• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خداییش قبول کنید . این مربی در حد منچستر نیست و در اینده هم چیزی نخواهد شد. یه ادم خنثی. در حالیکه اونطرف پویت داشت به تیمش شور و انگیزه میداد این بابا مثل گلابی فقط نگاه میکرد

شادی های بعد از گلش هم همیشه یه جوره. دستاشو مشت کنه و یه داد مسخره بزنه که حال منو بهم میزنه .
همه دارن میگن مویس برای یونایتد کوچیکه. از ما بزرگتراش مثل دکتر صدر هم همین نظر رو دارن.

چرا فکر میکنید این بابا منچستر رو بزرگ نگه میداره ؟ ما همه سر الکس رو دوست داریم و بعضیا شاید بپرستنش. اما از سر الکس بت نسازید. سر الکس هم اشتباه میکنه و به نظر من انتخاب مویس بزرگترین و تاثیر گذار ترین اشتباه سر الکس بود.
مهرداد جان فکر نکنم الان دیگه کسی با این حرف شما مخالف باشه. حتی من که از میانه رو ترین طرفدارای یونایتد ت این انجمن هستم هم قبول دارم این حرفو!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ماتا هم بیاد جامی نمونده دیگه !!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشکلی نیست این همه جام گرفتیم تا حالا این یکسال فدای سر من و شما و همه هوادارهای یونایتد و خود فرگی ولی یک چیزی بگم سیاست ها همواره ثابت نبودند و نیستند بلکه چارچوب ها ثابت بودند با یک سیاست بدون تغییر تشتک هم نمیشه گرفت چه برسه به 40 تا جام به هر شکل فرگی رفته و ما باید تغییرات رو فراتر از تغییر در کادر فنی بالا ببریم چون اون کاری که فرگی میکرد طبیعی نبود و جایگاه ویژه اش سایدهای منفی اش داره خودش رو نشون میده ما ماتا رو با یک مبلغ بالا خریدیم اونهم از چلسی که خودش رو رقیب ما میبینه و در انگلستان هست به نظر من بعد از خرید ماتا حتی باید کاوانی رو هم جدی گرفت.....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مشکلی نیست این همه جام گرفتیم تا حالا این یکسال فدای سر من و شما و همه هوادارهای یونایتد و خود فرگی ولی یک چیزی بگم سیاست ها همواره ثابت نبودند و نیستند بلکه چارچوب ها ثابت بودند با یک سیاست بدون تغییر تشتک هم نمیشه گرفت چه برسه به 40 تا جام به هر شکل فرگی رفته و ما باید تغییرات رو فراتر از تغییر در کادر فنی بالا ببریم چون اون کاری که فرگی میکرد طبیعی نبود و جایگاه ویژه اش سایدهای منفی اش داره خودش رو نشون میده ما ماتا رو با یک مبلغ بالا خریدیم اونهم از چلسی که خودش رو رقیب ما میبینه و در انگلستان هست به نظر من بعد از خرید ماتا حتی باید کاوانی رو هم جدی گرفت.....
بذترین چیزی که خوندم این چند روز این بود که چلسی به خاطر این ماتا رو به ما فروخت که (حداقل این فصل) دیگه یونایتد رو حریف مستقیم نمیبینن:mad:
چلسی 10 ساله بیاد همچین حرفی بزنه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اینم برای تغییر فضای حمایتی از مویس!
2437256.png

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بذترین چیزی که خوندم این چند روز این بود که چلسی به خاطر این ماتا رو به ما فروخت که (حداقل این فصل) دیگه یونایتد رو حریف مستقیم نمیبینن:mad:
چلسی 10 ساله بیاد همچین حرفی بزنه!
اون جایی که اینو گفتن خیلی ...خوردن....چلسی ماتا رو فروخت چون جایی توی تفکرات مربیش نداشت و از همه مهمتر مبلغ بالایی براش پیشنهاد شد اونها محمد صلاح رو میخوان و مشتری دست به نقدتر از یونایتد هم برای بازیکنهاشون وجود نداشت حالا شایعه شده که ما داریم لوییس رو هم از اونها میگیریم که امیدوارم راست باشه....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باتو جان . بحث جام نیست. منم اگه بدونم این مربی چیزی به یونایتد اضافه میکنه میگم فدای سر تیم و رفقا. یک سال هم جام نگیریم.
ما قهرمانی نمیخواستیم. جام هم نمیخواستیم. اما لکه دار شدن ابرو رو هم نمیخواستیم.

