• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

200mohammad

Registered User
لایک‌ها
82
[h=1]رقابت رئال مادريد و بارسلونا براي خريد آگوئرو[/h]
[h=2] مطبوعات انگليسي از آغاز رقابت دو باشگاه بارسلونا و رئال مادريد براي خريد مهاجم آرژانتيني و ملي پوش منچسترسيتي خبر دادند.[/h]
00036399.jpg

روزنامه ديلي استار نوشت ، باشگاه رئال مادريد قصد دارد با پيشنهادي 45 ميليون يورويي (77 ميليون دلار) سرخيو آگوئرو را به سانتياگو برنابئو ببرد و به نظر مي رسد اين رقم براي متقاعد کردن مسئولان من سيتي کافي باشد.اگوئروي 24 ساله شخصا مايل است به رئال مادريد برود ولي يک سال و نيم قبل تلاش رئال براي خريد اين بازيکن از آتلتيکومادريد بي نتيجه ماند.مذاکرات نهايي در اين مورد در ماه ژوئن صورت خواهد گرفت.

از سوي ديگر روزنامه اسپورت چاپ کاتالونيا نوشت مسئولان بارسلونا نيز براي خريد آگوئرو ابراز علاقه کرده اند.

در حالي که شايعات در مورد فروش داويد ويا در ژوئن 2014 همچنان شنيده مي شود ، مسئولان بارسا مي خواهند آگوئرو را جايگزين ويا کنند.اما مشخص نيست بارسلونا بتواند با رقم پيشنهادي رئال براي خريد داماد سابق ديه گو مارادونا رقابت کند.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
پیکه:" من په په را از رئال میخرم "

رارد پیکه می گوید اگر میتوانست یک بازیکن را از رئال بخرد از بین راموس٬ واران و په په یکی را انتخاب میکرد. پیکه معتقد است بارسلونا در خط دفاع نیاز به تقویت دارد. چندی پیش سرجیو بوسکتس اعلام کرد که راموس گزینه ی خوبی برای بازی در نیوکمپ خواهد بود و حالا پیکه ضمن تایید حرف هم تیمیش٬ په په را هم گزینه ی خوبی دانست.
پیکه در مصاحبه با مارکا گفت:" کدام بازیکن از رئال را برای بارسلونا میخرم؟ از بین راموس٬ واران و په په یکی را انتخاب میکنم. زیرا که مصدومانی در خط دفاع داریم، واین پست نیاز به تقویت دارد. ایکر هم البته گزینه ی خوبی است ".​
این ملی پوش اسپانیایی تاکید کرد مشکلی بین بازیکنان رئال و بارسلونا وجود ندارد " ما همه از تیم های باشگاهیمان دفاع میکنیم ولی در تیم ملی اسپانیا با هم متحد می شویم. زمانی بود که رابطه ی بین بازیکنان رئال و بارسلونا ایده ال نبود ولی این مربوط به خیلی وقت پبش بود، اکنون همه هدف مشترکی داریم ".

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بوریس بکر :" کریستیانو می تواند تنیسور شود "

مرجع خبري رئال مادريد : بوریس بکر اعلام کرد که به نظرش "کریستیانو یک ورزشکار عالی است . " این پیشکسوت تنیس آلمان فکلر می کند که بازیکن رئال مادرید نه تنها در فوتبال ، بلکه در ورزشهای دیگر نظیر تنیس نیز می تواند موفق باشد چرا که از نظر بدنی فوق العاده است و مشخصه های لازم برای هر تنیسوری را دارد .
بکر در مصاحبه با سی ان ان گفت :" کریستیانو توان لازم را دارد تا عالی سرویس بزند و جلوی ضربات حریف را بگیرد . وقتی که یک فوتبالیست عالی شده چرا نتواند یک تنیسور موفق باشد ؟ از نظر بدنی عالی است. او یک ورزشکار عالی است . "

