• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ماتا اضافی نیست. مورینیو اضافیش کرده. به نظرم ماتا بعد از هازارد بهترین بازیکن هجومی چلسیه.
مو بازیکنی می خواد که تو دفاع هم فعال باشه!
یعنی مهاجم ها و هافبک هاش هم باید بتونن که دفاع کنن برای همین ماتا میشه اضافی!
قیمت 2 برابر میدن میخوان رونی رو از چنگ منچستر در بیارن شما حاظر بودین رابین رو بدین الا میگید کاش همون پول رو بدیم رابین رو بخریم ...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من جلوی شما کم آوردم عزیز، اصلاً با خاک یکسان شدم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حالا چرا اوج میگیری مهرداد عزیز؟!!(شوخی)

مویس که فک نکنم حداقل تا آخر فصل بره،اما اگه هم تغییری تو شرایط ایجاد شد و رفت،به نظرتون چه کسی میتونه پست مربیگری رو بر عهده بگیره؟مربی خوبی که الان بیکار باشه داریم که در حد نام یونایتد باشه؟
به نظرم بهترین گزینه کیروشه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
قبل جام جهانی فک نکنم جدا بشه از تیم ملی،باید دید تو جام جهانی چیکار میکنه!که بعدا میشه در موردش تصمیم گیری کنن
لیگ هم قبل از جام جهانی تموم میشه، یعنی وقت هست.
من که خودم دوره ای رو که کیروش دستیار فرگوسن بود رو خیلی دوست داشتم، هیچ دوره ای انقدر تاکتیکی و قشنگ بازی نمیکردیم به نظر من.
حتی فرگی هم تو کتابش همیشه از کیروش به عنوان بهترین دستیارش و یه آدم خیلی باهوش یاد کرده که انتخاب خیلی خوبی برای جانشینیش هم خواهد بود...
منتها موندم چجوری سال آخر تصمیم عوض شد و ...!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
برادر دارن مهره های اضافی شون رو با قیمت دوبل بهتون میندازن بعد شما دارین بهشون گند میزنین!؟
درسته ماتا و لوییز تو سیستم مورینیو جایی ندارن ولی بازیکنهای بدی نیستن و میشه گفت بازیکنهای خیلی خوبی هستن. ماتا قبل از اومدن مورینیو در دو فصل گذشته بهترین بازیکن فصل چلسی بوده. البته منم موافقم که دارن گرون میفروشن بهمون و متاسفانه چون ما تو بحرانیم مجبوریم بیشتر پول بدیم تا بتونیم جذبشون کنیم. البته کلا خرید توی ژانویه سخت تر و گرون تر از تابستون هستش.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
درسته ماتا و لوییز تو سیستم مورینیو جایی ندارن ولی بازیکنهای بدی نیستن و میشه گفت بازیکنهای خیلی خوبی هستن. ماتا قبل از اومدن مورینیو در دو فصل گذشته بهترین بازیکن فصل چلسی بوده. البته منم موافقم که دارن گرون میفروشن بهمون و متاسفانه چون ما تو بحرانیم مجبوریم بیشتر پول بدیم تا بتونیم جذبشون کنیم. البته کلا خرید توی ژانویه سخت تر و گرون تر از تابستون هستش.
صد رد صد همین طوره!
دوست عزیزی گفتن منچستر داره گند میزنه به چلسی، اما در اصل داره به جیب عمو ابرمویچ کمک می کنه!
در کل امیدوارم با این دو خرید از بحرانی که دارین در بیاین و به جمع مدعی ها برگردید!

