دقیقه بدون گل خورده
برید 4 تا گلی که بعد از شکسته شدن رکوردش خورده رو ببینید ، گل هونتلار که غیر قابل مهار بود ، بازی برگشت به شالکه توپ بعد از برخورد با راموس و تغییر جهت وارد دروازه شد ، 2 گل دیشب هم که به لطف پاس های ایارا و په په خورد
در عوضش لوپز یه سر گل شاهکار مثل گل گابی تو بازی برگشت با اتلتیکو ، الکسیس تو رفت با بارسا ، سویا ، لوانته و ... میخوره
شما به عنوان یک هوادار نظر شخصی خودتون رو دارید و اون هم محترمه ولی اینکه سن ایکر رو خاطره بدونین یکم بی انصافیه

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
پس فکر کنم اگه شما سرمربی بودید رائول رو تا همین امسال نگه می داشتید دیگه از اون خاطره انگیز تر و اسطوره تر

مورینیو با کاسیاس خوب نیست - انجلوتی اصرار نا به جا! سال 2016 که زیدان اومد چی می گید؟؟؟

بدیشم اینه هیچ کدومشون جوون نیستند باید اخر فصل 100 درصد یکیشون رو بفروشند- تجربه نشون داده 2 تا دروازه بان درجه 1 بدرد 1 تیم نمی خورند

باید هرچند کم یه فاصله ای باشه

من ترجیح میدم دیگه بحث رو ادامه ندم ،اینا همه اش تاثیرات PES و FIFA هستش که 32 سال رو واسه یه دروازبان زیاد میدونین

میدونین مشکل ما چیه ؟ اینه که گذشته رو خیلی زود فراموش میکنیم ، تابستون همه له له میزنیم که آقا بیل بیاد بارسا رو 11 تایی میکنیم ، سه گانه رو میگیرم و ... بعد که میاد 2 تا بازی خوب کار نمیکنه و مصدوم میشه بدون اینکه توجه کنیم پیش فصل نداشته شروع میکنیم به کوبیدن بازیکن و 100 ملیون ریختیم تو چاه و ... ، از اون طرف سوارز تو لیورپول خوب بازی میکنه میگیم سوارز باید بگیریم تا قهرمان بشیم ؛ بعد از الکلاسیکو رفت 32 بازی بدون باخت و فقط با چند تا مساوی پیش میریم همه به به و چه چه که چه مربی خوبی همه چی آرومه من چقدر خوشبختم ، 2 تا بازی نتیجه نمیگیریم یه طومار از مربی ها و بازیکنایی که مثل بعد باید بگیریم و اخراجی ها آماده میکنیم
تو بازی با شالکه یکی از بهترین صحنه های فوتبالی این چند سال اخیر رو دیدم ، هوادارای شالکه با اینکه 6 تا خورده بودن آخر بازی با تموم وجود تیمشون رو تشویق میکردن ، حالا هواداری خودمون رو نگاه کنید ، کافی 2 تا بازی تیم نتیجه نگیره ، مثل زمان کاپلو همه دستمال سفید نشون میدن و اصلا صبر نمیکنن تا آخر فصل ببینن چی میشه ، اون سال قهرمان شدیم ولی کاپلو رفت ، همونجوری که هاینکس و دل بوسکه رفتن و همونجور که هیرو و رائول رفتن ، میترسم یه روزی هم کاسیاس بره
تا زمانی که این طرز فکرمون باشه به هیچ جا نمیرسیم حالا هی بازیکن چند ده میلیونی بخرن و ثبات تیم رو به هم بزنن

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
کاسیاس که فوق العادس با اینکه ذخیرس و کمتر فیکسه با آمادگی کامل و بدون اشتباه بازی میکنه بازی دیشبم که دفاع کولاک کرده بود
درمورد تیم هم واقعا با اعصاب آدم بازی میکنن یه بازی عالی و بدون اشتباه و یه بازی ضعیف و پر اشتباه کار میکنن هر چند با همه این تفاسیر الان هم در نیمه نهایی اروپاییم و هم فینال جام حذفی و هم تو کورس قهرمانی لالیگا پس در مجموع عملکرد خوبی داشتیم به امید یه بازی بی نقص در جام حذفی و گرفتن انتقام دو شکست این فصل در برابر بارسا

