• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
افتخاری امروز رسما گند زد به خودش با اون آهنگ مسخره

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان اینجا بخش موسیقی نیست !!!
4 تا بخش اون طرف تره ! دی!
خواهشاً دیگه بحث آهنگ رو پیش نکشین ! دی!
به نظر من که آهنگ زیبایی بود و بر آزنده ی یک تیم قهرمان بود !
حالا مد میشه همه میرن واسه تیمشون آهنگ میخونن ، اگه ندیدین! ! دی!

K i IVI i K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میگم شما تو باشگاه های جهان باید با تیم نیوزیلندی بازی کنین بعد با برنده ی بازی اوراوارز با همون تیم،بعد اگه ببرین و صعود کنین تو نیمه نهایی با میلان باید بازی کنین؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
بازی خوبی بود. واقعاً خیف شد. سپاهان سرتر از حریف بود. اگه به کاوازاکی می باختیم، اینقدر ناراخت نمیشدم. چون تو اون بازی تو هر دوتا بازی کاوازاکی بهتر از سپاهان بود.
ولی تو فینال تو هر دوتا بازی سپاهان بهتر بود. برا همین آدم دلش میسوزه.
شاید اگه خبر رسیدن سپاهان به جام باشگاه های جهان به گوش بچه ها نرسیده بود و خودشونو تو اون جام نمیدیدند برا رسیدن بهش با غیرت تر بازی می کردند و می بردند بازیو.
چیزی که هست، من قبلاً اینجا گفتم که لوکا مربی خوبی نیست. ولی الان حرف خودمو پس می گیرم. و می گم که لوکا واقعاً مربی احمقیه.
شما تاحالا کجا دیدید که یه تیم تو حساس ترین بازی فصل خودش ستاره تیمشو بیرون بذاره؟ ایا محمود کریمی ستاره ی این فصل سپاهان نیست؟
مثل این می مونه که میلان تو فینال لیگ قهرمانان اروپا کاکا را رو نیمکت بشونه برا نیمه دوم!! یا مثلاً لیورپول جرارد را. یا بارسلون رونالدینهو را.
اون وقت حمیدی را تو میدون فرستاده که اصلاً زیاد بهش بازی نمیده.
نمیدونم این لوکا چه تعصبی رو سعید بیات داره. یادمه تو بازی با الاتحاد سوریه، وقتی بیات اخراج شد، خوشحال شدم که تو بازی حساس بعدی روبرو الشباب تو ترکیب نیست. کاش الانم محروم بود.
بعدش هم که تعویضش کرده، به جا این که مهاجم بیاره، هافبک دفاعی میاره. آخه یکی نیست بهش بگه تیم 2 - 0 عقبه، تو هافبک دفاعی اضافه می کنی؟
در این که کاظمی بازیکن خوبیه و باید از اول تو ترکیب بود شکی نیست ولی اون لحظه سپاهان به مهاجم احتیاج داشت. چون اون دفاع اوراوا واقعاً متزلزل بود و با کمی فشار راحت فرو می ریخت.
یادمه بازی آخر مرحله گروهی سال قبل که سپاهان 3-2 عقب بود و یه مساوی برا صعود می خواست، فکر کنم یه ربع آخر بازی سپاهان داشت با 4 مهاجم بازی میکرد، بنگر را هم فرستاده بود نوک حمله. عملاً با 5 مهاجم یه بازی خیلی طوفانی ارائه داد. ولی لوکا واقعاً ترسو هست.
قبل از بازی هم بازیکنا اشاره می کردند که مربیا نباید بترسند و تیم را تهاجمی نچینند. که متأسفانه ..........
یا مثلاً جلال اکبری که در بازی با کاوازا در ژاپن هم خیلی خوب بازی کرده بود، این بازی نذاشتش.

