• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
EASPORTS جان، از بد شانسی ما صاف همین امروز ماشین را بردن برای تعویض پلاک. اگه تا قبل از بازی برگشتن، که با هم میریم فولادشهر، اگر نه، شرمندتم دیگه :(
شمارمو که داری. یک ساعت قبل از بازی تماس بگیر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این بوناچیچ حالش خوبه؟!

این چه کاری بود برداشت 3 تا تعویض رو با هم انجام داد؟!

این دومین باری بود که 3 تا تعویضهاش رو با فاصله ی کم انجام میده و گند میزنه به تیم!

با مصدوم شدن کریمی هم عملا سپاهان خودش یه بازیکن خودش رو اخراج کرد!

در هر صورت 3 امتیاز به حساب پرسپولیس ریختن که دستشون درد نکنه! :دی

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کی ریخت ؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این بوناچیچ حالش خوبه؟!

این چه کاری بود برداشت 3 تا تعویض رو با هم انجام داد؟!

این دومین باری بود که 3 تا تعویضهاش رو با فاصله ی کم انجام میده و گند میزنه به تیم!

با مصدوم شدن کریمی هم عملا سپاهان خودش یه بازیکن خودش رو اخراج کرد!

در هر صورت 3 امتیاز به حساب پرسپولیس ریختن که دستشون درد نکنه! :دی
هیچ موقع بازی های دربی زیبا و دلچسب نبوده ولی این یکی از بدترین بازی هایی بود که سپاهان در طول تاریخ فوتبال خودش انجام داد.
با اینکه ورزشگاه رفتم ولی راجع به بازی نظر نمیدم ، فقط میدونم که بوناچیچ ، با این ترکیب چینی و سه تعویض خودش ، حکم اخراج خودش رو امضا کرد.
دیگه تاریخ مصرف لوکا بوناچیج هم داره به اتمام میرسه و میتونیم در نیم فصل دومشاهد تغییراتی در کادرفنی و مربیگری سپاهان باشیم.

فعلاً سپاهان افتاده رو دور گل به خودی ، اول عقیلی ، حالام که بنگر ، احتمالاًٌ بازی آینده هم مجیری ! دی!

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
فعلاً سپاهان افتاده رو دور گل به خودی ، اول عقیلی ، حالام که بنگر ، احتمالاًٌ بازی آینده هم مجیری ! دی!
این فصل کلاً گل به خودی رو بورسه! :happy: ببینیم فصل بعد شاید چیز دیگه ای مد شد! :)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
همون شد که من گفتم! سپاهان یه حالی به ذوب داد.
این بدترین بازی سپاهان بود. حتی یک موقعیت گل هم رو دروازه ذوب نداشتند. تاحالا یه همچین بازیی از سپاهان ندیده بودم.
دوباره این لوکا!!!
با 3 تعویض در دقیقه 45 باعث شد با مصدومیت کریمی، تیم 20 دقیقه 10 نفره بازی کنه. این مصدومیت می تونست دقیقه 50 اتفاق بیفته و تیم 40 - 50 دقیقه 10 نفره بشه. واقغاً خیلی احمقه.
بازم شانس آوردیم یه بازیکن ذوب هم همون موقع اخراج شد وگرنه خیلی بدتر می باختیم.
همیشه این لوکا در هر شرایطی دقیقه 45 1 یا 2 بازیکن را تعویض میکنه. این نشونه ترکیب اولیه غلطه. تیمای بزرگ عموماً تا دقایق پایانی ترکیب خودشونو حفظ می کنند. مخصوصاً اگه برده باشند. بخواند هم تعویض کنند، 1 تعویض برا مصدومیت نگه می دارند.
فینال اروپا را یادتون هست؟ میلان با یووه. اونجا هم آنجلوتی یه همچین گندی زد و تیمش 10 نفره شد. اونجا هم خیلی ازش انتقاد شد.
به هر حال این باخت برا سپاهان و به خود آمدی مدیران باشگاه لازم بود.
بازم خوبه که به جا 2 امتیاز 3 امتیاز به اصفهان رسید!!!
و دیگه خوبی اینه که ذوب روحیه گرفت و ان شاالله استقلال را جمعه حذف میکنه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان سپاهاني
گروه بندي دور مقدماتي جام باشگاههاي آسيا انجام شد و سپاهان در گروه نسبتا مشكلي در كنار تيمهاي الاتحاد عربستان - كوروچي ازبكستان و الاتحاد سوريه قرار گرفت . اولين بازي اين مسابقات روز 22 اسفند برگزار ميشه كه سپاهان در همين روز در خانه ميزبان تيم الاتحاد سوريه است . به اميد تكرار موفقيت نماينده هاي كشورمان در مسابقات جام باشگاههاي آسيا

