• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
از فرهنگ اینگیلیس تنها فحش یاد گرفتین طرز بیان هر کس شخصیت اون فرد هست باختیم به جهنم که باختیم نکنه با مویس میخوای قهرمان بشی

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کار از پایه ایراد داره. یه ادم وقتی مغزش مشکل داشته باشه حالا قلب عوض کنه یا دست و پا عوض کنه مشکل حل نمیشه. به نظر من مویس در حد این تیم نیست.
شما ببین این بازی رابین بود. رونی بود. ماتا بود. اما چقدر بازیسازی کرد تیم ؟ چند تا حمله تاکتیکی داشت ؟ چند تا کار ترکیبی کردن ؟

خط دفاعی هم که صحبتشو نکنیم.

ما که سر در نیاوردیم این ها سیستم بازیشون چیه. فقط امیدوارم که یه فکری برای این معضلات بکنن.

حوصله بحث ندارم .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تمومه،
باختیم ولی به تیم کثیفی باختیم!
از استوکو و مربیشو خصوصاً چارلی آدام بدم میاد.
خیلی بدشانس بودیم، با این که حمایت خودمو از مویس قطع کردم ولی این بازی مقصر نبود دفاع نداشتیم و مهاجم ها هر چی زدن نشد!
نشد دیگه....
بعضی وقتا نمیشه!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کار از پایه ایراد داره. یه ادم وقتی مغزش مشکل داشته باشه حالا قلب عوض کنه یا دست و پا عوض کنه مشکل حل نمیشه. به نظر من مویس در حد این تیم نیست.
شما ببین این بازی رابین بود. رونی بود. ماتا بود. اما چقدر بازیسازی کرد تیم ؟ چند تا حمله تاکتیکی داشت ؟ چند تا کار ترکیبی کردن ؟

خط دفاعی هم که صحبتشو نکنیم.

ما که سر در نیاوردیم این ها سیستم بازیشون چیه. فقط امیدوارم که یه فکری برای این معضلات بکنن.

حوصله بحث ندارم .
من نمیدونم با این طرز فکر مویس چرا دست به خرید بازیکن بیشتری نکرد فکر کرده منچستر جای کسب تجربست

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
امروز 12 بهمن روز تولدم بود که با این نتیجه روزمو خراب کردن
داور هم خیلی علیه مون بود
تولدتون مبارک باشه :)
امسال که باید قبول کنیم نباید انتظار اتفاق خاصی رو داشته باشیم ولی امیدوارم این ناکامی ها تداوم پیدا نکنه چون واقعا به این جور نتایج اصلا عادت نداریم...برام مثل شکنجه میمونه

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی رو کامل دیدم. خیلی خیلی بدشانس بودیم و دوتا دفاع وسطمون رو بدلیل مصدومیت از دست دادیم اونهم تو نیمه اول بازی و 2 تا تعویضهامون سوخت. این موضوع رو اگه فاکتور بگیریم و بخوایم بحث فنی کنیم: ترکیب اولیه تیم بنظر من اشتباه بود. دلیل: بهترین پست برای بازی ماتا پشت مهاجمه اونوقت رونی میاد پشت مهاجم و ماتا میره وینگر راست بازی میکنه. اینجوری عملکرد ماتا نصف هم کمتر میشه. دقیقا کاری که با کاگاوا کردن و با گذاشتنش در پست وینگر چپ بازیش اصلا به چشم نمیومد و وقتی پشت مهاجم بازی میکرد چقدر بازیش خوب بود و تیم روون بازی میکرد. حالا چرا مجبوریم کاگاوا و ماتا رو ببریم تو پست وینگر؟ جواب: دلیل اصلی تاکتیک اتخاذ شده مربی هستش یعنی 4231 که هیچوقت تغییر نمیکنه!! دلیل دوم رونی حاضر نیست بره تو پست هافبک وسط بازی کنه (اگه میرفت ما دیگه مشکل هافبک وسط نداشتیم ولی نمیره) یا اینکه بره تو پست وینگر بازی کنه و فقط میگه یا مهاجم بازی میکنم یا پشت مهاجم.
راه حلهای ذهن من برای حل مشکلات تیممون:1) تغییر سیستم به دو مهاجمه بازی کردن یعنی 442 لوزی یا 4312 که تو این سیستمها رونی بره جلو کنار رابین بازی کنه و ماتا یا کاگاوا بیاد پشت سرشون بازی کنه. یا 4141 بازی کردن که رونی و ماتا یا کاگاوا کنار هم و پشت رابین بازی کنن 2) رونی رو راضی کنیم بره تو پست وینگر یا هافبک وسط بازی کنه وقتی میخوایم همیشه از 4231 استفاده کنیم! که اونهم نمیره تازه قراردادش رو هم تمدید نمیکنه! 3) رابین یا رونی یکیشون مصدوم باشن!! تا به ناچار مجبور باشیم یکیشون رو بذاریم مهاجم نوک و ماتا یا کاگاوا بیان پشت مهاجم بازی کنن چون همیشه میخوایم که از تاکتیک 4231 استفاده کنیم!! 4) مربی رو تعویض کنیم و مربی ای رو بیاریم که فقط نخواد از سیستم 4231 استفاده کنه و باور کنه که سیستمهای دیگه ای هم میشه توی فوتبال استفاده کرد!!! که این هم خیلی بعیده چون سرآلکس اخیرا و شدیدا از مویس حمایت کرد.
پ.ن: باور کنید با وجود رونی و رابین با هم در زمین و سیستم 4231 ما اگه بهترین هافبک تهاجمی دنیا که پشت مهاجم بهترین بازیرو میکنه هم بخریم باز میره وینگر بازی میکنه :mad:

