Micahel Certu
Registered User
وای اورتون هم برد و تاتنهام هم مساوی کرد
خدایا یه معجزه برسون...
خدایا یه معجزه برسون...
از فرهنگ اینگیلیس تنها فحش یاد گرفتین طرز بیان هر کس شخصیت اون فرد هست باختیم به جهنم که باختیم نکنه با مویس میخوای قهرمان بشیshut the f*ck up dude![]()
من نمیدونم با این طرز فکر مویس چرا دست به خرید بازیکن بیشتری نکرد فکر کرده منچستر جای کسب تجربستکار از پایه ایراد داره. یه ادم وقتی مغزش مشکل داشته باشه حالا قلب عوض کنه یا دست و پا عوض کنه مشکل حل نمیشه. به نظر من مویس در حد این تیم نیست.
شما ببین این بازی رابین بود. رونی بود. ماتا بود. اما چقدر بازیسازی کرد تیم ؟ چند تا حمله تاکتیکی داشت ؟ چند تا کار ترکیبی کردن ؟
خط دفاعی هم که صحبتشو نکنیم.
ما که سر در نیاوردیم این ها سیستم بازیشون چیه. فقط امیدوارم که یه فکری برای این معضلات بکنن.
حوصله بحث ندارم .
تولدتون مبارک باشهامروز 12 بهمن روز تولدم بود که با این نتیجه روزمو خراب کردن
داور هم خیلی علیه مون بود
خدایی حقمون نبود ببازیم، دو تا مصدومیت اونهم هر دوتا دفاع وسطهامون، اونهم نیمه اول. دوتا گل خوردیم که یکی شانسی و یکی استثنائی بود. یک پنالتی واضح رو واسمون نگرفتن. چندتا موقعیت عالی گل رو نزدیم. کلا حیف شد.امروز 12 بهمن روز تولدم بود که با این نتیجه روزمو خراب کردن
داور هم خیلی علیه مون بود
تولدتون مبارک باشه
امسال که باید قبول کنیم نباید انتظار اتفاق خاصی رو داشته باشیم ولی امیدوارم این ناکامی ها تداوم پیدا نکنه چون واقعا به این جور نتایج اصلا عادت نداریم...برام مثل شکنجه میمونه
ممنون دوستانخدایی حقمون نبود ببازیم، دو تا مصدومیت اونهم هر دوتا دفاع وسطهامون، اونهم نیمه اول. دوتا گل خوردیم که یکی شانسی و یکی استثنائی بود. یک پنالتی واضح رو واسمون نگرفتن. چندتا موقعیت عالی گل رو نزدیم. کلا حیف شد.
ولی الان که فهمیدم تولد شماست خوشحال شدم. ایشا... تولد 100 سالگیت رو جشن بگیری. امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و بهترینهارو واست آرزو میکنم.
![]()
دوستان ارزش که قاییل میشن فحش هم میدن افشین خانیه تاکتیک مسخره بازیکنای بی مصرف موندم فرگوسن این اسمالینگو از کدوم خراب شده ای پیداش کرده!
مربی بلاتکلیف
واقعا ناامیدم
به شخصه دیگه واسه هرکس که از مویس حمایت میکنه ذره ای ارزش قائل نیستم !