• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارسلونا رفت تاتا رو اورد ببینید چقدر مربی خوبی هست که از یکی مثل تییو و الکس سانگ که تو فصل قبل کابوس هوادارا بودن چه بازیهایی داره میگیره. یا بدون نیمار و مسی هم تیمش واقعا خوب هست. بدون اینکه خیلی فلسفه بازی بارسا رو عوض کنن.

مربی از اونطرف دنیا بلند شده اومده و تیم تو دستش هست.

بایرن گواردیولا رو اورد
چلسی مورینیو رو اورد
سیتی پلگرینی رو اورد
یووه 2 3 فصل پیش کنته ای رو اورد که یه یوونتوسی هست
لیورپول راجرز رو اورد
تاتنهام مارتینزی رو اورد که یه قهرمانی بدست اورده بود.
رئال انجلوتی رو اورد
و خیلی تیمهای دیگه مربیهای بهتری رو اوردن.

منچستر هم سر الکسش رفته و ببین کی رو اورده بالاسر تیم.
دکتر صدر میگفت فصل قبل مویس با اورتون از نظر ارسال سانتر تیم اول لیگ برتر بوده و الان منچستر از نظر سانتر تا این لحظه در رتبه اول قرار داره.
این یعنی چی ؟ یعنی مویس یه کار بلده. سانتر . حالا سانتر چه فایده داره وقتی منچستر خط حمله سر زنی نداره.

اینقدر از تک به تک و بازی زمینی دور شدیم که بازیکنامون یادشون رفته تک به تک رو چطور گل کنن.
واقعا به این مویس اعتقاد دارید. امیدوارم بندازنش بیرون این بابا رو. تو زمین خودت جلو ساندرلند زیر فشار باشی و مالکیت توپ حریف بیشتر از تو باشه. مایه سرشکستگیه . اونم برای منچستر یونایتد
واقعا این مویس تنها ترین و بهترین گزینه پیش روی یونایتد بود ؟؟؟؟؟؟؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حرفهای دکتر صدر قبل از بازی قشنگ بودن. گفت: مویس تو 48 بازی که سرمربی اورتون بود نتونسته بود تیمهای بزرگ رو تو زمینشون ببره! گفت امتیازی که یونایتد تا اینجای فصل داره دقیقا همون امتیازی هست که اورتون سال گذشته داشت! آخرش هم گفت بنظرش مویس واسه یونایتد کوچیکه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اوج فاجعه ی روحی و روانی تیم در ضربات پنالتی مشخص شد نه یکی نه دو تا .... 4 تا پنالتی خراب شد توسط 4 بازیکن
چهره ی جونز رو که وقتی می اومد پنالتی بزنه دیدید؟ انگار داشت می رفت پای چوبه ی دار! از شدت استرس همینجور بدون تمرکز زد هوا
تمام بازیکنان منچستر استرس داشتن چه دخیا که اون گل بد رو خورد چه بقیه با این پنالتی زدنشون افت روحی بر کل تیم سایه افکنده که این از مویس ناشی میشه
یانوزای هم در جریان بازی موقعیتهای زیادی به باد داد که اگه مثل همون صحنه ی آخر به فکر تیم بود راحت می تونستیم بازی رو ببریم البته اگه می بردیم هم فینال بهشت نیست!
ساندرلند فوق العاده با انگیزه و سخت کوش بازی کرد و کاملا واضحه که این انرژی از سرمربی شون بهشون تزریق میشه خیلی سرمربی با انرژی و جالبی داشتن یه جورایی منو یاد سیمئونه سرمربی اتلتیکو انداخت کلا این انرژی توی ذات آمریکای جنوبی هست

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
نمیدونم چرا انقدر ضربتی مربی اوردن یه هفته دو هفته فکر میکردن بهد میوردن این مردک رو هیچی بلد نیست هیچی ...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
البته زیاد باخت بدی. نبود از این به بعد میگیم مویس مربیه باختن طبیعی هست

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببینید یک جایی از یک هوادار یونایتد حاضر در خود منچستر یک نقدی خوندم نکات جالبی رو بهش اشاره کرده بود و در نهایت به این نتیجه رسیده بود که برای برون رفت از بحران فعلی دو راه داریم یک اینکه ما باید 10 بازیکن بخریم 4 بازیکن خوب در دفاع و 4 بازیکن خوب در هافبک و 2 مهاجم آماده که تعویضی های خوبی باشند برای رونی و رابین و یا اینکه مربی بیاریم که روش و استایل متفاوتی داشته باشه که بتونه تیم رو موفق کنه من فکر میکنم که اون هوادار بی راه نگفته چون واقعاً اگر فرض کنیم عیب از مویس نیست باید همه این بازیکنها عوض بشن چون فاجعه هستند.....

