• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ful210127001%5f30907%5ffull-prt.jpg

ful910127004%5f30917%5ffull-lnd.jpg

trhkg860597%5f30967%5ffull-lnd.jpg

بازی بعدی سپاهان ، بازی شهر آورد یا دربی معروف ذوب آهن - سپاهانه که جدا از حساسیت هاش ، میتونه به تایین قهرمان نیم فصل اول هم کمک زیادی بکنه ، اگه بخوایم بازی های گذشته ی این دو تیم رو بررسی کنیم ، به ازاو هر 10 بازی ، 6 تا شو سپاهان میبرده ، 1 ذوب آهن و 3 تا تساوی.
ان شالله که این دفه هم با اقتدار و با تفاضل گل خوب ، ذوب آهن رو ببریم.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من حرف مجید جلالی در مورد بازی سپاهان منطقی تر بود:

این بازی نشون داد که فوتبال ما در مقابل ژاپن اختلاف کلاس دارد.

با همه ی احترامی که برای سپاهانی ها قائل هستم و دوست داشتم بازی دیروز به نفع سپاهان تمام می شد ولی باید بپذیریم که فوتبال ما هنوز حرفه ای نشده (باور کنید بازی با اوراوا هم اگر یک بار دیگر هم انجام بشه باز ما در اون بازنده می شدیم!) در نتیجه حالا حالاها باید کار کنیم و به جای اینکه بگیم کاش کریمی از اول تو زمین بود و کاش اون توپ به دیرک نمی خورد و فلان و بیسار وارد زمین می شدند و ... حرفه ای تر فکر و قضاوت کنیم و مسؤولان هم به جای ایشالا و ماشالا گفتن که هیچ وقت هیچ چیز از توی آن در نیامده و در نخواهد آمد عملا وارد تفکر حرفه ای و سرمایه گذاری صحیح در فوتبال نوین جهان بشوند.

حرف شما و آقای جلالی قبول.
ولی آدم از این ناراحت میشه که با همین وضعیت هم سپاهان با کمی دقت و کمی خوش شانسی میتونست در هر دو بازی با اوراوا برنده بازی باشه.
یعنی قدرت بازیکن ایرانی اونقدر زیاده که این اختلاف سطح حرفه ای بودن را جبران میکنه.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ولی آدم از این ناراحت میشه که با همین وضعیت هم سپاهان با کمی دقت و کمی خوش شانسی میتونست در هر دو بازی با اوراوا برنده بازی باشه.
یعنی قدرت بازیکن ایرانی اونقدر زیاده که این اختلاف سطح حرفه ای بودن را جبران میکنه.

این خوش شانسی ها دردی رو از فوتبال ما دوا نمی کنه. اگه یادتون باشه ما با خوش شانسی محض 10 سال پیش استرالیا را در کشور خودش متوقف کردیم به جام جهانی صعود کردیم. بله، البته همه خوشحال شدیم که تیم ملی مون بعد ار 20 سال می رفت جام جهانی اما حرف اینه که مسؤولان فوتبال معمولا به جای کار کردن بیشتر در خواب خرگوشی فرو می روند و خیال می کنند فوتبال کشورمون پیشرفت کرده. همیشه بخت و اقبال سراغ آدم نمی آید. باید تلاش کار کرد.ما از نظر ساختار فوتبال جزء کشورهای بسیار عقب افتاده ایم و هر کس می آید ایران اولین چیزی که می گوید این است که چرا زمین تمرین درست و حسابی ندارید و امکانات نداشته مان را توی سرمان می زند و خب حق هم دارند، ما در این زمینه از تمام کشورهای عربی ضعیف تریم.
ضمنا تماشاچی های ما هم باید یاد بگیرند مثل تماشاچی های ژاپنی تا دقیقه ی آخر به صورت هماهنگ تیم کشورشون رو تشویق کنند. ما دائم داریم می گوییم تماشاچی های ما در دنیا بهترین هستند اما من با حترام به تماشاچی های خودمون اصلا اینطور فکر نمی کنم، لابد دیده اید که حتی در مواقعی که برای تیم ملی مثلا 70 هزار تماشاچی جمع شده است وقتی تیم نتیجه نگرفته دست از تشویق برداشته اند و حتی 15 دقیقه آخر بازی زودتر ورزشگاه را ترک کرده اند. این اشتباه است، معلوم می شود که ما هنوز فوتبال را درست درک نمی کنیم و قبول نداریم تا آخرین ثانیه ها احتمال تغییر نتیجه وجود دارد. در نتیجه ما در زمینه ی تماشاچی و امتیازات میزبانی نیز نسبت به ژاپن ضعیف تر هستیم.
باید به خودمان بیاییم و اشتباهات و ضعف هایمان را قبول و با یک برنامه ی حساب شده و قوی در صدد رفع مشکلات بر بیاییم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

