• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
اما یه سوال، اگه این بازی تو برنابئو بود، به نظرتون نیمه دوم هوادارا پشت رئال درمیومدن یا نه ؟

نه !! به احتمال 90 درصد هم موقع پايان نيمه اول براي تيم سوت ميكشيدن.
در كل وضعيت برنابئو اصلا خوب نيست !! ولي اين 2-2 كه ديروز گرفتيم مثل 3-3 اي بود كه زمون كاپلو گرفتيم.
اون سال هم بعد از بازي با بارسا رئال متحول شد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
امروز تولد 49 سالگی ژوزه مورینیو هست ...

تولدت مبارک آقای خاص

420610_475346274952_19034719952_1550947_1715220199_n.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب هیچ خبری از حاشیه تو تیم نبود...
همه پشت هم بودن...
چه پرتغالی چه اسپانیایی!
واقعا لذت بردم از بازی دیشب با اینکه نتیجه عادلانه نبود!

چیزی که تو بازی دیشب واقعا ازش لذت میبردم بازی بسیار زیبای آربلوا بود! محشر بود دیشب ....
و اوزیل که داره میگه دیگه کم نمیاریم...

دیشب همچی عالی بود غیر از داور...

افتخار میکنم که یه رئالی هستم...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
واقعا رئال قشنگ بازی کرد نتیجه هم اصلا عادلانه نبود با اینکه رئالی نیستم ولی کیف کردم

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
حیف از بازی دیشب که رئال باخت ولی تیم همیشه محبوب من یعنی والنسیا در انتظار بارساست ******

Last edited by a moderator:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
r8f7w4f8t8sjseluhye2.jpg

دیشب این 2 تا فوق العاده بودن،مخصوصا اوزیل که چپ و راست آبیدال رو دریبل میزد.
رئال یه تیمه برای آینده.مسوت،کریم،دیماریا

این 2 تا خبر هم بخونید جالبه:

راموس در مورد بوسکتز :" از نقش بازی کردن دست بر نمی دارد"

مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، در صفحه توئیترش به سرجیو بوسکتز حمله کرد . این مدافع ، هافبک بارسلونا را به تمارض روی صحنه کارت زرد دومش متهم کرد که باعث شد در دقایق پایانی ، تیمش در نیوکمپ ده نفره شود .
این بازیکن با پیعامی مشخص نوشته است :" خوشحالم که باشگاه برای کارت زرد دومم درخواست فرجام خواهی داد چرا که برخی ها وقتی حتی لمسشان هم نمی کنی ، از نقش بازی کردن دست بر نمی دارند . روز خوش رفقا . "

مورینیو در پارکینگ به تیکسیرا :" عجب هنرمندی هستی ، حرفه ای سر ما را بریدی "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، از عملکرد تیکسیرا ویتینس ، در الکلاسیکوی دیشب کاملا ناراضی بود و با این که در کنفرانس مطبوعاتی چیزی نگفت ، بنا بر گزارش ال موندو دپورتیوو ، منتظر این داور در منطقه ای که خودرویش را پارک کرده بود ماند و مستقیما به داور به خاطر قضاوتش انتقاد کرد .
این روزنامه گزارش داده که مورینیو به این داور و کمک هاش گفته است :" چه آرتیستی هستی ، حرفه ای سر ما را بریدی ! "

-البته خبر دوم رو روزنامه فوق معتبر الموندو زده و بعید نیست مثل اکثر خبرهایی که درباره رئال مینویسند دروغ باشه.

دوره بعد بارسا میخوره به والنسیا و اصلا بعید نیست حذف بشه،چون والنسیا رئال نیست که داور راحت بتونه سرشون رو ببره!
با توجه به اینکه والنسیا این فصل خیلی رو فرمه احتمالا خیلی بارسا رو خسته میکنن و بارسا باز هم تو لالیگا امتیاز میده.

35.jpg

Last edited:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
بعد مدتها بعد دیدن یک الکلاسیکو سردرد نگرفتم
واقعا فوتبال بازی کردن با تمام وجود
اگر دیشب رئال 6-0 هم میباخت باز من خوشحال بودم
مهمترین نکته بازی برگشتن رئال به بازی بود که واقعا لذتبخش بود
اگر خوزه تاکتیک تیم رو تو بازیهای قبلی تغییر نمیداد رئال تا حالا راه بردن بارسا رئو یاد گرفته بود
امیدوارم دیگه هرگز با 3 هافبک دفاعی ناکارآمد جلوی بارسا بازی نکنه
واقعا باید به احترام مورینیو و شاگردانش کلاه از سر برداشت
امیدوارم این نقطه عطف رئال جدید باشه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
واقعا از بازی لذت بردم حیف شد باختیم.