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
اینقدر از پنالتی هابی که بازیکنامون زدن خندم گرفت یادم رفت از حذف شدن ناراحت شمo_O
من واقعا با دیدن خراب کردن پنالتی ها ذره ای امید هم که به این تیم داشتم از دست دادم و واقعا نا امید شدم
تیم به معنای واقعی کلمه در حال فروپاشی هستش و یا شایدم تا حالا این اتفاق افتاده باشه
خیلی نگران کنندس وضعیت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش قبول کنید . این مربی در حد منچستر نیست و در اینده هم چیزی نخواهد شد. یه ادم خنثی. در حالیکه اونطرف پویت داشت به تیمش شور و انگیزه میداد این بابا مثل گلابی فقط نگاه میکرد

شادی های بعد از گلش هم همیشه یه جوره. دستاشو مشت کنه و یه داد مسخره بزنه که حال منو بهم میزنه .
همه دارن میگن مویس برای یونایتد کوچیکه. از ما بزرگتراش مثل دکتر صدر هم همین نظر رو دارن.

چرا فکر میکنید این بابا منچستر رو بزرگ نگه میداره ؟ ما همه سر الکس رو دوست داریم و بعضیا شاید بپرستنش. اما از سر الکس بت نسازید. سر الکس هم اشتباه میکنه و به نظر من انتخاب مویس بزرگترین و تاثیر گذار ترین اشتباه سر الکس بود.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
توهین نکروم گفتم بیاد مثل مرد بگه اشتباه کردم
خدا که نیست ادم اشتباه میکنه ولی این که سکوت میکنه ظلم هست بیاد بگه اقا مویس به درد نمیخوره این جوری محبوب تر هم میشه!!

خوب به نظر من ممکنه اون چنین کاری رو بکنه ولی الان وسط فصل نه اون قدرت رو داره که چنین چیزی بگه و نه اینکه به صلاح تیم هست که وارد بحران بیشتری بشه.......

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ببینید فرق بارسا رو با یونایتد کاری به بازیکن ندارم 1 دونه میخوره 4 تا میزنه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ببینید یک جایی از یک هوادار یونایتد حاضر در خود منچستر یک نقدی خوندم نکات جالبی رو بهش اشاره کرده بود و در نهایت به این نتیجه رسیده بود که برای برون رفت از بحران فعلی دو راه داریم یک اینکه ما باید 10 بازیکن بخریم 4 بازیکن خوب در دفاع و 4 بازیکن خوب در هافبک و 2 مهاجم آماده که تعویضی های خوبی باشند برای رونی و رابین و دوم اینکه مربی بیاریم که روش و استایل متفاوتی داشته باشه که بتونه تیم رو موفق کنه من فکر میکنم که اون هوادار بی راه نگفته چون واقعاً اگر فرض کنیم عیب از مویس نیست باید همه این بازیکنها عوض بشن چون فاجعه هستند.....
والا 10 بازیکن خوب به من هم بدن فکر کنم بتونم نتیجه بگیرم :D از یکطرف جالبه واسم بعضی از هواداران در پیجهای یونایتد میگن که تغییر سرمربی جزو سیاستهای یونایتد نیست ولی از اونطرف میگن باید چندین و چند بازیکن خوب بخریم که اینهم جزو سیاستهای یونایتد تاحالا نبوده. راستی کلا مثل اینکه استعفا در بلاد غیر از ایران معنی نداره! آره؟!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خوب به نظر من ممکنه اون چنین کاری رو بکنه ولی الان وسط فصل نه اون قدرت رو داره که چنین چیزی بگه و نه اینکه به صلاح تیم هست که وارد بحران بیشتری بشه.......
بحران ؟!
از این بیشتر؟!
in moyes we trust
به قول یکی از بچه ها میگه هنوز uclمونده
این مربی از سایه ی خودشم میترسه شدیدا رییس لازمیم یه 2.3 تا باخت دیگه بده خودش استعفا میده
شب همگی خوش این مویس از زمانی که اومده سیگارو رو ترک نکردیم داریم کم کم معتاد میشیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آره، فرگی تو کتاب خودش هم چندین جا اعتراف کرده که اشتباه کرده مثل فروش یاپ استام. پس اگه واقعا به این نتیجه برسه بعید نیست که بهش اعتراف کنه.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
والا 10 بازیکن خوب به من هم بدن فکر کنم بتونم نتیجه بگیرم :D از یکطرف جالبه واسم بعضی از هواداران در پیجهای یونایتد میگن که تغییر سرمربی جزو سیاستهای یونایتد نیست ولی از اونطرف میگن باید چندین و چند بازیکن خوب بخریم که اینهم جزو سیاستهای یونایتد تاحالا نبوده. راستی کلا مثل اینکه استعفا در بلاد غیر از ایران معنی نداره! آره؟!
نه این مویس یه چیز تو مایه های حمید استیلی هست تا فحش نخوره استعفا نمیده متاسفانه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
آره، فرگی تو کتاب خودش هم چندین جا اعتراف کرده که اشتباه کرده مثل فروش یاپ استام. پس اگه واقعا به این نتیجه برسه بعید نیست که بهش اعتراف کنه.
پوگبا.....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما پوگبا رو با نظر فرگی دادیم به یووه چون فرگی بهش بازی نمیداد و دلایل خودش رو داشت مشخصاً امروز همه میگند که فرگی اشتباه کرد که اونرو داد به یووه حتی خرید ورون و 10 ها مثال معروف و غیر معروف دیگه هیچ کس در دنیا بی عیب نیست من به شخصه وقتی مویس انتخاب شد حس خوبی بهش نداشتم چون ترجیح میدادم یک یونایتدی مربی تیم بشه ولی وقتی نگاه میکردم رزومه اش رو میدیدم ثبات داشته در اورتون و اسکاتلندی هم هست و شاید بتونه روند فرگی رو حفظ کنه در اون زمان فکر میکردم می ارزه که بهش وقت بدیم ولی خوب حالا اینجوری شد صدر هم در همون زمان یادمه میگفت مویس میتونه جانشین خوبی باشه و حالا این حرف رو میزنه خیلی از ماها در همین جا همین اعتقاد رو داشتیم بعضیهامون نظرامون برگشت بعضی ها نه به هر شکل نظر هر کسی میتونه اشتباه از آب در بیاد سرالکس خیلی به تیم آشنایی داشت ولی شاید آشنایی کافی با مویس و روحیاتش نداشت.....