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من ترجیح میدم دیگه بحث رو ادامه ندم ،اینا همه اش تاثیرات PES و FIFA هستش که 32 سال رو واسه یه دروازبان زیاد میدونین

میدونین مشکل ما چیه ؟ اینه که گذشته رو خیلی زود فراموش میکنیم ، تابستون همه له له میزنیم که آقا بیل بیاد بارسا رو 11 تایی میکنیم ، سه گانه رو میگیرم و ... بعد که میاد 2 تا بازی خوب کار نمیکنه و مصدوم میشه بدون اینکه توجه کنیم پیش فصل نداشته شروع میکنیم به کوبیدن بازیکن و 100 ملیون ریختیم تو چاه و ... ، از اون طرف سوارز تو لیورپول خوب بازی میکنه میگیم سوارز باید بگیریم تا قهرمان بشیم ؛ بعد از الکلاسیکو رفت 32 بازی بدون باخت و فقط با چند تا مساوی پیش میریم همه به به و چه چه که چه مربی خوبی همه چی آرومه من چقدر خوشبختم ، 2 تا بازی نتیجه نمیگیریم یه طومار از مربی ها و بازیکنایی که مثل بعد باید بگیریم و اخراجی ها آماده میکنیم
تو بازی با شالکه یکی از بهترین صحنه های فوتبالی این چند سال اخیر رو دیدم ، هوادارای شالکه با اینکه 6 تا خورده بودن آخر بازی با تموم وجود تیمشون رو تشویق میکردن ، حالا هواداری خودمون رو نگاه کنید ، کافی 2 تا بازی تیم نتیجه نگیره ، مثل زمان کاپلو همه دستمال سفید نشون میدن و اصلا صبر نمیکنن تا آخر فصل ببینن چی میشه ، اون سال قهرمان شدیم ولی کاپلو رفت ، همونجوری که هاینکس و دل بوسکه رفتن و همونجور که هیرو و رائول رفتن ، میترسم یه روزی هم کاسیاس بره
تا زمانی که این طرز فکرمون باشه به هیچ جا نمیرسیم حالا هی بازیکن چند ده میلیونی بخرن و ثبات تیم رو به هم بزنن
شما هم حق دارید نظر بدید ولی من مخالف نظراتتونم
کی گفته چند میلیونی بخرن؟ من از همون اول هم باخرید بیل موافق نبودم. 11تایی ادم خندش میگیره. ایرانم بزاری جلوشون 5 الی 6 تا بیشتر نمی زنند- خوب دیدی همه چی رو می خوای بچسبونی به نظرات منتقد اگه یکجا تو این تاپیک پیدا کرده بودی که من یه نظر مثبت به بیل داشتم من دیگه اصلا انجمن رو بیخیال میشم- سوارز هم که من خودم مخالفش بودم بیاد رئال همین کریم بهترین گزینه اس- فکر کنم این حرف های خودته باش- من همون موقع که 32 تا بازی جلو بودیم گفتم اصلا شرایط تیم خوب نیست دفاع خرابه و ... - یه سوال شالکه هزینه هاش مثل رئال هست؟؟؟
مثل اینکه بیای استقلال رو ملوان مقایسه کنی ! اصلا این حرف اشتباه هست- تماشاچی هم سطح بازیکناش رو حالیش میشه - ولی انصافا تو رئال بیش از حد به نظرات تماشاچی ها توجه می کنند
کاسیاس چیه, یه چند سال دیگه صبر کنم همین کریس دیگه بالای 30 بشه ببین چه جوری تماشاچی ها قیدشو می زنند- کلا فلسفه رئال همین جوریه وقتی مدیر عامل به دست تماشاچی ها انتخاب میشه دیگه انتظاری نیست
خوب میگی 32 بازی بدون باخت خوب این چه فایده ای داشت؟ وقتی جلوی حریف های اصلی می بازیم- در کل انجلوتی به درد رئال نمی خوره چون ترسو هست- این نظرمه حتی اگه قهرمان هم بشه من بازم این حرف و می زنم

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461

محض اطلاع من اصلا بازی کامپیوتر بازی نمی کنم
بعد نگو هر کس میتونه نظر بده بعد با طعنه هات خوردش کن!
این خودش یه نوع دیکتاتوریه

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
نمرات رئالی ها در وستفالن

سایت مارکا به بازیکنان رئال پس از بازی با دورتموند نمره داد .

