99 / gigsحالا مویس بخواد بره چه کسایی به عنوان جانشینش معرفی میشن؟
فرگوسن شدید مینوش با تیم خراب میشه مویس بره !!
99 / gigsحالا مویس بخواد بره چه کسایی به عنوان جانشینش معرفی میشن؟
http://www.independent.co.uk/sport/...-still-the-right-man-for-the-job-9155916.htmlحالا من یجا خوندم که 12 بازی بهش فرصت دادن...اگه لینکشو پیدا کردم میزارم براتون دوستان.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
شاید تو چند فصل بتونه موفق بشه ، اما مشکل اینجاست منچستر ، محبوب ترین تیم باشگاه جهانه ، من هوادار اصلا تحمل باخت و تحقیر تیم رو توسط تیم های بی ریشه ای مثل سیتی رو ندارم ( دیگه تا اونجا پیش رفتن که می گن تیم اول شهر منچستر سیتی هست !)فرگوسن دوباره از مویس حمایت کرده دیگه چقدر از خودش واسه این آقا مایه میزاره
مشکل اینه که من و خیلی از هوادارا این چشم اندازو تو 3-4 سال هم نمیبینیم!شاید تو چند فصل بتونه موفق بشه ، اما مشکل اینجاست منچستر ، محبوب ترین تیم باشگاه جهانه ، من هوادار اصلا تحمل باخت و تحقیر تیم رو توسط تیم های بی ریشه ای مثل سیتی رو ندارم ( دیگه تا اونجا پیش رفتن که می گن تیم اول شهر منچستر سیتی هست !)
الان هم هر بار جدول می بینم ، اعصابم خورد میشه ، منچستر ما تیمی بود که تیم های دیگه با مساوی گرفتن مقابل ما براشون مثل این بود که بردن ، خیلی افتخار میکردن که تونستن تیمی مثل منچستر رو متوقف کنن.
یادمه یک بازی منچستر با استون ویلا تو خونه استون ویلا بود ، بازی 1-1 شد ، اخر بازی همچین نیمکتشون تو زمین ریختن انگاه یک جامی بردن :دی
عالی بود داداش اصلان. دقیقا همینه. مویس با همین بازیکنها باید یک چیزی از خودش نشون میداد که بشه به آینده امیدوار بود یا نه؟! منظورم اصلا بردن و جام گرفتن نیست بلکه منظورم داشتن تفکرات تاکتیکی، انجام بازی زیبا، حرکات ترکیبی، استفاده از پلنهای مختلف، چیدمان صحیح اولیه و تعویضهای به موقع، داشتن روحیه و انتقال این روحیه به بازیکنها، داشتن شجاعت، داشتن حس پیروزی طلبی هستش که تو این 8 ماه باید از خودش نشون میداد تا بشه به آینده امیدوار بود ولی تو این مدت من نوعی چنین مواردی رو در مویس ندیدم. حالا تابستون هم چندین بازیکن خیلی خوب خریدیم آیا بازهم تفاوت زیادی حاصل میشه؟! وقتی تفکر تاکتیکی درست وحسابی وجود نداره چه معجزه ای میخواد اتفاق بیفته؟! تا کی میشه به خلاقیت بازیکنها امیدوار بود که مثلا با خرید ستاره و خلاقیت فردیشون بتونیم موفق باشیم؟! تیم مویس فقر تاکتیکی داره. تیم مویس کمبود روحیه و حس پیروزی طلبی و شجاعت داره. مویس با همین بازیکنها هم میتونست تفکرات تاکتیکی و فنیش رو تا حدی نشون بده ولی تاحالا هیچ تفکر و توانایی خاصی از خودش نشون نداده. خوب با این تفاسیر چطور میشه به آینده امیدوار بود؟! بازهم میگم کسی از مویس انتظار بردهای پیاپی و کسب جام رو نداشت تو این فصل ولی انتظار بازی زیبا و دیدن تفکرات تاکتیکی مویس در طول بازی نمیتونه انتظار زیادی باشه.مشکل اینه که من و خیلی از هوادارا این چشم اندازو تو 3-4 سال هم نمیبینیم!
وقتی کسی تاکتیک نداره، جربزه نداره، شجاعت نداره، 20 سال هم بهش وقت بدی چیزی نمیشه!
در اینکه کنترل توپ خوبی داره تو این سن شکی نیست، ولی نمیدونم چرا هر چی صحنه ازش نشون میده همه ساختگی هستش؟؟؟اینم همشهری ما منتها فکر نکنم بجایی برسه تا دوستان پارتی باز هستن .ببخشید اگه بیربط بود
http://video.varzesh3.com/your-clips/ucamera/مهدی-حیدری؛-پدیده-کوچک-فوتبال-ایران/
الان تو مدارس هر کی شل و ول هست و نمیتونه جلو بازی کنه رو میزارن دروازه.دیدر اینکه کنترل توپ خوبی داره تو این سن شکی نیست، ولی نمیدونم چرا هر چی صحنه ازش نشون میده همه ساختگی هستش؟؟؟
حرکات دروازه بانها که خنده داره...
راستی رئیس گفته قراره منچستر رو حراج بزاریم هر
همینی که حدس زدی درسته. نایب قهرمان جام اتحادیه سهمیه لیگ اروپا رو نمیگیره.بچه ها کسی می دونه سهمیه ی یورو لیگ جام اتحادیه که سیتی قهرمان شد می رسه به تیم ششم لیگ یا تیم نایب قهرمان جام اتحادیه؟
خودم احتمال میدم که می رسه به تیم ششم لیگ فقط مطمئن نیستم