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر قدر گروه سپاهان سخته گروه سایپا راحته. اگر سپاهان تو گروهی که سایپا افتاده میفتاد 100% براحتی صعود میکرد ولی همینجور هم امیدوارم موفقیتهای گذشته تکرار بشه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر قدر گروه سپاهان سخته گروه سایپا راحته. اگر سپاهان تو گروهی که سایپا افتاده میفتاد 100% براحتی صعود میکرد ولی همینجور هم امیدوارم موفقیتهای گذشته تکرار بشه.
همیشه همین طور بوده ، هر سه سالی که سپاهان در این رقابت ها بوده ، توی سخت ترین گروه بوده و همیشه از گروهی که سپاهان توش بوده ، یه تیم قهرمان یا نایب قهرمان میشده.
سال اول همین الاتحادی که پر مهره ترین تیم عربستانی و یکی از با امکانات ترین و بهترین تیمهای آسیایی ست ، با تفاضل گل بیشتر نسبت به سپاهان صعود کرد و قهرمان آن دوره شد ، سال بعد العین امارت بود که این تیم هم با تفاضل گل بیشتر نسبت به سپاهان صعود کرد ، و نایب قهرمان اون دوره شد.
سال گذشته هم که سپاهان با اقتدار صعود کرد و نایب قهرمان شد ، و امسال باز هم در سخت ترین گروه غرب آسیا قرار گرفت و هه چیز بستگی داره به بازی های الاتحاد و سپاهان که امیدوارم امسال بتونیم این تیم پرقدرت رو از پیش رو برداریم و از مرحله ی گروهی صعود کنیم.
در مورد تیم ازبک من شناختی از این تیم ندارم ولی به نظرم ، یا سپاهان و یا الاتحاد عربستان ، از این گروه صعود کنه.

سایپا هم از این شانسی که پیش روشه باید به نحو احسنت استفاده کنه و فکر کنم بتونه به راحتی به مرحله ی بعد صعود کنه و امیدوارم امسال فینال ایرانی برای اولین بار در تاریخ این رقابت ها ، شاهد باشیم.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهراً کریمی هم چند هفته ای مصدوم شده. این دیگه نور علی نوره. حجازی اون اول فصل 4 تا بازیکن مصدوم داشت، هر بازی می گفت من یه تیم مصدوم دارم. پس سپاهان باید چی بگه که هر بازی 6-7 بازیکن اصلی و کلیدیش مصدومند.
بازی پرسپولیس را دیروز داشتم می دیدم. با این که از قطبی خوشم نمیاد ولی لوکا باید بره پیشش لنگ بندازه.
دیدید بازیکنای ذخیرشو تو چه مسابقه ای بازی داد؟ تو یه بازی غیر حساس و وقتی از پیروزی تیمش مطمئن شده بود. نه این که بیاد در حساس تریین بازی هاش اونا را از دقیقه 1 بفرسته تو زمین. یا وقتی که تیم به بن بست خورده تو یه بازی و نتیجه می خواد بیاد به فکر آزمایش بازیکنای جدید باشه.به نظر من تیم سپاهان از نظر بازیکن نسبتاً از پرسپولیس سره. ولی از لحاظ کادر فنی برعکسه. گرچه تو کادر فنی سپاهان مهره های بسیار ارزشمندی هم هستند ولی تمیم آخر را همیشه سرمربی یک تیم می گیره.
به هر حال بعیده مدیریت دست به این کادر فنی بزنه. لااقل امیدوارم در تعطیلات نیم فصل که برا سپاهان نصف بقیه تیم هاست سپاهان یه سر و سامانی بگیره و بتونه از عنوان قهرمانی نیم فصلش در پایان فصل دفاع کنه!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اوضاع سپاهان بدجور خراب شده و این مصدومیت ها دست از سر سپاهان برنمیداره.

