• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از یوتوب دانلود کردم. لینک :

کد:
andreas pereira
www.youtube.com/watch?v=vCVWsVmLkJg
www.youtube.com/watch?v=TLOInxEeFa0
www.youtube.com/watch?v=i1Bo3NcKp4s

james wilson
www.youtube.com/watch?v=3kss1bLK4J8
www.youtube.com/watch?v=n6v_TabqXJI
www.youtube.com/watch?v=DsWFolPM9JE

آقا امیر دستتون درد نکنه، لطف کردین.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستر یونایتد پیشنهاد 40 میلیون پوندی خود را برای جذب این بازیکن دوست داشتنی یعنی مارکو رویس ارائه داد.

منبع:دیلی میل

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از یوتوب دانلود کردم. لینک :

کد:
andreas pereira
www.youtube.com/watch?v=vCVWsVmLkJg
www.youtube.com/watch?v=TLOInxEeFa0
www.youtube.com/watch?v=i1Bo3NcKp4s

james wilson
www.youtube.com/watch?v=3kss1bLK4J8
www.youtube.com/watch?v=n6v_TabqXJI
www.youtube.com/watch?v=DsWFolPM9JE
مشخصا ویلسون مهاجم هستش و آنچنان هنرنمایی نمیکرد، ولی پریرا بازیکن جالبی به نظر میرسید و انگار یه لیدر وسط زمین بود...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
آنتونیو والنسیا به دلیل دریافت کارت قرمز غیر مستقیم تنها یک بازی رو از دست میده و این محرومیت شامل بازی فردای منچستریونایتد مقابل نوریج سیتی خواهد بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان عزیز

صحبت از مسائل مربوط به شرط بندی در فروم حالا هر تاپیکی که میخواد باشه به زرس (ضرس یا ظرس .... :دی) قاطع ممنوع است و لطفا مغالطه نکنید.

تکرار بشه شرمنده دوستان عزیز میشیم.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دوستان عزیز

صحبت از مسائل مربوط به شرط بندی در فروم حالا هر تاپیکی که میخواد باشه به زرس (ضرس یا ظرس .... :دی) قاطع ممنوع است و لطفا مغالطه نکنید.

تکرار بشه شرمنده دوستان عزیز میشیم.

ضرس قاطع

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
رئيس از سال 2004 قلبش با باطري کار ميکرده

گويا هيچ کس هم جز خودش و دکتر هاش خبر نداشتند

:(

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333

اره منم تو فیسبووق دیدم زده بود ولی فک نکنم اینجوری باشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

اره منم تو فیسبووق دیدم زده بود ولی فک نکنم اینجوری باشه

من تو FB خوندم که تو کتابش ذکر کرده از سال 2004 از pacemaker یا همون ضربان ساز استفاده میکرده. راجع به این دستگاه و علل استفاده ازش تو اینترنت کلی مطلب هست ولی بطور خلاصه کار این دستگاه ایجاد ضربان و همچنین تنظیم فعالیت الکتریکی قلب هستش. بالطبع فعالیت الکتریکی قلب فرگوسن مشکل داشته که این دستگاه رو واسش تعبیه کرده بودن. از طرفی با توجه به فشار روانی و استرس بسیار بالای مربی گری در یونایتد و با وجود این مشکل قلبی، فرگوسن ریسک بزرگی انجام داده بود که از سال 2004 تا امسال سرمربی یونایتد باقی موند. واقعا حرفی باقی نمیمونه از عشق سرشار و بی پایان سر آلکس فرگوسن بزرگ به یونایتد.
uploadfromtaptalk1388220032962.jpg
uploadfromtaptalk1388220162077.jpg
uploadfromtaptalk1388220192039.jpg
uploadfromtaptalk1388220219141.jpg
uploadfromtaptalk1388220301150.jpg
uploadfromtaptalk1388220395657.jpg
uploadfromtaptalk1388220436741.jpg
uploadfromtaptalk1388220472102.jpg