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امروز 12 بهمن روز تولدم بود که با این نتیجه روزمو خراب کردن
داور هم خیلی علیه مون بود
خدایی حقمون نبود ببازیم، دو تا مصدومیت اونهم هر دوتا دفاع وسطهامون، اونهم نیمه اول. دوتا گل خوردیم که یکی شانسی و یکی استثنائی بود. یک پنالتی واضح رو واسمون نگرفتن. چندتا موقعیت عالی گل رو نزدیم. کلا حیف شد.
ولی الان که فهمیدم تولد شماست خوشحال شدم. ایشا... تولد 100 سالگیت رو جشن بگیری. امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و بهترینهارو واست آرزو میکنم.

h110.gif

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کاری به شایستگی یا بی لیاقتی مویس ندارم. بحثی جداگانه است. اما تو این بازی، واقعا حقمون حتی مساوی هم نبود. فقط باید می بردیم. چقدر حمله، پنالتی نگرفته، تیر دروازه، گل شیش متری تو آسمون، اون باد لعنتی که خیلی از پاس ها (به خصوص پاس به عقب های توی هجده قدم) رو خراب کرد. اه، اه. بازم بقول پدربزرگ: تف

حیف شد. خیلی حیف شد.

یک منچستری برد و یازده تا منچستری باختن. مارک، مارک این چه کاری بود ؟؟ :eek:

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
من حاضرم قسم بخورم داوری ها به عمد داره علیه منچستر کار می کنه
انگلیس قلب شرط بندی اروپاست بزرگترین بنگاههای شرط بندی هم در این کشوره در پاک بودن بازیها باید شک کرد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه تاکتیک مسخره بازیکنای بی مصرف موندم فرگوسن این اسمالینگو از کدوم خراب شده ای پیداش کرده!

مربی بلاتکلیف

واقعا ناامیدم

به شخصه دیگه واسه هرکس که از مویس حمایت میکنه ذره ای ارزش قائل نیستم !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان راستی چرا PSG واسه عدنان پیشنهاد داده؟! وقتی یانگ بازیکن فیکس ما هستش و اینقدر تاثیرگذار بازی میکنه باید به یانگ پیشنهاد میدادن نه عدنان!! :confused:
ضمنا زاها تو اولین بازی واسه کاردیف پاس گل داد :D اوله هم کام بک زد و بازی باخته رو برد :D

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
تولدتون مبارک باشه :)
امسال که باید قبول کنیم نباید انتظار اتفاق خاصی رو داشته باشیم ولی امیدوارم این ناکامی ها تداوم پیدا نکنه چون واقعا به این جور نتایج اصلا عادت نداریم...برام مثل شکنجه میمونه
خدایی حقمون نبود ببازیم، دو تا مصدومیت اونهم هر دوتا دفاع وسطهامون، اونهم نیمه اول. دوتا گل خوردیم که یکی شانسی و یکی استثنائی بود. یک پنالتی واضح رو واسمون نگرفتن. چندتا موقعیت عالی گل رو نزدیم. کلا حیف شد.
ولی الان که فهمیدم تولد شماست خوشحال شدم. ایشا... تولد 100 سالگیت رو جشن بگیری. امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و بهترینهارو واست آرزو میکنم.

h110.gif
ممنون دوستان

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باخت به استوک هم مثل خیلی از باخت ها باورم نمیشه جدی جدی باختیم؟! دیگه نمیشه به جدول نگاه کرد
معلوم نیست عاقبت تیم چی میشه پرونده ی جام حذفی و اتحادیه برامون بسته شد اینم از وضعیت لیگ
سهمیه ی لیگ قهرمانان به کنار دیگه حتی رفته رفته گرفتن سهمیه ی یورو لیگ هم برامون سخت میشه منچستری که در حضور پیاپی رقابتهای لیگ قهرمانان رکورد داره فکرش رو بکنید حتی به یورو لیگ هم نتونه بره
فصل آینده بخاطر عدم حضور در لیگ قهرمانان سیلی از ضررهای مالی هنگفت در پیشه

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
نیمه دوم را با این اینترنت زپرتی دیدیم ولی ...

استوک ها خیلی وحشی و گندهههههه بودند خلاء بازیکنای فیزیکی (مثل ویدا و فللینی و یکمی ریو )خیلی حس میشد بیچاره رافائل زورش نمیرسید ( جونز مناسب بود که ...، نیمه اول راست بود؟؟ )

وقتی دو تا تعویض اجباری بشه و مجبور شیم هافبکو بیاریم دفاع مسلماهم تاکتیک به هم میخوره هم دست مربی واسه تعویض و تغییر روند بازی(البته اگه مویس تعویض بلد باشه اصلا) بسته میشه

کلورلی هم از نیم متری میزنه بیرون!!!!

بادهم ول کن نبود تاثیر داشت تو کیفیت بازی

مشکل تو خط دفاعی زیاده آقا زیااااااااد و صد البته توچینش مهره ها مویس مشکل داره

داوری هم جالب نبود من درست نمیتونستم صحنه آهسته ها رو ببینم ولی گویا دوستان میگن مورد داره

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یه تاکتیک مسخره بازیکنای بی مصرف موندم فرگوسن این اسمالینگو از کدوم خراب شده ای پیداش کرده!

مربی بلاتکلیف

واقعا ناامیدم

به شخصه دیگه واسه هرکس که از مویس حمایت میکنه ذره ای ارزش قائل نیستم !
دوستان ارزش که قاییل میشن فحش هم میدن افشین خان

بالا