• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوش به حال دوستانی که نیمه اول رو ندیدن! هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم. بنظر من نیمه اول فقط دخیا خوب بود که البته این درخشش رو مدیون سایر بازیکنها هست که اجازه همه کار به بازیکنان نوریچ رو دادن!
یعنی با این بازی که در نیمه اول کردیم، مساوی هم کنیم خیلی حرفه. باز داشتیم تو جدول به شرایط خوب برمیگشتیم و این 3 امتیاز خیلی میتونست کمکمون کنه ولی با این ترکیب چشمم آب نمیخوره. اینهایی که گفتم بر اساس نحوه بازیمون در نیمه اول هستش و امیدوارم مویس یک کاری بکنه که اگه نیمه دوم ابتدا گل بخوریم فکر کنم مثل بازی با نیوکاسل بشه که نتونستیم هیچ کاری بکنیم! با این بازی که تا حالا دیدم اصلا حس خوبی ندارم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یعنی واقعا حقمون تو نیمه اول باخت بود.

من واقعا تعجب میکنم این مویس پیش خودش چی فکر کرده ؟

توی قوطی بودیم اونم شدید.

خط میانه تیم محو کامل.

خط دفاعی نه چندان مستحکم و بخصوص دریبل هایی که اورا و اسمالینگ به شکلهای مختلف میخوردند و کرنرهای بیشماری که میومد روی دروازه یونایتد

چرا رونی نیست ؟

چرا این مویس بازیکهای شاخص بازیهای قبل رو گذاشته بیرون ؟ ولبک ، یانوزای ، فلچر ؟

واقعا این بابا چی فکر میکنه در مورد یونایتد ؟

دهن ما رو اخرش باز میکنه
رونی دچار کشیدگی عضله ران شده و شاید به بازی با تاتنهام برسه

2012rld

Registered User
لایک‌ها
12
خوش به حال دوستانی که نیمه اول رو ندیدن! هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم. بنظر من نیمه اول فقط دخیا خوب بود که البته این درخشش رو مدیون سایر بازیکنها هست که اجازه همه کار به بازیکنان نوریچ رو دادن!
یعنی با این بازی که در نیمه اول کردیم، مساوی هم کنیم خیلی حرفه. باز داشتیم تو جدول به شرایط خوب برمیگشتیم و این 3 امتیاز خیلی میتونست کمکمون کنه ولی با این ترکیب چشمم آب نمیخوره. اینهایی که گفتم بر اساس نحوه بازیمون در نیمه اول هستش و امیدوارم مویس یک کاری بکنه که اگه نیمه دوم ابتدا گل بخوریم فکر کنم مثل بازی با نیوکاسل بشه که نتونستیم هیچ کاری بکنیم! با این بازی که تا حالا دیدم اصلا حس خوبی ندارم.

منم موافق هستم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من شانس بردمون خیلی کمه. به احتمال زیادی بازی رو میبازه تیم امروز.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
به نظر من شانس بردمون خیلی کمه. به احتمال زیادی بازی رو میبازه تیم امروز.

نمیبازیم اگر تعویض درست حسابی کنه شانس برد داریم منتظر ولبک و جانوزای باید باشیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یعنی واقعا حقمون تو نیمه اول باخت بود.

من واقعا تعجب میکنم این مویس پیش خودش چی فکر کرده ؟

توی قوطی بودیم اونم شدید.

خط میانه تیم محو کامل.