رئال یه تیم تهاجمیه و جلوی بارسلون تو نیوکمپ از حمله کردن نترسید برعکس ال کلاسیکوهای قبلی که بیشتر به
فکر دفاع کردن بود.عیب نداره کوپا برا بارسلون لالیگا و چامپیونز برای ما

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تقدیم به هوادارای رئال
9c3scivvcyy3er2pufpi[1].gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه اتفاق جالب امروز بازیکنا مورینیو رو با کیک تولد سوپرایز کردن :D از همه جالب تر اینکه سرخیو راموس و ایکر کاسیاس این کیک رو آورده بودند . ( روی مارکا کم شد :D )

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
////////////
درود بر مورينيو و رئال مادريد

پ.ن:اولين بازي بود كه وسطاش خوابم نبرد ! :happy:

f@rzad: تو تاپیک های هواداری راجع به تیم رقیب صحبت نکنید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
یه اتفاق جالب امروز بازیکنا مورینیو رو با کیک تولد سوپرایز کردن :D از همه جالب تر اینکه سرخیو راموس و ایکر کاسیاس این کیک رو آورده بودند . ( روی مارکا کم شد :D )

به نظر من اين بازي ديشب نقطه عطف رابطه مورينيو و بازيكن ها بود.
با اينكه ديشب رئال حذف شد ولي يه جورايي مطمئن هستم كه سودي كه بازي ديروز براي رئال داشت خيلي بيشتر از نتيجه اش بود.

من همچنان از بازي اي كه ديروز رئال كرد لذت ميبرم. از اون بازي هايي بود كه بازيكن ها را به هم نزديك تر ميكنه.

هنوز خيلي خوشحالم.
!Hala MADRID

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من اين بازي ديشب نقطه عطف رابطه مورينيو و بازيكن ها بود.
با اينكه ديشب رئال حذف شد ولي يه جورايي مطمئن هستم كه سودي كه بازي ديروز براي رئال داشت خيلي بيشتر از نتيجه اش بود.

من همچنان از بازي اي كه ديروز رئال كرد لذت ميبرم. از اون بازي هايي بود كه بازيكن ها را به هم نزديك تر ميكنه.
دقيقا

هر سري كه همچين بازي پيش مياد تيم متحدتر از هميشه ميشه

با اين كاري كه راموس و كاسياس كردن ماركا ديگه نبايد روش بشه درباره رئال يه كلمه چاپ كنه

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
گزارش داور جالبه

گل الوس رو دقيقه 44 ثبت كرده و كارت زرد كاسياس رو دقيقه 45!!!!:blink:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
مورینیو در پارکینگ به تیکسیرا :" عجب هنرمندی هستی ، حرفه ای سر ما را بریدی "

-البته خبر دوم رو روزنامه فوق معتبر الموندو زده و بعید نیست مثل اکثر خبرهایی که درباره رئال مینویسند دروغ باشه.
سخنگوی مورینیو(که کلاً آدم جالبیه!) نه تنها این حرفا رو تایید کرده بلکه گفته مورینیو چیزهای دیگه‌ای هم گفته! مورینیو علاوه بر این حرفا به داور گفته "حالا برو سیگار بکش و بخند///////!":D

////////

در ضمن مثل اینکه قراره تیکسیرا دیگه تا آخر فصل برای رئال قضاوت نکنه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوزه منتظر داور :دی

MOURINHO.jpg

مثل اینکه اینارو گفته!

اگه واقعا اینا رو گفته باشه امکانش هست محرومیت در نظر بگیرن براش !!

یادمه تو یه بازی راموس به داور کلمه ف..... رو به کار برده بود. البته این کلمه معانی زیادی داره و بستگی داره در چه موقعیتی و با چه لحنی و در چه جمله ای به کار برده بشه اما اگه اشتباه نکرده باشم محرومیتی براش در نظر گرفتن.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
بارسا به دنبال جاسوسی که هتاکی ژاوی به رئال و لاس را رو کرد !

مرجع خبري رئال مادريد : باشگاه بارسلونا ، به دنبال کسی است که صحبت های پشت صحنه ژاوی هرناندز پیش از مصاحبه با بارسا تی وی ، شبکه باشگاه بارسا رو کرده که هافبک بارسلونا گفته بود :" رئال مادرید جنبه باختن ندارد ."
در این ویدئو که در اینترنت پخش شده است ، صحبتهای جنجالی ژاوی با مجری برنامه ، درست پس از بازی نیمه نهایی چمپیونزلیگ با رئال رو شده است . ژاوی گفته بود :" می دانی که ، آنها بی جنبه هستند ... باختن بلند نیستند ."
ژاوی همچنین در طول این صحبت ها از داور به خاطر ندادن کارت زرد به لاس انتقاد کرده بود :" به داور در موردش گفتم . باید اخراج می شد . او بازیکنی است که خطاهایی مثل حیوان ها انجام می دهد . "

اینم آقای مهندس و با اخلاق.خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که اسطوره اخلاق ما یکی مثل کاسیاسه و نه یه مهندس!!!
البته وقتی بعد یه عمر ناکامی به لطف زمین و زمان بیای 2 تا جام ببری همین میشه دیگه،جام بردن جنبه میخواد که هر کسی نداره!
مگه حیوون تر از همونی که سخنگوی خوزه گفته هم هست؟

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
جالبه واسم ، لاسانا دیارا تا لحظه های آخر فصل نقل و انتقالات در آستانه ی فروخته شدن بود ولی الان اون وسط یه جورایی همه کاره ی تیمه ...
همیشه به نظرم میومد که لاس به اون چیزی که لیاقتش بوده نرسیده ، نه تو باشگاه هایی که بوده و نه تیم ملی فرانسه ...

حالا هم که مهندس اینطوری گفته !!!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
نمی دونم چرا راموس موقع سر زدن روی الوز خطا کرد در حالی که بدون خطا می تونست به راحتی روی سر اون **** ضربه اش رو بزنه.

بالا