• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
شب همه خوش moyes out please

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آخه اینا کی بودن اینا که واسه پنالتی گذاشته بود؟
بخدا اگه داوید و رابین و رونی از این تیم برن من هیچ خرده ای بهشون نمی گیرم
دارن حیف میشن اینجا
"IN MOYES WE TRUST" مضحک ترین جمله ای که تا حالا شنیدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مویس یه احمقه. در حالیکه مثلا یکی مثل فلچر که با تجربه تر هست رو باید بذاره برای پنالتی اخر یا اول ببین چیکار کرده

ولبک رو گذاشت پنالتی اول که خراب کرد. رافائل رو که نشون داده تو مواقع حساس از نظر روانی تمرکز نداره رو گذاشت ضربه اخر

این وسط جونز رو گذاشت که من نمیدونم رو چه حساب داد پنالتی بزنه . بازیکنی که شوت خیلی خوبی نداره اونوقت یکی مثل والنسیا رو بهش پنالتی نداد

واقعا سر الکس چی دیده تو این. این بابا امشب هم نشون داد عرضه بودن در تیمی در حد یونایتد رو نداره و لیاقتش امثال کیو پی ار هستند.

تو زمین خودت به ساندرلند فقط یک گل بزنی . ساندرلندی رده 19همی که تو زمین خودش به تیمت 2 گل زده.

واقعا مایه خجالت و سرشکستگی است. نمیره هم گورشو گم کنه یکی دیگه بیاد شاید این تیم یه جونی بگیره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان شبتون خوش. بیخیال، این فصل قرار نیست اتفاق خوبی واسمون بیفته. اگه بتونیم سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد رو بگیریم شاهکار کردیم که اونم با این وضع و روحیه بعیده!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نمیدونم چرا بازیکنها آنقدر خودشون رو باخته بودن دخیا گل بدی خورد خیلی بد ولی تو پنالتیها خوب بود....البته خیلی هم عجیب نیست وقتی مربی که مویس باشه داره منفجر میشه از استرس دیگه بازیکنها جای خود دارند

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب مثل اینکه ماتا رو هم گرفتیم حالا ببینید ماتا رو اگر گرفته باشیم جنگلی رو هم که تابستون گرفتیم که تو تیم خودش ستاره بود و خوب از اون ور رونی و آر وی پی رو هم که داشتیم یانوزای هم که همه دنیا قبول دارن خیلی با استعداده یک دوتا دفاع هم بگیریم و یک هافبک دیگه اگر بازهم مدام ببازیم واقعاً نمیدونم چجوری میشه اون زمان از مویس دفاع کرد.....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نمیدونم چرا بازیکنها آنقدر خودشون رو باخته بودن دخیا گل بدی خورد خیلی بد ولی تو پنالتیها خوب بود....البته خیلی هم عجیب نیست وقتی مربی که مویس باشه داره منفجر میشه از استرس دیگه بازیکنها جای خود دارند
آره خدایی. مویس و کادر فنی در عوض اینکه به بازیکنها روحیه و انگیزه بدن، خودشون از همه داغون ترن!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حرمت نگه دارید لطفأ
نه واقعا چرا مویس رو انتخاب کرد
میخواست نشون بده که خودش فقط دوام میاره تو منچستر
یا فکر میکرد این بابا مورینیو هست فقط بلده مثل... فرار کنه اقای فرگوسن بسه این همه سکوت مثل مرد بیا بگو انتخابت اشتباه بود شما باعث این نتایجی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هر انسانی اشتباه میکنه اگر انتخاب مویس اشتباه بوده این دلیل نمیشه که ما به فرگی توهین کنیم و یا بگیم اون قصدی داشته از انتخاب مویس
اشتباهی هست که میشه جبرانش کرد و خیلی قضیه عجیبی نیست اما شما فراموش نکنید اکثر ماها تقریباً میشه بگم همه ماها صدقه سر فرگیه که الان منچستری هستیم خواهشاً چیزی نگید که توهین باشه چون من یکی تعصب دارم رو فرگی بقیه رو نمیدونم.....
نه واقعا چرا مویس رو انتخاب کرد
میخوسات نشون بده که خودش فقط دوام میاره تو منچستر
یا فکر میکرد این بابا مرینیو هسترفقط بلده مثل... فرار کنه اقای فرگوسنوبسه این همه سکوت مثل نرد بیا بگو انتخابت اشتباه بود شما باعث این نتایجی

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
هر انسانی اشتباه میکنه اگر انتخاب مویس اشتباه بودن این دلیل نمیشه که ما به فرگی توهین کنیم و یا بگیم اون قصدی داشته اشتباهی هست که میشه جبرانش کرد و خیلی قضیه عجیبی نیست اما شما فراموش نکنید اکثر ماها تقریباً میشه بگم همه ماها صدقه سر فرگیه که الان منچستری هستیم خواهشاً چیزی نگید که توهین باشه چون من یکی تعصب دارم رو فرگی بقیه رو نمیدونم.....
توهین نکروم گفتم بیاد مثل مرد بگه اشتباه کردم
خدا که نیست ادم اشتباه میکنه ولی این که سکوت میکنه ظلم هست بیاد بگه اقا مویس به درد نمیخوره این جوری محبوب تر هم میشه!!

بالا