اميني عزيز سلام
به نظر من مشكل اينجاست كه اين قدرت بازيكن ايراني متاسفانه با نوعي رند بودن ، شايدم حرفه اي بودن همراه نميشه ( منظورم از رندي به عنوان مثال بازي تيمهايي همانند يونان است كه ضعف و قوت خود را شناخته و باري به هر جهت بازي نمي كند)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها کی روز یکشنبه به ورزشگاه میره؟
من معمولاً دربی های سپاهان و ذوب آهن رو تا جایی که بتونم میرم.
بازی فکر کنم ساعت 2.30 باشه!

به هر حال به امید موفقیت طلایی پوشان در این بازی حساس

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این خوش شانسی ها دردی رو از فوتبال ما دوا نمی کنه. اگه یادتون باشه ما با خوش شانسی محض 10 سال پیش استرالیا را در کشور خودش متوقف کردیم به جام جهانی صعود کردیم. بله، البته همه خوشحال شدیم که تیم ملی مون بعد ار 20 سال می رفت جام جهانی اما حرف اینه که مسؤولان فوتبال معمولا به جای کار کردن بیشتر در خواب خرگوشی فرو می روند و خیال می کنند فوتبال کشورمون پیشرفت کرده. همیشه بخت و اقبال سراغ آدم نمی آید. باید تلاش کار کرد.ما از نظر ساختار فوتبال جزء کشورهای بسیار عقب افتاده ایم و هر کس می آید ایران اولین چیزی که می گوید این است که چرا زمین تمرین درست و حسابی ندارید و امکانات نداشته مان را توی سرمان می زند و خب حق هم دارند، ما در این زمینه از تمام کشورهای عربی ضعیف تریم.
ضمنا تماشاچی های ما هم باید یاد بگیرند مثل تماشاچی های ژاپنی تا دقیقه ی آخر به صورت هماهنگ تیم کشورشون رو تشویق کنند. ما دائم داریم می گوییم تماشاچی های ما در دنیا بهترین هستند اما من با حترام به تماشاچی های خودمون اصلا اینطور فکر نمی کنم، لابد دیده اید که حتی در مواقعی که برای تیم ملی مثلا 70 هزار تماشاچی جمع شده است وقتی تیم نتیجه نگرفته دست از تشویق برداشته اند و حتی 15 دقیقه آخر بازی زودتر ورزشگاه را ترک کرده اند. این اشتباه است، معلوم می شود که ما هنوز فوتبال را درست درک نمی کنیم و قبول نداریم تا آخرین ثانیه ها احتمال تغییر نتیجه وجود دارد. در نتیجه ما در زمینه ی تماشاچی و امتیازات میزبانی نیز نسبت به ژاپن ضعیف تر هستیم.
باید به خودمان بیاییم و اشتباهات و ضعف هایمان را قبول و با یک برنامه ی حساب شده و قوی در صدد رفع مشکلات بر بیاییم.
درود و دو صد بدرود ....
زنده باد استاد
خیلی دیگه کم سر میزنین به کلوب خودتون.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود و دو صد بدرود ....
زنده باد استاد
خیلی دیگه کم سر میزنین به کلوب خودتون.

سلام از بنده است رفیق! :)
من رو شرمنده می کنید، من فقط گاهی تراوشات مغزی ام رو می ریزم بیرون، همین! ;)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بچه ها کی روز یکشنبه به ورزشگاه میره؟
من معمولاً دربی های سپاهان و ذوب آهن رو تا جایی که بتونم میرم.
بازی فکر کنم ساعت 2.30 باشه!