ایکر کاسیاس 8 : آرامشی که در لحظات کلیدی داشت و توپگیری هایش بی نظیر بودند . در کار با توپ نیز کارش خوب بود .

کارواخال 6 : ذدر یک بازی بزرگ کیفیتش را نشان داد . کلا عملکرد خوب و مطمئنی داشت .

په په 4 : یک اشتباه مرگبار روی گل اول داشت . بعدش بهتر شد .

راموس 7 : به خوبی از پس مهار لواندوفسکی لهستانی بر آمد .

کوئنت رائو 4 : نه دفاع کرد و نه حمله . پر اشتباه بود .

ژابی 4 : کند و بی دقت بود . در میانه زمین بارها اشتباه کرد .

ایارامندی 4 : هیچ حرفی برای گفتن نداشت . روی گل دوم اشتباهش کلیدی بود .

مودریچ 6 : از میان سه هافبک تنها کسی بود که چند حکرت قابل قبول داشت .

دی ماریا 4 : پنالتی خراب کرد و پس از آن بی انگیزه و بی دقت بود .

بیل 6 : تنها مهاجمی بود که خطرات زیادی ایجاد کرد .

بنزما 4 : در نیمه اول محو بود ، در نیمه دوم خودخواه .

ایسکو 8 : حضورش باعث حفظ توپ و حفظ نتیجه شد .

کاسمیرو 7 : در یک لحظه که به نظر می رسید همه چیز در خطر باشد ، ثبات را به میانه زمین داد .

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
استرس مشهود کریستیانو از روی نیمکت

این اولین باری بود که کریستیانو در دوره آنجلوتی نیمکت نشین می شد که استرسش در طول بازی کاملا مشهود بود .

1396986861_extras_noticia_foton_7_1.jpg

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
نمرات رئالی ها در وستفالن

سایت مارکا به بازیکنان رئال پس از بازی با دورتموند نمره داد .

ایکر کاسیاس 8 : آرامشی که در لحظات کلیدی داشت و توپگیری هایش بی نظیر بودند . در کار با توپ نیز کارش خوب بود .

کارواخال 6 : ذدر یک بازی بزرگ کیفیتش را نشان داد . کلا عملکرد خوب و مطمئنی داشت .

په په 4 : یک اشتباه مرگبار روی گل اول داشت . بعدش بهتر شد .

راموس 7 : به خوبی از پس مهار لواندوفسکی لهستانی بر آمد .

کوئنت رائو 4 : نه دفاع کرد و نه حمله . پر اشتباه بود .

ژابی 4 : کند و بی دقت بود . در میانه زمین بارها اشتباه کرد .

ایارامندی 4 : هیچ حرفی برای گفتن نداشت . روی گل دوم اشتباهش کلیدی بود .

مودریچ 6 : از میان سه هافبک تنها کسی بود که چند حکرت قابل قبول داشت .

دی ماریا 4 : پنالتی خراب کرد و پس از آن بی انگیزه و بی دقت بود .

بیل 6 : تنها مهاجمی بود که خطرات زیادی ایجاد کرد .

بنزما 4 : در نیمه اول محو بود ، در نیمه دوم خودخواه .

ایسکو 8 : حضورش باعث حفظ توپ و حفظ نتیجه شد .

کاسمیرو 7 : در یک لحظه که به نظر می رسید همه چیز در خطر باشد ، ثبات را به میانه زمین داد .
دوست گرامی میشه منبع رو ذکر کنید منظورم سایت هست
با تشکر

