• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
MataMedica.jpg

ماتا وارد میشود نمیدونم عکس چقدر معتبره....

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حامد چلسی با از دست دادن ماتا بزرگترین اشتباه رو میکنه

ماتا مثل سیلوا جزو معدود بازیکنایی هست که هم میتونه به عنوان یه هافبک تهاجمی عالی کار کنه هم وینگر

ما خیلی وقته یه وینگر چپ خوب نداشتیم از بعد بالا رفتن سن گیگز!

عدنان هم با اینکه عالیه ولی هنوز جوونه در ضمن پست اصلی اونم هافبک تهاجمیه! در صورتی که ماتا در اصل یه وینگر بوده

به شخصه بازم میگم امیدوارم شایعه نباشه و ماتا بیاد چون از رویس هم بیشتر قبولش دارم!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بزرگی تیم در اینه که بتونی با یه مربی گمنام تیم رو به اوج برگردونی وگرنه اگر مورینیو و 4 تا بازیکن شاخ رو بگیری و تو کورس قهرمانی باشی که کار شاقی نکردی!
و شما اگه تاریخ تیمت رو یه دور کنی هیچ وقت مربی مطرح نگرفته(البته من در جریان نیستم ولی باید اینگونه باشه)!!
والا ما بیشتر می شنیدیم بزرگی مربی به اینه که تیم رو با بازیکنان گمنام به اوج برسونه , نشنیده بودیم بگن بزرگی تیم در اینه که با مربی گمنام به اوج برسه!
فرگوسن هم بزرگیش رو توی همون لیگ اسکاتلند و بازیکنان گمنام در اروپا به نمایش گذاشت بعدش تونست 21 فصل متوالی در لیگ برتر همواره منچستر رو جزو 3 تیم برتر نگه داره چنین ثباتی کمتر در دیگر تیمها وجود داشته یه جورایی فرگوسن استثنا بود انگار ساخته شده بود برای منچستر
فرگوسن هم خدا نیست یه انسانه ممکنه اشتباه کنه در طول مربیگری بارها اشتباه کرده هر چند اشتباهاتش در مقابل موفقیتهاش ناچیزه در مورد مویس هم تا به الان اشتباه کرده
فشاری که الان روی فرگوسن با این انتخابش هست کمتر از خود مویس نیست
و اینکه میگی اگر مورینیو و 4 تا بازیکن شاخ رو بگیری و تو کورس قهرمانی باشی کار شاقی نکردی رو موافقم ولی اگه قرار باشه تیم رو یه مربی ناتوان و بازیکنان به نابودی بکشونن من همون سیستم مورینیو و 4 تا بازیکن شاخ رو ترجیح میدم!کاری که سیتی و رئال کردن بایرن هم در حال انجامشه

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
عزیز من نگفتم مهره ی خوبی نیست، بازیکنی که در طول فصل 40 پاس گل داده بازیکن فوق العاده ایه!
یک دوستی گفتن داریم به چلسی گند میزنیم، منم جواب ایشون رو دادم!
والا ما بیشتر می شنیدیم بزرگی مربی به اینه که تیم رو با بازیکنان گمنام به اوج برسونه , نشنیده بودیم بگن بزرگی تیم در اینه که با مربی گمنام به اوج برسه!
فرگوسن هم بزرگیش رو توی همون لیگ اسکاتلند و بازیکنان گمنام در اروپا به نمایش گذاشت بعدش تونست 21 فصل متوالی در لیگ برتر همواره منچستر رو جزو 3 تیم برتر نگه داره چنین ثباتی کمتر در دیگر تیمها وجود داشته یه جورایی فرگوسن استثنا بود انگار ساخته شده بود برای منچستر
فرگوسن هم خدا نیست یه انسانه ممکنه اشتباه کنه در طول مربیگری بارها اشتباه کرده هر چند اشتباهاتش در مقابل موفقیتهاش ناچیزه در مورد مویس هم تا به الان اشتباه کرده
فشاری که الان روی فرگوسن با این انتخابش هست کمتر از خود مویس نیست
و اینکه میگی اگر مورینیو و 4 تا بازیکن شاخ رو بگیری و تو کورس قهرمانی باشی کار شاقی نکردی رو موافقم ولی اگه قرار باشه تیم رو یه مربی ناتوان و بازیکنان به نابودی بکشونن من همون سیستم مورینیو و 4 تا بازیکن شاخ رو ترجیح میدم!کاری که سیتی و رئال کردن بایرن هم در حال انجامشه
بله عزیز ولی فرگوسن موقعی که اومد منچستر مربی بزرگی نبود!
مثله اینه امیر قلعه نویی رو ببرن مربی چلسی بکنن و بگن این مربی پر عنوانیه!!
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
البته قیمتش بدک هم نیست،همچین که دوستان میگن وحشتناک نیست قیمتش،گرچه یه نمه بالا میزنه،مدت قراردادش 4.5 ساله هستا!