ابرو و هویت تیم توسط این بابا و کادر فنیش لکه دار شده. با این افتضاحاتی که به بار اومده. من فکر میکنم اگه شما یا بنده یا بچه های همین جا سرمربی بودیم نتایج بهتری میگرفتیم.
حداقل پنالتی زن های بهتری انتخاب میکردیم.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اون جایی که اینو گفتن خیلی ...خوردن....چلسی ماتا رو فروخت چون جایی توی تفکرات مربیش نداشت و از همه مهمتر مبلغ بالایی براش پیشنهاد شد اونها محمد صلاح رو میخوان و مشتری دست به نقدتر از یونایتد هم برای بازیکنهاشون وجود نداشت حالا شایعه شده که ما داریم لوییس رو هم از اونها میگیریم که امیدوارم راست باشه....
مادرید رو هم بخریم با مویس هیچی نمیشیم ببینید کی گفتم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خیلی دوست دارم استراتژی مویس رو نسبت به انتخاب پنالتی زن ها بدونم
فکر مینم اگر چشماشو می بست و پنج تا انگشتشو روی لیست بازیکنا میگذاشت، نتیجه ی بهتری می گرفتیم

بعد بازی وقتی از مربی ساندرلند در مورد برد مقابل سیتی تو ومبلی می پرسید: با تمام روحیه گفت: ?Why not ، آدم بعضی موقع ها به روحیه ی مربی حریف حسودی می کنه.
یونایتد با روحیه، بلافاصله بعد از گل خوردن دیده شد، کاملا مشخصه مویس توان شارژ روحی بازیکنارو نداره. حالا این به خاطر ضعف مویسه یا به خاطر خلاء وجود رئیس یا دلیل دیگه؟ نمیدونم.
اشتباهی هست که میشه جبرانش کرد و خیلی قضیه عجیبی نیست اما شما فراموش نکنید اکثر ماها تقریباً میشه بگم همه ماها صدقه سر فرگیه که الان منچستری هستیم خواهشاً چیزی نگید که توهین باشه چون من یکی تعصب دارم رو فرگی بقیه رو نمیدونم.....
خوبه شما فقط تعصب داری، من یکی کف و خون قاطی میکنم. به هر کی خواستین توهین کنین، فقط دور رئیس یه خط پررنگ بکشین که اعصابو این وقت شب از این داغونتر نکنین.
دیگه بیشتر از این نمی تونم بیدار باشم و پست های هوادارای گل یونایتد رو مطالعه کنم، درکل اینو بدونین که پایان شب سیه سپید است.
شب دوستان خوش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در حالی که همه خبرگزاری های معتبر و غیر معتبر گفتن ماتا فردا تست میده مویس در کنفرانس بعد از بازی سوالات در مورد ماتا رو جواب نداده و چیزی نگفته در این مورد یعنی سکوت کرده
مهرداد جان درست میگی من خودم خیلی کم شده این چند ساله تو انجمن حرف زشتی بزنم یا عصبانی بشم ولی چندهفته قبل قاطی کردم حق دارند بچه ها که عصبانی باشند ولی شده و کاریش هم نمیشه کرد با این هم موافقم که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته فقط فکر نمیکنم تو این باشگاه کسی جسارت کنه قبل از اتمام فصل مویس رو اخراج کنه به هر شکل فرگی که با بالا رفتن سنش محافظه کار شده و گلیزرها هم در این موارد ایده ای ندارند و کار رو دادن به دست بزرگان که اتفاقاً بهتر که این کار رو کردند مگر چارلتون کاری بکنه که اون هم بعیده و یا باقی نفرات و من فکر میکنم چاره ای جزء حرص خوردن و تحمل این وضعیت نداریم یا اینکه بشینیم معجزه بشه و شرایط تغییر کنه....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در یک خبر خیلی عجیب ESPN اعلام کرده علاوه بر ماتا که دوطرف یعنی یونایتد و چلسی یک جوری تاییدش کردن یونایتد به ویدال هم نزدیک شده و داره این بازیکن رو میخره جایی خوندم که 40 میلیون پوند ما داریم میدیم به یووه فکر کنم گلیزرها پولها رو از بالش در آوردن بالاخره

