• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
سن بازیکنان حال حاضر منچستر یونایتد ، زمانی که گیگز اولین بازی خودش رو برای این تیم انجام داد

1972252_643215105726276_1264158354_n.jpg

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
به افتخار منچستربزن دست قشنگه رو

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ویگان باز هم سیتی رو در جام حذفی برد! مرحله ی نیمه نهایی : ویگان - آرسنال | هال - شفیلد
با این نتیجه مقام نخست ما در جام حذفی به شدت داره توسط آرسنال تهدید میشه!
آرسنال برای برابری کردن با رکورد منچستر در جام حذفی دیگه تقریبا هیچ مانعی نداره مگر اینکه باز شگفتی رخ بده ...

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من هنوزم توی کُپَم که چرا فلینی بازی با المپیاکوس بازی نمیکرد !
بازی دیروز بیشترین پاس ، بیشتر تعداد تکل موفق ، بیشترین ضربه به توپ یا همون Touch رو داشته
رسما 2 بازی اخیرمون توی لیگ این بشر ترکونده ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ویگان باز هم سیتی رو در جام حذفی برد! مرحله ی نیمه نهایی : ویگان - آرسنال | هال - شفیلد
با این نتیجه مقام نخست ما در جام حذفی به شدت داره توسط آرسنال تهدید میشه!
آرسنال برای برابری کردن با رکورد منچستر در جام حذفی دیگه تقریبا هیچ مانعی نداره مگر اینکه باز شگفتی رخ بده ...
آقا مهدی شما دیگه چرا؟ منچستری‌ها همینطور که راه میرن، شلپ شلپ جام و عنوان و رکورد ازشون میریزه. ما که عقده و کمبود نداریم :cool:
بگذار این فصل آرسنال و مربی باشخصیتش جام بگیره. واقعا سیطرهء بی‌منازع منچستر و سر الکس موجب شد که مربیان بزرگی مثل ونگر، خیلی به چشم نیان.

همون‌طور که در اولین یادداشتم نوشته بودم، شخصا و عمیقا آرزو دارم این فصل، جام رو آرسنال بگیره، بجای اینکه تیم بی‌هویت(شده)ای مثل سیتی یا چلسی اون رو بگیره. هر چند با دریغ و افسوس دارم می‌بینم که مورینیوی عوضی، داره به جام نزدیک میشه :mad:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آقا مهدی شما دیگه چرا؟ منچستری‌ها همینطور که راه میرن، شلپ شلپ جام و عنوان و رکورد ازشون میریزه. ما که عقده و کمبود نداریم :cool:
بگذار این فصل آرسنال و مربی باشخصیتش جام بگیره. واقعا سیطرهء بی‌منازع منچستر و سر الکس موجب شد که مربیان بزرگی مثل ونگر، خیلی به چشم نیان.
همون‌طور که در اولین یادداشتم نوشته بودم، شخصا و عمیقا آرزو دارم این فصل، جام رو آرسنال بگیره، بجای اینکه تیم بی‌هویت(شده)ای مثل سیتی یا چلسی اون رو بگیره. هر چند با دریغ و افسوس دارم می‌بینم که مورینیوی عوضی، داره به جام نزدیک میشه :mad:
این ربطی به عقده دار بودن یا نبودن نداره! کسب جامها و افتخارات بیشتر برای هر تیمی افتخار میاره این توجیهتون رو هم اصلا قبول ندارم نوعی به خود گول زنی شبیه می مونه که بگیم چون از تیم ما همینطور جام و رکورد می ریزه پس از دست دادن بعضی جایگاههاش زیاد مهم نیست!
دیگه هم باید با بحث تیمهایی که بر پایه $ قوی شدن کنار اومد الان اکثر تیمهای بزرگ جهان تا می تونن $ خرج می کنن حتی تیمی مثل سیتی بیش از 134 سال قدمت داره که 6 سال از آرسنال هم قدیمی تر هستن شما کمتر تیمی در بقیه ی لیگهای اروپا می تونی پیدا کنی که قدمت سیتی رو داشته باشه بر خلاف شما ترجیح میدم سیتی و چلسی که فعلا از نظر افتخارات تهدیدی برای ما نیستن قهرمان بشن تا تیمی مثل لیورپول و آرسنال که تهدید کننده ی مقام ها و افتخارات ما هستن
خودم به شخصه بعد از منچستر به آرسنال علاقه دارم و جدای از تمام بحث های کَل حتی لیورپول رو هم به تیمهایی مثل سیتی و چلسی ترجیح میدم ولی در درجه ی اول بطور مطلق طرفدار منچستر و منافعش هستم
قهرمانی آرسنال در جام حذفی و برابر شدن با تعداد قهرمانی های منچستر مطابق هیچ کدام از منافع تیم ما نیست