خط دفاعی نه چندان مستحکم و بخصوص دریبل هایی که اورا و اسمالینگ به شکلهای مختلف میخوردند و کرنرهای بیشماری که میومد روی دروازه یونایتد

چرا رونی نیست ؟

چرا این مویس بازیکهای شاخص بازیهای قبل رو گذاشته بیرون ؟ ولبک ، یانوزای ، فلچر ؟

واقعا این بابا چی فکر میکنه در مورد یونایتد ؟

دهن ما رو اخرش باز میکنه

مشکل از ذخیره هاست نباید فاصله ی تیم اصلی با ذخیره ها اینقدر باشه
رونی و ولبک حداقل فیکس نبودنشون قابل هضمه بازی قبل که فقط 48 ساعت ازش گذشته فیکس بازی کردن و خسته هستن
در فصل سرما که احتمال آسیب دیدگی هم بالاتر میره به فاصله ی تنها 48 ساعت دو بازی برای منچستر گذاشتن اونم هر دو خارج از خانه
این یه ظلمه در حق تیم

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

من که تا ترکیبو دیدم فهمیدم به درد نمی خوره...شارژ اینترنتمو ترجیح دادم به بازی!
از همون اول بازی معلوم بود که افتضاحه...مویس تو ژانویه نشون می ده دیگه کاملا چی تو چنته داره...که من چشام اب نمی خوره:hmm:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ذخیره هامون اصلا مفت نمیارزن! اورا و ویدیچ واقعا دیگه تموم شده هستن

اورا قشنگ اتوبان کرده سمت چپمون رو. از طرفی وقتی میدونه 100% رفتنیه انگیزه هاش واسه تلاش زیاد هم کم میشه. ویدا هم که شده یک مدافع متوسط!
خدایی این یانگ رو دیدین!! آقا این چی داره تو بازیش!! حالا گیگز میگیم سنش بالاست، اسطوره هست، احترامش واجبه. ولی این یانگ چی آخه!! یعنی خدا بکش منو از دست این یانگ راحت شم، در این حد!!
تازه داشتیم امیدوار میشدیم تیم داره به روزهای خوبش برمیگرده ولی با این بازی نیمه اول چشمم آب نمیخوره که ببازیم مگه اینکه مویس یک کاری، سشواری، تعویضی انجام بده.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من همین الان رسیدم.
گویا نیمه اول افتضاح بوده!
امیدوارم این نیمه خوب باشیم،، خیلی تلاش کردم واسه نیمه دوم برسم خونه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من همین الان رسیدم.
گویا نیمه اول افتضاح بوده!
امیدوارم این نیمه خوب باشیم،، خیلی تلاش کردم واسه نیمه دوم برسم خونه

داداش خدا خیلی دوست داشت که نیمه اول رو ندیدی! :( اصلا داغونم.
راستی کلی از یانگ انتقاد کردم نبودی:D امیدوارم این حربه جواب بده:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشلی یانگ داره به روزهای خوبش بر میگرده . تو این 2 3 بازی اخیر خیلی موثر بوده. تو نیمه دوم بازی هم 2 تا موقعیت ایجاد کرده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اورا قشنگ اتوبان کرده سمت چپمون رو. از طرفی وقتی میدونه 100% رفتنیه انگیزه هاش واسه تلاش زیاد هم کم میشه. ویدا هم که شده یک مدافع متوسط!
خدایی این یانگ رو دیدین!! آقا این چی داره تو بازیش!! حالا گیگز میگیم سنش بالاست، اسطوره هست، احترامش واجبه. ولی این یانگ چی آخه!! یعنی خدا بکش منو از دست این یانگ راحت شم، در این حد!!
تازه داشتیم امیدوار میشدیم تیم داره به روزهای خوبش برمیگرده ولی با این بازی نیمه اول چشمم آب نمیخوره که ببازیم مگه اینکه مویس یک کاری، سشواری، تعویضی انجام بده.
باز یانگ غنیمته نسبت به انتظاری که ازش داریم حداقل با سرعت بی هدفش واسه حریف مشکل ایجاد می کنه من از این ویدیچ دیگه انتظار این بازی رو ندارم
از یه بازیکن با تجربه که بازوبند کاپیتانی رو بسته و سابقه ی درخشانی در تیم داشت این نوع بازی غیر قابل قبوله
روی یک صحنه از ترس توپ رو بی جهت زد کرنر

بالا