• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
همه جوگیرا میگن مویس خوبه اره اره عالیه اححمق ترین مربی دنیا

تو هم مارو سرويس كردي!! چه ربطي به مويس داره ؟ بايد خودش بياد گل بزنه؟ كاپيتانمون وقتي همه اش كف زمين دراز كشيده بايد چي كار كنه؟ كيو داره بذاره تو زمين؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا بازی رو آنلاین تماشا کردم، ای کاش که نمیکردم...
آخه این چه بازی هستش؟
تمام حمله هارو یانوزای ترتیب میداد و پاس بلند رونی...
همش هم کرنر هارو از دست دادیم، موندم این لوریس چندتا توپ دراورد؟ اگه همینجوری تمام فصل بگیره که دیگه کسی نویر نمیاره...
گلهای خیلی چرتی خوردیم از سر دفاعهای یکی از یکی خنگ تر...
رونی هم شده بود هافبک بازیساز...
اگه قرار باشه این تیم اینجوری باشه و طبق گفته های گزارشگر NBC که گفت مویس قصد نداره دز تعطیلات زمستانی بازیکنی بگیره که عمرا رونی بمونه و این تیم فقط باید به فکر سهمیه باشه...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اونایی که بیان بگن مویس ترسو هست من خودم جوابشون رو میدم

تعویض هاش و سیستم بازیش تو این 6 7 بازی اخیر رو ببینید،این بازی دیگه واقعا آخرت ریسک بود،دفاع و هافبک دفاعی کشید بیرون و مهاجم و هافبک تهاجمی گذاشت تو زمین،دیگه چیکار باید میکرد واقعا

این دفاع از همون آخرای فصل پیش معلوم بود که چه بلایی میخواد این فصل سر تیم در بیاره،چند تا بازیامون رو از صدقه سری همین دفاع باختیم؟!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تنها چیزی که در مورد بازی می تونم بگم باخت شرافتمندان و برد کثیف تاتنهام
داور + شانس بطور کامل با تاتنهام همراه بود
همین دروازه بانی که امشب مقابل مهاجمان هم اینطور ایستادگی کرد مقابل سیتی کاملا دست پا چلفتی بود
دقیقاً! گل اولو یادتونه از ناواس چیحوری خورد؟ حالا جلو ما 20 تا توپو از رو خط درآورد!
باختیم،این بازی رو به دفاع باختیم،2 تا گلی که دومیش صد در صد تقصیر مدافعا بود،اولی هم بی تقصیر نبودن

باید انقلابی تو خط دفاع انجام بشه واقعا،همه رو باید بریزن دور از نو بازیکن بیارن،این همه که تو حمله عالی بودیم تو دفاع دقیقا نقطه مقابل اون بودیم
موافقم، ترکیبی از آکادمی و خریدهای خوب

نيمه ي اول. عالي بوديم!! درصد تصاحب كل بازي هم ٧٠-٣٠ بو!!تاتنهام براي مساوي اومده بود و الان توي يه قسمتي از بدنشون عروسيه كه الكي الكي بردن!!!

كي فكر ميكرد كل هافبك رو بكشه بيرون و اينطور جواب بده!! اصلان جدا بد سانس بوديم
دقیقاً! تعویض ها عالی بودن، تیم عالی بازی کرد، اما بدشانسی لعنتی باعث شد کاملاً برخلاف لیاقتمون ببازیم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دخیا گل بسیار بچه گانه ای خورد و گل ولبک عالی بود مویس خدا لعنتت کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردیناند تو همه بازی هایی که بود سوتی های وحشتناک داد، برای چی اصلاً نیمکت نشین شد؟
خودم دقیق یادمه چقدر حرص خوردیم از دستش.
بوتنر رو فراموش کردید چجوری با پر کردن اون آفساید به گل تقدیم کرد؟
انصافاً تو بازی هایی که بازی کرده به نظر شما خوب بوده بوتنر؟
مشکل تیم همینه، بازیکنا (مخصوصاً دفاع )ضعیف شدن. یه هفته فردیناندو میذاره و با سوتیش باعث باختمون میشه، هفته بعد اوانز همین کارو میکنه!
همشون به یه اندازه غیر قابل اعتمادن، برای همین میگم تقصیر مویس نیست، وقتی یکی بد بازی کرد، گذاشتش بیرون، ولی وقتی جایگزینش هم بد بازی میکنه و به همین ترتیب.... په ایرادی به مویس میشه گرفت وقتی بازیکناش اینجورین؟

چرا شما این فکر رو نمیکنید که تمرینات اینا بده ؟ چطور دفاعی که فصل قبل به اون خوبی بود این فصل همه شون وا رفتن و سوتی میدن.

