smohammadhendi
Registered User
بله آکادمی نداره
من نگفتم مال آکادمیشه گفتم بازیکن میسازه
بله وقتی شما تیم میسازی این باخت ها تویش طبیعی هست
اما شما بعد کاسیاس میتونی اسم یک بازیکن بیاری که رئال پرورش داده باشه؟؟؟؟؟
وقتی شما 30 میلیون دلار میدی جای بازیکن لا اقل باید یک گوشه ای از کارت رو برداره نه اینکه خودش یک باری بشه رو دوشت
راموس و مارسلو و هيگواين كه 18 سالشون بود كه رئال خريدشون
كايخون و آربلوا هم كه مال آكادمي خودمون بودن و رئال دوباره خريدشون
پيشنهاد ميكنم RealMadrid TV را ببيني.
بازي هاي Castilla را نشون ميده اون وقت ميفهمي كه چقدر بازيكن سازي ميشه.از تيم هاي پايه توي هر نسل 3 يا 4 تا بازيكن بالا ميان از بين يه تيم 30 نفري. تفاوت در اينه كه بارسا بهاي بيشتري به آكادمي خودش ميده و من به عنوان يك رئالي منكرش نيستم ولي خود ما وقتي كه بازي هاي تيم هاي مختلف توي لاليگا را ميبينيم ميفهميم كه چقدر بازيكن بودن كه از آكادمي رئال بيرون اومدن و رئال فرستاده برن و الان خيلي تيم ها از جمله خود رئال سر و دست ميشكنن كه داشته باشنشون.نگردو ، سولدادو ، ماتا و ....
توي بارساي فعلي پويول و ژاوي و والدز مال دو نسل قبلشون هستن و اينيستا و مسي و فابرگاس و پيكه مال نسل قبلي و بوسكتس و پدرو مال نسل فعلي شون.
من منكر اين نيستم كه رئال چند فصلي هست جلوي بارسا ضعيف كار ميكنه ولي اين بي انصافي هست كه باشگاه را در سطح كلان به خاطر باختي كه بيشتر به خاطر بدشانسي بوده زير سوال ببريم.
مثل اينكه همه ي ما فراموش كردم گنده كاري هايي كه كالدرون توي باشگاه كرد.
از نظر كلان به باشگاه كه نگاه كنيم ميبينيم كه نسبت به 3~4 سال پيش در وضعيت خيلي بهتري به سر ميبريم.
حالا مثلا Villa كه بارسا خريده ، 34.5 ميليون پوند بالاش پول دادند خيلي خوبه؟ بعضي بازيكن ها بازيشون بگير نگير داره ، ديروز هم همينطور بود.
همين ويا كه من مثالش را گفتم ديروز ميتونست با يه پاس گل بازي را 4-1 كنه ولي پاس خوبي نداد و پاس را بازيكن هاي رئال بريدن.
من از مدير گرامي و كاربر گرامي Hadi1366 ميخواهم در صورتي كه ميخواهن خارج از بحث تاپيك بحث كنن لطف كنن توي پيام خصوصي مكاتبه كنن.با تشكر.