به هر حال به امید موفقیت طلایی پوشان در این بازی حساس

سلام. من یکشنبه کلاس ندارم. خواستی با هم میریم. ماشین هم جوره. 3 نفر دیگه جا داریم. amini_bio جان تو هم با ما میایی؟ فرناز جان اگه نیایی ضرر میکنی ها !!! :p

هرکی میخواد بیاد فولادشهر همین جا بگه

قربون همگی

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستی بچه ها دوشنبه قرعه کشی گروهبندی جام باشگاههای آسیا هست.
من که مطمئنم که دوباره یک تیم سعودی و یک تیم اماراتی میافته تو گروه سپاهان :f34r:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. من یکشنبه کلاس ندارم. خواستی با هم میریم. ماشین هم جوره. 3 نفر دیگه جا داریم. amini_bio جان تو هم با ما میایی؟ فرناز جان اگه نیایی ضرر میکنی ها !!! :p

قربون همگی
خوب آقا ، من با اینکه وسط امتحانات میان ترمه ولی اگر شما بری ، من هم خوشحال میشم همراهتون باشم.
سایر دوستانم ، اگر زیارت کنیم ، باعثه افتخاره...
بانوان رو هم فکر کنم ، راه بدند ، البته در جایگاه ! دی!
بین دو نیمه هم یه دستشو میشه کم کرد ! دی!( منظورم فوتباله)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=
در قرعه کشی که هیچ موقع شانس نیاوردیم ، ، همیشه ما سخت ترین گروه ، از غرب آسیا بودیم!!!
حالا اگه ندیدی ، سایپا تو چه گروهیی افتاد !!! دی!
البته به نظر من هر چه گروه سخت تر ، تلاش بیشتر ، و رقیبان آینده کمتر! دی!
تیمی که به فکر قهرمانیه ، گروه آسون یا سخت براش فرق نمیکنه!!

همیشه شاد و پیروز باشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب آقا ، من با اینکه وسط امتحانات میان ترمه ولی اگر شما بری ، من هم خوشحال میشم همراهتون باشم.
سایر دوستانم ، اگر زیارت کنیم ، باعثه افتخاره...
بانوان رو هم فکر کنم ، راه بدند ، البته در جایگاه ! دی!
بین دو نیمه هم یه دستشو میشه کم کرد ! دی!( منظورم فوتباله)

باشه. پس باهام تماس بگیر یکشنبه تا هماهنگی کنیم و بریم :blush:

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

قربون همگی

نه قربوقت عزیزم.
من 40 - 50 روز دیگه کنکور فوق دارم. فعلاً مجبوم از تلویزیون ببینم. بعد امتحان دربست در خدمت شما و سپاهان هستم.
جای مارا هم خالی کنید.
خوب تشویق کنیدا!

یه چیزیو توجه کردید؟
سپاهان بازیاییش که عقب افتاد به ضررش بود میدونید چرا؟
چون هر 4 تیم پاس، سایپا، ذوب و مس اون هفته ها که با سپاهان بازی داشتند، در اوج بحران بودند، ولی اون موقع که بازی می کنند..........
مثلاً پاس موقعی که با سپاهان بازی کرد، در آمادگی کامل بود و رو اوج نتیجه گیری، سایپا هم که بعد از کلی باخت، قبل بازی سپاهان برد!!
مس و ذوب هم که با تحول و تغییر کادر فنی به مساف سپاهان میاند.
خدا رحم کنه!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه قربوقت عزیزم.
من 40 - 50 روز دیگه کنکور فوق دارم. فعلاً مجبوم از تلویزیون ببینم. بعد امتحان دربست در خدمت شما و سپاهان هستم.
جای مارا هم خالی کنید.
خوب تشویق کنیدا!