وقتی فردیناند و فان پرسی (و شنیده میشه رونی) از تمرینات مینالن شاید یه جای کار تمرینات این بابا مشکل داره.

من الان کارد بزنی خونم در نمیاد. بازی قبل هم که بردیم برید صفحات قبلی رو ببینید که گفتم با چاشنی شانس بردیم. وگرنه تیم خوب بازی نمیکنه.

دائما هم داره برای من مسیج های تحقیر امیز میاد.

شما یه نگاهی به حملاتمون بندازید. همش سانتر رو دروازه. یک گلی هم که زدیم روی زمین زدیم. تیم ما مهاجم سر زن به اون شکل نداره. بازی روی زمین باید انجام بشه اما تقریبا اکثر حملات از جناح یانوزای انجام میشد و سانتر های هوایی و گهگاه زمیی بود. از این طرف هم والنسیا مثل اکثر بازیهای قبل ناموفق.

چند بار با دروازه بان حریف تک به تک شدیم ؟ یه بار که اونم ولبک زد تو گل.

چرا سیستم مویس یه جوریه که مهاجمای ما تک به تک نمیشن. بازی قبلی که بردیم ولبک با سماجت و چاشنی شانس با دروازه بان حریف تک به تک شد که گل زد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی رو کامل ندیدم ... ولی رو گل دوم دیدم رونی اومده داره تو کار دفاعی شرکت میکنه ... دریغ از یه هافبک دفاعی که تو اون صحنه باشه
فکر کنم مویس یه مقدار باید رو مدیریتش کار کنه ... بازیکن ها ازش حساب نمیبرن ... کاری که فرگوسن خوب بلد بود ...
حساب نمیبرن؟
رو چه حساب؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بدبخت این مادر من، اومد تو اتاق دید که من پوست پرتقال رو چنان تو دستام خورد کردم(از شدت ناراحتی و عصب) که روی قالی سفید شده...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چرا شما این فکر رو نمیکنید که تمرینات اینا بده ؟ چطور دفاعی که فصل قبل به اون خوبی بود این فصل همه شون وا رفتن و سوتی میدن.

وقتی فردیناند و فان پرسی (و شنیده میشه رونی) از تمرینات مینالن شاید یه جای کار تمرینات این بابا مشکل داره.

من الان کارد بزنی خونم در نمیاد. بازی قبل هم که بردیم برید صفحات قبلی رو ببینید که گفتم با چاشنی شانس بردیم. وگرنه تیم خوب بازی نمیکنه.

دائما هم داره برای من مسیج های تحقیر امیز میاد.
سنشون بالا رفته، درگیر مصدومیت شدن... مهرداد جان شما درک فوتبال داری، نمیشه رو حساب اینکه ممکنهتمرینات بد بوده باشه بگیم مویس ترسوئه!
یادتون باشه بازی قبل گفتم بد بازی کردیم اما شانس داشتیم و بردیم، اما الان باختیم، نه چون خوب نبودیم، خیلی هم خوب بودیم! بدشانسی اوردیم، عنصر شانس رو نمیشه کنار گذاشت از فوتبال!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بدبخت این مادر من، اومد تو اتاق دید که من پوست پرتقال رو چنان تو دستام خورد کردم(از شدت ناراحتی و عصب) که روی قالی سفید شده...
خخخخخخخ خیلی باحالی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این بازیکنا همونهایی بودن که فصل قبل قهرمان شدن. اینکه افت کردن یا مصدوم شدن به مربی مربوطه.

من انتظار ندارم که مویس مثل سر الکس باشه اما این شیوه بازی اصلا در خور یونایتد نیست. شما یه نیمه اول بازی رو انالیز کنید ببینید منچستر چند تا حمله موثر داشت. نیمه دوم حمله کردن اونم از ترس از دست دادن ابرو از بس که تو زمین خودی بازیها رو باختن.

