• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بله آکادمی نداره
من نگفتم مال آکادمیشه گفتم بازیکن میسازه
بله وقتی شما تیم میسازی این باخت ها تویش طبیعی هست
اما شما بعد کاسیاس میتونی اسم یک بازیکن بیاری که رئال پرورش داده باشه؟؟؟؟؟
وقتی شما 30 میلیون دلار میدی جای بازیکن لا اقل باید یک گوشه ای از کارت رو برداره نه اینکه خودش یک باری بشه رو دوشت

راموس و مارسلو و هيگواين كه 18 سالشون بود كه رئال خريدشون
كايخون و آربلوا هم كه مال آكادمي خودمون بودن و رئال دوباره خريدشون
پيشنهاد ميكنم RealMadrid TV را ببيني.
بازي هاي Castilla را نشون ميده اون وقت ميفهمي كه چقدر بازيكن سازي ميشه.از تيم هاي پايه توي هر نسل 3 يا 4 تا بازيكن بالا ميان از بين يه تيم 30 نفري. تفاوت در اينه كه بارسا بهاي بيشتري به آكادمي خودش ميده و من به عنوان يك رئالي منكرش نيستم ولي خود ما وقتي كه بازي هاي تيم هاي مختلف توي لاليگا را ميبينيم ميفهميم كه چقدر بازيكن بودن كه از آكادمي رئال بيرون اومدن و رئال فرستاده برن و الان خيلي تيم ها از جمله خود رئال سر و دست ميشكنن كه داشته باشنشون.نگردو ، سولدادو ، ماتا و ....
توي بارساي فعلي پويول و ژاوي و والدز مال دو نسل قبلشون هستن و اينيستا و مسي و فابرگاس و پيكه مال نسل قبلي و بوسكتس و پدرو مال نسل فعلي شون.

من منكر اين نيستم كه رئال چند فصلي هست جلوي بارسا ضعيف كار ميكنه ولي اين بي انصافي هست كه باشگاه را در سطح كلان به خاطر باختي كه بيشتر به خاطر بدشانسي بوده زير سوال ببريم.
مثل اينكه همه ي ما فراموش كردم گنده كاري هايي كه كالدرون توي باشگاه كرد.
از نظر كلان به باشگاه كه نگاه كنيم ميبينيم كه نسبت به 3~4 سال پيش در وضعيت خيلي بهتري به سر ميبريم.
حالا مثلا Villa كه بارسا خريده ، 34.5 ميليون پوند بالاش پول دادند خيلي خوبه؟ بعضي بازيكن ها بازيشون بگير نگير داره ، ديروز هم همينطور بود.
همين ويا كه من مثالش را گفتم ديروز ميتونست با يه پاس گل بازي را 4-1 كنه ولي پاس خوبي نداد و پاس را بازيكن هاي رئال بريدن.

من از مدير گرامي و كاربر گرامي Hadi1366 ميخواهم در صورتي كه ميخواهن خارج از بحث تاپيك بحث كنن لطف كنن توي پيام خصوصي مكاتبه كنن.با تشكر.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
داور همونی بود که سوپرکاپ برگشت رو سوت زده بود. داور خوبی بود اتفاقا! حالا بگذریم از اینکه شاید میتونست مسی رو اخراج کنه!

آره داورر خوب بود. زیاد موردی حالا غیر اون یه مورد نداشت .

یه چیز دیگه ... برنابئو دقیقه 93 داشت خوزه مورینیو رو تشویق میکرد.

خوشحالم حداقل طرفدارای تاثیر گذار مادرید منطقی تر هستند.

پ ن : من از دوستانی که اگر ادبیاتم باعث رنجش خاطرشون شد غذر خواهی می کنم . هدف من این هست که حداقل بتونیم یکمی از نظر فرهنگ طرفدارری پیشرفت کنیم و منطقی نگاه کنیم . با همه اهمیت ال کلاسیکو , یک بازی موید هیچ چیزی نیست . برای من یکی مورینیو همون بهترین مربی جهان و کریس بهترین بازیکن جهان هست . حتی اگر یک بازی اینقدر بد باشه . به هرحال ما نیاز به برد داریم و قهرمانی های آتی رئال رو در شرایط روحی بهتری قرار میده .