-------------

بازی با رئال ، هیجان انگیز تر از المپیک برای ترک ها

مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه لارازاون با نقل صحبت های "فانی" ، یک رئالی که سالها در ترکیه زندگی کرده است نوشت که بازی رئال و گالاتاسرای برای ترک ها خیلی هیجان انگیز تر از احتمال برگزاری المپیک 2020 در این کشور است .
فانی گفته است که بازی رئال و گالاتاسرای برای استانبولی ها به شدت هیجان انگیز است و حتی از این که شاید المپیک در کشورشان باشد هم برایشان هیجان بیشتری را به وجود آورده است .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب بارسا مساوی شد

الان باید بریم واسه 3امتیاز وکاهش اختلاف

من هنوز به قهرمانی در لالیگا امید دارم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
گل خوردیم که دقیقه 6
چه وضعی هست بابا !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من خودم رئالی نیستم
امشب هم شانس آورد که با اختلاف 2-3 تا نباخت
اما واقعا دیگو لوپز عالیه . به نظرم خیلی سرتره از کاسیاس

• Like
Reactions: rms

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این بازی کل داستان این فصلمون بود، هر زمان فرصت اینو داشتیم که فاصله مون رو با صدر جدول کم کنیم به راحتی فرصت رو سوزوندیم
من که دیگه امیدی به لالیگا ندارم، تمرکزمون رو باید بزاریم روی چمپیونز لیگ

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
این استراحت دادن به بازیکنا هم که همیشه برای رئال دردسرسازه :|

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رئال مادرید دیشب با تک امتیازی که گرفت پر امتیازترین و پر افتخارترین تیم تاریخ لالیگا شد! رئال بزرگ در کل حضورش در لالیگا موفق به کسب 4000 امتیاز شده که اولین (طبق معمول که اوله!) تیم لالیگاست به این افتخار رسیده، جالبه این 1 امتیاز دیشبم با گل آقای رکورد،کریس رونالدو بدست اومد

خب یه عدد به اعداد جادویی برای سوزندن بعضیا اضافه شد

به ترتیب بگین معنی این اعداد چیه؟

32
9
11
100
8
4000

♥ رئالی بودن افتخاریست که نصیب هر کسی نمیشه
منبع : فیسبوق

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سرمربی رئال مادرید، ژوزه مورینیو، در تلاش است تا برای پنج سال آینده گرت بیل را به رئال مادرید بیاورد.

حداقل این ادعای TodoXDeportes است، و تضمین می کند که مربی پرتغالی برای مذاکره با سران تاتنهام به لندن رفته بود تا بازیکن ولزی این تیم را برای فصل بعد به مادرید بیاورد. بنابراین در حالی که همه انتظار داشتند مورینیو

در حال تصمیم گیری برای آینده اش است، اما در واقع او مشغول برنامه ریزی برای فصل بعد رئال مادرید است...
ژوزه مورینیو در مدت زمان حضورش در لندن شخصاً با دانیل لوی، مدیر باشگاه تاتنهام هم صحبت کرده تا او را برای انتقال گرت بیل به رئال مارید قانع کند. با توجه به این اطلاعات، گرت بیل در پایان فصل به احتمال بسیار زیاد به رئال

مادرید ملحق خواهد شد، چرا که ظاهراً مذاکرات برای انتقال او با موفقیت همراه بوده است. مورینیو در جریان جلسه خود با دانیل لوی، با فلورنتینو پرز نیز تماس گرفته تا اختیارات خود را در قبال مسائل مالی بداند؛ و گفته می شود پرز به خاطر رضایت مورینیو، حاضر است مبلغ درخواستی تاتنهام را بپردازد.

در این جلسه، علاوه بر انتقال بیل، صحبت هایی مبنی بر قرارداد همکاری میان دو باشگاه نیز رد و بدل شده است. گفتنی است، دانیل لوی در ازای فروش بیل به مادرید خواهان یکی از دو مهاجم این تیم، یعنی بنزما یا هیگواین نیز می باشد؛ بنابراین به احتمال زیاد بیل با قراردادی به ارزش سالانه 9 میلیون یورو به جمع مادریدی ها اضافه خواهد شد.

بالا