این باخت رو میگیم به کنار. باختهای دیگه در زمین خودی قابل توجیه نیست.
مهرداد شما فقط به نتیجه نگاه می کنی کل بازی رو به فراموشی می سپاری یه چیزهایی هست به اسم روی بد فوتبال که تیمهای برتر می بازن
آمار بازی:
کل ضربات ....... منچستر 16 - 9 تاتنهام
در چارچوب ...... منچستر 6 - 4 تاتنهام
پاسها ......... منچستر 508 - 339 تاتنهام
مالکیت ............ 61% - 39% تاتنهام
در موفقیت پاسها ...... منچستر 82% - 73% تاتنهام
کرنر ............ منچستر 13 - 2 تاتنهام
به روی بد فوتبال باختیم واسه همینه که میگن فوتبال ورزش بی رحمیه امشب روی سگش رو به ما نشون داد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
حساب نمیبرن؟
رو چه حساب؟

درست میگه صادق خان

بازیکنا از فرگی ترس داشتن ولی از مویس ترسی ندارن

اون کاریزمای لازم رو نداره مویس

ولی این بازی ربطی به مویس نداشت

تاکتیک خوب بود مهره ها فوق العاده بی مصرفن

ویدیچ کاپیتانمونه دوستش داریم ولی برای من مهم تر از یونایتد نیست اگر لازم باشه باید بذارنش کنار یا اورا!

مهرداد خان فردیناند خودش بدتر از ایناس

نبود جونز واقعا احساس میشه

در ضمن دقت کردید که گفتم دخیا افت کرده هر دو گل روی جایگیری ضعیف دخیا بود!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
فقط یه کلمه میگم و دیگه چیزی برای گفتن ندارم
تـــــــــــــــــــــــــــــفــــــــــــــــــ بـــــــــــــــــــــه این شــــــــــــــانـــــــــــــــس

هرکی 6 تا میخوره جلو ما میشه زورو پارسال 3/2 باختیم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
حساب نمیبرن؟
رو چه حساب؟
به حساب نمیارن نه ! ازش حساب نمیبرن ...
اینکه رونی بین این همه بازیکن داره میدرخشه فقط از خوب بودنش نیست ... از بد بودن بقیه هم هست ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد شما فقط به نتیجه نگاه می کنی کل بازی رو به فراموشی می سپاری یه چیزهایی هست به اسم روی بد فوتبال که تیمهای برتر می بازن
آمار بازی:
کل ضربات ....... منچستر 16 - 9 تاتنهام
در چارچوب ...... منچستر 6 - 4 تاتنهام
پاسها ......... منچستر 508 - 339 تاتنهام
مالکیت ............ 61% - 39% تاتنهام
در موفقیت پاسها ...... منچستر 82% - 73% تاتنهام
کرنر ............ منچستر 13 - 2 تاتنهام
به روی بد فوتبال باختیم واسه همینه که میگن فوتبال ورزش بی رحمیه امشب روی سگش رو به ما نشون داد

مهدی جان بخدا مربی موثره. شما فقط تو زمین رو میبینی اما من میگم اینکه این بازیکنا این همه داغونن دلایلش فقط شخصی نیست. اینا تمریناتشون درست نیست.

الان همین تاتنهام مگه همون تیمی نبود که 6 تا و 5 تا میخورد . چرا مربیش عوض شد تغییر کرد ؟ اینکه 5 6 تا بازیکن خط دفاع ما یه دفعه داغون شدن (یا مصدوم یا ضعیف) همش گرو مسائل انفرادی نیست. کار اماده سازی اینا مشکل اساسی داره.

من نمیگم شخص مویس. کادر فنی... مربیهایی که کنار دست مویس هستند خوب نیستند. حداقل تا الان که خوب نبودن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به حساب نمیارن نه ! ازش حساب نمیبرن ...
اینکه رونی بین این همه بازیکن داره میدرخشه فقط از خوب بودنش نیست ... از بد بودن بقیه هم هست ...
منم گفتم حساب نمیبرن! :blink:
همه بد نبودم، تامی خوب بازی کرد، ولبک خوب بود، یانوزای خوب بود، حتی یانگ و کاگاوا هم مؤثر بودن!
ضمناً بد بازی کردن چند تا بازیکن بعید میدونم ربطی به حساب بردن از مربی داشته باشه!

بالا