• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کتاب فرگوسن و کجا میفروشن ؟ اینترنتی کجا داره ؟
خوب ترجمه شده که آدم
فکر کنم سایت طرفداری، نسخه Ebook کتاب رو بصورت آنلاین و با تخفیف ویژه 1850 تومن میفروشه،شما یکسر به سایت طرفداری بزن.
www.tarafdari.com
البته اگه اشتباه گفتم پیشاپیش عذر میخوام.
اگه نسخه چاپی رو میخواین یکسر به سایت کانون هوادارن بزنین و از بچه های اونجا راهنمایی بخواین چون میدونم چندین نفرشون بصورت اینترنتی نسخه چاپی رو خریداری کردن.
www.manchester-united.ir

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کاپیتان ویدیج اخر فصل از منچستر جدا میشه

منبع سایت رسمی باشگاه

ممنون ترمیناتور

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گرفتن کاوانی که دور از انتظاره
همین رویس رو بگیرن بهتره .. قراره اخر فصل به احتمال زیاد از دورتموند جدا بشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کتاب فرگوسن و کجا میفروشن ؟ اینترنتی کجا داره ؟
خوب ترجمه شده که آدم
من از انقلاب گرفتم. اینترنتی هم سرچ کنی پیدا میکنی برای فروش.
ترجمش بد نیست، اما خیلی هم خوب نیست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی ناراحتم از رفتن ویدا، درسته رو فرم نیست، اما تو همین سن هم با فاصله بهترین مدافعمونه، همچنین یه **** و کاپیتان خوب برای تیم.
کلی هم خاطره دارم باهاش... تو کل این سال ها (به جز یکی دو سال آخر) واقعاً آرامش بخش بود دیدن زوج ویدا و فردیناند، مخصوصاً اون تکلی که تو فینال Cl تو محوطه رو پای مسی زد و توپشو گرفت (هرچند 3-1 باختیم)
مویس اعلام کرده که تا آخر فصل کاپیتان میمونه،
بعدش هم به احتمال 90% (در صورت موندنش) رونی میشه کاپیتان تیم.
:( من که دلم میخواست تو باشگاه خودمون با فوتبال خدافظی کنه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها تیتر رو داشته باشید " افشاگري يک داور انگليسي عليه فرگوسن "
وقتی آدم تیتر رو می خونه احساس می کنه حقیقتا یه افشاگری بزرگ بین داورا و فرگوسن اتفاق افتاده ولی وقتی مطلب رو بطور کامل می خونه می فهمه هیچی نیست جز یک خاطره ی بی ارزش! از این اتفاقاتی که توی فوتبال زیاد می افته
خبر زرد که میگن همینه

افشاگري يک داور انگليسي عليه فرگوسن

يک داور انگليسي فاش کرد که فرگوسن در روزهاي حضورش در منچستريونايتد در حالي که تيمش سه بر يک عقب بود از او خواست تا بازي را لغو کند!

00016861.jpg

بدون شک سرآلکس فرگوسن يکي از بهترين مربيان تاريخ فوتبال جهان بوده است. او سال‌ها در منچستر يونايتد افتخار کسب کرد و به همگان ثابت کرد که چه مربي بزرگي است. او تقريبا پس از سه دهه حضور در شياطين سرخ فصل گذشته بعد از قهرمان کردن اين تيم از دنياي مربيگري خداحافظي کرد تا جاي خود را به ديويد مويس بدهد.

درموت کالاگر، داور بازنشسته انگليسي در يک برنامه تلويزيوني سخنان جنجالي را درباره سرآلکس فرگوسن بر زبان آورد. او گفت: در فصل 1996-1997 زماني که منچستر يونايتد به مصاف ميدلزبورو رفته بود فرگوسن از من خواست تا بازي را لغو کنم؛ چرا که تيمش به مشکل خورده بود و با نتيجه سه بر يک عقب بود! منچستر يونايتد در يک هفته سه بار به ميدان رفته بود و بازيکنان اين تيم کاملا خسته به نظر مي‌رسيدند. در بين دو نيمه فرگوسن به من گفت: "به خوبي مي‌دانم که اين بازي را واگذار خواهيم کرد. لطفا بازي را لغو کنيد؛ چرا که زمين بازي از شدت بارندگي به استخر تبديل شده است و مجبوريم به جاي پا از دست استفاده کنيم!" من خواسته فرگوسن را رد کردم و ترجيح دادم تا بازي ادامه يابد.

اين داور انگليسي افزود: در يکي از صحنه‌ها يکي از بازيکنان منچستريونايتد در محوطه جريمه ميدلزبورو به زمين افتاد و من پنالتي تشخيص ندادم و ضربه دروازه را نشان دادم. در اين هنگام بود که فرگوسن به بدترين شکل ممکن بر سر من فرياد زد و تا پايان بازي به اين کار خود ادامه داد و در هر صحنه‌اي به شدت اعتراض مي‌کرد. فرگوسن عادت داشت که همواره به داوران اعتراض کند و روي آنها فشار آورد. او اين کار را با هر داوري مي‌کرد و اين فقط درباره من صدق نمي‌کند.

