میگم شما تو باشگاه های جهان باید با تیم نیوزیلندی بازی کنین بعد با برنده ی بازی اوراوارز با همون تیم،بعد اگه ببرین و صعود کنین تو نیمه نهایی با میلان باید بازی کنین؟
بازی خوبی بود. واقعاً خیف شد. سپاهان سرتر از حریف بود. اگه به کاوازاکی می باختیم، اینقدر ناراخت نمیشدم. چون تو اون بازی تو هر دوتا بازی کاوازاکی بهتر از سپاهان بود.
ولی تو فینال تو هر دوتا بازی سپاهان بهتر بود. برا همین آدم دلش میسوزه.
شاید اگه خبر رسیدن سپاهان به جام باشگاه های جهان به گوش بچه ها نرسیده بود و خودشونو تو اون جام نمیدیدند برا رسیدن بهش با غیرت تر بازی می کردند و می بردند بازیو.
چیزی که هست، من قبلاً اینجا گفتم که لوکا مربی خوبی نیست. ولی الان حرف خودمو پس می گیرم. و می گم که لوکا واقعاً مربی احمقیه.
شما تاحالا کجا دیدید که یه تیم تو حساس ترین بازی فصل خودش ستاره تیمشو بیرون بذاره؟ ایا محمود کریمی ستاره ی این فصل سپاهان نیست؟
مثل این می مونه که میلان تو فینال لیگ قهرمانان اروپا کاکا را رو نیمکت بشونه برا نیمه دوم!! یا مثلاً لیورپول جرارد را. یا بارسلون رونالدینهو را.
اون وقت حمیدی را تو میدون فرستاده که اصلاً زیاد بهش بازی نمیده.
نمیدونم این لوکا چه تعصبی رو سعید بیات داره. یادمه تو بازی با الاتحاد سوریه، وقتی بیات اخراج شد، خوشحال شدم که تو بازی حساس بعدی روبرو الشباب تو ترکیب نیست. کاش الانم محروم بود.
بعدش هم که تعویضش کرده، به جا این که مهاجم بیاره، هافبک دفاعی میاره. آخه یکی نیست بهش بگه تیم 2 - 0 عقبه، تو هافبک دفاعی اضافه می کنی؟
در این که کاظمی بازیکن خوبیه و باید از اول تو ترکیب بود شکی نیست ولی اون لحظه سپاهان به مهاجم احتیاج داشت. چون اون دفاع اوراوا واقعاً متزلزل بود و با کمی فشار راحت فرو می ریخت.
یادمه بازی آخر مرحله گروهی سال قبل که سپاهان 3-2 عقب بود و یه مساوی برا صعود می خواست، فکر کنم یه ربع آخر بازی سپاهان داشت با 4 مهاجم بازی میکرد، بنگر را هم فرستاده بود نوک حمله. عملاً با 5 مهاجم یه بازی خیلی طوفانی ارائه داد. ولی لوکا واقعاً ترسو هست.
قبل از بازی هم بازیکنا اشاره می کردند که مربیا نباید بترسند و تیم را تهاجمی نچینند. که متأسفانه ..........
یا مثلاً جلال اکبری که در بازی با کاوازا در ژاپن هم خیلی خوب بازی کرده بود، این بازی نذاشتش.
به هر حال بازم سپاهان خوب بازی کرد و مبارک هوادارا باشه.
شنیدم تو شهر آتیش بازی گذاشته بودند. کسی رفت ببینه؟
مجله ی سپاهان دیگه چیه؟سلام دوست عزیز
اولاً جشن که بله ، من به طور اتفاقی اون ساعت انقلاب بودم و شاهد نور افشانی و جشن ویژه ای که برو بچ زحمت کش سپاهان ، تدارک دیده بودند ، بودم.
جای همگی خالی بود ، فقط اون موقع دوربین همرام نبود که عکس بگیرم ولی همه داشتند عکس میگرفتند ، شربت و شیرینی به همراه مجله ی سپاهان هم به عموم داده میشد .
من ناِیب قهرمانی رو کمتر از قهرمانی نمیدونم.
گل اولشون خیلی گل بدی بود و کمی شوکه شدن بخاطر گل به خودی. بعدش هم که به فاصله ی دو سه دقیقه ۲ تا گل خودن دیگه بازی رو ول کردن وگرنه شاید اگه اولش اون اتفاق نمی افتاد نتیجه کاملا با اینی که الان هست متفاوت میبود
بازی بعدی تیمتون با کیه ؟!؟!؟!
