EASPORTS جان، از بد شانسی ما صاف همین امروز ماشین را بردن برای تعویض پلاک. اگه تا قبل از بازی برگشتن، که با هم میریم فولادشهر، اگر نه، شرمندتم دیگه 
شمارمو که داری. یک ساعت قبل از بازی تماس بگیر
شمارمو که داری. یک ساعت قبل از بازی تماس بگیر
کی ریخت ؟
هیچ موقع بازی های دربی زیبا و دلچسب نبوده ولی این یکی از بدترین بازی هایی بود که سپاهان در طول تاریخ فوتبال خودش انجام داد.آقا این بوناچیچ حالش خوبه؟!
این چه کاری بود برداشت 3 تا تعویض رو با هم انجام داد؟!
این دومین باری بود که 3 تا تعویضهاش رو با فاصله ی کم انجام میده و گند میزنه به تیم!
با مصدوم شدن کریمی هم عملا سپاهان خودش یه بازیکن خودش رو اخراج کرد!
در هر صورت 3 امتیاز به حساب پرسپولیس ریختن که دستشون درد نکنه! :دی
این فصل کلاً گل به خودی رو بورسه! :happy: ببینیم فصل بعد شاید چیز دیگه ای مد شد!فعلاً سپاهان افتاده رو دور گل به خودی ، اول عقیلی ، حالام که بنگر ، احتمالاًٌ بازی آینده هم مجیری ! دی!
همیشه همین طور بوده ، هر سه سالی که سپاهان در این رقابت ها بوده ، توی سخت ترین گروه بوده و همیشه از گروهی که سپاهان توش بوده ، یه تیم قهرمان یا نایب قهرمان میشده.هر قدر گروه سپاهان سخته گروه سایپا راحته. اگر سپاهان تو گروهی که سایپا افتاده میفتاد 100% براحتی صعود میکرد ولی همینجور هم امیدوارم موفقیتهای گذشته تکرار بشه.
قطبی اولین سال حضورش در ایران و عرصه ی سر مربی گیره!اوضاع سپاهان بدجور خراب شده و این مصدومیت ها دست از سر سپاهان برنمیداره.
من که شخصاً حاضرم سپاهان 2 تا بازی عقب موندش و حتی بازی با پرسپولیس را ببازه، اما در عوض لوکا بره.
لوکا را اصلاً نمیشه با قطبی مقایسه کرد. اون فرهنگ و شخصیتی که قطبی داره را هیچ کسی تو فوتبال ایران نداره. من که امیدوارم شرایطی پیش بیاد که قطبی مربی تیم ملی بشه.
کاری به اخلاق لوکا ندارم ولی به نظر من یکی از مربیان خوب لیگ هست و برام خیلی عجیب بود که چی شده این داره کاری می کنه که نتیجه نگرفتنش رو 4 تا بیننده هم میتونن از قبل به درستی پیش بینی کنند. معقول ترین دلیلی که میشه تصور کرد برای این کارا همینهلوکا که به نظر من با این پیشنهاد 1 میلیاردی از طرف امارات ، خودش رو گم کرده و همه ی این کار ها رو هم میکنه که اخراجش کنن و به خواستش برسه.
واقعا به لوكا پيشنهاد 1 ميليارد دلاي داده شده !!کاری به اخلاق لوکا ندارم ولی به نظر من یکی از مربیان خوب لیگ هست و برام خیلی عجیب بود که چی شده این داره کاری می کنه که نتیجه نگرفتنش رو 4 تا بیننده هم میتونن از قبل به درستی پیش بینی کنند. معقول ترین دلیلی که میشه تصور کرد برای این کارا همینه
اوضاع سپاهان بدجور خراب شده و این مصدومیت ها دست از سر سپاهان برنمیداره.
من که شخصاً حاضرم سپاهان 2 تا بازی عقب موندش و حتی بازی با پرسپولیس را ببازه، اما در عوض لوکا بره.
لوکا را اصلاً نمیشه با قطبی مقایسه کرد. اون فرهنگ و شخصیتی که قطبی داره را هیچ کسی تو فوتبال ایران نداره. من که امیدوارم شرایطی پیش بیاد که قطبی مربی تیم ملی بشه.
واقعا به لوكا پيشنهاد 1 ميليارد دلاي داده شده !!![]()
واقعا اگه به خاطر اين موضوع داره در سپاهان ضعيف كار ميكنه كه اخراجش كنن من مطمئن مي شم كه احمق ترين فرد دنيا مربي سپاهان هست چون
1- ارزش خودش را توي ايران كم مي كنه...
2- اگه راست باشه كه اماراتي ها ميخواهن بگيرنش باعث ميشه اونها هم اعتمادشون ازش سلب بشه.....
محمدرضا جون فكر نكنم ديگه هيچ مربي بزرگي حاضر بشه توي ايران بياد تا وقتي كه فدراسيون فوتبال ما اين قدر بلا تكليف هست
کریمی هم اونطوری که فردوسی پور دیشب گفت ظاهرا تو برخوردی که با دروازه بان ذوب آهن داشته دنده ش شکسته و تا 4 هفته بازی نمیکنه.
اره مثل اینکه بد جوری مصدوم شده....
والا هر کی بود با اون دروازه بان غول پیکر برخورد میکرد له میشد.
1
متاسفانه ، کریمی ، لوله شد در اون صحنه و غیر از اون پنالتی که میبایست میگرفت ، دروازه بان رو هم میبایست اخراج میکرد ، گذشته از اون ، اون وقت جناب آقای داور ، به دلیل اینکه دروازه بان خودش رو انداخت روی زمین و 10 دقیقه هم وقت بازی رو گرفت ، خطا ی مهاجم رو گرفت و باز هم در این بازی شاهد، قضاوت بسیار بد و یکطرفه ، به ضرر سپاهان بودیم ( مثه 6 مورد گذشته).
حداقل 6 هفته کریمی نیمیتونه بازی کنه و این یعنی تعطیلی خط حمله ی سپاهان.
و ظاهراً کریمی باید با بدشانسی ، امسال آقای گلی رو رها کنه.