حالا اینا همه بستگی به این داره که مویس چجوری میخواد از ماتا بازی بگیره،کاش یه مدافع کناری خوب هم می گرفتیم یه کم شرایط بهتر می شد،عمق دفاع هم البته تعریفی نداره!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من بازی دیشب رو نتونستم ببینم(سر پست بودم:() ولی بعد از اینکه از نتیجه با خبر شدم اونقدر Depress بودم که نمیتونستم بیام پست بزنم:(
خلاصه پستهارو دنبال کردم و انگار خبر اومدن ماتا بسیار جدی هستش و این یک خبر کاملا خوب هستش، چون تیم ما مشکل خلاقیت در خط هافبک به طور شدیدی احساس میکنه، دوستان اینقدر از خط دفاعی بد میگن که انگار یک فاجعه به تمام معنا هستش؟؟؟ فراموش نکنید که این خط دفاع از چند بازیکن جوون تشکیل شده که واقعا قبل از اینکه به منچستر بیان همه با آینده بودن و البته اشتباهات زیادشون رو میشه کاملا به نبودن یک **** خوب خط دفاعی و Match نبودن مدافعین با هم نسبت داد که دلیل همه اینها مصدومیتهای فراوان مدافع های تیم هستش.
تازه نبود یک خط هافبک خوب و یک هافبک دفاعی درست حسابی این مشکلات خط دفاعی رو کاملا داره نشون میده، شما خودتون ببینید که مویس برای اضافه کردن خلاقیت به خط هافبک از گیگزی و رونی داره استفاده میکنه و وقتی رونی رو میزاره توی اون پست ازش بعنوان یک هافبک دفاعی هم استفاده میکنه که واقعا شاهکار میکنه این بچه...
ماتا یک هافبک مهاجم هستش که خلاقیت هم داره ولی نمیتونه تمام مشکلات منچستر رو حل کنه، منچستر اگه میخواد از این وضع بهتر بشه حتما باید یک هافبک دفاعی درست حسابی بگیره، دوستان توجه داشته باشن که هافبکک دفاعی های امروزی مثل ماکلله نیستن دیگه(که زمان خودش واقعا ستاره بود) و بعنوان یک هافبک بازیساز توی زمین عمل میکنن، چیزی که از کریک و فلینی و فلچر و کلورلی و اندرسون ساخته نیست...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینقدر به دلتون صابون نزنید. من فکر نکنم اینا ماتا یا مهره شاخص دیگه ای رو جذب بکنن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ماتا بازیکن خیلی خوبیه.
اینکه میگن تو سیستم 2-4-4 منچستر میخواد کجا بازی کنه، شاید جواب این باشه که مویس دیگه نمیخواد با 2 تا وینگ بازی کنه. شاید خرید ماتا شروع بازسازی تیم باشه و تابستون شاهد رفتن یانگ و والنسیا و حتی نانی باشیم.
حالا باید دید اصلا این انتقال صورت میگیره یا نه.