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بدون تعصب میگم،اگه بخوان دو تا مربی رو به عنوان مربی برتر تاریخ فوتبال انتخاب کنن،یه دونه شون بدون شک سر آلکس فرگوسن خواهد بود،به خاطر این گفتم دو نفر که من رو متهم به تعصب بی جا نکنین :D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
از سال 2004 قلبت با باطری کار کنه و غیر از خودتو پزشکت هیچ کسِ دیگه ای این موضوع رو نفهمه،از خودتو سلامتیت بگذری و بخاطر هوادارا ادامه بدی.ادامه بدیو 5تا لیگ برتر و 1لیگ قهرمانان دیگه هم برا یونایتد بیاریو به تنهایی با 20 قهرمانی بشی اقای جزیره و به عهدی که بستی وفا کنیو لیورپولو به زیر بکشی
کاش میدونستم با اون قلبت که با باطری کار میکرد و هیچ کس جز پزشکت نمیدونست چطور تونستی پنالتی تری تو فینال لیگ قهرمانانو ببینی،یا چطور تونستی از دست رفتن قهرمانی تو ثانیه های اخر جلو سیتی رو تحمل کنی
سخته،باورش سخته
این همه عشق به فوتبال و فداکاری بخاطر هوادار تو جملات نمیگنجه،گاهی وقتها رقیبان خیلی بهتر میتونن رقیبشونو توصیف کنن و چه کسی بهتر از مورینیو
"برای من ، اون "رئیس" هست....من اورو رئیس صدا میکنم چرا که او رئیس تمام مربیان است"
باورش سخته،ولی فراموش نکنیم او رئیس تمام مربیان دنیاس،کسی که هرگز تکرار نخواهد شد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
از سال 2004 قلبت با باطری کار کنه و غیر از خودتو پزشکت هیچ کسِ دیگه ای این موضوع رو نفهمه،از خودتو سلامتیت بگذری و بخاطر هوادارا ادامه بدی.ادامه بدیو 5تا لیگ برتر و 1لیگ قهرمانان دیگه هم برا یونایتد بیاریو به تنهایی با 20 قهرمانی بشی اقای جزیره و به عهدی که بستی وفا کنیو لیورپولو به زیر بکشی
کاش میدونستم با اون قلبت که با باطری کار میکرد و هیچ کس جز پزشکت نمیدونست چطور تونستی پنالتی تری تو فینال لیگ قهرمانانو ببینی،یا چطور تونستی از دست رفتن قهرمانی تو ثانیه های اخر جلو سیتی رو تحمل کنی
سخته،باورش سخته
این همه عشق به فوتبال و فداکاری بخاطر هوادار تو جملات نمیگنجه،گاهی وقتها رقیبان خیلی بهتر میتونن رقیبشونو توصیف کنن و چه کسی بهتر از مورینیو
"برای من ، اون "رئیس" هست....من اورو رئیس صدا میکنم چرا که او رئیس تمام مربیان است"
باورش سخته،ولی فراموش نکنیم او رئیس تمام مربیان دنیاس،کسی که هرگز تکرار نخواهد شد
اشتباه متوجه شدین فکر کنم!
این که قلب فرگوسن با pacemaker که هماهنگ کننده ی ضربان هست ، از سال 2004 علنی شده!! date لینک بالا رو چک کنین
بدون شک کار بزرگی کرده ولی در مورد این که فقط خودش و پزشکش میدونستن فکر کنم اشتباه کردین!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اشتباه متوجه شدین فکر کنم!
این که قلب فرگوسن با pacemaker که هماهنگ کننده ی ضربان هست ، از سال 2004 علنی شده!! date لینک بالا رو چک کنین
بدون شک کار بزرگی کرده ولی در مورد این که فقط خودش و پزشکش میدونستن فکر کنم اشتباه کردین!
والا من این رو کپی کردم نمیدونم دقیق فرگوسن واقعا مرده بزرگی بوده چه استرس ها که نکشیده امیدوارم درسی بشه برای امثال مورینو پر ادعا

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
واقعا فرگوسن مربی بزررگی

بود با دلی بزرگ شجاع شکست ناپذیر

این هم از قلبش یاده مربی بارسا افتادم که سرطان داشت اوه چه قدر بزرگش کرد اخرم گند زد به بارسا

واقعا رییس تمام مربی هاست من واقعا این مرد بزرگ رو ستایش میکنم تنها مربی که باهاش میشه مقایسه کرد ونگر هست که باز خیلی از

فرگوسن عقب تره ای رییس بزرگ امیدوارم زوده زود خوب بشی اون خندهات رو تو ورزشگاه ببینیم این مویس لعنتی هم تیم رو جمع و جور کنه

ساعت 18:30 بازی با نوریچ زنده از شبکه ورزش پخش میشه.

به امید 6 امین برد پیاپی.

مصدومان: فن پرسی، نانی، جونز، فلینی و رافائل

محروم: آنتونیو والنسیا

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
در سال 1958 بعد از فاجعه هوایی مونیخ و زمانی که منچستر با تیمی ناقص و حتی بازیکنی که 1دست نداشت و عده ای از بازیکنانی که بازنشسته شده بودن ولی به عشق منچستر برگشته بودن(بازیکنانی که حتی 40سال به بالا داشتن که یکی از انها جرج تلبوت بود که بعد از بازنشستگی پولی نداشت و با جمع کردن زباله گذران زندگی میکرد که مسئولان منچستر حاضر شدند به او پولی بدهند که راحت تر زندگی کنه اما این مرد بزرگ پولو برگردوند در حالی که به هرپنی از اون محتاج بود و در جواب گفت "من به عشق منچستر و طرفدارهااومدم نه پول") در فینال جام حذفی مقابل بولتون حاضر شد و علی رقم اینکه بازی زیبایی ارائه داد نتیجه رو 2-0 به حریف واگذار کرد.در پایان بازی هواداران منچستر به احترام تلاش بازیکنانشان اشک میریختن و حتی هوادارن بولتون به جای خوشحالی به سمت هوادارن یونایتد امدند و به انها تسلی دادند.
کار تا جایی پیش رفت که کاپیتان بولتون گفت:"میخاهم این جامو به بازیکنان منچستر تقدیم کنم که روح بزرگ ورزشو مقاومتو به ما نشون دادن"
همونجا بود که مت بازبی قول داد تیمی میسازم که شایسته این هوادارن باشه و سالها با قدرت ادامه بده

پ.ن:عکس مربوط میشه به تمرینات بازیکنان منچستر در کریسمس سال 1968.سالی که یونایتد اروپا رو برد.یعنی درست 10سال بعد از اون فاجعه تلخ و مت بازبی که به قولش وفا کرد...
اینجاس که باید گفت:WE WILL NEVER DIE

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
78318800519414901407.jpg
63996803820626587512.jpg

بالا