اره داداش و 99% درصدش از ورزش 3 هست.از بازیهای منچستر آرشیوی درست کردی واسه خودت ای ول دمت گرم رفیق
فکرکنم تموم کلیپ های مرتبط با تیمو از ابتدای ساخت ورزش 3 دانلود کردم. :lol:
اره داداش و 99% درصدش از ورزش 3 هست.از بازیهای منچستر آرشیوی درست کردی واسه خودت ای ول دمت گرم رفیق
من به جای شما، چنان عربده ای کشیدم که خانمم حسابی از خجالتم در اومد
راستی عکس این خانم کنار پرچم شیطان متوسط، کیه؟
امروز اولین روز برگشت بنده از جزیره بن شدگان است. چقدر خوب که با تبریک، شروعش می کنم. هر چند زیاد به عمر کاربری این بنده، باقی نمونده
یک توصیه، موقع دیدن بازی غذا نخورین. مثل من ترش میکنینuke: اون چند دقیقهء آخر نزدیک بود هر چی خورده بودم رو پس بدم. تازه هیچکدوم از گل ها رو هم ندیدم. هر بار اینترنتم راه افتاد، نتیجه عوض شده بود. خلاصه مهم بردمون بود. به امید توقف سیتی و چلسی :lol:
شاید تا الان بیش از 30 بار این فیلم رو دیده باشم. واقا بی نظیر بود. این شبکه ب ب مستندهاش بی نظیره اما این برنامه تقدیرش هم انصافا یه برنامه در شان و شایستگی رئیس بود. بخصوص اون تیکه فیلم و صحبت های گری و گیگزی و اسکولزی.
یعنی میشه یه روزی ما یه همچین برنامه ای رو برای مویس هم داشته باشیم. خدا میدونه. این موسیقی متن این فیلم رو اگه کسی داره بذاره. خیلی زیبا هست.
از امیر عزیز هم بازم تشکر میکنم. کیفیتش واقعا عالی بود. این عکسی که گذاشتم اسنپشات از همین فیلم هست.
به امید تداوم موفقیت های منچستر یونایتد کبیر
مشاهده پیوست 509743
ممنون داداش.اون عکس Lana Del Ray بود ، خواننده از شیطان متوسط .
دوستایی که مرورگر کروم استفاده می کنن ، این افزونه https://chrome.google.com/webstore/...esspor/nmpppefjehmjbiplimkfjeamnohldmko?hl=en رو نصب کنید ، بازی های رو به صورت زنده براتون گزارش میده ،
هر تیمی که گل بزنه (یا هر اتفاقی بیفته ) به صورت پاپ اپ کوچیکی پایین صفحه نشون میده، خیلی عالیه ، اگر کروم بسته هم باشه باز هم نشون میده. تیم ها رو هم میشه تنظیم کرد ، مثلا فقط نتایج تیم مورد علاقه تون رو نشون یده.
انتقاد از دخیا هم کار سازه:دی
من همین الان اومدم
میبینم که بازی رو بردیم. اونم شکست 2 0 رو با پیروزی 3 2 عوض کردیم.
ارسنال هم همین الان گل خورد
از بین بچه ها کدوماتون اون برنامه جایزه سر الکس رو با فرمت اچ دی دیدید ؟
تا دقیقه 30 اورتون 10 نفره شده و 1-0 عقبه. نیوکاسل هم 1-0 عقبه :دی
بزنید به تخته :دی
وای وای وقتی من هیچوقت اون گلو یادم نمیره.:wacko:
یکی اونو یکی گل مایکل اوون به سیتی وقتی 4-3 بردیم. معدود فوتبالایی بود وقتی که گلو زد جــــــــــــیغ کشیدم :lol: هنوزم ببینم لذت می برم.
من همین الان اومدم
میبینم که بازی رو بردیم. اونم شکست 2 0 رو با پیروزی 3 2 عوض کردیم.
ارسنال هم همین الان گل خورد
از بین بچه ها کدوماتون اون برنامه جایزه سر الکس رو با فرمت اچ دی دیدید ؟
فکرکنم اگر تو فروم های خارجی پیغام بزارین سریعتربشه پیدا کرد...من دیدم. چطور؟ به خاطر اون آهنگ متنش؟
من با برنامه track id سعی کردم بفهمم از کیه ولی نشد.
من دیدم. چطور؟ به خاطر اون آهنگ متنش؟
من با برنامه track id سعی کردم بفهمم از کیه ولی نشد.
اسم رسمی این برنامه چی بود!؟من یه مقدار روی زیر نویس فارسیش کار کردم تا بعد صحبت کریس رفتم جلو. اگه حالشو دارید فایلشو بذارم و بقیه اش رو شما کامل کنید
یه جاهاییش واقعا برام سخته فهمیدنش. البته از فایل شبکه ورزش هم کمک گرفتم اما اون کامل نیست.
زیر نویس هم هماهنگ با نسخه اچ دی هست که خودت گذاشتی امیر جان.
اسم رسمی این برنامه چی بود!؟
فکر کنم مال ب ب س باشه
خوب امشب دوتا نتیجه خوب اتفاق افتاد البته سوا از برد دلچسبمون:
اورتون در زمین خودش به ساندرلند باخت و تاتنهام هم مساوی کرد.