نکته جالب اينکه منچستر يونايتد در آن ديدار موفق شد در نهايت با درخشش سولسشر بازي را به تساوي بکشاند و در نهايت جام قهرماني را بالاي سر برد. در حالي که در آن زمان‌ منچستريونايتد با هدايت فرگوسن قدرت نخست فوتبال انگليس بود. اين روزها اين تيم در نبود فرگوسن به بحران فرو رفته است و با 40 امتياز در رده هفتم جدول رده‌بندي ليگ جزيره قرار دارد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بچه ها تیتر رو داشته باشید " افشاگري يک داور انگليسي عليه فرگوسن "
وقتی آدم تیتر رو می خونه احساس می کنه حقیقتا یه افشاگری بزرگ بین داورا و فرگوسن اتفاق افتاده ولی وقتی مطلب رو بطور کامل می خونه می فهمه هیچی نیست جز یک خاطره ی بی ارزش! از این اتفاقاتی که توی فوتبال زیاد می افته
خبر زرد که میگن همینه

منم تا تیتر رو خوندم، گفتم یعنی چی میتونه باشه؟! ولی وقتی مطلب رو خوندم دیدم انگار از داور پرسیدن شما خاطره ای از زمان مربیگری فرگوسن و بازیهایی که داورشون بودین، دارین؟ داور هم گفته بل بله، میخوام افشاگری کنم :D
و جزءیات افشاگری: باران زیاد باریده بود و زمین پر از آب بود و فرگی گفت اگه امکان داره بازی لغو بشه و من گفتم عمرا!! این بود افشاگری من :Dتازه کجاش رو دیدین چون افشاگری ادامه دارد: بازیکن یونایتد تو محوطه جریمه زمین خورد و فرگی اعتراض کرد!! واویلا این دیگه آخر افشاگریه چون مربیها که اصلا اعتراض نمیکنن!:D
و نکته جالبش اون قسمت آخر مطلب هست که میگه: و در نهایت یونایتد توانست با درخشش سولشیر بازی رو به تساوی کشاند و قهرمان شود. دوست دارم بدونم حال نویسنده این مطلب با این تیتری که کار کرده! هنگام نوشتن آخر این مطلب چگونه بوده :D

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فرگوسن با مشت همسرش را مضروب کرد و او را با فحش‌های رکیک مورد حمله قرار داد.

در ادامهء افشاگری‌ها همچنین نامبرده گفت که یکی از دوستانش با یکی از همسایه‌های فرگوسن آشناست و از قول آن همسایه شنیده بود که یکبار فرگوسن در حالی که مشت‌هایش را گره کرده بود، بر سر زنش فریاد زد و فحش رکیکی به زبان آورد که چرا قهوه سرد است؟
البته او گفت که صدای فرگوسن بلند نبود و حتی خیلی به زحمت شنیده می‌شد ولی نوع صحبتش را می‌شود فریاد با دهان بسته فرض کرد. و از آنجا که او نمی‌توانسته آن‌ها را ببیند، حدس می‌زند که در این مواقع انسان معمولا مشت‌هایش را گره می‌کند.
نامبرده همچنین اضافه کرد که من از همسایه سوال کردم که فحشی که فرگوسن داد چه بود. و او جواب داد که من درست نشنیدم، احتمالا لغتی به زبان محلی اسکاتلندی بوده و من نمی‌دانم اصلا معنی آن چیست، اما اگر آدم هوس قهوه کرده باشد و ببیند که سرد است، حتما از الفاظ رکیک استفاده می‌کند.

این چنین بود اخبار جدید که من گفتم :confused:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چیزی که طرف نمیدونه معنیش چیه چطور میگه فحش ؟ شما چرا این مطالب رو در تاپیک منچستر منتشر میکنید ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم اخر فصل این مویس رو بندازن بیرون جاش یکی مثل کلوپ رو بیارن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
توماس اینس پسر اینس معروف که فکر کنم نیم فصل بصورت قرضی از بلکپول به کریستال پالاس پیوسته تو نیمه اول بازی امروز تیمش، یک گل زده و یک پاس گل داده. یادمه این بازیکن خیلی وقته به یونایتد و مخصوصا لیورپول لینک شده و فکر کنم پست اصلیش وینگر باشه.
من خیلی راجع به این بازیکن شنیدم و مثل اینکه در حد ویلفرد زاهای خودمون آینده دار و مستعد هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قرار باشه جذب بشه و بعد قرضی بدن به تیم دیگه چه فایده ای داره.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چیزی که طرف نمیدونه معنیش چیه چطور میگه فحش ؟ شما چرا این مطالب رو در تاپیک منچستر منتشر میکنید ؟
عنوان نوشته یک خبر عجیب اما قاطع هست. اما توضیحات بعدی نشون می‌ده که جزء جزء اون عنوان، حقیقت نداره. و دلایلی که منجر به اون نتیجه گیری شده، اصلا ربطی به حقیقت نداره.

به عبارتی خبر، اصلا خبر نیست و فقط چرندیات هست.

مهردادجان یعنی متوجه نشدید که من کلی مزخرف نوشتم که بگم شایعات چطوری ساخته می‌شن. بی‌پایه، بی‌دلیل و فقط چیزی برای جنجال آفرینی و جلب توجه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس کلا سر کار گذاشتید ما رو. من از این نوشته عصبانی شدم راستش. اونم به این دلیل که چرا شما اینو گذاشتید تو تاپیک

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
پس کلا سر کار گذاشتید ما رو. من از این نوشته عصبانی شدم راستش. اونم به این دلیل که چرا شما اینو گذاشتید تو تاپیک
دیوید دیوید چیکار کردی با آقامهرداد ما که حواسش دیگه جمع و جور نمیشه؟ دیویدجون حالا من چطور ازت دفاع کنم؟ :eek:

آقا مهرداد من مخلص شما هستم و قبول می کنم که این دیوید مویس رو عوض کنیم. مشکل اینه که من مربی بیکار سراغ ندارم. اینایی که فعلا بیکار هستن: مایلی کهن، برانکو، جلالی. راستی ملادن فراچیچ هم نمی دونم کجاست :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من واقعا دوست دارم یکی مثل کلوپ بیاد یا گاس هیدینک. اگه هیدینک رو میاوردن عالی میشد. من فکر نکنم مویس توفیقی داشته باشه در منچستر.

بالا