• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محمدرضا جان بجز اون صحنه ای که گفتی که منم اعتقاد دارم باید داور به دروازه بان ذوب اخطار میداد چون واقعا 2 صحنه حرکتش خیلی عجیب بود دیگه گمون نمیکنم صحنه ی دیگه ای به ضرر سپاهان رخ داد. البته شاید من حضور ذهن ندارم.

ولی باید قبول کرد که سپاهان تیم همیشگی نبود وگرنه سپاهان تیمی نیست که احتیاج به این داشته باشه که از تیم حریف خطا بگیره و اینطوری به گل برسه.
منظورم از اون 6 مورد ، در حین بازی با ذوب آهن نبود بلکه ، منظورم 6 تا بازی دیگه بود که سپاهان از داوری ضرر دید و البته ، یک مورد هم از داوری سود برد ( بازی با برق شیراز نیمه ی دوم که یک پنالتی برای برق نگرفت و میتونست بازی 4-1 بشه).
میزان وقت تلف شده هم در برنامه ی 90 نشون داده نشد ، وگرنه ، دست کم 20 دقیقه بازی وقت تلف شده داشت.
کاملاً درست میگین ، اینکه اشتباهات داوری رو علت باخت بدونیم ، اصلاً درست نیست .
سپاهان ، حقش برد نبود ، چون خوب بازی نکرد و باخت.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
منظورم از اون 6 مورد ، در حین بازی با ذوب آهن نبود بلکه ، منظورم 6 تا بازی دیگه بود که سپاهان از داوری ضرر دید و البته ، یک مورد هم از داوری سود برد ( بازی با برق شیراز نیمه ی دوم که یک پنالتی برای برق نگرفت و میتونست بازی 4-1 بشه).
میزان وقت تلف شده هم در برنامه ی 90 نشون داده نشد ، وگرنه ، دست کم 20 دقیقه بازی وقت تلف شده داشت.
کاملاً درست میگین ، اینکه اشتباهات داوری رو علت باخت بدونیم ، اصلاً درست نیست .
سپاهان ، حقش برد نبود ، چون خوب بازی نکرد و باخت.
خب محمدرضا جان اينكه سپاهان حقش برد نبود توش شكي نيست ولي من اگه جاي مسولاي سپاهان بودم ... يه دفعه كه تيم را ميخواستن ببرن شرق آسيا يكي از اين مسولاي برگزاري ليگ را مجاني مميبردم و برميگردوندم تا بفهمن يه سفر به شرق آسيا چه دماري از بازيكن در نمياره !!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
1حداقل 6 هفته کریمی نیمیتونه بازی کنه و این یعنی تعطیلی خط حمله ی سپاهان.
و ظاهراً کریمی باید با بدشانسی ، امسال آقای گلی رو رها کنه.

من به شخصه بازی محمود کریمی رو خیلی دوست دارم (یک چیزی تو مایه های خداداد عزیزی در زمان اوجشه، شایدهم از جهاتی بهتر!) به نظرم حق مسلم اون عضویت در تیم ملی بوده و تا الان حقش خورده شده.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان فردا تو کرمان با مس ساعت 2 بازی میکنه و ساعت 3 هم بازی استقلال با ذوب آهن. نیمه اول بازی سپاهان را اگه نشون دادن از دست ندین. نیمه دوم هم که هوتوتو!! :wacko:

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان فردا تو کرمان با مس ساعت 2 بازی میکنه و ساعت 3 هم بازی استقلال با ذوب آهن. نیمه اول بازی سپاهان را اگه نشون دادن از دست ندین. نیمه دوم هم که هوتوتو!! :wacko:

اگرم خواستند نشون بدند، با نزدیک شدن به بازی استقلال برا پخش تفسیر بازی و همچنین پیام های بازرگانی!!! یه نیمه بعید می دونم کامل بتونیم ببینیم.
تنها راهش داشتن ماهواره و گرفتن شبکه های استانیه.