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من که متوجه نشدم آخر سر!جزو 4 تا تیم که مطمئنا نمیشیم،اگه اینطوریه باید با cl خدافظی کنیم برای سال آینده یا هنوزم امیدی هست که سوراخ سنبه ای پیدا بشه از طریق اون راه پیدا کنیم به cl ؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من که متوجه نشدم آخر سر!جزو 4 تا تیم که مطمئنا نمیشیم،اگه اینطوریه باید با cl خدافظی کنیم برای سال آینده یا هنوزم امیدی هست که سوراخ سنبه ای پیدا بشه از طریق اون راه پیدا کنیم به cl ؟
ucl در صورتی میگیریم که سیتی یا ارسنال یا چلسی قهرمان شن و سهمیه برسه رده پنجم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ucl در صورتی میگیریم که سیتی یا ارسنال یا چلسی قهرمان شن و سهمیه برسه رده پنجم
ربطی نداره برادر سهمیه ی لیگ انگلیس در لیگ قهرمانان 4 تاست و سهمیه ی پنجمی وجود نداره حالا ممکنه در شرایطی سهمیه ی تیم چهارم جدول گرفته بشه (مثل اتفاقی که برای تاتنهام در سال 2012 افتاد) ولی در هیچ حالت ممکن سهمیه به تیم پنجم جدول نمی رسه
تنها 2 راه برای حضور در لیگ قهرمانان وجود داره یا جزو 4 تیم نخست لیگ بشیم یا قهرمان لیگ قهرمانان تا سهمیه ی چهارم رو بگیریم راه سومی وجود نداره حالا می خواد آرسنال یا سیتی چلسی در اروپا قهرمان بشه فرقی به حال ما نمی کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حتی تیمی مثل سیتی بیش از 134 سال قدمت داره که 6 سال از آرسنال هم قدیمی تر هستن شما کمتر تیمی در بقیه ی لیگهای اروپا می تونی پیدا کنی که قدمت سیتی رو داشته باشه

میدونم همه میدونن اما فقط خواستم بگم ما 2 سال از سیتی قدیمی تریم :دی
تو این تیم هایی که الان مطرح اند توی اروپا هم ما باز قدیمیترینیم، تیمهای قدیمی تر از ما هم هستن منتها اکثراً تو دسته های پایین تر بازی میکنن الان!

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
اولین باشگاههای فوتبال در انگلیس شکل گرفته برای همین قدیمی ترین باشگاهها رو در جهان داره کم هم نیستن تعداد تیمهایی که در قرن 19 تاسیس شدن تیمهای بسیار قدیمی هم وجود داره که در دسته های پایین تر بازی می کنن مثل ناتینگهام فارست که سال 1865 تاسیس شده یا شفیلد ونزدی در سال 1867

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
شلید واقعا شگفتی رخ بده شاید همین ویگان که منچسترسیتی رو برد ارسنال رو هم ببره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اولین باشگاههای فوتبال در انگلیس شکل گرفته برای همین قدیمی ترین باشگاهها رو در جهان داره کم هم نیستن تعداد تیمهایی که در قرن 19 تاسیس شدن تیمهای بسیار قدیمی هم وجود داره که در دسته های پایین تر بازی می کنن مثل ناتینگهام فارست که سال 1865 تاسیس شده یا شفیلد ونزدی در سال 1867
بوخوم هم مال 1848ئه. منتها نمیدونم چرا شفیلدو قدیمی ترین باشگاه میدونن

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
بوخوم هم مال 1848ئه. منتها نمیدونم چرا شفیلدو قدیمی ترین باشگاه میدونن
بوخوم اولش یک باشگاه ژیمناستیک بوده که همون سال 1848 تاسیس شده بخش فوتبالش در سال 1911 تاسیس شده که در سال 1919 این دو بخش رو با هم ادغام کردن همون اسم قدیمی بوخوم 1848 روش مونده وگرنه فوتبال این باشگاه چندان قدیمی نیست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خو. ان ماتا درباره پستش در تيم گفته دوست ندارم وينگر راست بازي كنم اميد وارم رييس اين رو درك كنه