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ما پوگبا رو با نظر فرگی دادیم به یووه چون فرگی بهش بازی نمیداد و دلایل خودش رو داشت مشخصاً امروز همه میگند که فرگی اشتباه کرد که اونرو داد به یووه حتی خرید ورون و 10 ها مثال معروف و غیر معروف دیگه هیچ کس در دنیا بی عیب نیست من به شخصه وقتی مویس انتخاب شد حس خوبی بهش نداشتم چون ترجیح میدادم یک یونایتدی مربی تیم بشه ولی وقتی نگاه میکردم رزومه اش رو میدیدم ثبات داشته در اورتون و اسکاتلندی هم هست و شاید بتونه روند فرگی رو حفظ کنه در اون زمان فکر میکردم می ارزه که بهش وقت بدیم ولی خوب حالا اینجوری شد صدر هم در همون زمان یادمه میگفت مویس میتونه جانشین خوبی باشه و حالا این حرف رو میزنه خیلی از ماها در همین جا همین اعتقاد رو داشتیم بعضیهامون نظامون برگشت بعضی ها نه به هر شکل نظر هر کسی میتونه اشتباه از آب در بیاد سرالکس خیلی به تیم آشنایی داشت ولی شاید آشنایی کافی با مویس و روحیاتش نداشت.....
احسنت

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خداییش قبول کنید . این مربی در حد منچستر نیست و در اینده هم چیزی نخواهد شد. یه ادم خنثی. در حالیکه اونطرف پویت داشت به تیمش شور و انگیزه میداد این بابا مثل گلابی فقط نگاه میکرد

شادی های بعد از گلش هم همیشه یه جوره. دستاشو مشت کنه و یه داد مسخره بزنه که حال منو بهم میزنه .
همه دارن میگن مویس برای یونایتد کوچیکه. از ما بزرگتراش مثل دکتر صدر هم همین نظر رو دارن.

چرا فکر میکنید این بابا منچستر رو بزرگ نگه میداره ؟ ما همه سر الکس رو دوست داریم و بعضیا شاید بپرستنش. اما از سر الکس بت نسازید. سر الکس هم اشتباه میکنه و به نظر من انتخاب مویس بزرگترین و تاثیر گذار ترین اشتباه سر الکس بود.
فکر کنم در انتخاب مویس حس ملی گرایی رئیس بر منطقش چیره شده!

بالا