• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

farnaz-18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7w770b8.gif

سلام

سلام

سلام

بابا دمشون گرم چه طوفانی بپا كردند واقعا كه طوفان زرد آسیا هستند

من كه خیلی حال كردم

باورتون نمیشه از خوشحالی دارم بال درمیارم

دستشون درد نكنه گل كاشتید بچه ها

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم به سپاهانیا تبریک می گم....

به امید پیروزی مقابل اوراوا و گرفتن انتقام

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم خدمت تمام طرفداران سپاهان تبریک می گم؛امیدوارم که اوراواردز رو هم ببرید و با میلان بازی کنید؛من که خیلی مشتاقم این اتفاق بیفته؛:)

به به آقا مجتبی، دوست قدیمی خودم. چه خبرا؟
ممنونم از لطفی که به هوادارای سپاهان دارین. امید من هم فقط به اینه که با میلان بازی کنیم.

راستی بچه ها، سپاهان اگه اوراوا را ببره، دو تا بازی دیگه میکنه و در صورت باخت مقابل میلان، بازی رده بندی را هم انجام میده در روز یکشنبه آینده.

بازی سپاهان با پرسپولیس هم 8 دی خواهد بود. این هفته پرسپولیس با شاهین پارس جنوبی در جام حذفی بازی میکنه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سپاهان 3 بر 1 متاسفانه به اوراوا باخت و حذف شد....واقعا حیف شد اگه به جای این زغال بی مغز این محمود از اول بازی می کرد چی می شد...اگه اون توپی که به تیرک خورد گل می شد همه چیز عوض می شد...به هر حال در روزی که استحقاق پیروزی رو داشتیم و لا اقل می تونستیم مساوی رو بگیریم باختیم و شانس با ما یار نبود....

از جو وحشیانه ورزشگاه ژاپن و هوادارن هم نباید گذشت....یادم میاد بعد از بازی دوستانه بایرن با اوراوا کان گفته بود تا به حال در هیچ مسابقه ای چنین جوی رو ندیده بودم و الان می فهمم چی میگه....واقعا احسنت به این هوادار و این هواداری:rolleyes:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
باز هم ناداوری:D
باز هم بی عدالتی. هیچکس توی AFC نمیخواد سپاهان قهرمان بشه. ژاپنی ها داور رو خریده بودن آقا.:lol:

ولی جدا از شوخی تسلیت میگم به همه ی سپاهانیا. به نظر من لوکا میتونست ترکیب بهتری رو توی زمین بفرسته علاوه بر اینکه بدشانسی هم اورد که دو تا مهره ی کلیدیش محمدی و نویدکیا مریض شدن. عقیلی هم که دو تا بازیه داره گل به خودی میزنه گرچه بازی قبلی گل بیشتر روی اشتباه سواری بود ولی اگه بیشتر دقت میتونست بفرسته بیرون توپ رو. در کل الان سپاهان تیم خسته و بی روحیه ایه و فک نمی کنم بتونه جلوی پرسپولیس بازی خیلی خوبی رو به نمایش بزاره گرچه امیدوارم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
حيف شد سپاهان شكست خورد

حالا ببين توي اين فدراسيون كسي قدرداني ميكنه تشويقشون ميكنند
كاري خيلي سختي انجام دادند تا اينجا رسيدند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیز
همان طور که دوستان هم اشاره کردند ، سپاهان با 1 میلیون دلار ، و کلی عزت و احترام و با افتخار از لیگ قهرمانان حذف شد.
همین که یک تنه ، با بضاعت خیلی کم ، تا این مرحله رسیدند ، جای تقدیر و تشکر داره !
اگه بخوایم حرفه ای بودن لیگ ژاپن و ایران رو مقایسه کنیم ، میبینیم که سپاهان و کلاً باشگاههای ایران کلی تفاوت دارند.
امتیاز میزبانی اوراوا ، یک امتیازیست که نه تنها سپاهان بلکه هر تیم غول دیگه ای رو هم از پای در میاره!
من تا قبل از اینکه سپاهان با اواراوا در فینال لیگ قهرمانان بازی کنه ، به شانس معتقد نبودم ولی الان به این معتقدم ، که هر چقدر هم که ارنج تیمی کامل باشه ، بهترین گل زنان جهان رو هم در اختیار داشته باشه ، وقتی شانس با تیمی یار نباشه و بالعکس با تیم مقابل پیمان بسته باشه ، تیم موفق و پیروز نخواهد بود.