به هر حال بازم سپاهان خوب بازی کرد و مبارک هوادارا باشه.
شنیدم تو شهر آتیش بازی گذاشته بودند. کسی رفت ببینه؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میگم شما تو باشگاه های جهان باید با تیم نیوزیلندی بازی کنین بعد با برنده ی بازی اوراوارز با همون تیم،بعد اگه ببرین و صعود کنین تو نیمه نهایی با میلان باید بازی کنین؟

بله، سهیل جان زحمت کشیدن و برای این مسابقات تاپیک ویژه ای زدند: http://forum.persiantools.com/t96258.html

میتونید ، اطلاعات دقیقتر رو از سایت بالا مشاهده کنید.

بازی خوبی بود. واقعاً خیف شد. سپاهان سرتر از حریف بود. اگه به کاوازاکی می باختیم، اینقدر ناراخت نمیشدم. چون تو اون بازی تو هر دوتا بازی کاوازاکی بهتر از سپاهان بود.
ولی تو فینال تو هر دوتا بازی سپاهان بهتر بود. برا همین آدم دلش میسوزه.
شاید اگه خبر رسیدن سپاهان به جام باشگاه های جهان به گوش بچه ها نرسیده بود و خودشونو تو اون جام نمیدیدند برا رسیدن بهش با غیرت تر بازی می کردند و می بردند بازیو.
چیزی که هست، من قبلاً اینجا گفتم که لوکا مربی خوبی نیست. ولی الان حرف خودمو پس می گیرم. و می گم که لوکا واقعاً مربی احمقیه.
شما تاحالا کجا دیدید که یه تیم تو حساس ترین بازی فصل خودش ستاره تیمشو بیرون بذاره؟ ایا محمود کریمی ستاره ی این فصل سپاهان نیست؟
مثل این می مونه که میلان تو فینال لیگ قهرمانان اروپا کاکا را رو نیمکت بشونه برا نیمه دوم!! یا مثلاً لیورپول جرارد را. یا بارسلون رونالدینهو را.
اون وقت حمیدی را تو میدون فرستاده که اصلاً زیاد بهش بازی نمیده.
نمیدونم این لوکا چه تعصبی رو سعید بیات داره. یادمه تو بازی با الاتحاد سوریه، وقتی بیات اخراج شد، خوشحال شدم که تو بازی حساس بعدی روبرو الشباب تو ترکیب نیست. کاش الانم محروم بود.
بعدش هم که تعویضش کرده، به جا این که مهاجم بیاره، هافبک دفاعی میاره. آخه یکی نیست بهش بگه تیم 2 - 0 عقبه، تو هافبک دفاعی اضافه می کنی؟
در این که کاظمی بازیکن خوبیه و باید از اول تو ترکیب بود شکی نیست ولی اون لحظه سپاهان به مهاجم احتیاج داشت. چون اون دفاع اوراوا واقعاً متزلزل بود و با کمی فشار راحت فرو می ریخت.
یادمه بازی آخر مرحله گروهی سال قبل که سپاهان 3-2 عقب بود و یه مساوی برا صعود می خواست، فکر کنم یه ربع آخر بازی سپاهان داشت با 4 مهاجم بازی میکرد، بنگر را هم فرستاده بود نوک حمله. عملاً با 5 مهاجم یه بازی خیلی طوفانی ارائه داد. ولی لوکا واقعاً ترسو هست.
قبل از بازی هم بازیکنا اشاره می کردند که مربیا نباید بترسند و تیم را تهاجمی نچینند. که متأسفانه ..........
یا مثلاً جلال اکبری که در بازی با کاوازا در ژاپن هم خیلی خوب بازی کرده بود، این بازی نذاشتش.

به هر حال بازم سپاهان خوب بازی کرد و مبارک هوادارا باشه.
شنیدم تو شهر آتیش بازی گذاشته بودند. کسی رفت ببینه؟

