• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
راستش رو بخوای با انتقال کاگاوا اصلا موافق نیستم، چرا؟
شاید فکر کنید که بازیکن به درد نخوری هستش ولی کاگاوا تنها هافبک بازیساز منچستر هستش(رونی پست اصلیش Second Striker هستش) و واقعا کارش رو خوب بلده و اگه بره میخوایم فقط به یک بازیکن برای بازیسازی اعتماد کنیم؟
و دوباره درگیر مصدومیت ها بشیم...
صددرصد موافقم. اول اینکه کاگاوا بازیکن بسیار خوبیه. ماتا هم می‌تونه پشت سرش و یا کنارش بازی کنه. هر دو هم هافبک خواهند بود و چه بهتر که ماتا نقش هافبک مرکزی رو ایفا کنه (هر چند تو این پست امتحان زیادی پس نداده) اما در این حالت رونی می‌تونه برگرده به حمله و اینجوری از نارضایتیش هم کم خواهد شد.

ضمن اینکه همین الان می‌بینیم که مصدومیت‌ها چه بلایی به سر تیم آورده. بنابراین این فکر که "حالا که ماتا اومده، کاگاوا رو چیکار کنیم؟" اصلا فکری منطقی نیست. ضمن اینکه همهء این‌ها رو واسه این فصل که نمی‌خواهیم، فصل بعد و بعدی کلی کار در پیش داریم. بنابراین نیمکت قوی به همون اندازه مهمه که باقی اجزاء.
راستی سلام :)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
مورینیو: ونگر همیشه غر میزنه!
مورینیو در پاسخ به اظهارات ونگر درباره ناعادلانه بودن انتقال ماتا به یونایتد اعلام کرده که شکایت کردن های ونگر چیزی جدیدی نیست و ما همه بهش عادت کردیم...:D
ادامش رو میتونید تو منبعش بخونید،
جالبه پاسخ دادنهای آقای خاص !
در زبان شیرین فارسی اینجور مواقع میگیم و کلامی چند از مادر عروس.

یعنی هر کس این حرف رو میزد اینقدر حرصم در نمیومد که مورینیو این خدای غر زدن و اعتراض کردن و انگشت تو چشم کردن و داور متهم کردن و خلاصه همه چیز (از نوع گند و افتضاح و مزخرفش!!) کردن رو با هم انجام می داده. و بر خلاف دوستان که معتقدند رفتارش عوض شده، من بازم به حرف خود سر الکس برمیگردم که گفت به هیچ حرف این پسر نمیشه اعتماد کرد.

در مورد اعتراض ونگر، بنظر من حرف ونگر نکتهء خیلی قشنگ و حقیقت بسیار جالبی رو در خودش داره. کاری ندارم که خرید ماتا به نفع ما هست، که هست و نوش جونمون (البته پولمون کوفت ابراموویچ بشه). اما اگر از اون زاویه که ونگر به موضوع اشاره کرد، به مطلب نگاه کنیم، میشه حداکثر رذالت رو در حرکت مورینیو دید.

و در پایان اینجانب با یک کمربند انتحاری در حال حرکت به سمت منزل مورینیو هستم، دیدار ما آن بالاها :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه کار میکنه اونجا اونوقت؟؟؟:D
ممکنه رفته باشه بازی دانته رو ببینه. من یه لحظه تصویرش رو دیدم. مطمئن نیستم خودش بود یا نه. دیگه هم نشون نداد.
اگه رفته باشه حتما خبری ازش میاد. شاید من اشتباه دیده باشم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
42743257891528249753.png

اینم مویس واسه اونا که فضولیشون گرفته....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ممکنه رفته باشه بازی دانته رو ببینه. من یه لحظه تصویرش رو دیدم. مطمئن نیستم خودش بود یا نه. دیگه هم نشون نداد.
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2545544/Moyes-heads-Germany-watch-Martinez-Mandzukic-Herrmann-Kruse-two-arent-playing.html

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خوب شد این چند تا بازی رو باختیم تا مویس بزنه به سیم اخر

اون عکسی که گذاشتید مویس کنار ایجنت تونی کروس هست!

از طرفی شایعه شده یونایتد برای لوک شاو پیشنهاد داده!

Michael Owen on BT Sports: "From what I've heard Mata isn't the only player joining Manchester United. Exciting times for the fans''

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک نکنم بتونه از بایرن چیزی بخره...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بعد خبر انتقال ماتا امیدوارم این حرف هم درست باشه که همه چیز کامل بشه

Wayne Rooney is close to agreement with Manchester United. The striker expects to sign a whopping £300,000-a-week contract to remain at Old Trafford until 2018 [The Telegraph]

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب شد این چند تا بازی رو باختیم تا مویس بزنه به سیم اخر

اون عکسی که گذاشتید مویس کنار ایجنت تونی کروس هست!

از طرفی شایعه شده یونایتد برای لوک شاو پیشنهاد داده!

Michael Owen on BT Sports: "From what I've heard Mata isn't the only player joining Manchester United. Exciting times for the fans''

آره مثل اینکه پیشنهاد 22/5 میلیون پوندی برای لوک شاو دادن. چلسی مثل اینکه 21 میلیون پوند مطرح کرده بود.
همونجور که افشین جان گفتن، مایکل اوون هم که تایید کرده خبرهایی خوبی برای طرفداران یونایتد در راهه و ماتا تنها بازیکنی نیست که به یونایتد اضافه میشه :D

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دانته چی شد اونم میگیره یا نه ؟
این دیوید آلبا هم بگیره خوب میشه ها

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دانته چی شد اونم میگیره یا نه ؟
این دیوید آلبا هم بگیره خوب میشه ها
دیوید آلابا رو که عمرا بایرن بفروشه. دانته رو هم بعید میدونم بایرن بفروشه مگه اینکه جایگزینش رو از قبل مشخص کرده باشه. کلا بازیکن گرفتن از بایرن خیلی سخته چون اولا تیم خیلی خوبی دارن و دوما نیاز مالی ندارن.
راستی اندرسون توی فیورنتینا شماره 88 میپوشه و اسمش رو هم Andow هک کرده پشت پیراهنش :D به امید روزی که یانگ هم توی تیم جدیدش شماره و اسم جدید واسه خودش انتخاب کنه :D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
امیدوارم با بازگشت مصدوما روحیه از دست رفته هم به تیم برگرده و همچنین مصدوما هم بازی سابقشون رو انجام بدن،رونی از این لحاظ فک نکنم مشکلی داشته باشه،اما رابین باید بازیای اول فصلش رو انجام بده و فلینی و جونز و هم بشن همونی که فصل قبل بودن!مویس هم یه کم زور بزنه شاید تونست بالاخره خودش رو باور کنه و بدونه که تو یه تیم بزرگه و دیگه تو اورتون نیست

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خبر خوش دوستان: رونی با مسولان یونایتد به توافق رسید.
حقوق وین رونی افزایش یافت و قرداد 5 ساله ی او 75 ملیون پوند بالاتر از حقوق رونالدو در منچستر هست انقدر هم منبع منبع نکنین لطفا تبریک

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حقوق رونی هفته ای 300 هزار پوند بعد از رونالدو و مسی بالاترین قیمت اروپایی گلیزر ها برای بقا خو پیشنهاد 22.5 ملیون پوندی به لوک شاو دادن .

این بار قدرتمند تر برمیگردیم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خوش امدی پسر جوان

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1390656356896.jpg
    uploadfromtaptalk1390656356896.jpg
    72.4 KB · نمایش ها: 10