• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آخه فقط مویس یا بازیکنا نیستن که،داوری هم تو این فصل از هیچ تلاشی فروگذار نکرده!!! :دی

من اصلا نمیتونم درک کنم که چرا اینا حداقل یه حرکت عمقی نمیکنن،مهره هاش که هست پس چرا نه!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه همکاری جالبی برای مصدوم کردن دفاع بدبخت...
تیم و بازیش که تف هم نمیارزه...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بازی چطوره ، خدای نکرده که خوب بازی نمی کنیم؟ :|

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ترکیب کاگاوا رونی ماتا خیلی بهتر جواب داده، عدنان اصلاً خوب نبود، رابین هم حس میکنم مشکلای اساسی داره با باشگاه!
بعد تعویض اون دو تا هم رونی و ماتا هماهنگ ترن هم با اومدن کاگاوا بهتر پاسکاری میکنیم.
جالبه برام بعد این همه مدت که بازی بهش نرسیده هنوزم انقد خوب بازی میکنه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تبریک میگم بابت برد،اینا میمیرن همیشه عین نیمه دوم بازی کنن؟ :دی،البته وست بروم هم حریف قدری نبود

رابین خوب نبود و عصبی هم بازی میکرد،باید درک کنه که این بازیکنه که خودش رو باید با شرایط تیم وفق بده،ماتاهم تو این سیستم بازی یه جورایی داره میسوزه

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
چند صحنه حرکات تیمی قشنگی دیدم.مخصوصا بعد گل دوم. نمی دونیم باید از بردن خوشحالی کنیم یا از تبعات اون که ماندن این مرتیکه ست زار زار گریه کنیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مشکلات با مویس به کنار ولی باید قبول کرد دیگه خوب بودیم! حداقل توی این بازی
گلهای دوم و سوم روی حرکت زیبای تیمی به دست اومد خیلی وقت بود همچین گلهایی از منچستر ندیده بودیم
فلینی امروز خوب بود رونی و رافائل هم همینطور فن پرسی هم یکم عصبی بود تعویضش هم کار درستی بود چون کاملا پتانسیل اخراج شدن رو از خودش نشون می داد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان گل یونایتدی تبریک میگم. دوستان به بازی فلاینی توجه کردین؟ بنظر من خیلی بهتر از قبل از عمل جراحی و گذروندن مصدومیتش شده. من که با بازیش حال کردم. عمو وودی هم تو ورزشگاه بود و جا داره ازش بخاطر خرید ماتا تشکر کنم. این ماتا عالیه :D عدنان امروز خوب نبود و با ورود کاگاوا پاسکاری و کارهای ترکیبی بیشتر دیده شد. راستی دخیا هم خوب بود، آفرین دیوید البته منظورم دیوید دخیا هستش نه دیوید دیگه ای :D فیل جونز هم چندتا سوتی داد ولی خدایی این بشر آدم رو یاد جوونیهای ویدیچ میندازه. تکلهای محکم و به قصد کشت :D کلا گودزیلا رو دوست دارم.
به امید اینکه بازی بعدی باز یهو ترکیب تغییر نکنه و یانگ:mad: و والنسیا o_O و کلورلی:mad: به تیم اضافه نشن :confused:

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تبريك به دوستان به خصوص گلوري هانتر ها :دي
انصافا خوب بوديم

Sent from my iphone 5s using Tapatalk

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هافبک ها هم امروز روز خوبی رو گذروندن،فلینی روز به روز داره بهتر میشه و این میتونه برای مرکز زمین که توش ضعف داریم،نقطه قوتی باشه،کریک هم من احساس میکنم یه مقدار تنبل شده،تو کارهای هجومی خوبه اما تو کارهای دفاعی یه مقدار سست نشون داد امروز

در مورد بازی اورا هم امروز باید قبول کرد که هم سنش رفته بالا و هم پستی رو داره که دارای تحرک زیادی هست،مطمئنا اگه یه بازیکن خوب دیگه رو تو پست دفاع چپ داشتیم و بهشون چرخشی بازی میرسید اورا این فصل خیلی بهتر از اینا بازی میکرد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مدسی رونی مرسی مویس

تاسف برای بدخواهان مویس

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کل کل نکید دوستان حداقل تا بازی با لیورپول

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
چند صحنه حرکات تیمی قشنگی دیدم.مخصوصا بعد گل دوم. نمی دونیم باید از بردن خوشحالی کنیم یا از تبعات اون که ماندن این مرتیکه ست زار زار گریه کنیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
منم مثل شما دوست عزیز

بالا