Hala Madrid

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
منم تسليت ميگم
واقعا" نمي دونم چي بگم
تيم خوب بازي ميكنه ولي نمي تونه ضربه آخر رو بزنه حالا چراشو ديگه نمي دونم
ولي هنوزم من طرفدار رئال و مورينيو و كريس هستم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عجــــــــب! پس واسه بی احترامی کردن هم باید سابقت زیاد باشه؟!...شما هم برخورد کنید!...کار سختیه مگه؟!
پستی هم که من دادم هیچ ربطی به پست شما نداشت که البته ربط اونم خودتون تعیین میکنید
واقعا خجالت آوره که مدیرا اینقدر از امکاناتی که در اختیارشون گذاشتن به راحتی سوء استفاده میکنن...
این کار شما هم مصداق بارز اختلاس هست منتهی توی مرحله خیلی ناچیز!که با ارتقاء جایگاه این عمل شنیع هر چه بیشتر رو بیشتر خودش رو نشون خواهد داد!

ظاهرا من درست فکر می کردم . شما اینجا رواشتباه گرفتید.

اما همونطور که دوستمون یاد آوری کردند
من از مدير گرامي و كاربر گرامي Hadi1366 ميخواهم در صورتي كه ميخواهن خارج از بحث تاپيك بحث كنن لطف كنن توي پيام خصوصي مكاتبه كنن.با تشكر.
بهتره دیگه بحثی در این تاپیک نداشته باشیم تا روال تاپیک از موضوع اصلی خارج نشه.

جناب هادی شما هم اگر صحبت خاصی داشتید در تاپیک وقایع اتفاقیه در خدمتیم.

شاد و پیروز باشید

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
مورينيو چه خوب صحبت كرده درباره داوري و بازي خيلي عوض شده اينجوري بيشتر دوسش دارم واقعا در شان رئال مادريد حرف ميزنه

خوشحالم كه تشويقش مي كردن توي برنابئو واقعا چي ميشه كه هواداراي يه جاي ديگه انقدر منطقي برخورد مي كنن و يه جاي ديگه حاضرن الان سر مورينيو رو ببرن؟؟
چه خوبه كه ما نمي تونيم توي سانتياگو برنابئو باشيم;)

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
مورينيو چه خوب صحبت كرده درباره داوري و بازي خيلي عوض شده اينجوري بيشتر دوسش دارم واقعا در شان رئال مادريد حرف ميزنه

آره.این مورینیو بعد از بازی برگشت سوپرکاپ و اون اتفاقات خیلی عوض شده و من کاملا شخصیتش رو دوس دارم.نه مثل بعضی ها ریاکاره و نه خیلی تندرو!
قبلا گفته بودم اگه همه جامها هم بیاره بهتره بره،ولی الان میگم اگه هیچ جامی هم نیاورد بمونه.

راجع به تعویض لاس بازم میگم اشتباه کرد.لاس با اینکه کارت داشت ولی عالی بازی میکرد،چه قدر تکل هایی خوبی میزد!
در مورد کریس هم خیلی نامردیه کلا زیر سوال ببریمش!ولی خوب اینکه بخواد خودش رو اثبات کنه خرابش میکنه!
در ضمن یه سری واقعیت هست که باید قبول کنیم.
بارسا درسته خوش شانسه،ولی شما به بازیشون هم نگاه کنید که چه قدر عالی پاسکاری میکنن.
یک-دو های متوالی پشت محوطه حریف واقعا دفاع رو گیج میکنه.
به هر حال فعلا بهتره به همین عنوان دومین تیم برتر جهان دل خوش باشیم.
آرزو میکنم اگه قراره اروپا و حذفی به بارسا بخوریم فقط تو فینال باشه،وگرنه بدون هیچ شک و شبهه ای بازم میبازیم!

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
من فکر کنم یه نوع فشار روحی هم روی بازیکنا هست بعد از شکست های اخیر تو الکلاسیکو یه نوع تیم خودشو از قبل باخته میدونه تو بازی سوپر کاپ میخواست عبور کنه از این وضع رئال ولی مساوی و باخت باعث شد تیم دوباره اون احساس ضعف مقابل بارسا رو پیدا کنه و البته این نظر منه و شاید اشتباه باشه ولی فکر کنم اگه بازی های خوب رو ادامه بدیم و بتونیم لالیگا رو به قهرمانی تموم کنیم این مشکل میتونه از بین بره و تو فصل بعد بازی های بهتری مقابل بارسا داشته باشیم.

آره.این مورینیو بعد از بازی برگشت سوپرکاپ و اون اتفاقات خیلی عوض شده

درسته کاملا باهات موافقم و امیدوارم همینجوری ادامه بدهو الان خیلی بهتر شده.

