کلا بدم میاد از ایشون کلانتر محله شده ..!http://www.goal.com/en/news/9/engla...mourinho-hits-back-after-arsenal?ICID=HP_TS_2
مورینیو: ونگر همیشه غر میزنه!
مورینیو در پاسخ به اظهارات ونگر درباره ناعادلانه بودن انتقال ماتا به یونایتد اعلام کرده که شکایت کردن های ونگر چیزی جدیدی نیست و ما همه بهش عادت کردیم...
ادامش رو میتونید تو منبعش بخونید،
جالبه پاسخ دادنهای آقای خاص !
آره این ترکیب رو دوست دارم
حالا که دید مویس تونسته بازیکن بگیره ....Alex Ferguson insists the club retain their full support for David Moyes
![]()
فرگی گفته که یونایتد باید احمق باشه که به اخراج مویس فکر کنه ما در ابتدای امر به همه چیز فکر کرده بودیم فلسفه مربی دانشش و....خوب حالا باید وایسیم و بهش اعتماد کنیم...
چند وقته تو این فروم پست میذارید ولی من هنوز نفهمیدم موضع تون چیه!حالا که دید مویس تونسته بازیکن بگیره ....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
رییس باید زودتر از اینا زمانی که منچستر تو فشار بود میومد از مویس حمایت میکرد هر کی نظری داره نباید که تابع شما باشم !!چند وقته تو این فروم پست میذارید ولی من هنوز نفهمیدم موضع تون چیه!
منم با نظر کامران خان موافقم. فرگی چون به انتخابش ایمان داره میتونست زودتر حمایت کنه و مطمءنا با این حمایت تا حد زیادی از بار فشاری که روی مویس هست رو کم میکرد. البته همین الان هم این حمایت خیلی کمک کننده هست و میتونه باعث اعتماد به نفس مویس و بازیکنان بشه.رییس باید زودتر از اینا زمانی که منچستر تو فشار بود میومد از مویس حمایت میکرد
خوب شاید من به این علت که حال نداشتم کل خبر رو ترجمه کنم باعث شدم شما این فکر رو بکنید که رییس خودش سرخود این حرف رو زده در همین سفر فرگی برای یوفا از رییس راجب مویس سوال کردن که اون جوابی رو که من نوشتم گفته و گفته که من نمیفهمم چرا بعضی از باشگاه مربیهاشون روسریع عوض میکنند مگر اونها قبل از جذب یک مربی فکر نمیکنند و بحثی انجام نمیدند خوب بعد از انتخاب مربی باید بهش اعتماد کرد و زمان دادرییس باید زودتر از اینا زمانی که منچستر تو فشار بود میومد از مویس حمایت میکرد هر کی نظری داره نباید که تابع شما باشم !!