Sent from my iphone 5s using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوان ماتا بهترین جای بازیش همینی هست که میگه. پشت مهاجم وسط. تو چلسی همین جا بازی میکرد و فوق العاده بود.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این ربطی به عقده دار بودن یا نبودن نداره! کسب جامها و افتخارات بیشتر برای هر تیمی افتخار میاره این توجیهتون رو هم اصلا قبول ندارم نوعی به خود گول زنی شبیه می مونه که بگیم چون از تیم ما همینطور جام و رکورد می ریزه پس از دست دادن بعضی جایگاههاش زیاد مهم نیست!
دیگه هم باید با بحث تیمهایی که بر پایه $ قوی شدن کنار اومد الان اکثر تیمهای بزرگ جهان تا می تونن $ خرج می کنن حتی تیمی مثل سیتی بیش از 134 سال قدمت داره که 6 سال از آرسنال هم قدیمی تر هستن شما کمتر تیمی در بقیه ی لیگهای اروپا می تونی پیدا کنی که قدمت سیتی رو داشته باشه بر خلاف شما ترجیح میدم سیتی و چلسی که فعلا از نظر افتخارات تهدیدی برای ما نیستن قهرمان بشن تا تیمی مثل لیورپول و آرسنال که تهدید کننده ی مقام ها و افتخارات ما هستن
خودم به شخصه بعد از منچستر به آرسنال علاقه دارم و جدای از تمام بحث های کَل حتی لیورپول رو هم به تیمهایی مثل سیتی و چلسی ترجیح میدم ولی در درجه ی اول بطور مطلق طرفدار منچستر و منافعش هستم
قهرمانی آرسنال در جام حذفی و برابر شدن با تعداد قهرمانی های منچستر مطابق هیچ کدام از منافع تیم ما نیست
یکی از نکات مشترک ما طرفداری مطلق از منچستر یونایتد است. در این بحثی نیست. اما من اگر می‌خواستم خودم را گول بزنم، همان اول فصل نمی‌نوشتم که این فصل (و چه بسا فصل آتی) اصلا دندان گرفتن جام را کشیدم. نوشتم بحران دوران گذار بعد از سر الکس، در پیش است و باید منتظر شرایط بحرانی باشیم. متاسفانه پیش بینی‌ام به حقیقت پیوست. احتمالا به همین دلیل هم کمتر از بسیاری از دوستان عصبی شدم یا دستپاچه شدم که اگر سهمیه نگیریم بدبخت می‌شویم و به سرنوشت لیورپول دچار می شویم و غیره. الان نمی‌خواهم به این بپردازم که چرا این شرایط مشابهتی ندارند.

اما در مورد رکورددار شدن آرسنال، خوب اینجا با شما هم‌نظر یا بهتر بگویم هم‌سلیقه نیستم. در نوجوانی چندین سال برای قهرمانی منچستر صبر کردم (تابع جریان روز نبودم و پشتیبان تیم ناکام بودم) تا قهرمان شد و بعد، سال‌ها رقبای فاتح دیروز، زیر دست ما ایستادند. من مزهء آن زیر بودن را چشیدم و لذتم از پیروزی‌های بعدی دوچندان بود. اما همان سابقه موجب شد که تحمل شکست، بالا و پایین شدن‌ها و ناکامی را داشته باشم.

برای من اصلی‌ترین وجه فوتبال، لذت بردن از آن است و به همین دلیل هم اهل کرکری خواندن یا روکم‌کنی نیستم و از این کار خوشم هم نمی‌آید. (منظورم این نیست که شما اینطور هستید). برای همین رکورددار بودن فی‌نفسه برایم اهمیتی حیاتی ندارد. رکوردمان را شکستند، خوب دوباره می‌شکنیمش و رکورددارمی‌شویم.
امیدوارم از حرفم این برداشت نشود که من از باخت یا ناکامی تیمم استقبال می‌کنم. هرگز چنین نیست و همین امسال هم (علیرغم همهء پیش آگاهی‌ها) کلی حرص خوردم و عصبانی شدم تا جایی که عیال مربوطه چپ چپ نگاهمان کرد که خجالت بکش.