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/275851.html

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این جوابو تو فروم یونایتد برای سینه چاکان مویس نوشتم

مویس مقصر نیست؟ چرا؟ چون سرالکس گفته؟ یعنی الان رئیس بیاد بگه اشتباه کردم آقایون نظرشون بر میگرده؟

این تیم هیچ تاکتیکی نداره

والنسیا از اول فصل فقط میزنه زیر توپ یه سانتر درست و حسابی نداشته همش یا میخوره به مدافع روبروش یا از سمت دیگه میره تو اوت اونوقت این اقا هنوزم اصرار داره ازش استفاده کنه
تیم بعد دقیقه 60 که میشه گفت اوج هنر مربی رو باید نشون بده اشفته میشه! دیگه بی برنامگی به اوج خودش میرسه

دیگه رئیس از چوب که استفاده نمیکرد بالاخره این بازیکنا هم توانایی لازم رو داشتن که به فینال لیگ قهرمانان رسیدن و دو بار بعد رفتن کریس قهرمان لیگ شدن
مربی عوض میشه نهایت باید 4 پله تو جدول سقوط داشته باشیم نه 7 8 تا!

فیل نویل بدون هیچ تجربه ای میاد میشینه رو نیمکت ! نیکی بات که بخوایم در نظر بگیریم لایق تر بود!

آقایون بیدار بشید حتی طرفدارای اورتون هم دیگه همچین انتظاری رو از تیمشون ندارن! بهترین تیم جزیره به بیخود ترین تیم ها توی ورزشگاهی که به جهنم معروفه بازیاشو باخته

مربی باید به تیمش روحیه بده نه اینکه وقتی گل خورد دو دستی بزنه تو سرش!
در مورد دیشب
اولا اصلا یونایتد نباید میذاشت کار به پنالتی کشیده بشه
دوما وظیفه مربی هست که پنالتی زدن رو هم برای بازی های حذفی تو تمرینات کار کنه
سوما عدم موفقیت بازیکنا تو پنالتی زدن بخاطر روحیه داغونشون بود!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این حقیقت داره!
چلسی و مورینیو این قضیه براش اهمیت زیادی داره!
ابتدای فصل دمبا با رو به آرسنال ندادن به همین دلیل!
اینکه مو نمیخواستش درسته ولی چجلسی نیازی به پ.ل داشته باشه کارش یه تک به ابرامویچه!
چون این فصل از گردونه ی رقابت برای قهرمانی خارج شدین و از طرفی مویس هم تحت فشار برای خرید بازیکنه! هم بازیکن و هم باشگاه از رفتن به من یو راضی باید باشه احتمالاً!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یعنی تیم ما دو تا پنالتی زن نداره؟ از عدنان بعید بود دیگه:(
عدنان یه بچه 18 سالس! من تعجب کردم وقتی اومد پنالتی بزنه، میدونستم خراب میکنه!
بقیه بایکنا که این همه تجربه داشتن و نیمه نهایی و فینال دیدن اونجوری استرس داشتن و خراب کردن، اونوقت این پسر چی کار میخواست بکنه؟!!

بالا