• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مردیم تا بردیم ولی اینجور برگشت ها باعث میشه بازیکن ها به یک خود باوری برسن و هوادارها هم مثل گذشته لذت ببرند این بازی رو در آوردن سخت بود کاری که مویس و بازیکنها انجامش دادن امیدوارم که این روند ادامه داشته باشه......

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منم تبریک می گم
ولی خدا وکیلی دیدین اخر بازی بازیکنای هال چطوری بودند؟
فکرمی کنم می گفتند دیدین همه زرنگی کردن از منچستراین فصل امتیاز گرفتند ما نتونستیم!:hmm:

20 دقیقه اخر خیلی بد بود ند
عوضش تا قبل گل سه نیمه دوم خوب بودند!
مویس یه نظرم یکم کم کاری می کنه! یعنی باید جایگاهشو ببینه
یه کسی نشه همه درتاریخ ازش به بدی یاد کنند
فرگوسن اینو درک کرد که می تونه باتلاش تاریخ ساز بشه و شد...
کلا این مویس به قول دخترا خیلی حرص درآره :happy: ایکپیـــــــــــری :eek: آیــــــــــــــش:hmm:

orochimaru

Registered User
لایک‌ها
398
یکم از جفتش، هم بحثه هم گزارش!
آخه دوستان اینجا همه فوتبالین لذتبخشه حرف زدن!
واقعا قبول دارم تقريبا توي تايپيك اكثر تيم ها رفتم ولي
تايپيكي به اين خوبي و رفاقتي نديدم توي پي تي
بلاخره ما شياطين سرخيم آخه يه فرقي بايد داشته باشيم
يك دقيقه وايسيد سره پا و فكر كنيد توي اولترافورد هستيد و داريد بچه ها و خودتون رو تشويق ميكنيد به افتخار همه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
Com Back خوبه ، برد اش لذت بیشتری دارم :)

هیچ وقت اون بازی منچستر و استون ویلا رو که 3-2 بردیم رو یادم نمیره ، گل اخر رو ماکدا زد.

وای وای وقتی من هیچوقت اون گلو یادم نمیره.:wacko:
یکی اونو یکی گل مایکل اوون به سیتی وقتی 4-3 بردیم. معدود فوتبالایی بود وقتی که گلو زد جــــــــــــیغ کشیدم :lol: هنوزم ببینم لذت می برم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
برد رو تبریک میگم

به جز عملکرد دفاع و همچنین 7 8 دقیقه آخر بازی میتونیم بگیم حداقل تیم یه بازی عین بازی های فصل گذشته رو انجام داد

اوانز طفلک بعد گلی که زد خوب کار کرد:D نتیجه بازی دادن به یانگ هم تو این چند بازی مشخص شده،چیچا دچار افت شده باید خودش رو برسونه بازیکنا

رونی هم مثل همیشه حرف نداشت،قبل از هر خریدی باید تمام تلاششون رو بکنن که رونی قراردادش رو تمدید کنه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
واقعا قبول دارم تقريبا توي تايپيك اكثر تيم ها رفتم ولي
تايپيكي به اين خوبي و رفاقتي نديدم توي پي تي
بلاخره ما شياطين سرخيم آخه يه فرقي بايد داشته باشيم
يك دقيقه وايسيد سره پا و فكر كنيد توي اولترافورد هستيد و داريد بچه ها و خودتون رو تشويق ميكنيد به افتخار همه

بله داداش. واقعا اینجا و جوش خیلی خوبه.
دم همه ی بچه ها گرم :happy:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام بچه ها چی شد؟؟؟
من نبودم بازی رو بردیم؟
خدارو شکر...
مردیم تا بردیم ولی اینجور برگشت ها باعث میشه بازیکن ها به یک خود باوری برسن و هوادارها هم مثل گذشته لذت ببرند این بازی رو در آوردن سخت بود کاری که مویس و بازیکنها انجامش دادن امیدوارم که این روند ادامه داشته باشه......
0-2 عقب افتادیم؟
یادش بخیر اون همه Come Back هایی که با رئیس داشتیم...:rambo:
حتی وقتی بازی 0-2 تا دقیقه 85 هم عقب بودیم اصلا نگران نمیشدم، چون مطمئن بودم که بازی رو برمیگردونیم...
Nostalgic شد...
دوستان کسی خلاصه بازی رو نداره؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
وای وای وقتی من هیچوقت اون گلو یادم نمیره.:wacko:
یکی اونو یکی گل مایکل اوون به سیتی وقتی 4-3 بردیم. معدود فوتبالایی بود وقتی که گلو زد جــــــــــــیغ کشیدم :lol: هنوزم ببینم لذت می برم.