و چون نگران عناوین تیمم نیستم، از قهرمانی آرسنال خوشحال خواهم شد. اما هرگز با مقولهء خرید قهرمانی کنار نخواهم آمد. همانطور که دیدید وقتی از چلسی و سیتی حرف زدم از عنوان تیم‌های بی‌هویت(شده)استفاده کردم. هر دو تیم برای خودشان وزن و وجهه‌ای داشتند. و الان دیگر آن را ندارند. کافی است آقای پوتین کله‌پا بشود و اوضاع جناب آبراموویچ به هم بریزد. یا مسیرهای پولشویی مافیای روسی قطع بشود، یا بالاخره به هر دلیلی اتحادیه اروپا تصمیم بگیرد ندیده گرفتن همهء این بازی‌های کثیف را کنار بگذارد.

آنوقت خواهیم دید که این دروغ بزرگ، چگونه می‌ترکد و هواداران یتیم این تیم‌ها، یک زمین خشک و بی‌حاصل روی دستشان می‌ماند. در مقیاسی ده بار کوچکتر، بیاد بیاوریم چه به سر لیدزیونایتد آمد و الان بلک‌برن کجاست؟

چون من متعلق به دوران دوم زمین‌شناسی هستم، معتقد و وفادار به اصولی هستم که به هر دلیلی به آن رسیده‌ام. مهم‌ترین پیوند من از دیرباز تا کنون با تیم محبوبم منچستریونایتد، دقیقا در همین وجه است. وفاداری به اصول. و بنابراین نمی‌توانم با پدیده تیم‌هایی که افتخار را می‌خرند، کنار بیایم. مطمئنا عدهء زیادی من و امثال من را به خیال‌پردازی، ایده‌الیست بودن و یا دادن شعارهای پوچ متهم می‌کنند. احتمالا فکر می‌کنند ما سنگ‌نگاره‌های باستانی، درکی از نظم نوین جهان و حقایق گریزناپذیر امروز نداریم و نمی‌توانیم درک کنیم که امروزه حرف اول را پول می‌زند. این فسیل (که بنده باشم) اعلام می‌کنم که این چیزها را من هم خوانده‌ام و دیده‌ام و تجربه کرده‌ام. موضوع این است که من به فرمانروایی لجام گسیختهء پول باور ندارم و فکر می‌کنم این ما انسان‌ها هستیم که سر رشتهء امور در دستمان است. و اگرچه پول نقش مهمی دارد، اما همه چیز، پول نیست.

من خیلی امیدوارم که پلاتینی حرفش را پی بگیرد و داستان ترازمالی تیم‌ها را ول نکند. هر چه باشد او هم از نسل من است. اگرچه این پیگیری می‌تواند موجب سقوطش هم بشود اما اگر این کار به سرانجام برسد، انقلابی بزرگ در فوتبال رخ خواهد داد. انقلابی بس بزرگ. بقول شاعر: و من آن روز را انتظار می‌کشم، حتی اگر نباشم.

پی‌نوشت: آقا مهدی عزیز، در بخش قابل توجهی از آنچه نوشتم، مقصودم (لزوما) شما نبودید. شاید شما اصلا این طور فکر نکنید. حرفم کلی بود.

پی نوشت2: مدتهاست از فرط گرفتاری حتی نمی‌توانم همین صفحات را دنبال کنم. وسوسه شدم چند خطی خطاب به اقا مهدی بنویسم، جوابشان موجب شد که بنشینم مقاله بنویسم، ببخشید.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ماشاالله دست به قلم آقا علی! کلا این بحث بیشتر سلیقه ایه ولی من از اینکه که رکوردهای ما به هر نحوی شکسته بشه ناراضی هستم! نمونش اینکه در تاریخ لیگ برتر ما تا بحال رتبه ی زیر سوم نداشتیم و امسال قراره این رکورد خراب بشه یا رکورد نباختن به تیمهای مختلف که اکثرا توسط آقا مویس خراب شد
بعد از سالها هم قراره سهمیه ی لیگ قهرمانان رو از دست بدیم! اینارو نمی تونم بپذیرم یا حداقل ازش راضی نیستم و دوست دارم که اتفاق نیافته برابر شدن آرسنال با تعداد قهرمانی های ما در اف ای کاپ هم همینطور
با اومدن مویس متاسفانه ما هم داریم کم کم جزو همین تیمهایی میشیم که می خوان با $ قهرمانی بخرن یه زمانی فرگوسن رو داشتیم که ما رو از بقیه ی تیمها متفاوت و مجزا می کرد ولی اون دیگه رفته ما موندیم و منچستر و مویس و یک آینده ی گنگ و نامعلوم
گرفتن جام یا ثبت رکورد کار راحتی نیست که با از دست رفتنش ناراحت نشیم

Last edited:
بالا