مانچینی گفته ما قهرمان لیگ نشدیم چون منچستر یونایتد ون پرسی رو خرید. به نظرم اگه ون پرسی و رونی مصدوم نمیشدن الان اوضاع تیم فوق العاده بهتر بود و مطمئنم با بازگشت شون بهتر میشیم. حتی بدون ماتا و رویس و ... .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میگم این هلی کوپتره هنوز تو راهه؟! :confused:
راستی دوستان چلسی محمد صلاح رو بعنوان جایگزین ماتا با 11 میلیون پوند بخدمت گرفت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان مثل اینکه قضیه هلی کوپتر شایعه بوده! وودی (وودوارد بزرگ) خودش بشخصه داره ماتا رو اسکورت میکنه. اینم عکسش:
1sjgqun0u2tv94m87s.jpg

Just For Kidding :D
راستی انتقال محمد صلاح رو سایتهای رسمی چلسی و بازل اعلام کردن. خدایی ما اینقدر نیاز به خرید داشتیم اونوقت چلسی چه راحت تا حالا 2 تا بازیکن خریدهo_O

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/5698/pu...e-fanatical-following-a-peculiar?ICID=HP_FT_4
طرفدار آرسنال که خونش رو سر بازی یونایتد آرسنال از دست داد!
طرفین سر برد تیم هاشون شرط بسته بودن، آرسنالیه خونش رو و یونایتدیه ماشین و همسرش رو:eek:
که با گل رابین بردیم اون بازی رو ما این بیچاره بیخانمان شد:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
http://www.goal.com/en/news/5698/pu...e-fanatical-following-a-peculiar?ICID=HP_FT_4
طرفدار آرسنال که خونش رو سر بازی یونایتد آرسنال از دست داد!
طرفین سر برد تیم هاشون شرط بسته بودن، آرسنالیه خونش رو و یونایتدیه ماشین و همسرش رو:eek:
که با گل رابین بردیم اون بازی رو ما این بیچاره بیخانمان شد:D
درس بگیر برادر، شرط نبند!:D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب خیلی جاها تقریباً انتقال ماتا رو قطعی اعلام کردند ولی هواداران از هایجک شدن ماتا توسط پی اس جی میترسن...که اصلاً هم بعید نیست

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب خیلی جاها تقریباً انتقال ماتا رو قطعی اعلام کردند ولی هواداران از هایجک شدن ماتا توسط پی اس جی میترسن...که اصلاً هم بعید نیست
یک تابستون تمام داشتیم با لوکاس مورا توافق میکردیم و همه خبرگزاریها چپ و راست لینک میدادن که مورا به یونایتد پیوست، اونوقت یک شبه سر از PSG در آورد. البته الان PSG دنبال کابای و پوگبا هستش. تازه امروز بعضی سایتها زده بودن حاضره 70 میلیون یورو واسه پوگبا بده.
نمونه دیگش همین ویلیان چلسی که از توی تستهای پزشکی تاتنهام بلند شد و رفت با چلسی قرارداد بست یا نمونه جدیدترش همین محمد صلاح که یکسال لیورپول دنبالش بود و امروز با چلسی به توافق رسید. پس بنظر من تا وقتی ماتا رو تو لباس یونایتد ندیدیم نمیشه به اخبار خبرگزاریها اعتماد کرد.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک بابایی زنگ زده به پلیس که خیلی سوژه شده دیشب بعد از باخت زنگ زده گفته میخوام با سرالکس حرف بزنم افسره گفته زنگ بزن باشگاه منچستر ایشون اینجا نیستند اینجا اداره پلیسه شما شکایتی دارید اگر دارید ما گوش میکنیم طرف هم گفته بله دارم البته اون بابا مست بوده و بعد افسر مشخصاتش رو گرفته و گفته خوب شکایتتون از چیه گفته من از دیوید مویس شکایت دارم که تیم رو تبدیل به ....خر کرده ...
افسره هم میگه که اینها به ما مربوط نمیشه شما برید باشگاه منچستر و.......
http://www.manchestereveningnews.co.../listen-drunken-manchester-united-fan-6556043

بالا