امیدوارم تو این بازی دیگه لوکا به سرش نزنه و این دفعه 3 تا تعویضشو تو نیمه اول انجام بده!!!!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نتیجه 1-1 شد.
هنوز مشخص نیست ولی به احتمال 90 درصد ، پرسپولیس قهرمان نیم فصل اول ( که هیچ ارزشی هم نداره) خواهد شد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نتیجه 1-1 شد.
هنوز مشخص نیست ولی به احتمال 90 درصد ، پرسپولیس قهرمان نیم فصل اول ( که هیچ ارزشی هم نداره) خواهد شد.

حالا دایی جون مونده .....:D
خودتون رو از پیش باخته فرض نکنید شاید هم شما قهرمان نیم فصل بی ارزش بشید :D:lol:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا دایی جون مونده .....:D
خودتون رو از پیش باخته فرض نکنید شاید هم شما قهرمان نیم فصل بی ارزش بشید :D:lol:
مگه قهرمانی در نیم فصل ارزش داره ! دی! :O
مهم آخر پاییزه ، که چوری ها رو میشمارن! دی!
البته به باخت تیمتون ، مقابل سپاهان ذره ای شک ندارم!دی!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

دیدی گفتم! هر چی از پیام بازرگانی و تفسیر و بازی استقلال زیاد اومد، از بازی سپاهان هم نشون دادند.
جالبیش اینه که بازی سپاهان داشت پخش می شد ولی به جا نشون دادن بازی داشتند تفسیر می کردند که سپاهان خسته هست!!
ولی من فکر کنم سپاهان سایپا را می بره ولی با پرسپولیس مساوی می کنه.
اگه بازی تو نقش جهان بود قول می دادم سپاهان می برد. ولی فولادشهر اصلاً روش نمیشه حساب کرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان پرپوليسي ... خواهشا با اومدن خودشون به اين تاپيك جو اين تاپيك را متشنج نكنن ... اين تاپيك محلي نيست كه دوستان شروع به كل كل كنند ... يا مثلا در جواب يك پست دو تا smile بزارند و ... اينجا كسي پست ميزنه خواهشا يه مطلب مستدل بزنه .... اين تاپيك محلي نيست كه دوستان تعداد پست هاي خودشون را زياد كنند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیدی گفتم! هر چی از پیام بازرگانی و تفسیر و بازی استقلال زیاد اومد، از بازی سپاهان هم نشون دادند.
جالبیش اینه که بازی سپاهان داشت پخش می شد ولی به جا نشون دادن بازی داشتند تفسیر می کردند که سپاهان خسته هست!!
ولی من فکر کنم سپاهان سایپا را می بره ولی با پرسپولیس مساوی می کنه.
اگه بازی تو نقش جهان بود قول می دادم سپاهان می برد. ولی فولادشهر اصلاً روش نمیشه حساب کرد.
اتفاقاً من بازی با سایپا ، رو خیلی شک دارم که نبازیم ولی پرسپولیس رو مطمئنم که میبریم البته اگه این فدراسیون امرز فردا اعلام نکنه که عباس محمدی بازی با پرسپولیس هم محرومه! دی!

دوستان پرپوليسي ... خواهشا با اومدن خودشون به اين تاپيك جو اين تاپيك را متشنج نكنن ... اين تاپيك محلي نيست كه دوستان شروع به كل كل كنند ... يا مثلا در جواب يك پست دو تا smile بزارند و ... اينجا كسي پست ميزنه خواهشا يه مطلب مستدل بزنه .... اين تاپيك محلي نيست كه دوستان تعداد پست هاي خودشون را زياد كنند

به این میگن حرف حساب!!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ای بابا!!!
دویاره این حرفها اینجا شروع شد؟؟ :hmm:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز ، اصلی ترین رقیبمون که همیشه ما رو تا نیمه نهایی جام حذفی بدرغه میکرد ، به شایستگی از گردونه ی رقابت ها خارج شد تا دستشان از این جام هم کوتاه بماند.

و با این شکست تاسف بار ، علاوه بر نابودی روحیه ی بازیکنان این تیم ، و چشیدن مزه ی شکست ، راه را برای دیگر مدعیان جام حذفی هموار ساختند.
همچنین آثار این شکست ، در بازی بعدی با سپاهان ، گریبان گیر این تیم خواهد بود.
فقط ناراحتم که کاش ما اولین شکست پرسپولیس در این فصل رو برای این تیم رقم میزیدیم ، البته اشکالی نداره ، چون ما حکم تکرار( دنباله دار بودن) شکست های پرسپولیس را امضا خواهیم کرد! دی!