اون بازی سیتی رو من ، اخر بازی ، فکر چند ثانیه قبل گل بود ، پا شدم رفتم ، بعد امدم تو سایت دیدم بازی بردیم ، برای یک دیقیه :lol:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سیو دخیا عالی بود. عالیه این بشر.

خبر خوب بازگشت کریک بود و خبر بد مصدومیت رافائل، محرومیت والنسیا و فکر کنم مصدومیت ولبکه ! :hmm:

جونز هم 2 هفته ای نیست :hmm::hmm:

راستی فلچر هم داریم. به نظرم خوب هم بازی کرد.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اون بازی سیتی رو من ، اخر بازی ، فکر چند ثانیه قبل گل بود ، پا شدم رفتم ، بعد امدم تو سایت دیدم بازی بردیم ، برای یک دیقیه :lol:
من به جای شما، چنان عربده ای کشیدم که خانمم حسابی از خجالتم در اومد :p
راستی عکس این خانم کنار پرچم شیطان متوسط، کیه؟

امروز اولین روز برگشت بنده از جزیره بن شدگان است. چقدر خوب که با تبریک، شروعش می کنم. هر چند زیاد به عمر کاربری این بنده، باقی نمونده :mad:

یک توصیه، موقع دیدن بازی غذا نخورین. مثل من ترش میکنین :puke: اون چند دقیقهء آخر نزدیک بود هر چی خورده بودم رو پس بدم. تازه هیچکدوم از گل ها رو هم ندیدم. هر بار اینترنتم راه افتاد، نتیجه عوض شده بود. خلاصه مهم بردمون بود. به امید توقف سیتی و چلسی :lol:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من به جای شما، چنان عربده ای کشیدم که خانمم حسابی از خجالتم در اومد :p
راستی عکس این خانم کنار پرچم شیطان متوسط، کیه؟

امروز اولین روز برگشت بنده از جزیره بن شدگان است. چقدر خوب که با تبریک، شروعش می کنم. هر چند زیاد به عمر کاربری این بنده، باقی نمونده :mad:

یک توصیه، موقع دیدن بازی غذا نخورین. مثل من ترش میکنین :puke: اون چند دقیقهء آخر نزدیک بود هر چی خورده بودم رو پس بدم. تازه هیچکدوم از گل ها رو هم ندیدم. هر بار اینترنتم راه افتاد، نتیجه عوض شده بود. خلاصه مهم بردمون بود. به امید توقف سیتی و چلسی :lol:

علی آقا خبر نداشتیم رفتین جزیره، وگرنه کمپوتی شکلاتی خدمتتون میاوردیم ;)
تازشم دیگه از این حرفها نزنین!! این اولین و آخرین باری هست که میرین جزیره و عمر کاربری شما طولانی و مستدام ;) البته الان چون هوا سرده، سفر به جزایر هاوایی میچسبه:D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوب اینقدر گفتین اون بازیو دوباره هوس کردم ببینم!رفتم کلیپشو پیدا کردم دیدم! جاتون خالی!:cool:
مشاهده پیوست 510694

آخ که چه بازیی بود من و پدرم داشتیم بازی رو نگاه می کردیم که پدرم دقیقا نقطه مقابل من بود یعنی مخالف منچستر (همیشه طرفدار تیم ضعیف تره)
وقتی که عقب بودیم بدجور می رفت روی مخ با اون کامبک و گل سوم ماکدا چنان هواری کشیدم .... :D

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين کليپ جايزه بي بي سي رو ديدم

اقا اصن ديوانه بود

يعني افتخار کردم که طرفدار همچي تيمي هستم