به نظر من حرف مجید جلالی در مورد بازی سپاهان منطقی تر بود:
این بازی نشون داد که فوتبال ما در مقابل ژاپن اختلاف کلاس دارد.
با همه ی احترامی که برای سپاهانی ها قائل هستم و دوست داشتم بازی دیروز به نفع سپاهان تمام می شد ولی باید بپذیریم که فوتبال ما هنوز حرفه ای نشده (باور کنید بازی با اوراوا هم اگر یک بار دیگر هم انجام بشه باز ما در اون بازنده می شدیم!) در نتیجه حالا حالاها باید کار کنیم و به جای اینکه بگیم کاش کریمی از اول تو زمین بود و کاش اون توپ به دیرک نمی خورد و فلان و بیسار وارد زمین می شدند و ... حرفه ای تر فکر و قضاوت کنیم و مسؤولان هم به جای ایشالا و ماشالا گفتن که هیچ وقت هیچ چیز از توی آن در نیامده و در نخواهد آمد عملا وارد تفکر حرفه ای و سرمایه گذاری صحیح در فوتبال نوین جهان بشوند.
ممنونم از نظرات کارشناسانه ی دوستان.
همان طور که موری عزیز و در صفحه ی قبل هم اشاره ای شد ، فوتبال ایران و ژاپن از لحاظ حرفه ای گری ، و امکانات قابل قیاس با هم نیست ....
با این حرف دوست خوبم سپاهان عزیز ،مخالفم که شانس رو برای تیم ژاپنی قائل شدند ، چون به عقیده ی من گلهای اول و دوم آنها نه تنها شانس و اتفاقی نبود بلکه یک کار تمرین شده بر اساس نقاط ضعف سپاهان بود که با دقت زیاد بازیکنان به گل تبدیل شد.....
فرق شانس با خراب کردن مثل اون صحنه ی دقیقه ی 30 بود که ژاپنی ها گل خالی رو به اوت زدند ، این نه شانس لازم داشت نه معجزه و نه ... ، بلکه با کمی دقت این توپ هم گل میشد و یا صحنه ی دقیقه ی 9 که کبیر بلو با بی دقتی محض تپ رو وارد دروازه حریف نکرد.......
من قبل از بازی به تنها نقطه ی قوتمون که خط دفاع بود ، بسیار ایمان داشتم حتی بیشتر از خط حمله ، ولی متاسفانه دیروز دفاع ما خیلی ضعیف بازی کرد ، در گل اول هم هادی جعفری که دو دقیقه ی پیش هم ازش عبور کرده بودند و میتونست یه کم زاویه رو تنگ کنه و هم عقیلی و بنگر که یار گیری نکرده بودند و هم سواری که خیلی بد جا گیری کرده بود همه مقصر بودند.
و گل دوم که تیز هوشی واشنگتن بود که این بار جاوا مجیری نباید اجازه ی پاسی که منجر به تک به تک شدن با دروازه بان بود را میداد ولی سواری به خوبی بیرون اومد اما دفاع ها جای سواری رو پر نکردند همچنین بنگر که آفساید رو پر کرده بود و هیچ کدام تا سه متری واشنگتون هم نبودند.
گل سوم هم که اشتباه 100 در صد عقیلی بود ، من از این بازیکن توقع نداشتم که توپی که کات دار هست رو با سر آن هم سر به طرف پایین و با روی سر دفع کنه .....
عقیلی رو من با این اشتباهاتی که در این چند بازی اخیر داشته همچنان یکی از بهترین مدافعان ایران میدونم همین طور که محمود کریمی رو به نظر من میبایست بهترین بازیکن زمین نامید و یکی از مهاجمان خوب ایرانی در لیگ برتر نامیدو با اینکه 8 بازی کمتر از محسن خلیلی انجام داده ولی تنها دو گل کمتر از اون زده و اگه مصدومیت گریبان گیرش نشه ، امسال آقای گل لیگ ایران هم میتونه بشه.
به هر حال امسال سپاهان همیشه تا پله ی آخر میومده و پله ی آخر متوقف میشده ، امیدوارم این قضیه در لیگ برتر تکرار نشه و بتونیم سال آینده هم با قهرمانی در لیگ به لیگ قهرمانان بریم.