ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
یووه هم که کلی بازیکن تو خط هافبکش داره و احتمال فروش یکی از هافبکاش هست.
چقدر باید سر بگیرن تا ویدال رو بدن؟ ساده نیستن که بهترین هافبکشون رو به راحتی واگذار کنن... الباقی هم که هیچ...
یووه هم که کلی بازیکن تو خط هافبکش داره و احتمال فروش یکی از هافبکاش هست.
قیمت ویدال حدود 40 میلیون پوند و قیمت نانی حدود 18-20 میلیون پوند برآورد شده. البنه پوگبا هم بازیکن خیلی خوبی هستش و من که فکر میکنم مدیر برنامه هاش همونجور که باعث شد پوگبا یا یونایتد تمدید نکنه، همین کار رو با یووه هم میکنه! کلا این مینو رایولا خیلی مارمولکهچقدر باید سر بگیرن تا ویدال رو بدن؟ ساده نیستن که بهترین هافبکشون رو به راحتی واگذار کنن... الباقی هم که هیچ...
درست گفتید من حسین هستم من هم کاملاً با شما موافقم این به نوعی صرفه جویی مالی هم هست به هر شکل حالا که بنا شده بازیکنهای بزرگ هم بخریم باید به فکر مسائل مالی هم باشیم...حسین جان (البته اگه اسمتون رو اشتباه گفتم عذر میخوام) بالاخره این تیم نیاز به بازسازی و جاری شدن یک خون تازه توی رگهاش داره (چه فلسفی گفتم) واقعا بعضی بازیکنها باید از یونایتد جدا بشن نمونش اندرسون
، ماکدا، به به و یانگ. نانی هم بازیش نسبت به گذشته افت کرده و فکر نمیکنم دیگه توی یونایتد بتونه به دوران اوجش برگرده. پس من از انتقالش خصوصا معاوضش با هافبکی مثل ویدال شدیدا استقبال میکنم.
شما بالاخره باورت شد ماتا اومد منچستر!
لينک ورود ماتا به زمين تمرين
حرفهايي که رد و بدل شده:
Moyes - So you are here. You ok?
Mata - ya.
Moyes - they kept you waiting for a few days..
Mata - - ya..
Moyes - (Points) David is waiting for you here behind the door..
Mata - he's here!? (laughs)
And then the spanish buddies hug.
بلي :ديشما بالاخره باورت شد ماتا اومد منچستر!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سفارش دیگه ندارین؟؟؟دی....بگید که به وودوارد منتقل کنم....بی زحمت یه مدافع هم بخرن...