• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رونی: من در یک خانواده اورتونی به دنیا آمدم و تمام اعضای خانواده من طرفدار اورتون بودند، در اورتون هم بازی کرده‌ام، پس من از همان اول یاد گرفته ام از لیورپول متنفر باشم.

افرین پسر خوب :دی بزن سرویسشون کن :دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اشکان مرسی

دژاگه ناجی ما شد تا فاصله زیاد نشه اگر ما فردا ببریم و ارسنال هم مساوی کنه عالی میشه :rolleyes:

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
اورتون با گل دقیقه 90 برد و باز فاصله انداخت

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اریک کانتونا به دلیل ضرب و شتم در لندن دستگیر شد!

به گزارش تلگراف، اریک کانتونا روز چهارشنبه به علت ضرب و شتم یک مرد در لندن بازداشت شد.

این بازیکن سابق منچستر یونایتد پس در ظهر روز گذشته در محله هیل در پی یک دعوا دستگیر شد.

البته همچنان مشخص نیست که آیا قربانی او، قصد حمله به او را داشته است یا خیر.

رییس پلیس لندن می گوید:" در ساعت 12:55 روز چهارشنبه 12 مارچ با پلیس تماس گرفته شد و یک حمله و یورش در رجنت پارک گزارش شد.

" ماموران ما مرد حدودا 45 ساله ای را از درگیری بیرون کشیدند و دستگیر کردند. او فعلا در اختیار نیرو های پلیس است و متعاقبا با توجه به حرکاتش جریمه می شود. قربانی نیز در وضعیت خوبی به سر می برد."

میترسم بگیره مویسم بزنه

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
شما انتظار داشتی کاردیف رو نبره ؟!!
مگه من گفتم که چنین انتظاری داشتم؟ تا دقیقه 90 که نتونسته بودن ببرن و بازی شون مساوی بود خیلی خوب می شد چند دقیقه هم تحمل کردن و بازی مساوی تموم می شد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سرخیو آگوئرو دربی منچستر را از دست داد.

مانوئل پييگريني اعلام کرد سرخيو آگوئرو در بازي هفته قبل در ليگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا از ناحيه زردپي زانو آسيب ديد و دو هفته بازي نخواهد کرد.

او در بازی امروز مقابل هول سیتی غایب بود و به بازی با فولهام و من یونایتد هم نمی رسد.
کمپانی هم محروم شد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
گری نویل :

" اگر از من بپرسید کدام بازی برای پیروزی 3-0 یا 4-0 محتمل تر است به نظرم بازی با المپیاکوس خواهد بود.
حتی پیروزی در آن مسابقه آسانترین بین 4 بازی خواهد بود.
بازی با وستهام مشکل خواهد بود. بازی مقابل لیورپول و من سیتی هم که می دانید."

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
43 بازی
23 برد برای یونایتد
8 تساوی
12 برد برای لیورپول

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
رونی: من در یک خانواده اورتونی به دنیا آمدم و تمام اعضای خانواده من طرفدار اورتون بودند، در اورتون هم بازی کرده‌ام، پس من از همان اول یاد گرفته ام از لیورپول متنفر باشم.
اما یک مورد خیلی عجیب در تاریخ این دو تیم همشهری داریم و آنهم استیو مک‌منمن است. نمی‌دانم چند نفر از شما این گوش راست افسانه‌ای لیورپول و تیم ملی را به خاطر دارید.‌‌ همان که با یک قرارداد نجومی به رئال رفت و آنجا در دیسکو و بارهای مادرید نابود شد.

همهء خانواده مک‌منمن نسل در نسل اورتونی بودند و خودش هم. وقتی در مدرسهء فوتبال اورتون کارش گرفت، در کمال تعجب مسئولین باشگاه پیشنهاد نازلی برای یکسال به او دادند. همزمان لیورپول که زاغ سیاه رقیبش را چوب می‌زد پیشنهاد بسیار چرب‌تری داد و آنهم دو ساله. پدر استیو علیرغم اورتونی بودن دو آتشه، به لیورپول جواب مثبت داد. احتمالا امیدوار بود که با این تقّه، اورتونی‌ها را به صرافت چاره‌جویی بکشاند.:general409: اما پیش بینی‌اش درست نبود. استیو با اشک و آه رفت به تیم رقیب، چون که اورتونی‌ها اعتنایی به این موضوع نکردند. و با این کار یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های تاریخشان را مرتکب شدند و یکی از درخشان‌ترین هافبک-گوش‌راست‌های ده سال آتی دنیا را مفت مفت از دست دادند :general712:

در‌‌ همان دوران اوج، مک‌منمن در مصاحبه‌ای با کمال صداقت اعلام کرد که هنوز اورتونی متعصبی است و در بازی‌های همزمان، اولین سوالش در پایان بازی این است که نتیجه در مرسی ساید چی شده؟ حالا فکر کنید وقتی می‌بایست جلوی اورتون بازی کند چه داستانی داشته :general208:

احتمالا این تجربهء خفت‌بار اورتون، موجب شد که وقتی ستارهء دیگری یعنی وین رونی خودمان را کشف کردند، در فروشش سنگ تمام گذاشتند و خلاصه بودجه چند سال آتی باشگاه را تامین کردند.

راستی حالا فکر می‌کنید از دست دادن مربی سابق‌شان (اسمش را نمی‌برم) تجربه‌ای مک‌منمن ی بود یا رونی گونه؟ من که برای جواب به این سوال باید کلی فکر کنم ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم که تاکتیک درست حسابی ای نداره

یه مدافع نادونی مثل رافائل داره که از یه طرف ناشیانه میره بازیکن حریف رو میزنه. از یه طرف ناشیانه پنالتی میده و باعث گل خوردن میشه.

یعنی میشه فصل بعد بازیکنای عتیقه رو نبینیم در این تیم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این فرگوسن چی نو این رافال احمق دید که جذبش کرد بمیرید بابا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول بازی لیورپول خیلی بهتر بود. چند بار موقعیت گل داشتند. منچستر وسط زمین رو کاملا از دست داده. دقایق پایانی یه حرکتهایی کردن اما دیگه دیر شده بود.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس باید والنسیارو بزاره جای این بچه دفعه اولش نیست از این سوتی ها میده ولبکم بزاره تو زمین جای رابین چیزی برای از دست دادن نداریم

بالا