نمیخوام بگم که شانس با اواراوا یار بود و یا ... ، فقط میتونم بگم که جلوی این تیم خیلی بد شانس بودیم.
توپی که به احتمال 99 درصد باید بره تو گل و همون یه درصد باعث میشه بخوره به تیرک ، و موقعیت های پی دی پی از جمله نزدن یک بغل پای ساده ( کبیر بلو) در آغاز مسابقه و ..... همگی دست به دست هم داد که روی روحیه ی بازیکنان هم تاثیر منفی داشته باشه و عملاً در دقیقه ی 70 به بعد کاملاً بازیکنان بی انگیزه بودند.

به عقیده ی من یک تیم خوب تشکیل شده از: کادر فنی مناسب -بودجه و امکانات مناسب- **** ( سرمربی ) خوب- بازیکنان خوب و با انگیزه- حمایت و هوادار- و شانس
به اعتقاد من تیمی که توی این تورمنت همه ی اینها رو داره ، اواراواردز و میلان و بوکاجونیورزه!!!

اما در مورد سپاهان ، باید بگم که خیلی از این عوامل رو نداره ، ما هنوز به درجه ی حرفه ای گری که توی تصورمونه نرسیدیم.

قبل از اینکه ادامه ی این بحث رو بکنم ، یه فلاش بک به ترکیب سپاهان میزنم.

یه ضربالمثل هست که یک میوه ی گندیده اگه کنار یه میوه ی سالم بیاد ، اونو لکه دار میکنه.....
این مصداق رو ما در بازی با نماینده ی استرالیا دیدیم و تیم اواراوا هم دید و از همین نقطه ضعف توئنست موقعیت های زیادی ایجاد کنه .....
اما ضرب المثل مصداق خط دفاع سپاهان هستش که پیستون سمت راستش حکم همین سیب گندیده رو داشت و با بازی ضعیفش کل خط دفاع رو تحت الشعاع قرار داد...
تنها نقطه ضعف سپاهان در دفاع ، کناره ها یعنی جایی که نبود دو پیستون راست و چپ مستحکم خالیه......
که این مشکل بر میگرده به بودجه و امکاناتی که سپاهان در اختیار داره .....
امیدوارم با این 1 میلیون دلاری که در این تورنمت کسب کردند ، به فکر خرید دو یا سه بازیکنان حرفه ای در حد نام سپاهان برای پوشش دادن این نقاط بیفتند.....
به قول حاج رضایی نیاز به تقویت و ترمیم دارند ، بیات و جعفری و مجیری هیچ موقع در حد و اندازه ی سپاهان نبودند و نخواهند بود ، ما به مهدوی کیا هایی نیاز داریم که پیستون های حرفه ای و 6 دانگی هستند..
ادامه دارد ....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موقعیت های گل اواراواردز یقیناً بیشتر از سپاهان بود ولی موقعیت های گل 100 درصد سپاهان قطعاً بیشتر بود ، به جز گلی که زدند و 2 تیرک افقی دروازه ای که لرزوندند موقعیت گل خالی و شوت پشت محوطه هم زیاد داشتند که نشون دهنده ی اینه که ما با همین بضاعت کم هم فوتبال ما خیلی عقب تر از ژاپن نیست.