باشه امین جان. موفق باشی تو کنکور

یه چیزیو توجه کردید؟
سپاهان بازیاییش که عقب افتاد به ضررش بود میدونید چرا؟
چون هر 4 تیم پاس، سایپا، ذوب و مس اون هفته ها که با سپاهان بازی داشتند، در اوج بحران بودند، ولی اون موقع که بازی می کنند..........
مثلاً پاس موقعی که با سپاهان بازی کرد، در آمادگی کامل بود و رو اوج نتیجه گیری، سایپا هم که بعد از کلی باخت، قبل بازی سپاهان برد!!
مس و ذوب هم که با تحول و تغییر کادر فنی به مساف سپاهان میاند.
خدا رحم کنه!

دقیقاً. حالا هم تمام بازیهای عقب افتاده سپاهان را انداختن پشت سر هم تا دو تیم با 17 تا بازی انجام داده 10 دی با هم بازی بکنن.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقاً. حالا هم تمام بازیهای عقب افتاده سپاهان را انداختن پشت سر هم تا دو تیم با 17 تا بازی انجام داده 10 دی با هم بازی بکنن.

امین جان ایشالا تو کنکور موفق باشی.

سپاهان جان قبول دارم که بازیای عقب افتاده ی سپاهان سخته ولی مگه بین هر بازی 5 روز فاصله نیست؟ گمون کنم برای ریکاوری فاصله ی خوبی باشه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امین جان ایشالا تو کنکور موفق باشی.

سپاهان جان قبول دارم که بازیای عقب افتاده ی سپاهان سخته ولی مگه بین هر بازی 5 روز فاصله نیست؟ گمون کنم برای ریکاوری فاصله ی خوبی باشه.
بین دو تاش 4 روز فاصلست ، و یکیش 5 روز....
البته طبق گفته ی آقای افتخاری ، در برنامه ی 90!!!! ( تغییر کرده و یا نکرده رو خبر ندارم! دی!)
فعلاً که از تنها بازی عقب افتادمون در اصفهان ، باید حداکثر استفاده رو ببریم.

آقای امینی عزیز ، دو ساعت به اونجاها نمیخورد ولی به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم ، ایشالا که به خواستت برسی!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

نه، منظورم این بود که میخوان تمام بازیهای عقب افتاده سپاهان قبل از بازی با پرسپولیس انجام شده باشه.
یادتونه مدیر عامل پرسپولیس به خاطر بازیهای عقب افتاده سپاهان اعتراض کرده بود ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تعداد بازیهای زیاد شده بود......

حالا هم که زیاد برای تیمتون سخت نشد

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من بر خلاف همه که ناراضین ، از فشردگی رقابت های سپاهان ، باید بگم که این فشردگی برای سپاهانی که دئم درگیر مسابقات گوناگون بوده ، یه چیز عادی شده ، و فکر کنم تیمی که حرفه ای هست ، حتی اگه سه بازی در یک هفته انجام بده ، نباید تیم خسته بشه و با تعداد بازیکنان زیاد و سیستم چرخشی و اولویت بندی میتونه طراوت و انسجام ، همیشگیش رو حفظ کنه!
بالاخره بعد از هر سختی ، یه آسونی هم هست که آسونیش میشه جشن قهرمانی در نیم فصل و تعطیلات 3 هفته ای برای تیمها!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

آقا ... تيمي كه مي خواهد قهرمان بشه ... بايد سختي بكشه ....

تيمي كه بدون سختي قهرمان بشه ... قهرمان نيست ....

سپاهان هم تيمي نيست كه از فشردگي بازيها ناراحت بشه..

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه، منظورم این بود که میخوان تمام بازیهای عقب افتاده سپاهان قبل از بازی با پرسپولیس انجام شده باشه.
یادتونه مدیر عامل پرسپولیس به خاطر بازیهای عقب افتاده سپاهان اعتراض کرده بود ؟

البته این رو تا حدودی منم قبول دارم. به خاطر اینکه پرسپولیس هم این دوشنبه که با پتروشیمی بازی کنه دیگه هیچ بازی ئی نمیکنه تا 10 دی و همین میتونه باعث افت بازیکنا و خارج شدن از شرایط مسابقه بشه.

ولی در هر صورت باید قبول کرد که بازیای عقب افتاده ی سپاهان یکمی زیاده و نمیشه کاریش کرد.

بالا