فردیناند تو همه بازی هایی که بود سوتی های وحشتناک داد، برای چی اصلاً نیمکت نشین شد؟
خودم دقیق یادمه چقدر حرص خوردیم از دستش.
بوتنر رو فراموش کردید چجوری با پر کردن اون آفساید به گل تقدیم کرد؟
انصافاً تو بازی هایی که بازی کرده به نظر شما خوب بوده بوتنر؟
مشکل تیم همینه، بازیکنا (مخصوصاً دفاع )ضعیف شدن. یه هفته فردیناندو میذاره و با سوتیش باعث باختمون میشه، هفته بعد اوانز همین کارو میکنه!
همشون به یه اندازه غیر قابل اعتمادن، برای همین میگم تقصیر مویس نیست، وقتی یکی بد بازی کرد، گذاشتش بیرون، ولی وقتی جایگزینش هم بد بازی میکنه و به همین ترتیب.... په ایرادی به مویس میشه گرفت وقتی بازیکناش اینجورین؟
چرا شما این فکر رو نمیکنید که تمرینات اینا بده ؟ چطور دفاعی که فصل قبل به اون خوبی بود این فصل همه شون وا رفتن و سوتی میدن.
وقتی فردیناند و فان پرسی (و شنیده میشه رونی) از تمرینات مینالن شاید یه جای کار تمرینات این بابا مشکل داره.
من الان کارد بزنی خونم در نمیاد. بازی قبل هم که بردیم برید صفحات قبلی رو ببینید که گفتم با چاشنی شانس بردیم. وگرنه تیم خوب بازی نمیکنه.
دائما هم داره برای من مسیج های تحقیر امیز میاد.
شما یه نگاهی به حملاتمون بندازید. همش سانتر رو دروازه. یک گلی هم که زدیم روی زمین زدیم. تیم ما مهاجم سر زن به اون شکل نداره. بازی روی زمین باید انجام بشه اما تقریبا اکثر حملات از جناح یانوزای انجام میشد و سانتر های هوایی و گهگاه زمیی بود. از این طرف هم والنسیا مثل اکثر بازیهای قبل ناموفق.
چند بار با دروازه بان حریف تک به تک شدیم ؟ یه بار که اونم ولبک زد تو گل.
چرا سیستم مویس یه جوریه که مهاجمای ما تک به تک نمیشن. بازی قبلی که بردیم ولبک با سماجت و چاشنی شانس با دروازه بان حریف تک به تک شد که گل زد.