ما ایراانی ها خودمون رو هنوز باور نکردیم ،و همیشه میترسیم .... ما میتونستیم از زمین بازنده بیرون نیایم اگر کمی هوشیار تر بودیم.
به نظر من لوکا اگر ریسک میکرد و با سیستم 3-2-2-1-2 یا همان 3-5-3 به روایتی بازی میکرد ، و از هادی جعفری و بیات به طور کل استفاده نیمکرد ، و از بنگر و عقیلی و مجیری به عنوان سه مدافع ---- و ابوالهیل و بهادرانی جلوی مدافعان و حاج صفی و لوینیان جلوی آنها و سید صالحی و عمادرضا و کریمی در خط حمله استفاده میکرد ، هم سه دفاع ثابت در مواقع ضد حمله ثابت در اختیار داشت و هم کناره ها رو به خوبی پوشش میدادند و ژاپنی ها رو مجبور میکردند از عمق و شوت های پشت محوطه استفاده کنند که خواراک عقیلی ، ابوالهیل و بهادرانی و پشت سر اینها سواری شوت گیر بود ( سبک سپاهان قدیم)...
به هر حال اینکه لوکا از ترکیب 4-1-2-1-2 استفاده کرده ، به خاطر این بوده که میترسیده باز ژاپنی ها مثل مسابقه ی فینال از عمق حمله خواهند کرد و ....
فکر میکنم آنچلوتی هم به خاطر این ضعف سپاهان بود که در مصابحه ی مطبوعاتی اعلام کرده بود ، حریف ما اواراو خواهد بود ....
به هر حال من به شخصه از بازی راضی نبودم ، چون ما با همه ی بد شانسی ها و کمبود امکانات و .... که داریم میتونستیم بازنده از این دیدار بیرون نیایم....

نکته ی آخر هم که خیلی اعصابمو خورد کرد ، کارگردان تلویزیونی ژاپن بود که الحق و الانصاف میهمان نوازی خیلی خوب کردند و حجت میزبانی رو تمام کردند....
8 تا از صحنه هایی که داور اشتباه کرد و به ضرر اوارا بود رو نشون ندادند ....
میشه گفت تماشاچیان هم روی قضاوت تاثیر گذاشته بودند و قضاوت خیلی به نفع میبان بود ...
البته اینها دلیل بر شکست سپاهان نیست و کاری هم نداریم که یه صحنه ی مشکوک به پنالتی هم روی محسن بنگر بود ، یا نه ولی مطمئن باشین اگه این صحنه اون طرف بود باز هم داور دستور ادامه ی بازی میداد و یا کارگردان تویزیونی اونو پخش نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابش کاملاً روشنه .....
امیدوارم که این بازی ها باعث افزایش تجربه و درس عبرتی برای مسابقات آتی بشه و تلنگری باشه برای یافتن نقاط ضعف و قوت خودی ....
بدرود

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ارزش داشت بازی تیم سپاهان ... نایب قهرمانی باشگاهای آسیا ... رسیدن به جام همه و همه کار بزرگیه ! که با توجه به اختلافات لیگ ایران و ژاپن زیاد هم بعید نبود ! ولی در کل قبول دارم که سپاهان بد شانس بود واقعا 4 تا موقیعت از رو بد شانسی به فنا رفت خیلی ناراحت شدم ! :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا حیف شد

اگه اون کبیر بیلوی ...................%$%$#%#$% اون توپ رو گل میکرد الان برنده بازی بودیم.حیف حیف و 100 حیف

شاید دیگه از این موقعیت ها برای هیچ تیمی از ایران پیش نیاد.....

حیف حیف

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من از این ناراحت شدم که یکی از بازیکن های میلان گفته بود که دوست دارند با اوراوا بازی کنند تا سپاهان!!

( یعنی بازی با سپاهان براشون افت داره))

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان خوب بازی کرد. اما اوراوا حرفه ای تر عمل کرد. 3تا گل زدند که توی هر 3 تاش، شانس داشتند. گل اول که شانس محض بود. 3 تا از بازیکنای سپاهان پاشون به توپ نرسید و فقط پای ناگایی رسید. گل دوم هم که در حالت نامتعادل و زاویه بسته زد و زارتی رفت توی گل. گل سوم هم که دیگه هیچی؛ عقیلی دوباره به یاد دوران بازیکنی توی سایپا افتاده.

شانس هم که همچنان همراه این تیم هست جلوی سپاهان. بیشتر توضیح نمیدم، چون خودتون میدونین.

لوکا هم با این لجبازیهاش کار دست سپاهان داد. اون از عباس محمدی که بازیش نداد و محرم که میتونست یک نیمه بازی کنه و اون هم از سیستم بدش توی این بازی. هیچ کسی تا دقیقه 70 جای خودش بازی نمیکرد.

داور هم که دیگه خیلی منگ بود. بگذریم.