راستی چه تاریخی با سویا بازی داریم؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
تاپیک رئال تبدیل شده به محل تولید شیر خشک و شیر مادر با این حرفای بچه گونه ای که بین بعضی از دوستان رد و بدل میشه .
کاربر قدیمی و طرفدار قدیمی و ...! بگذریم .
رئال باخت با اینکه بارسا کار خاصی نکرد و بخاطر بی دقتی و عدم هماهنگی بازیکنای رئال بود که تونست بازی رو ببره .
یکی از دلایل اصلی باخت هم مورینیو بود . چون ایشون هنوز بازیکنهاش رو به خوبی نشناخته و نمیدونه ( شایدم میدونه و خودشو زده به نفهمی:blink: )که فرضا بازیکنی مثل رونالدو از لحاظ روحی در مقابل بارسا کارش تموم شدست . منظور از مشکل روحی ترس ، غرور بیجا و چیزهایی از این قبیله . چرا بازیکنی هایی مثل کاکا و هیگواین باید روی نیمکت بشینن ؟ چون آماده نیستند ؟ یا اینکه توی تمرینات در حدی ظاهر نشدن که بخوان فیکس بازی کنن ؟ همین بازیکن ها بخاطر پتانسیل بالاشون و مهم تر بدلیل کمتر بودن فشار روحی بر اونها میتونستن کارایی بیشتری نسبت به رونالدو و چنین بازیکنانی در مقابل بارسا داشته باشند . به جای اینکه هیگواین روی نیمکت بشینه و رونالدو فیکس بازی کنه برعکس باید رونالدو روی نیمکت باشه و بعد وارد بازی بشه . اینطوری شاید یک شوک و یا کمک روحی برای رونالدو باشه . نمی دونم . من کارشناس فوتبالی/روانی نیستم و اینا نظر شخصیه منه شاید چرت و پرت باشه شایدم هم تا حدودی درست . اما رئال از نظر روحی جلوی بارسا یه تیم شکست خورده و خسته ست و تا از این نظر مشکلشون حل نشه خبری از پیروزی قاطع در الکلاسیکو نیست .
از زیر یک مساله هم نمیشه در رفت که رئال تعداد زیادی از گلهاش طی فصل رو از روی ضربات ایستگاهی ، کرنر و سانتر از جناحین زده و نشون میده که رئال سبکی شبیه به بازی تیمهای ایرانی رو داره پیاده میکنه ! این نشون میده که مورینیو دچار ضعف تاکتیکیه و نمیتونه جلوی تزلزل تیم رو در شرایط سخت مثل بازی با والنسیا و سر همه ی اونها بازی با بارسا بگیره .
یه مساله دیگه اینکه بازیکنان رئال انگار چیزی به اسم تعصب و غیرت در اونها وجود نداره . په په بازیکن خشنیه و این تعصب نیست . مارسلو که اصلا انگار نه انگار که برزیلیه . مثلا الگوش هم ربرتو کارلوسه ! تقریبا تموم بازیکنان رئال مادرید همینطور هستن و متاسفانه این مشکل به کاسیاس هم تا حدودی سرایت کرده . البته بحث دروازبانی و کاسیاس خودش یه تاپیک مفصله ولی خب کاسیاس کی از پشت محوطه گل میخورد ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شنبه 17 دسامبر
كاش روحيه بازيكنا خراب نباشه چون بازي سخته توي زمين اونا هم هست

نه معمولا رئال فقط تو الکلاسیکو ها اینجوریه :D بقیه جاها همون رئال همیشگی هست . من مطمئنم که با اختلاف می بریم . البته سویا هم تیم سختیه اما رئال از پسش بر مباد .
به جام حذفی هم باید بیندیشیم .

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
نه معمولا رئال فقط تو الکلاسیکو ها اینجوریه
بله ميدونم :D
رئال از پس همه تيم ها برمياد فقط بايد خودشو باور كنه ، من هميشه از سويا ميترسم نه به خاطر تيمش به خاطر هواداراش جو ورزشگاهشون يه جوريه استرس ميده :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یعنی میشه توی چمپینز لیگ به بارسا بخوریمو انتقام این شکست ها رو بگیریم :hmm:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
تا جایی که من میدونم رنالدو رو خریدیم که جام ببریم نه فقط بارسارو

اینهمه گل زد و پاس گل داد همشونو یادتون رفت ؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
رونالدو بد بازي كرد

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
من یکی پیش خودم گفتم دیگه این سری بارسا رو میزنیم
آخه چرا یه دفعه اینطوری شد؟

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
تا جایی که من میدونم رنالدو رو خریدیم که جام ببریم نه فقط بارسارو