سلام دوست عزیز
اولاً جشن که بله ، من به طور اتفاقی اون ساعت انقلاب بودم و شاهد نور افشانی و جشن ویژه ای که برو بچ زحمت کش سپاهان ، تدارک دیده بودند ، بودم.
جای همگی خالی بود ، فقط اون موقع دوربین همرام نبود که عکس بگیرم ولی همه داشتند عکس میگرفتند ، شربت و شیرینی به همراه مجله ی سپاهان هم به عموم داده میشد .
من ناِیب قهرمانی رو کمتر از قهرمانی نمیدونم.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
اولاً جشن که بله ، من به طور اتفاقی اون ساعت انقلاب بودم و شاهد نور افشانی و جشن ویژه ای که برو بچ زحمت کش سپاهان ، تدارک دیده بودند ، بودم.
جای همگی خالی بود ، فقط اون موقع دوربین همرام نبود که عکس بگیرم ولی همه داشتند عکس میگرفتند ، شربت و شیرینی به همراه مجله ی سپاهان هم به عموم داده میشد .
من ناِیب قهرمانی رو کمتر از قهرمانی نمیدونم.
مجله ی سپاهان دیگه چیه؟
منم می خوام! :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من تازه دارم اینجا پست میزنم. 4 روز بعد از بازی. دی!
بازی خوبی بود و من که از سپاهان راضی ام. واقعیتش اینه که سپاهان دیگه زورش به این تیم نرسید در روزی که همه بازیکنا بازی همیشگیشون را نکردن. شاید دلیل اون هماهنگی 60 هزار تماشاچی و اون هول و اضطرابی بود که توی دل بازیکنای سپاهان اقتاد و باعث شد نتونن ضربات نهایی خوبی را بزنن.
درست برخلاف 2 بازی سپاهان با کاوازاکی که سپاهان همش شانس میاورد، توی این 2 بازی با اوراوا، این تیم ژاپنی شانس داشت. به هر حال، هر خنده، گریه ای داره و اون روزی که سپاهان با شانس از سد کاوازاکی گذشت، باد به این هم فکر میکرد که ممکنه روزی شانس به جای اینکه با اونا باشه، در مقابل اونا باشه.

نایب قهرمانی را به همه ایرانیان تبریک میگم. البته چون سپاهان یک تیم ایرانی هست، واقعاً جای تبریک هم داره که تا این مرحله اومده:blink:

حالا بچسبیم به این 4 تا بازی لیگ جبران فاصله با پرسپولیس. :)

ستاره هاي طلائي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاهان 4 - برق شيراز 0
جشنواره گل سپاهان در فولاد شهر :
تیم سپاهان مقابل برق شیراز به برتری دست یافت

فوتبال سپاهان با برتری4 بر صفر مقابل برق شیراز به رتبه دوم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاههای کشور بازگشت.
به گزارش خبر نگار خبرگزاری اسپادانا، در جریان آخرین دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاههای کشور که با قضاوت محمد حسین اسدی و کمک های مجید ویشگاهی و حمید غمزه برگزار شد، تیم فوتبال سپاهان در ورزشگاه فولاد شهر میزبان تیم برق شیراز بود که توانست این دیدار را به سود خود به پایان رساند.
در جریان این دیدار تیم سپاهان ابتدا در دقیقه 19 توسط میرهانی هاشمی مدافع تیم برق به یک گل دست یافت و در ادامه با دو گل سید مهدی سید صالحی در دقایق 38 و 40 این دیدار را ادامه داد و گل دقیقه 91 عبدالوهاب ابوالهیل تیر خلاص را به برقی ها زد تا سپاهان بازگشت به لیگ برتر را با جشنواره گل آغاز کرده باشد. ضمن آنکه سپاهان در این دیدار موقعیت های زیادی را نیز از دست داد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز هم سپاهان بد جوری برق رو در هم کوبید

به قول بابام ، برق کاملا برقش رفته بود.:cool:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
گل اولشون خیلی گل بدی بود و کمی شوکه شدن بخاطر گل به خودی. بعدش هم که به فاصله ی دو سه دقیقه ۲ تا گل خودن دیگه بازی رو ول کردن وگرنه شاید اگه اولش اون اتفاق نمی افتاد نتیجه کاملا با اینی که الان هست متفاوت میبود

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
گل اولشون خیلی گل بدی بود و کمی شوکه شدن بخاطر گل به خودی. بعدش هم که به فاصله ی دو سه دقیقه ۲ تا گل خودن دیگه بازی رو ول کردن وگرنه شاید اگه اولش اون اتفاق نمی افتاد نتیجه کاملا با اینی که الان هست متفاوت میبود

ندیده بودیم کسی برای برد با اختلاف 4 گل اما و اگر بیاره. سپاهان اگه همه بازیهاشو هم ببره افرادی مثل شما که چشم دیدن برد سپاهان را ندارن، میان میگن سپاهان شانس آورد و اله و بله...