بیصبرانه منتظر ، محرومیت های بازیکنان این تیم ، در پی 4 اخراج شدن بازیکنان این تیم در این رقابت هستیم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقاً من بازی با سایپا ، رو خیلی شک دارم که نبازیم ولی پرسپولیس رو مطمئنم که میبریم البته اگه این فدراسیون امرز فردا اعلام نکنه که عباس محمدی بازی با پرسپولیس هم محرومه! دی!

اخبار که اعلام کرد محمدی 4 جلسه محرومیت داره!!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بیصبرانه منتظر ، محرومیت های بازیکنان این تیم ، در پی 4 اخراج شدن بازیکنان این تیم در این رقابت هستیم.
+ باقری و رضایی سه کارته

نه:(
اینجوری که باید با پرسپولیس ب بازی کنیم.
تیم الف خودشو برای بازی هفته 34 آماده کنه. دی!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محمدی اگر 4 جلسه محروم شه ، + اون مسابقه ای که اخراج شد و میشه 5 بازی ، که اصلاً عادلانه نیست!
تا الان 3 بازی برای سپاهان نبوده.
اگر میخوان بالاجبار به خاطر اینکه با پرسپولیس بازی داره ، محرومش کنن ، بحثش جداست و میتونیم بگیم ، میتونن این کارو بکنن! دی!

+ باقری و رضایی سه کارته

نه
اینجوری که باید با پرسپولیس ب بازی کنیم.
تیم الف خودشو برای بازی هفته 34 آماده کنه. دی!

جای دوری نمیره ، اینقدر سپاهان ، مصدوم داره که تازه تعادل برقرار میشه ، فراموش نکن ، یه داوری میذارن که بازی با سایپا ، بی نهایت کارت به سپاهان بده!
حالا نگاه کن!
در ضمن من میدونم این 4 بازی کن پرسپولیس رو هیچ کدوم رو محروم نمیکنن!
این رو هم نگاه کن!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
محمدی اگر 4 جلسه محروم شه ، + اون مسابقه ای که اخراج شد و میشه 5 بازی ، که اصلاً عادلانه نیست!
تا الان 3 بازی برای سپاهان نبوده.
اگر میخوان بالاجبار به خاطر اینکه با پرسپولیس بازی داره ، محرومش کنن ، بحثش جداست و میتونیم بگیم ، میتونن این کارو بکنن! دی!

فراموش نکن ، یه داوری میذارن که بازی با سایپا ، بی نهایت کارت به سپاهان بده!
حالا نگاه کن!
در ضمن من میدونم این 4 بازی کن پرسپولیس رو هیچ کدوم رو محروم نمیکنن!
این رو هم نگاه کن!

اولاً که محمدی را قشنگ برنامه ریزی کردند که تا بازی با پرسپولیس محروم باشه و بعدش محرومیتش تموم شه، یا بخشیده بشه. مهم نیست ما با محمدی نمی بریم. با تیم می بریم.

2- اون اخراج ها و محرومیت ها مال جام حذفیه و ربطی به رقابت های لیگ نداره.
در بازی با سپاهان، پرسپولیس ظاهراً فقط شیس و باقری را نداره.
بقیه قراره تو بازی با سپاهان هم دوباره اخراج بشند!!
اگرم اون 4 بازیکن و همچنین باقری را به علت اون هلی که داد محروم کنند، تا جام حذفی سال بعد بالاخره یه استینافی، کمیته انضباطیی، علی آبادیی! کسی هست که تا اون موقع ببخشدشون!

3- امشب نود باحالی بود. چه دعوایی!! کلی حال کردم. اگه درایت فردوسی پور نبود کار داشت به جاهای باریک کشیده می شد. معاون رییس جمهور که هیچی خود احمدی نژاد هم داشت زیر سؤال می رفت! حیف شد. وقت کم بود و فردوسی پور محافظه کار.

بالا