.
من همیشه با خودم می گفتم چرا تو لیگ ایران مثل بقیه جاها نتایج پرگل با 4 5 تا گل و بیشتر رقم نمی خوره. ولی امروز سپاهان نشون داد که از یک تیم حرفه ای هیچ چیز بعید نیست.
به هر حال به نظرم دیگه لیگ ایران برا سپاهان خیلی کوچیکه!! کاش میشد بریم تو کالچو یا لالیگا بازی کنیم![]()
جالبه. بالاخره صداسیما هم مجبور شد بازی نایب قهرمان آسیا را پخش کنه. از شبکه ی 3 بعید بود همچین کاری.
به هر حال بازی خوبی بود.
من همیشه با خودم می گفتم چرا تو لیگ ایران مثل بقیه جاها نتایج پرگل با 4 5 تا گل و بیشتر رقم نمی خوره. ولی امروز سپاهان نشون داد که از یک تیم حرفه ای هیچ چیز بعید نیست.
البته اگه کمی دقت می کردند این نتیجه خیلی سنگین تر میشد.
مثل 2 به تکی که حاج صفی خراب کرد.
یا تک به تکی که نیمه دوم کریمی زد تو پای دروازه بان و 90 هم نشون نداد.
یا 2-3 موقعیتی که ابوالهیل یکی تو نیمه اول و دوتا هم تو نیمه دوم از دست داد.
به هر حال به نظرم دیگه لیگ ایران برا سپاهان خیلی کوچیکه!! کاش میشد بریم تو کالچو یا لالیگا بازی کنیم
چیز دیگه ای که امروز بود، تشویق بی امان تماشاچیا بود.
واقعاً دمشون گرم. مثل این که از ژاپنیا یاد گرفتند. از اول تا آخر بازی مدام داشتند تشویق می کردند. به نظر من باید از این به بعد از تماشاگرا هم تست دوپینگ گرفته بشه!!
من خودم اگه تو نقش جهان بود، همه بازیا سپاهانو می رفتم.
اگه پرسپولیس بخواد همین جور پیش بره و به زور دقایق آخر یه برد بگیره یا نگیره، سپاهان میتونه راحت قهرمانی را از آن خودش کنه. ( به امید خدا )
جالبه. بالاخره صداسیما هم مجبور شد بازی نایب قهرمان آسیا را پخش کنه. از شبکه ی 3 بعید بود همچین کاری.
به هر حال بازی خوبی بود.
البته اگه کمی دقت می کردند این نتیجه خیلی سنگین تر میشد.
مثل 2 به تکی که حاج صفی خراب کرد.
یا تک به تکی که نیمه دوم کریمی زد تو پای دروازه بان و 90 هم نشون نداد.
یا 2-3 موقعیتی که ابوالهیل یکی تو نیمه اول و دوتا هم تو نیمه دوم از دست داد.
به هر حال به نظرم دیگه لیگ ایران برا سپاهان خیلی کوچیکه!! کاش میشد بریم تو کالچو یا لالیگا بازی کنیم
چیز دیگه ای که امروز بود، تشویق بی امان تماشاچیا بود.
واقعاً دمشون گرم. مثل این که از ژاپنیا یاد گرفتند. از اول تا آخر بازی مدام داشتند تشویق می کردند. به نظر من باید از این به بعد از تماشاگرا هم تست دوپینگ گرفته بشه!!
من خودم اگه تو نقش جهان بود، همه بازیا سپاهانو می رفتم.
اگه پرسپولیس بخواد همین جور پیش بره و به زور دقایق آخر یه برد بگیره یا نگیره، سپاهان میتونه راحت قهرمانی را از آن خودش کنه. ( به امید خدا )
راستش زيادم مطمين نباشين كه تو 4 تا بازي عقب افتاده امتيازاي لازمو بگيرين .
هم بازيها سخته ، هم فشرده است . اصولا تو فوتبال هم نبايد زياد مطمين حرف زد .
اگه شماها ادعا مي كنين كه تو 4 تا بازي هر 12 امتياز رو مي گيرين خوب منم ادعا مي كنم تو 20 تا بازي باقي مونده 60 امتياز مي گيريم و با 95 امتياز قهرمان مي شيم !! :blink:
اينجوريا نيست داداش . بمونين تا ببينين چطور 6 امتياز فقط به خودمون تقديم مي كنين !![]()