• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشکل منچستر اینه که بازیکناشو 3 تا بازی پشت سر هم بطور کامل در اختیار نداره...
من نمیدونم این گروه پزشکی منچستر چطور عمل میکنه؟ ولی تا حالا هیچ باشگاهی رو ندیدم که اینقدر مشکل مصدومیت داشته باشن بازیکنانش...
خط دفاعی هم 2تا بازی پشت سر هم ترکیب شبیه هم نداره، بالاخره باید این بازیکنای خط دفاعی با هم Match باشن...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من نمیدونم این گروه پزشکی منچستر چطور عمل میکنه؟ ولی تا حالا هیچ باشگاهی رو ندیدم که اینقدر مشکل مصدومیت داشته باشن بازیکنانش...
خط دفاعی هم 2تا بازی پشت سر هم ترکیب شبیه هم نداره، بالاخره باید این بازیکنای خط دفاعی با هم Match باشن...

آقا میلاد شاید به قول مهرداد عزیز مشکل از نحوه تمرین دادن بازیکنهاست که اینجوری مصدوم دادیم. منم فکر میکنم بعضی کمکهای مویس واسشون زود بود که روی نیمکت یونایتد بشینن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به شخصه یه تار موی مویس رو با 100 تا مورینیو عوض نمیکنم!

من خودم با خیلی از اخلاقهاش کنار نمیام اما من روی اون بعد روحیه پیروزی طلبیش عرض کردم. ایکاش مویس یه 20 درصد روحیه پیروزی طلبی سرالکس یا مورینیو رو داشت. اینکه یه طوری این بازیکنا رو اماده کنه که به جز برد و له کردن حریف چیزی تو فکرشون نباشه.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

يه دفه گفتم بازم ميگم،دكتر منچستر ،دكتر زرينه است كه از پرسپوليس جذب شده!!ايشون شيث رضايي رو تونسته درمان كنه !! خيلي با تجربه است!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا میلاد شاید به قول مهرداد عزیز مشکل از نحوه تمرین دادن بازیکنهاست که اینجوری مصدوم دادیم. منم فکر میکنم بعضی کمکهای مویس واسشون زود بود که روی نیمکت یونایتد بشینن.

والله چی بگم وقتی هارگریوز یادم میاد و این بازیکنایی که مصدومیتهای عجیب غریب دارن، فقط به فکر مربی نمیوفتم...
کلا رئیس همیشه به تمرین های سنگینش معروف بوده...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نه انصافا مورینیو اخلاقش نسبت به اون دوره ای که توی چلسی بود خوب شده توی رئال انگار حسابی حالش رو جا آوردن قدر جایگاه با احترامش رو در چلسی دونسته

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من خودم با خیلی از اخلاقهاش کنار نمیام اما من روی اون بعد روحیه پیروزی طلبیش عرض کردم. ایکاش مویس یه 20 درصد روحیه پیروزی طلبی سرالکس یا مورینیو رو داشت. اینکه یه طوری این بازیکنا رو اماده کنه که به جز برد و له کردن حریف چیزی تو فکرشون نباشه.
روحیه پیروزی طلبی آره، اما له کردن حریف؟!
نه! مورینیو واسه برد میره، شده با کثیف ترین بازی! و این باعث میشه که من هم یه تار موی مویس رو به صدتا مورینیو ندم!

هزار بار لایک...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مهرداد خان عرض ادب

راستش دانش فوتبال من در سطح شما نیست که بخوام ایرادی به شما بگیرم

من خودم ادمی هستم سریع از بخت ناراحت میشم و به مویس بد و بیراه میگم

اما مورینیو کسی هست بتون 10 سال یا بیشتر تو تیم بمون ؟

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه تیم ما فقط تکیه کرده به بازیکن های پایه و نخریدن بازیکن بزرگ

مورینیو هم بود میتونست دفاع رو درست کنه ؟میتونست به اورا بگه بدو ؟! نه نمیتونست

الان جزیره سرعتی شده بازیکنانش زمان فرگی هم خوب گل میخوردیم مثل 6 تا از سیتی!

اما این اعتقاد من هست فوتبال داره میره به سمت پیشرفت و ما داریم قدیمی کار میکنیم

ما تحمل قهرمان نشدن نداریم ! این گلیزر ها باید برن و یه مالک مثل ابراهومویچ بیاد

دیگه نمیشه با بازیکن هایی مثل بوتنر و یانوزای ما باید بازیکن خوب بگیریم تا مربی خوب

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
روحیه پیروزی طلبی آره، اما له کردن حریف؟!
نه! مورینیو واسه برد میره، شده با کثیف ترین بازی! و این باعث میشه که من هم یه تار موی مویس رو به صدتا مورینیو ندم!

هزار بار لایک...

له کردن حریف یعنی 5 تا 5 تا زدن. 6 تا زدن. نه با جنجال و بازی کثیف. با بازی مالکانه . تیم باید طوری باشه که مثل گلادیاتور بشه. همه ازش بترسن. مثل بایرن ، بارسا و رئال . و منچستر فصول گذشته.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مورینیو اماده ی خروج ماتا از چلسی هست اگر بگیریم عالی هست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یه نکته مثبت از مویس بازیکن درست کردن از چولباسیه ولبک داره اقای گل میشه کم کم افرین الماس سیاه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد خان عرض ادب

راستش دانش فوتبال من در سطح شما نیست که بخوام ایرادی به شما بگیرم

من خودم ادمی هستم سریع از بخت ناراحت میشم و به مویس بد و بیراه میگم

اما مورینیو کسی هست بتون 10 سال یا بیشتر تو تیم بمون ؟

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه تیم ما فقط تکیه کرده به بازیکن های پایه و نخریدن بازیکن بزرگ

مورینیو هم بود میتونست دفاع رو درست کنه ؟میتونست به اورا بگه بدو ؟! نه نمیتونست

الان جزیره سرعتی شده بازیکنانش زمان فرگی هم خوب گل میخوردیم مثل 6 تا از سیتی!