اینهمه گل زد و پاس گل داد همشونو یادتون رفت ؟

ما محکوم به فراموش کردنیم
یادته این شماره تن کی بود و چکار می کرد برامون
بخاطر این حاجی اسطوره یک باشگاه رو آواره لیگهای دیگر کردن
میخوام به رایو والکانو و ساراگوزا گل نزنه
3 ساله رونالدو اومده یک جام حذفی بردیم
این همه خرج برای یک جام حذفی:D
اگر هم فکر میکنی بردن لالیگا با دبل شدن مقابل بارسا ارزش داره معلوم اصلا نمیدونی رئال و بارسا یعنی چه

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
این همه خرج برای یک جام حذفی
اگر هم فکر میکنی بردن لالیگا با دبل شدن مقابل بارسا ارزش داره معلوم اصلا نمیدونی رئال و بارسا یعنی چه
با حرفات مخالفم شديد:D
درسته رائول بازيكن افسانه اي بود ولي حالا همه اون جام ها رو رائول به تنهايي واسه رئال گرفته بود؟؟؟ كهكشاني هاي قبلي همه بازيكنهاي بزرگ و پخته اي بودن نميشه با تيم الان مقايسه كرد اينا هنوز جوونن و اينده شون دقيقا ميشه مثله كهكشاني ها
رائول اگه نمي رفت هم الان نيمكت نشين بود چون سنش رفته بالا حالا مگه تو شالكه س پشت سر هم براشون جام مياره؟؟
رونالدو هم تو همين دو سال كلي ركورد برامون شكوند كفش طلا برد اين واسه باشگاه كلي افتخاره و همچنين براي يه هوادار درسته ديشب بد بازي كرد منم خيلي عصباني بودم از بازيش ولي خب واسه هر بازيكني پيش مياد كه يه روز بد داشته باشه خيلي نا عادلانه س كه اينجوري خرابش كنيم اونم فقط به خاطر يه بازيه بد

چرا نمي خواي به ساراگوسا و رايو گل نزنه؟؟؟ اگه هميم بازيكن توي همين بازي هاي ساده با تيم نبود ممكن بود الان به جاي اينكه 3 امتياز از بارسا جلو باشيم 3 امتياز عقب بوديم اگه همين بازيكن توي فينال كوپا گل نميزد كه همون يه جام رو هم نبرده بوديم
اگه بهش فكر كني ميبيني خيلي جاها به كمك تيم اومده و اين بيش از 100 ميليون هم مي ارزه

مهمتر از الكلاسيكو لاليگاس كه هنوز زنده س
شما مطمئني ميدوني لاليگا يعني چي؟؟؟

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
این همه خرج برای یک جام حذفی:D

دو ساله اومده،امسال هنوز تموم نشده.
قبول دارم بردن لالیگا با دبل شدن جلو بارسا ارزشش میاد پایین.
ولی باز خیلی خیلی با ارزشتر از اینه که بارسا رو دبل کنیم ولی لالیگا رو نبریم.
در مورد رائول هم داغ دلم رو تازه کردی!
یکی از دلایل عدم موفقیت ما رفتن رائوله!
تیم یه بزرگتر میخواد،کاسیاس درسته کاپیتان خوبیه ولی احساس میکنم بزرگتر خوبی نیست!
الان اکثر تیمهای بزرگ یه بزرگتر دارن،زانتی،پویول،تری و لمپارد،جرارد و...!
ای کاش میشد رائول رو برگردونیم،حیف که نمیشه:(

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من فکر کنم بهتر از ال کلاسیکو های قبلی تون بودید. منتها بدشانسی آوردید. 2 تا رونالدو نزد، گل ژاوی هم که...!

شکر میون پست ها تون :دی
فرگوسن هم تيم نمي سازه چون منچستر آكادمي نداره چند تا از بازيكن هاي فعلي منچستر از آكادمي اومدن؟
بله آکادمی نداره
من نگفتم مال آکادمیشه گفتم بازیکن میسازه
اول یه متن طولانی نوشتم ولی همشون پاک کردم. دیدم مثال بزنم بهتره.

آکادمی نداره!؟ اون وقت بکهام تو آکادمی کدوم تیم بود؟
بازیکن نمیسازه!؟ رونالدو رو کی رونالدو کرد؟
چند تا؟ بشمارید : ولبک ، فلچر ، گیگز ، اوانز ، گیبسون ، کلورلی .

پ.ن : رونالدو رو 10 تا می خریم :دی

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
گل رئال خیلی زود زده شد همین باعث شد که هم عطشون فروکش کنه هم از ترس اینکه 90 دقیقه باید جلو بارسای تهاجمی دفاع کنن کل تیم وارد استرس بشه که این دقیقا همون چیزی بود که بارسلونا میخواست!

بالا