- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
دیگه منبع از این معتبرتر هم میشه پیدا کرد؟ ماتا خوش آمدی....
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/25849959
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/25849959
مهرداد جان فکر نکنم الان دیگه کسی با این حرف شما مخالف باشه. حتی من که از میانه رو ترین طرفدارای یونایتد ت این انجمن هستم هم قبول دارم این حرفو!خداییش قبول کنید . این مربی در حد منچستر نیست و در اینده هم چیزی نخواهد شد. یه ادم خنثی. در حالیکه اونطرف پویت داشت به تیمش شور و انگیزه میداد این بابا مثل گلابی فقط نگاه میکرد
شادی های بعد از گلش هم همیشه یه جوره. دستاشو مشت کنه و یه داد مسخره بزنه که حال منو بهم میزنه .
همه دارن میگن مویس برای یونایتد کوچیکه. از ما بزرگتراش مثل دکتر صدر هم همین نظر رو دارن.
چرا فکر میکنید این بابا منچستر رو بزرگ نگه میداره ؟ ما همه سر الکس رو دوست داریم و بعضیا شاید بپرستنش. اما از سر الکس بت نسازید. سر الکس هم اشتباه میکنه و به نظر من انتخاب مویس بزرگترین و تاثیر گذار ترین اشتباه سر الکس بود.
من به این جنبه زیاد فکر کردم این همه چیز نبوده ولی تاثیر بسزایی داشته....فکر کنم در انتخاب مویس حس ملی گرایی رئیس بر منطقش چیره شده!
این اقا اشتباهی شده به قول مهران مدیری اشتباس ایشونجالبه همه منچستریا توی فیس بوک میگن مویس چی کار کنه بدبخت!! مویس هیچ تقصیری نداره!
بذترین چیزی که خوندم این چند روز این بود که چلسی به خاطر این ماتا رو به ما فروخت که (حداقل این فصل) دیگه یونایتد رو حریف مستقیم نمیبیننمشکلی نیست این همه جام گرفتیم تا حالا این یکسال فدای سر من و شما و همه هوادارهای یونایتد و خود فرگی ولی یک چیزی بگم سیاست ها همواره ثابت نبودند و نیستند بلکه چارچوب ها ثابت بودند با یک سیاست بدون تغییر تشتک هم نمیشه گرفت چه برسه به 40 تا جام به هر شکل فرگی رفته و ما باید تغییرات رو فراتر از تغییر در کادر فنی بالا ببریم چون اون کاری که فرگی میکرد طبیعی نبود و جایگاه ویژه اش سایدهای منفی اش داره خودش رو نشون میده ما ماتا رو با یک مبلغ بالا خریدیم اونهم از چلسی که خودش رو رقیب ما میبینه و در انگلستان هست به نظر من بعد از خرید ماتا حتی باید کاوانی رو هم جدی گرفت.....
زشته اقا ....اینم برای تغییر فضای حمایتی از مویس!
![]()
اون جایی که اینو گفتن خیلی ...خوردن....چلسی ماتا رو فروخت چون جایی توی تفکرات مربیش نداشت و از همه مهمتر مبلغ بالایی براش پیشنهاد شد اونها محمد صلاح رو میخوان و مشتری دست به نقدتر از یونایتد هم برای بازیکنهاشون وجود نداشت حالا شایعه شده که ما داریم لوییس رو هم از اونها میگیریم که امیدوارم راست باشه....بذترین چیزی که خوندم این چند روز این بود که چلسی به خاطر این ماتا رو به ما فروخت که (حداقل این فصل) دیگه یونایتد رو حریف مستقیم نمیبینن
چلسی 10 ساله بیاد همچین حرفی بزنه!
باتو جان . بحث جام نیست. منم اگه بدونم این مربی چیزی به یونایتد اضافه میکنه میگم فدای سر تیم و رفقا. یک سال هم جام نگیریم.مشکلی نیست این همه جام گرفتیم تا حالا این یکسال فدای سر من و شما و همه هوادارهای یونایتد و خود فرگی ولی یک چیزی بگم سیاست ها همواره ثابت نبودند و نیستند بلکه چارچوب ها ثابت بودند با یک سیاست بدون تغییر تشتک هم نمیشه گرفت چه برسه به 40 تا جام به هر شکل فرگی رفته و ما باید تغییرات رو فراتر از تغییر در کادر فنی بالا ببریم چون اون کاری که فرگی میکرد طبیعی نبود و جایگاه ویژه اش سایدهای منفی اش داره خودش رو نشون میده ما ماتا رو با یک مبلغ بالا خریدیم اونهم از چلسی که خودش رو رقیب ما میبینه و در انگلستان هست به نظر من بعد از خرید ماتا حتی باید کاوانی رو هم جدی گرفت.....
مادرید رو هم بخریم با مویس هیچی نمیشیم ببینید کی گفتماون جایی که اینو گفتن خیلی ...خوردن....چلسی ماتا رو فروخت چون جایی توی تفکرات مربیش نداشت و از همه مهمتر مبلغ بالایی براش پیشنهاد شد اونها محمد صلاح رو میخوان و مشتری دست به نقدتر از یونایتد هم برای بازیکنهاشون وجود نداشت حالا شایعه شده که ما داریم لوییس رو هم از اونها میگیریم که امیدوارم راست باشه....
خوبه شما فقط تعصب داری، من یکی کف و خون قاطی میکنم. به هر کی خواستین توهین کنین، فقط دور رئیس یه خط پررنگ بکشین که اعصابو این وقت شب از این داغونتر نکنین.اشتباهی هست که میشه جبرانش کرد و خیلی قضیه عجیبی نیست اما شما فراموش نکنید اکثر ماها تقریباً میشه بگم همه ماها صدقه سر فرگیه که الان منچستری هستیم خواهشاً چیزی نگید که توهین باشه چون من یکی تعصب دارم رو فرگی بقیه رو نمیدونم.....
این حقیقت داره!اون جایی که اینو گفتن خیلی ...خوردن....چلسی ماتا رو فروخت چون جایی توی تفکرات مربیش نداشت و از همه مهمتر مبلغ بالایی براش پیشنهاد شد اونها محمد صلاح رو میخوان و مشتری دست به نقدتر از یونایتد هم برای بازیکنهاشون وجود نداشت حالا شایعه شده که ما داریم لوییس رو هم از اونها میگیریم که امیدوارم راست باشه....
عدنان یه بچه 18 سالس! من تعجب کردم وقتی اومد پنالتی بزنه، میدونستم خراب میکنه!یعنی تیم ما دو تا پنالتی زن نداره؟ از عدنان بعید بود دیگه![]()