بازی خوبی بود. من توی ماشین آخرای بازی را دیدم. به همه هواداران تبریک، این برد شیرین را میگم. الان با 4 بازی کمتر نسبت به بقیه تیمها، 25 امتیاز داریم و با تفاضل گل بهتر نسبت به صبا باتری در رده دوم و در فاصله 7 امتیازی با صدر جدول قرار گرفتیم.
;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی بعدی تیمتون با کیه ؟!؟!؟!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه. بالاخره صداسیما هم مجبور شد بازی نایب قهرمان آسیا را پخش کنه. از شبکه ی 3 بعید بود همچین کاری.
به هر حال بازی خوبی بود.
من همیشه با خودم می گفتم چرا تو لیگ ایران مثل بقیه جاها نتایج پرگل با 4 5 تا گل و بیشتر رقم نمی خوره. ولی امروز سپاهان نشون داد که از یک تیم حرفه ای هیچ چیز بعید نیست.
البته اگه کمی دقت می کردند این نتیجه خیلی سنگین تر میشد.
مثل 2 به تکی که حاج صفی خراب کرد.
یا تک به تکی که نیمه دوم کریمی زد تو پای دروازه بان و 90 هم نشون نداد.
یا 2-3 موقعیتی که ابوالهیل یکی تو نیمه اول و دوتا هم تو نیمه دوم از دست داد.

به هر حال به نظرم دیگه لیگ ایران برا سپاهان خیلی کوچیکه!! کاش میشد بریم تو کالچو یا لالیگا بازی کنیم :D

چیز دیگه ای که امروز بود، تشویق بی امان تماشاچیا بود.
واقعاً دمشون گرم. مثل این که از ژاپنیا یاد گرفتند. از اول تا آخر بازی مدام داشتند تشویق می کردند. به نظر من باید از این به بعد از تماشاگرا هم تست دوپینگ گرفته بشه!! :D
من خودم اگه تو نقش جهان بود، همه بازیا سپاهانو می رفتم.
اگه پرسپولیس بخواد همین جور پیش بره و به زور دقایق آخر یه برد بگیره یا نگیره، سپاهان میتونه راحت قهرمانی را از آن خودش کنه. ( به امید خدا )

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
.
من همیشه با خودم می گفتم چرا تو لیگ ایران مثل بقیه جاها نتایج پرگل با 4 5 تا گل و بیشتر رقم نمی خوره. ولی امروز سپاهان نشون داد که از یک تیم حرفه ای هیچ چیز بعید نیست.

به هر حال به نظرم دیگه لیگ ایران برا سپاهان خیلی کوچیکه!! کاش میشد بریم تو کالچو یا لالیگا بازی کنیم :D

دیگه شما هم اینقدر جوگیر نشو. اون فصلی که سپاهان قهرمان لیگ شد، برد با اختلاف 3 یا 4 گل زیاد داشت. ندید بدید که نیستیم.
حالا کو تا حرفه ای شدن!!! فعلاً بتونیم قهرمان لیگ بشیم با این همه بازی عقب افتاده فشرده، کالچو یا لالیگا پیشکش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه. بالاخره صداسیما هم مجبور شد بازی نایب قهرمان آسیا را پخش کنه. از شبکه ی 3 بعید بود همچین کاری.
به هر حال بازی خوبی بود.

واقعاً دمشون گرم. مثل این که از ژاپنیا یاد گرفتند. از اول تا آخر بازی مدام داشتند تشویق می کردند. به نظر من باید از این به بعد از تماشاگرا هم تست دوپینگ گرفته بشه!! :D
اگه پرسپولیس بخواد همین جور پیش بره و به زور دقایق آخر یه برد بگیره یا نگیره، سپاهان میتونه راحت قهرمانی را از آن خودش کنه. ( به امید خدا )

باید صبر کنید ببینید تیم در بازیهای اینده چه می کنه

سابقه داشته تیمی که یه بازی رو 4 0 میبره تو بازی بعدی دچار افت بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال بازی خوبی بود.