من که شخصاً حاضرم سپاهان 2 تا بازی عقب موندش و حتی بازی با پرسپولیس را ببازه، اما در عوض لوکا بره.

لوکا را اصلاً نمیشه با قطبی مقایسه کرد. اون فرهنگ و شخصیتی که قطبی داره را هیچ کسی تو فوتبال ایران نداره. من که امیدوارم شرایطی پیش بیاد که قطبی مربی تیم ملی بشه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من که شخصاً حاضرم سپاهان 2 تا بازی عقب موندش و حتی بازی با پرسپولیس را ببازه، اما در عوض لوکا بره.

لوکا را اصلاً نمیشه با قطبی مقایسه کرد. اون فرهنگ و شخصیتی که قطبی داره را هیچ کسی تو فوتبال ایران نداره. من که امیدوارم شرایطی پیش بیاد که قطبی مربی تیم ملی بشه.
قطبی اولین سال حضورش در ایران و عرصه ی سر مربی گیره!
آدم با شخصیتی هست ، بسیار هم انسان شخیص و دوست داشتنی و بامزه ایه.
ولی عملاً تجربه ای در عرصه ی سرمربی گری نداره البته تا حالا پرسپولیس رو در رده های اول و دوم نگه داشته و این جای تقدیر و تشکر داره ولی باید دید ، آیا میتونه تا آخر فصل تیمش رو بدون نوسان ، پیش ببره ، یا نه.
در حال حاضر از لحاظ فنی یکی از بهترین مربی های ایرانه ولی من دوست دارم ، مربی سپاهان ، یک مربی خارجی طراز اول ، امثال مربی اوراواردز باشه که در رده ی بین المللی هم سرشناس باشه.

لوکا که به نظر من با این پیشنهاد 1 میلیاردی از طرف امارات ، خودش رو گم کرده و همه ی این کار ها رو هم میکنه که اخراجش کنن و به خواستش برسه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
لوکا که به نظر من با این پیشنهاد 1 میلیاردی از طرف امارات ، خودش رو گم کرده و همه ی این کار ها رو هم میکنه که اخراجش کنن و به خواستش برسه.
کاری به اخلاق لوکا ندارم ولی به نظر من یکی از مربیان خوب لیگ هست و برام خیلی عجیب بود که چی شده این داره کاری می کنه که نتیجه نگرفتنش رو 4 تا بیننده هم میتونن از قبل به درستی پیش بینی کنند. معقول ترین دلیلی که میشه تصور کرد برای این کارا همینه

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
کاری به اخلاق لوکا ندارم ولی به نظر من یکی از مربیان خوب لیگ هست و برام خیلی عجیب بود که چی شده این داره کاری می کنه که نتیجه نگرفتنش رو 4 تا بیننده هم میتونن از قبل به درستی پیش بینی کنند. معقول ترین دلیلی که میشه تصور کرد برای این کارا همینه
واقعا به لوكا پيشنهاد 1 ميليارد دلاي داده شده !!
mdakp6.gif

واقعا اگه به خاطر اين موضوع داره در سپاهان ضعيف كار ميكنه كه اخراجش كنن من مطمئن مي شم كه احمق ترين فرد دنيا مربي سپاهان هست چون
1- ارزش خودش را توي ايران كم مي كنه...
2- اگه راست باشه كه اماراتي ها ميخواهن بگيرنش باعث ميشه اونها هم اعتمادشون ازش سلب بشه.....

محمدرضا جون فكر نكنم ديگه هيچ مربي بزرگي حاضر بشه توي ايران بياد تا وقتي كه فدراسيون فوتبال ما اين قدر بلا تكليف هست

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کریمی هم اونطوری که فردوسی پور دیشب گفت ظاهرا تو برخوردی که با دروازه بان ذوب آهن داشته دنده ش شکسته و تا 4 هفته بازی نمیکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره مثل اینکه بد جوری مصدوم شده....