full game

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
پست اولم هست تو این تاپیک
وجدانا بییاد خودمون یه فکری به حال این منچستر کنیم. دیگه صبر برام نمونده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
صد رد صد همین طوره!
دوست عزیزی گفتن منچستر داره گند میزنه به چلسی، اما در اصل داره به جیب عمو ابرمویچ کمک می کنه!
در کل امیدوارم با این دو خرید از بحرانی که دارین در بیاین و به جمع مدعی ها برگردید!
حامد جان امسال لیگ برتر برای یکی از 3 تیم آرسنال، سیتی و چلسی هستش. ما شاهکار کنیم بتونیم چهارم بشیم و سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنیم واسمون کافیه. اول فصل هم اکثر طرفداران یونایتد همین هدف رو واسه خودشون تعریف کردن. تو این راه هم حریفامون لیورپول، اورتون، تاتنهام و نیوکاسل و تا حدی سوتون هستن. اگه سهمیه رو کسب کنیم واسه امسال و با اینهمه بحران واسمون نتیجه خوب و قابل قبولی هستش.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام دوستان
پست اولم هست تو این تاپیک
وجدانا بییاد خودمون یه فکری به حال این منچستر کنیم. دیگه صبر برام نمونده
دوست خوب یونایتدی خوش اومدی ;)
راستی دوستان پیج اصلی یونایتد در FB از مرز 40 میلیون طرفدار گذشت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظرم بهترین گزینه کیروشه.
در اینکه کیروش کمک مربی خیلی خوبی بوده هیچ شکی نیست ولی اینکه آیا سرمربی موفقی واسه یونایتد باشه اونم با تجربه ای که از مویس بدست آوردیم، مطمءن نیستم :confused:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در اینکه کیروش کمک مربی خیلی خوبی بوده هیچ شکی نیست ولی اینکه آیا سرمربی موفقی واسه یونایتد باشه اونم با تجربه ای که از مویس بدست آوردیم، مطمءن نیستم :confused:
کیروش سابقه بدی نداره، یه فصل رئال، تیم ملی پرتغال..
میدون دیدس به نظرم و شجاع، خیلی شجاع تر از مویس

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکتم اینجا ارث بابای منچستریهای حاضره و احتیاجی نیست که هوادارهای بقیه تیمها بیاند و نظر بدند و اینکه ما داریم ماتا رو میخریم حالا به هر دلیلی اونها سیاستشون فروش ماتا است میخواد برا اونها اضافه باشه یا نباشه مورینیو گفته اون تو کارهای دفاعی خوب نیست و برای شماره 10 قبولش نداره ماتا هم میخواد فول تایم بازی کنه تا جام جهانی بازی بهش برسه چه تیمی بهتر از یونایتد
ما حال و روز خوشی نداریم و امثال در کورس رقابت نیستیم ولی شرایط تغییر خواهد کرد من به این قضیه ایمان دارم با مویس بی مویس شرایط عوض خواهد شد فرگی مرتکب اشتباهاتی شد که خودش هم این شرایط رو عوض میکنه البته اون و سایر بزرگان تیم.....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اما در مورد باخت دیشب من دوباره بازی رو دیدم یعنی صحنه های پنالتی رو کاری به جریان بازی و اشتباه دخیا ندارم حالا به هر شکل کار به اینجا کشید و بازی به پنالتی رسید وقنی دوربین مویس رو نشون میداد اون رفته بود جونز رو با حالت التماس بقل کرده بود و با بقیه بازیکن ها هم شل رفتار میکرد داشتم فکر میکردم اگر سرمربی تیم نبود شاید براش آب قند درست میکردند یک گوشه مینشوندش حالش سر جاش بیاد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
با اینکه خیلی ماتا رو قبول دارم ولی فکر نکنم تو سیستمی که کاگاوا توش جواب نداده ماتا بتونه کاری کنه... الان مشکل اصلی منچستر نبود یه هافبک کامل باکس تو باکس مثل ویدال، یحی توره، گوندوگان، گوآرین و ... هست (فلینی فصل های قبل تو این پست خیلی خوب بود ولی این فصل نمیدونم چرا اینجوری شده) . من موندم مویس میخواد ماتا رو تو سیستم سانتر از جناحین چیکار کنه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
با اینکه خیلی ماتا رو قبول دارم ولی فکر نکنم تو سیستمی که کاگاوا توش جواب نداده ماتا بتونه کاری کنه... الان مشکل اصلی منچستر نبود یه هافبک کامل باکس تو باکس مثل ویدال، یحی توره، گوندوگان، گوآرین و ... هست (فلینی فصل های قبل تو این پست خیلی خوب بود ولی این فصل نمیدونم چرا اینجوری شده) . من موندم مویس میخواد ماتا رو تو سیستم سانتر از جناحین چیکار کنه.
بالاخره ذخیره ها هم کاپیتان میخواند زاها ، فلینی و کاگاوا و خوب ماتا میشینن هنر نمایی سایرین رو باهم میبینند...دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز خیلی ها تو این قضیه موندن حتی گری نویل هم بهمین موضوع اذعان کرده بود! باید صبر کرد و دید که مویس چه سیستم و تاکتیکی مدنظرش هست :confused: البته یک نکته هم از بازی دیشب: تا قبل از ورود والنسیا بجای کاگاوا، تاکتیک سانتر رو بیخیال شده بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم گاس رو خیلی قبول دارم

از چوب لباسی هم بازی میگیره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا