• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من گیگزی مربی بشه نتایج بهتری میگیریم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
امروز سالگرد اولین بازی هست که کینگ رایان با پیراهن منچستر در 23 سال پیش(سال 1991) به میدان رفت،رایان در طی این مدت 960 بازی با پیراهن منچستر انجام داده و 35 جام مختلف رو بالای سر برده با منچستر،بله همچین تیمی همچین بازیکنی هم باید داشته باشه

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها کسی می دونه سهمیه ی یورو لیگ جام اتحادیه که سیتی قهرمان شد می رسه به تیم ششم لیگ یا تیم نایب قهرمان جام اتحادیه؟
خودم احتمال میدم که می رسه به تیم ششم لیگ فقط مطمئن نیستم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینید مویس کارمون رو به کجا رسونده که درگیر سهمیه ششم و نایب قهرمان و این چیزا شدیم.

==============
بنده خودم پست رو به دلیل ریپورت دوستان ویرایش کردم. اما واژه بی پدر لفظ رکیک نیست.

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
شده اين جا تاپيك عمومي !!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من که دیگه از مویس حالم بهم می خوره ، اول جزو طرفدارهاش بود
اما تو این فصل یک بازی ای ندیدیم که ادم بگه ، "نه ، بد نیست ، اینم یک چیزی بارشه" همه بازی مثل ترسوها ، دست به عصا.

حالا بازی بعدی با سیتی تو الترافورد خدا می دونه چی میشه :|

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
فرگوسن دوباره از مویس حمایت کرده دیگه چقدر از خودش واسه این آقا مایه میزاره
شاید تو چند فصل بتونه موفق بشه ، اما مشکل اینجاست منچستر ، محبوب ترین تیم باشگاه جهانه ، من هوادار اصلا تحمل باخت و تحقیر تیم رو توسط تیم های بی ریشه ای مثل سیتی رو ندارم ( دیگه تا اونجا پیش رفتن که می گن تیم اول شهر منچستر سیتی هست !)
الان هم هر بار جدول می بینم ، اعصابم خورد میشه ، منچستر ما تیمی بود که تیم های دیگه با مساوی گرفتن مقابل ما براشون مثل این بود که بردن ، خیلی افتخار میکردن که تونستن تیمی مثل منچستر رو متوقف کنن.
یادمه یک بازی منچستر با استون ویلا تو خونه استون ویلا بود ، بازی 1-1 شد ، اخر بازی همچین نیمکتشون تو زمین ریختن انگاه یک جامی بردن :دی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شاید تو چند فصل بتونه موفق بشه ، اما مشکل اینجاست منچستر ، محبوب ترین تیم باشگاه جهانه ، من هوادار اصلا تحمل باخت و تحقیر تیم رو توسط تیم های بی ریشه ای مثل سیتی رو ندارم ( دیگه تا اونجا پیش رفتن که می گن تیم اول شهر منچستر سیتی هست !)
الان هم هر بار جدول می بینم ، اعصابم خورد میشه ، منچستر ما تیمی بود که تیم های دیگه با مساوی گرفتن مقابل ما براشون مثل این بود که بردن ، خیلی افتخار میکردن که تونستن تیمی مثل منچستر رو متوقف کنن.
یادمه یک بازی منچستر با استون ویلا تو خونه استون ویلا بود ، بازی 1-1 شد ، اخر بازی همچین نیمکتشون تو زمین ریختن انگاه یک جامی بردن :دی
مشکل اینه که من و خیلی از هوادارا این چشم اندازو تو 3-4 سال هم نمیبینیم!
وقتی کسی تاکتیک نداره، جربزه نداره، شجاعت نداره، 20 سال هم بهش وقت بدی چیزی نمیشه!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مشکل اینه که من و خیلی از هوادارا این چشم اندازو تو 3-4 سال هم نمیبینیم!
وقتی کسی تاکتیک نداره، جربزه نداره، شجاعت نداره، 20 سال هم بهش وقت بدی چیزی نمیشه!
عالی بود داداش اصلان. دقیقا همینه. مویس با همین بازیکنها باید یک چیزی از خودش نشون میداد که بشه به آینده امیدوار بود یا نه؟! منظورم اصلا بردن و جام گرفتن نیست بلکه منظورم داشتن تفکرات تاکتیکی، انجام بازی زیبا، حرکات ترکیبی، استفاده از پلنهای مختلف، چیدمان صحیح اولیه و تعویضهای به موقع، داشتن روحیه و انتقال این روحیه به بازیکنها، داشتن شجاعت، داشتن حس پیروزی طلبی هستش که تو این 8 ماه باید از خودش نشون میداد تا بشه به آینده امیدوار بود ولی تو این مدت من نوعی چنین مواردی رو در مویس ندیدم. حالا تابستون هم چندین بازیکن خیلی خوب خریدیم آیا بازهم تفاوت زیادی حاصل میشه؟! وقتی تفکر تاکتیکی درست وحسابی وجود نداره چه معجزه ای میخواد اتفاق بیفته؟! تا کی میشه به خلاقیت بازیکنها امیدوار بود که مثلا با خرید ستاره و خلاقیت فردیشون بتونیم موفق باشیم؟! تیم مویس فقر تاکتیکی داره. تیم مویس کمبود روحیه و حس پیروزی طلبی و شجاعت داره. مویس با همین بازیکنها هم میتونست تفکرات تاکتیکی و فنیش رو تا حدی نشون بده ولی تاحالا هیچ تفکر و توانایی خاصی از خودش نشون نداده. خوب با این تفاسیر چطور میشه به آینده امیدوار بود؟! بازهم میگم کسی از مویس انتظار بردهای پیاپی و کسب جام رو نداشت تو این فصل ولی انتظار بازی زیبا و دیدن تفکرات تاکتیکی مویس در طول بازی نمیتونه انتظار زیادی باشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینم همشهری ما منتها فکر نکنم بجایی برسه تا دوستان پارتی باز هستن .ببخشید اگه بیربط بود
http://video.varzesh3.com/your-clips/ucamera/مهدی-حیدری؛-پدیده-کوچک-فوتبال-ایران/
در اینکه کنترل توپ خوبی داره تو این سن شکی نیست، ولی نمیدونم چرا هر چی صحنه ازش نشون میده همه ساختگی هستش؟؟؟
حرکات دروازه بانها که خنده داره...
راستی رئیس گفته قراره منچستر رو حراج بزاریم هر

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در اینکه کنترل توپ خوبی داره تو این سن شکی نیست، ولی نمیدونم چرا هر چی صحنه ازش نشون میده همه ساختگی هستش؟؟؟
حرکات دروازه بانها که خنده داره...
راستی رئیس گفته قراره منچستر رو حراج بزاریم هر
الان تو مدارس هر کی شل و ول هست و نمیتونه جلو بازی کنه رو میزارن دروازه.دی
من با رویس بیشتر حال میکنم تا تونی کروس کاش رویس رو دنبالش بودن ویدال رو هم یه زمانی گفتن ولی پیشنهاد رو رد کرده خب چرا رد نکنه تیمی که تو cl و شاید حتی یوفا هم نباشه معلوم هست بازیکن های بزرگ به این راحتی نمیان مگه شما 10 برابر بیشتر پول بدی و این تازه شروع بدبختی هستوقتی مالکان باشگاه اول فصل حماقت کردن و البته کادر فنی و بازیکن درست و حسابی نخریدن الان با ضرر بسیار هنگفت خواهند خرید طوری که شاید دیگه نتونن بخرن و این ابتدای تبدیل شدن به یک تیم معمولی هست

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اون قضیه تیم ششم و اینا چی شد؟درسته یا خیر؟!

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
منچستر امسال حقش نبود که اینجوری بازی کنه

اگه فرگوسن بود......

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بچه ها کسی می دونه سهمیه ی یورو لیگ جام اتحادیه که سیتی قهرمان شد می رسه به تیم ششم لیگ یا تیم نایب قهرمان جام اتحادیه؟
خودم احتمال میدم که می رسه به تیم ششم لیگ فقط مطمئن نیستم
همینی که حدس زدی درسته. نایب قهرمان جام اتحادیه سهمیه لیگ اروپا رو نمیگیره.

بالا