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
شما هم حق دارید نظر بدید ولی من مخالف نظراتتونم
کی گفته چند میلیونی بخرن؟ من از همون اول هم باخرید بیل موافق نبودم. 11تایی ادم خندش میگیره. ایرانم بزاری جلوشون 5 الی 6 تا بیشتر نمی زنند- خوب دیدی همه چی رو می خوای بچسبونی به نظرات منتقد اگه یکجا تو این تاپیک پیدا کرده بودی که من یه نظر مثبت به بیل داشتم من دیگه اصلا انجمن رو بیخیال میشم- سوارز هم که من خودم مخالفش بودم بیاد رئال همین کریم بهترین گزینه اس- فکر کنم این حرف های خودته باش- من همون موقع که 32 تا بازی جلو بودیم گفتم اصلا شرایط تیم خوب نیست دفاع خرابه و ... - یه سوال شالکه هزینه هاش مثل رئال هست؟؟؟
مثل اینکه بیای استقلال رو ملوان مقایسه کنی ! اصلا این حرف اشتباه هست- تماشاچی هم سطح بازیکناش رو حالیش میشه - ولی انصافا تو رئال بیش از حد به نظرات تماشاچی ها توجه می کنند
کاسیاس چیه, یه چند سال دیگه صبر کنم همین کریس دیگه بالای 30 بشه ببین چه جوری تماشاچی ها قیدشو می زنند- کلا فلسفه رئال همین جوریه وقتی مدیر عامل به دست تماشاچی ها انتخاب میشه دیگه انتظاری نیست
خوب میگی 32 بازی بدون باخت خوب این چه فایده ای داشت؟ وقتی جلوی حریف های اصلی می بازیم- در کل انجلوتی به درد رئال نمی خوره چون ترسو هست- این نظرمه حتی اگه قهرمان هم بشه من بازم این حرف و می زنم

محض اطلاع من اصلا بازی کامپیوتر بازی نمی کنم
بعد نگو هر کس میتونه نظر بده بعد با طعنه هات خوردش کن!
این خودش یه نوع دیکتاتوریه

من مخاطبم شما نبودی و "ما" نوعی رو مثال زدم ، قصد جسارت نداشتم اگر هم ناراحت شدید معذرت میخوام
من به عنوان کسی که روزانه چند هزار نظر مختلف از چند صد نفر آدم مختلف رو میخونم این حرفا رو زدم ، نمیگم همه اما بالغ بر 80% هودارا حداقل تو ایران این طرز فکر رو دارن ؛ تو اسپانیا هم به لطف آ.س و مارکا این طرز فکر به خورد هوادارا میره
من منکر اینکه تیم تو بعضی از بازی ها فاجعه بوده نیستم ولی همه این ها به مربی بر نمیگرده ، متاسفانه حدود 4 ماه پیش خدیرا رو به خاطر مصدومیت از دست دادیم ، بازیکنی که همه ازش انتقاد میکردن و اعتقاد داشتن در حد و اندازه های رئال نیست، از وقتی که خدیرا مصدوم شد دیگه هافبک تخریبی نداریم ، کارلتو مجبور شد سیستم رو از 4231 به 433 تغییر بده و سیستمی که 5 سال رئال باهاش اخت شده رو عوش کنه و ناچارا آلونسو شده هافبک تخریبی رئال در صورتی که یه پلی میکر هستش، واسه همینه که تو بازی های بزرگ میانه زمین رو از دست میدیم ، تو اون الکلاسیکو هایی که خدیرا بود خط هافبک بارسا رو عملا فلج میکرد ولی تو بازی برگشت دیدیم که نه مودریچ و نه آلونسو هافبک تخریبی نیستن، بازی دیشب رو هم در نظر بگیرید ، از وقتی کاسمیرو وارد زمین شد رئال بازی رو تو وسط زمین به تعادل کشید در صورتی که قبلش توپ و میدان دست دورتمند بود ؛ خدیرا شاید بازی با توپش عالی نباشه ولی یکی از بهترین های دنیا تو بازی بدون توپه
مورد بعدی اینکه تو نقل و انتقالات و به خصوص تو خط هافبک خوب کار نشد ، ایارا به عنوان گزینه الترناتیو آلونسو خریداری شد در صورتی که واسه خدیرا جایگزین نداشتیم اما کاسمیرو جایگزین مناسبی واسه ژابی بود ، شاید اگه با جای ایارا ، گوندوگبیا رو میگرفتیم اینجور ناچار به تغییر سیستم نمی شدیم چون سبک بازی مودریج شباهت زیادی به ژابی داره ، مورد بعدی اینه که تیم تو خط هافبک خلاقیت نداره ، با اومدن دی ماریا با اون پست تا حدودی این مشکل رفع شده ولی جای بازیکنی مثل اوزیل یا حتی کاکا خالیه چون ایسکو بیشتر یه مهاجم کاذبه تا یه پاسور و البته یکی از بهترین بازیکن های چند سال آینده ؛ واسه همینه که آمار گل زده کریس کمتر شده چون هم اون و هم بیل مجبورن رو به عقب کار کنن
البته همه این ها باعث نمیشه امسال نتیجه نگیریم ، وقتی به دورتمند 3 تا تو برنابئو زدیم ، اتلتیکو رو 5 تایی کردیم ، میتونیم هر حریف دیگه رو هم شکست بدیم البته اگه خیلی اتفاقی داور به سمت حریف غش نکنه
فقط امیدوارم به هر حریفی که تو مرحله بعد میخوریم بازی رفت تو برنابئو باشه