مشخص شد که فیلمبرداری و کارگردانی جام جهانی 2002 کار خود ژاپن نبوده. چون افتضاح و یکطرفه بود.

سپاهان تا جایی که میتونست تلاششو کرد. از تمامی بازیکناش تشکر میکنم.

بچسبیم به لیگ و جام حذفی و از 2 ماه دیگه دوباره آسیا... :)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم این لوکا چه اصراری داره که بازیکنان ذخیرشو همیشه در بازی های مهم و حساس فیکس بازی بده.
اون از فینال لیگ قهرمانان که حمیدی را برا اولین بار فیکس بازی داد که اونجا اصلاً بازی خوبی را انجام نداد. تو بازی با نیوزلند، بهادرانی را برا اولین بار فیکس کرد که خدا را شکر اون تیم زیاد قوی نبود و در این بازی هم کبیر بیلو را برا اولین بار فیکس بازی داد.
نمیدونم چه لجی داره این لوکا با محمود کریمی.
از وقتی به بازی اومد خیلی خوب بازی کرد کزیمی. دوربین هم همش کریمی و نویدکیا را نشون میداد.
در ضمن ابوالهیل در پست هافبک دفاعی یکی از بهترین بازیکنان سپاهان بود نمیدونم چرا لوکا خر بازی در آورد و اونو یه پست غیر تخصصی گذاشت و اون وقت بهادرانی شوت زن را گذاشت عقب؟؟
در ضمن به نظر من عقیلی بازی خیلی خوبی انجام داد. اگه یه نیگاه دیگه به بازی بکنید متوجه میشید که هر کس دیگه (مثلاً نصرتی) اونجا جای هادی بود سپاهان الان 5-6 تا گل خورده بود.
من بعد از اتمام لیگ قبل با خودم میگفتم کاش سپاهان کعبی را به خدمت میگرفت. حالا می فهمم که این بازیکن در سمت راست چقدر می تونست به کمک سپاهان بیاد. هم برا خود کعبی بهتر بود هم سپاهان سوراخش پر میشد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من حرف مجید جلالی در مورد بازی سپاهان منطقی تر بود:

این بازی نشون داد که فوتبال ما در مقابل ژاپن اختلاف کلاس دارد.

با همه ی احترامی که برای سپاهانی ها قائل هستم و دوست داشتم بازی دیروز به نفع سپاهان تمام می شد ولی باید بپذیریم که فوتبال ما هنوز حرفه ای نشده (باور کنید بازی با اوراوا هم اگر یک بار دیگر هم انجام بشه باز ما در اون بازنده می شدیم!) در نتیجه حالا حالاها باید کار کنیم و به جای اینکه بگیم کاش کریمی از اول تو زمین بود و کاش اون توپ به دیرک نمی خورد و فلان و بیسار وارد زمین می شدند و ... حرفه ای تر فکر و قضاوت کنیم و مسؤولان هم به جای ایشالا و ماشالا گفتن که هیچ وقت هیچ چیز از توی آن در نیامده و در نخواهد آمد عملا وارد تفکر حرفه ای و سرمایه گذاری صحیح در فوتبال نوین جهان بشوند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من از این ناراحت شدم که یکی از بازیکن های میلان گفته بود که دوست دارند با اوراوا بازی کنند تا سپاهان!!

( یعنی بازی با سپاهان براشون افت داره))

این حرف آنچلوتی سر مربی میلان بود که گفته بود: با احترام به سپاهان منتظر اوراوا هستیم! اون ها فوتبال رو حرفه ای تر از ما می بینند و می دانند که حریفان اصلی چه کسانی هستند؟ اما ما این ور فقط حرافی رو یاد گرفته ایم و این که دلمون رو خوش کنیم به معجزه و اتفاقات...