باید صبر کنید ببینید تیم در بازیهای اینده چه می کنه

سابقه داشته تیمی که یه بازی رو 4 0 میبره تو بازی بعدی دچار افت بشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راستش زيادم مطمين نباشين كه تو 4 تا بازي عقب افتاده امتيازاي لازمو بگيرين .
هم بازيها سخته ، هم فشرده است . اصولا تو فوتبال هم نبايد زياد مطمين حرف زد .

اگه شماها ادعا مي كنين كه تو 4 تا بازي هر 12 امتياز رو مي گيرين خوب منم ادعا مي كنم تو 20 تا بازي باقي مونده 60 امتياز مي گيريم و با 95 امتياز قهرمان مي شيم !! :blink:

اينجوريا نيست داداش . بمونين تا ببينين چطور 6 امتياز فقط به خودمون تقديم مي كنين !:p

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
راستش زيادم مطمين نباشين كه تو 4 تا بازي عقب افتاده امتيازاي لازمو بگيرين .
هم بازيها سخته ، هم فشرده است . اصولا تو فوتبال هم نبايد زياد مطمين حرف زد .

اگه شماها ادعا مي كنين كه تو 4 تا بازي هر 12 امتياز رو مي گيرين خوب منم ادعا مي كنم تو 20 تا بازي باقي مونده 60 امتياز مي گيريم و با 95 امتياز قهرمان مي شيم !! :blink:

اينجوريا نيست داداش . بمونين تا ببينين چطور 6 امتياز فقط به خودمون تقديم مي كنين !:p

راست میگی نمیشه مطمئن بود که سپاهان از این 4 بازی هر 12 امتیزو بگیره. حتی شاید 6 امتیاز هم بیشتر نگیره و خواست یه حالی هم مثلاً به ذوب آهن بده. و اونوقت پشت سر پرسپولیس قرار بگیره. ولی خوبیش اینه که وقتی پرسپولیس را بردیم، میایم بالا سرش.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیش از سفر به ژاپن؛
باشگاه سپاهان به رسانه های بین المللی معرفی می شود
با درخواست نماینده رسانه ای فیفا باشگاه سپاهان اصفهان پیش از سفر به ژاپن و حضور در مسابقات جام باشگاههای جهان در کنفرانسی مطبوعاتی به رسانه های بین المللی معرفی می شود.
به گزارش خبرنگارمهر، صبح امروز "جان شوماخر" مسئول ارشد رسانه ای فیفا طی مکاتبه ای رسمی با باشگاه سپاهان، از مسئولان این باشگاه درخواست کرد که پیش از سفر به ژاپن برای شرکت در رقابتهای جام باشگاههای جهان، کنفرانسی مطبوعاتی را با حضور نمایندگان رسانه های داخلی و خارجی برگزار کنند.

برپایه این گزارش،دراین کنفرانس مطبوعاتی 2 نماینده ازفیفا که یکی ازآنها نماینده رسانه ای فدراسیون جهانی فوتبال است، حضورخواهند داشت که نام این نمایندگان طی روزهای آینده به باشگاه سپاهان معرفی خواهد شد.

دراین کنفرانس مطبوعاتی قراراست نمایندگان فیفا ضمن تبریک به باشگاه سپاهان برای حضور در رقابتهای جام باشگاههای جهان، این باشگاه ایرانی را از طریق رسانه های مختلف خارجی و داخلی حاضر در این کنفرانس، به فوتبال جهان معرفی کنند.

همچنین در این کنفرانس توضیحات کاملی در خصوص نحوه برگزاری رقابتهای جام باشگاههای جهان از طریق نمایندگان فیفا و فیلم هایی ویدئویی که پخش خواهد شد، به حاضرین ارائه خواهد شد.

براین اساس قراراست پیش ازظهر فردا جلسه ای در باشگاه سپاهان برگزار شده تا زمان برگزاری این کنفرانس مطبوعاتی مشخص شود.

بالا