والا هر کی بود با اون دروازه بان غول پیکر برخورد میکرد له میشد.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

ارادتمندیم بسیار بسیار بسیار !
به این میگن یه فوتبالی منطقی .

ولی خداییش لوکا داره تیشه به ریشه ی سپاهان میزنه . اینو ما هم که سپاهانی نیستیم فهمیدیم.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا به لوكا پيشنهاد 1 ميليارد دلاي داده شده !!
mdakp6.gif

واقعا اگه به خاطر اين موضوع داره در سپاهان ضعيف كار ميكنه كه اخراجش كنن من مطمئن مي شم كه احمق ترين فرد دنيا مربي سپاهان هست چون
1- ارزش خودش را توي ايران كم مي كنه...
2- اگه راست باشه كه اماراتي ها ميخواهن بگيرنش باعث ميشه اونها هم اعتمادشون ازش سلب بشه.....

محمدرضا جون فكر نكنم ديگه هيچ مربي بزرگي حاضر بشه توي ايران بياد تا وقتي كه فدراسيون فوتبال ما اين قدر بلا تكليف هست

1میلیار دلار نه ، 1 میلیارد تومان!!!:D
به قوله ی حاج رضایی ،لوکا دارای انضباط بیش از حده که میتونه براش مشکل ساز باشه.
نمیدونم کی میخواد دست از این لج و لجبازیش با بازیکنان بر داره!
من هم با شما هم عقیده ام! و از این بابت بسیار نگرانم!
کریمی هم اونطوری که فردوسی پور دیشب گفت ظاهرا تو برخوردی که با دروازه بان ذوب آهن داشته دنده ش شکسته و تا 4 هفته بازی نمیکنه.

اره مثل اینکه بد جوری مصدوم شده....

والا هر کی بود با اون دروازه بان غول پیکر برخورد میکرد له میشد.

متاسفانه ، کریمی ، لوله شد در اون صحنه و غیر از اون پنالتی که میبایست میگرفت ، دروازه بان رو هم میبایست اخراج میکرد ، گذشته از اون ، اون وقت جناب آقای داور ، به دلیل اینکه دروازه بان خودش رو انداخت روی زمین و 10 دقیقه هم وقت بازی رو گرفت ، خطا ی مهاجم رو گرفت و باز هم در این بازی شاهد، قضاوت بسیار بد و یکطرفه ، به ضرر سپاهان بودیم ( مثه 6 مورد گذشته).
حداقل 6 هفته کریمی نیمیتونه بازی کنه و این یعنی تعطیلی خط حمله ی سپاهان.
و ظاهراً کریمی باید با بدشانسی ، امسال آقای گلی رو رها کنه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1
متاسفانه ، کریمی ، لوله شد در اون صحنه و غیر از اون پنالتی که میبایست میگرفت ، دروازه بان رو هم میبایست اخراج میکرد ، گذشته از اون ، اون وقت جناب آقای داور ، به دلیل اینکه دروازه بان خودش رو انداخت روی زمین و 10 دقیقه هم وقت بازی رو گرفت ، خطا ی مهاجم رو گرفت و باز هم در این بازی شاهد، قضاوت بسیار بد و یکطرفه ، به ضرر سپاهان بودیم ( مثه 6 مورد گذشته).
حداقل 6 هفته کریمی نیمیتونه بازی کنه و این یعنی تعطیلی خط حمله ی سپاهان.
و ظاهراً کریمی باید با بدشانسی ، امسال آقای گلی رو رها کنه.

محمدرضا جان بجز اون صحنه ای که گفتی که منم اعتقاد دارم باید داور به دروازه بان ذوب اخطار میداد چون واقعا 2 صحنه حرکتش خیلی عجیب بود دیگه گمون نمیکنم صحنه ی دیگه ای به ضرر سپاهان رخ داد. البته شاید من حضور ذهن ندارم.

ولی باید قبول کرد که سپاهان تیم همیشگی نبود وگرنه سپاهان تیمی نیست که احتیاج به این داشته باشه که از تیم حریف خطا بگیره و اینطوری به گل برسه.

بالا