n550

Registered User
لایک‌ها
523
کلا رئال دیشب رئال نبود.....واقعا تیم واقعی و بازی واقعی نبود...یه سری برنامه ها برای بازی مرحله بعد + یه سری اشتباهات ناخواسته و غیر قابل پیشبینی.....

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اینجا داره جوش خراب میشه همش شده کل کل ،

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
توماس رونسرو
بدون کریس ، رئال از یک شیر به یک جوجه تبدیل شده بود ! و هویت نداشت »
uploadfromtaptalk1397046415743.jpg

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی این آتلتیکو مادرید عجب بازی می کنه
کاش بخوریم به بایرن حذف بشیم
با این دفاعمون هر 3 تا تیم حذفمون می کنند
پس چه بهتر به بایرن ببازیم
خداییش امشب دفاع بارسلونا شصت تا سوتی داد یکیش گل نشد
اون وقت رئال دو تا پاس اشتباه داد دو تا گل خورد
حالا یا رئال شانسش خرابه یا بارسلونا خیلی خوش شانسه

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
البته تو جام حذفی همین اتلتیکو رو رفت و برگشت بردیم پرگل هم بردیم و اگه سوتی وحشتناک ندن بایرنم میشه حذف کرد اگه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درباره سن دروازه بانا که بحث شد، یادتون نره که ون در سار ت 41 سالگی تو فینال CL بازی کرد و با اینکه ما اون بازیو باختیم تو اوج خداحافظی کرد!
کاسیاس فوق العدس و حداقل 5-6 سال دیگه تو اوچ داره.
البته با اون نظر دوستمون هم موافقم که یه تیم نباید 2 تا دروازه بان عالی داشته باشه، شماره 1 باید شماره 1 باشه و به نظرم اگه قرار باشه بین 2دروازه بانتون یکی بره اون لوپزه نه کاسیاس

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
درباره سن دروازه بانا که بحث شد، یادتون نره که ون در سار ت 41 سالگی تو فینال CL بازی کرد و با اینکه ما اون بازیو باختیم تو اوج خداحافظی کرد!
کاسیاس فوق العدس و حداقل 5-6 سال دیگه تو اوچ داره.
البته با اون نظر دوستمون هم موافقم که یه تیم نباید 2 تا دروازه بان عالی داشته باشه، شماره 1 باید شماره 1 باشه و به نظرم اگه قرار باشه بین 2دروازه بانتون یکی بره اون لوپزه نه کاسیاس
داداش اگه بخوای از رو سن حساب کنی
لوپز 32
کاسیااس 32
اگا بخوای از رو چیزای دیگه حساب کنی کاسیاس جواب ه خودش و پس داده
هرچند لوپزو هم خیلی دوس دارم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دیشب وقتی بازی بایرن رو دیدم فهمیدم که سبک بازیش تقریبا شبیه رئال هست . یعنی بازی باز و فرار از کناره ها ( سرعت روبن و ریبری ) اگر به بایرن بخوریم و بازی اول توی برنابئو باشه اصلا فکر نمی کنم به مشکل بخوریم .
فقط اگر سوتی های احمقانه ندیم وگرنه روی زمین و روی تاکتیک میشه بردشون .

همین بایرن هم دیشب به اونصورت برنامه مشخصی نداشت . توپ دستش بود منچستر هم که دست و پا بسته دقاع می کرد ، اوناهم توپ می ریختند رو دروازه بالاخره یکیش گل میشد .

کلا رئال توی اروپا یک تیم دیگه است نسبت به بازی هایی که توی لیگ انجام میده . ( منهای این بازی آخر )

بالا