اما این اعتقاد من هست فوتبال داره میره به سمت پیشرفت و ما داریم قدیمی کار میکنیم

ما تحمل قهرمان نشدن نداریم ! این گلیزر ها باید برن و یه مالک مثل ابراهومویچ بیاد

دیگه نمیشه با بازیکن هایی مثل بوتنر و یانوزای ما باید بازیکن خوب بگیریم تا مربی خوب

این مدافعا همونهایی هستند که فصول قبل هم بازی کردن. به نظر من اگه مورینیو یا یکی با تواناییهای روانشناسی بهتر نسبت به مویس و کادر فنیش بود میتونست کاری کنه که اینا به خود باوری بهتری برسن.

یکی مثل ایوانز و اسمالینگ هر چقدر خنگ باشه کسی هست که رئیس اون رو انتخاب کرده. پس یه خاصیتهای مثبتی داشته. اینها بیش از اینکه از نظر فنی مشکل داشته باشن از نظر روحی روانی مشکل دارن.

من هوادار. هر سال یادمه تا اخرین دقیقه دلم میگفت که منچستر گل میزنه . بازی رو برمیگردونه. اما امسال همش نگرانم که منچستر گل نخوره.

این خصوصیات روحی همشون اکتسابی نیستند . بعضیهاشون ذاتی هستند. به نظر من این تیم با مویس و این کادر فنی (امثال فیل نویل که موقع بازیش هم بازیکن درجه 2 یونایتد بود نسبت به اسکولز) یک دهم افتخارات سر الکس رو نمیتونه بدست بیازه. یعنی 2 تا قهرمانی پریمیر لیگ. من بعید میدونم.

امیدوارم من اشتباه بکنم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مورینیو تو کنفرانس خبری بعد از بازی با ساتهمپتون گفته ماتا میتونه چلسی رو ترک کنه.
نظرتون چیه؟
به دردمون میخوره؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این مدافعا همونهایی هستند که فصول قبل هم بازی کردن. به نظر من اگه مورینیو یا یکی با تواناییهای روانشناسی بهتر نسبت به مویس و کادر فنیش بود میتونست کاری کنه که اینا به خود باوری بهتری برسن.

یکی مثل ایوانز و اسمالینگ هر چقدر خنگ باشه کسی هست که رئیس اون رو انتخاب کرده. پس یه خاصیتهای مثبتی داشته. اینها بیش از اینکه از نظر فنی مشکل داشته باشن از نظر روحی روانی مشکل دارن.

من هوادار. هر سال یادمه تا اخرین دقیقه دلم میگفت که منچستر گل میزنه . بازی رو برمیگردونه. اما امسال همش نگرانم که منچستر گل نخوره.

این خصوصیات روحی همشون اکتسابی نیستند . بعضیهاشون ذاتی هستند. به نظر من این تیم با مویس و این کادر فنی (امثال فیل نویل که موقع بازیش هم بازیکن درجه 2 یونایتد بود نسبت به اسکولز) یک دهم افتخارات سر الکس رو نمیتونه بدست بیازه. یعنی 2 تا قهرمانی پریمیر لیگ. من بعید میدونم.

امیدوارم من اشتباه بکنم.
فقط دوست دارم خبر تمدید رونی رو بشنوم همین و بس حرفاتون منطقی هست مویس در حد مورینیو نیست و سایه ی فرگوسن همیشه بالاسرشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مورینیو: نمی خواهم ماتا برود، ولی در باشگاه باز است!

در پیروزی 3-0 چلسی مقابل ساوتهمپتون، پس از این که ماتا در اوایل نیمه اول جای خود را به اسکار داد، چهره ای درهم به خود گرفت و به نظر عصبانی می رسید.
مورینیو که به طور واضحی از ناراحتی ماتا با خبر است، پس از اتمام بازی گفت: "من نمی خواهم ماتا برود. این نظر و آرزوی من است. ولی در اتاق من باز است. در باشگاه هم باز است، پس وقتی بازیکنی می خواهد با ما صحبت کند، حضور داریم و منتظرش هستیم. ولی اگر از من بپرسید که آیا می خواهم ماتا را بفروشم؟ جوابم این است که نه، نمی خواهم."

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
له کردن حریف یعنی 5 تا 5 تا زدن. 6 تا زدن. نه با جنجال و بازی کثیف. با بازی مالکانه . تیم باید طوری باشه که مثل گلادیاتور بشه. همه ازش بترسن. مثل بایرن ، بارسا و رئال . و منچستر فصول گذشته.
قسمت دوم رو مورینیو و تیم هاش دارن، اما هیچ وقت تیم مورینیو نمیره برای 5تا5تا زدن!
ابنو توی همه تیم هاش دیدیم، چلسی الانم همینه، اون له کردن رو من تو سیتی میبینم، که جلوی همه تیم های بالای جدول اینجوری بود!

بالا