اما برای این که به دوستان سپاهانی هم یک وقت خدای ناکرده بر نخوره اینجا عرض می کنم سپاهان انصافا فوتبال خوبی در مقابل اوراوا از خودش نشون داد و فعلا هم در لیگ برتر خودمون بیشترین شانس رو (اگر به همین سبک بازی کردن رو ادامه بده) برای کسب قهرمانی خواهد داشت. دست همه شون درد نکنه که بار دیگر اسم ایران رو در آسیا به سر زبانها انداختند.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

با همه ی احترامی که برای سپاهانی ها قائل هستم و دوست داشتم بازی دیروز به نفع سپاهان تمام می شد ولی باید بپذیریم که فوتبال ما هنوز حرفه ای نشده (باور کنید بازی با اوراوا هم اگر یک بار دیگر هم انجام بشه باز ما در اون بازنده می شدیم!) در نتیجه حالا حالاها باید کار کنیم و به جای اینکه بگیم کاش کریمی از اول تو زمین بود و کاش اون توپ به دیرک نمی خورد و فلان و بیسار وارد زمین می شدند و ... حرفه ای تر فکر و قضاوت کنیم و مسؤولان هم به جای ایشالا و ماشالا گفتن که هیچ وقت هیچ چیز از توی آن در نیامده و در نخواهد آمد عملا وارد تفکر حرفه ای و سرمایه گذاری صحیح در فوتبال نوین جهان بشوند.

دقیقاً.
خوشم اومد از حرفت ;)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ممنونم از نظرات کارشناسانه ی دوستان.
همان طور که موری عزیز و در صفحه ی قبل هم اشاره ای شد ، فوتبال ایران و ژاپن از لحاظ حرفه ای گری ، و امکانات قابل قیاس با هم نیست ....
با این حرف دوست خوبم سپاهان عزیز ،مخالفم که شانس رو برای تیم ژاپنی قائل شدند ، چون به عقیده ی من گلهای اول و دوم آنها نه تنها شانس و اتفاقی نبود بلکه یک کار تمرین شده بر اساس نقاط ضعف سپاهان بود که با دقت زیاد بازیکنان به گل تبدیل شد.....
فرق شانس با خراب کردن مثل اون صحنه ی دقیقه ی 30 بود که ژاپنی ها گل خالی رو به اوت زدند ، این نه شانس لازم داشت نه معجزه و نه ... ، بلکه با کمی دقت این توپ هم گل میشد و یا صحنه ی دقیقه ی 9 که کبیر بلو با بی دقتی محض تپ رو وارد دروازه حریف نکرد.......
من قبل از بازی به تنها نقطه ی قوتمون که خط دفاع بود ، بسیار ایمان داشتم حتی بیشتر از خط حمله ، ولی متاسفانه دیروز دفاع ما خیلی ضعیف بازی کرد ، در گل اول هم هادی جعفری که دو دقیقه ی پیش هم ازش عبور کرده بودند و میتونست یه کم زاویه رو تنگ کنه و هم عقیلی و بنگر که یار گیری نکرده بودند و هم سواری که خیلی بد جا گیری کرده بود همه مقصر بودند.
و گل دوم که تیز هوشی واشنگتن بود که این بار جاوا مجیری نباید اجازه ی پاسی که منجر به تک به تک شدن با دروازه بان بود را میداد ولی سواری به خوبی بیرون اومد اما دفاع ها جای سواری رو پر نکردند همچنین بنگر که آفساید رو پر کرده بود و هیچ کدام تا سه متری واشنگتون هم نبودند.
گل سوم هم که اشتباه 100 در صد عقیلی بود ، من از این بازیکن توقع نداشتم که توپی که کات دار هست رو با سر آن هم سر به طرف پایین و با روی سر دفع کنه .....

عقیلی رو من با این اشتباهاتی که در این چند بازی اخیر داشته همچنان یکی از بهترین مدافعان ایران میدونم همین طور که محمود کریمی رو به نظر من میبایست بهترین بازیکن زمین نامید و یکی از مهاجمان خوب ایرانی در لیگ برتر نامیدو با اینکه 8 بازی کمتر از محسن خلیلی انجام داده ولی تنها دو گل کمتر از اون زده و اگه مصدومیت گریبان گیرش نشه ، امسال آقای گل لیگ ایران هم میتونه بشه.

به هر حال امسال سپاهان همیشه تا پله ی آخر میومده و پله ی آخر متوقف میشده ، امیدوارم این قضیه در لیگ برتر تکرار نشه و بتونیم سال آینده هم با قهرمانی در لیگ به لیگ قهرمانان بریم.

بالا