• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
منم مثل دوستان بازی رو تماشا کردم، انتظار باخت داشتم، اما اینکه اینطوری بازی کنیم، به خوابم هم نمی دیدم.
من فکر می کنم رئیس بیشتر از اینکه به فکر یه جانشین با تفکر تاکتیکی با پتانسیل ثبات در دراز مدت باشه (بدبختی اینه که هیچ تاکتیکی تو مغز این بشر وجود نداره، ثبات هم که ....) باید یه جانشینی انتخاب می کرد که روحیه ی تیم رو بازیابی کنه، مخصوصا اگر یادتون باشه سه فصل پیش، وقتی خبر از بازنشستگیش داد، دید روحیه ی تیم چجوری به هم ریخت، تازه اونموقع هنوز خودش سرمربی بود، نمی دونم چطوری به این ریسک راضی شد؟ ولی بازم به تصمیمش احترام میگذارم.
باید مربی ای مثل گاس هیدینگ، حداقل یکی دو فصل با این بازیکنا کار کنه، بعد به فکر انتخاب یه مربی آینده دار برای دراز مدت میفتادن، حقیقت اینه که نتیجه گرفتن تو این فصل با توجه به سایه ی فوق العاده سنگین رئیس، از نظر من غیر ممکن بود، ولی باید بدونین چند تا سرمربی کارکشته تو دنیا هستن که از پس این کار غیر ممکن بر میامدند، اگه جانشینی رئیس دست من بود، به هر قیمتی ولو موقتی یکی از اونا رو راضی می کردم.
تا اینجای فصل خیلی خوش شانس بودیم که تو نیمه ی بالای جدول هستیم. به نظر من اینکه مویس تا آخر فصل سرمربی باشه و بعد به شکل آبرومندانه (با اختیار یا به اجبار) استعفا بده، خیلی مناسبتره. اما اگر مدیرا قصد حفظ مویس رو تا چند سال دارن تا به خیال خودشون یه فرگی جدید متولد بشه، دیوانگی محضه.
به امید تجربه ی دوباره ی روزهای باشکوه یونایتد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
گیگز رو میکنن مربی موقت تا اخر فصل فکر کنم :دی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درسته که تیم تو یکی از جدی ترین بحران های تاریخ خودش هست و از عملکرد سرمربی و مربی و بعضی بازیکنا ناراضی هستیم،اما:

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اگه همه دنیا ضد یونایتد باشه قسم میخورم که من ضد همه دنیا خواهم بود و افتخار میکنم که طرفدار یونایتد هستم
;););)

به عنوان یک منچستری از مربی تیمم حمایت میکنم و تابع انتخاب او هستم :cool:

هیچ کس هم مقصر نیست جز فرگوسن :confused: که بازیکنایی امثال اسمالینگ و والنسیارو تو منچستر جمع کرده :eek:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
کلوپ مگه یتیمه که بیاد منچستر؟! الان دورتمند تقریبا به مرحله ی بعد لیگ قهرمانان صعود کرده و منچستر تقریبا حذف شده
انتظار نداشته باشید کلوپ فقط بخاطر $ به تیم خودش و هوادارهاش در این موقعیت حساس پشت کنه و خائن لقب بگیره دورتمند سهمیه ی سال بعد لیگ قهرمانان رو هم تقریبا داره ولی منچستر حتی سهمیه ی یورو لیگ هم براش سخته بگیره
الان بنظرم بهترین گزینه در صورت کناره گیری یا اخراج مویس , یوپ هاینکس هست! درسته بازنشست شده ولی برگرداندنش با کمی لابی و مذاکره زیاد دور از دسترس نیست
حداقل اگه خودش به کارش اعتماد داره بجای خونه نشستن می تونه با نجات دادن منچستر از این وضعیت در کنار $ شخصیت قهرمان و محبوب در بین هواداران بین المللی ترین تیم لقب بگیره
اگر به لابی و این حرفا بود دکتر منچستر رو برمیگردونن [فرگوسن)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
4-4-2007 : آث رم 2 - منچستریونایتد 1 (بازی رفت)
10-4-2007: منچستریونایتد 7 - آث رم 1 (بازی برگشت)

شاید ......

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کلوب؟؟
یعنی میاد اون تیمی که اونقدر واسش زحمت کشیده(البته داره نابود میشه) رو ول میکنه؟
اتلتیک هم بعید میدونم که ول کنه بیاد منچستر، ولی من با گاس هیدینگ هم خیلی راضی هستم، الان مربی کجاست؟
گاس هیدینگ در حال حاضر مربی هیچ تیمی نیست.

درسته که تیم تو یکی از جدی ترین بحران های تاریخ خودش هست و از عملکرد سرمربی و مربی و بعضی بازیکنا ناراضی هستیم،اما:

1554545_233155110198495_2045205314_n.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

شاید ......
یادش بخیر بازیه برگشت عجب بازی ای بود ... اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری رم رو لوله کنیم:دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

شاید ......
آقا رضا شما تصور کن که به فرض هم تونستیم از سد المپیاکوس بگذریم اونوقت به این موضوع فکر کردین که در مرحله بعد و در برخورد با تیمهای خیلی خیلی بزرگتر از المپیا ممکنه بلایی که سر رم اومد سر ما هم بیاد؟؟!! بشخصه ترجیح میدم که در همین مرحله حذف بشیم تا اینکه با یک افتضاح از این جام کنار بریم (البته همین الانش هم باخت 2 -0 جلوی المپیا یک رکوردشکنی دیگه و یک افتضاح بوده) و هم احتمال کنار گذاشتن مویس بیشتر بشه. کلا هر اتفاقی که باعث بشه مویس به درهای خروجی باشگاه نزدیکتر بشه بنظر من خوشاینده. امروز هم سایت میرور یک نظرسنجی بین طرفداران یونایتد گذاشته که آیا با اخراج مویس موافقید یا نه، که 61% موافق اخراج مویس بودن.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-crisis-david-moyes-3186128?#

Screen-Shot-2014-02-26-at-17-3186111.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
البته این آمار میتونه باگ داشته باشه چون توی خیلی از این نظرسنجی ها طرفدارهای تیمهای دیگه میرن به موندن مویس رای میدن خودم اینو توی رای گیری ردکافی دیدم کسانی که به ادامه حضور مویس رای دادن خیلی هاشون هوادار لوز و سیتی هستند!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب چلسی باعث شد یونایتد رکورد نزنه. اگه چلسی هم بازیشو میبرد یونایتد تنها تیمی میشد که از میزبانش شکست خورده. بقیه همه میزبانشون رو بردن. چلسی فقط مساوی کرد.

اینم یه رکورد منفی دیگه برای اقای انتخاب شده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته این آمار میتونه باگ داشته باشه چون توی خیلی از این نظرسنجی ها طرفدارهای تیمهای دیگه میرن به موندن مویس رای میدن خودم اینو توی رای گیری ردکافی دیدم کسانی که به ادامه حضور مویس رای دادن خیلی هاشون هوادار لوز و سیتی هستند!!!!
دقیقا همینطوره که میگید. الان شعار طرفداران تیمهای دیگه جزیره این شده که in moyes we trust :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امشب چلسی باعث شد یونایتد رکورد نزنه. اگه چلسی هم بازیشو میبرد یونایتد تنها تیمی میشد که از میزبانش شکست خورده. بقیه همه میزبانشون رو بردن. چلسی فقط مساوی کرد.

اینم یه رکورد منفی دیگه برای اقای انتخاب شده
حیف شد پس! مویس داره یکساله به اندازه تمام دوران بازی کردن مسی و رونالدو رکورد میشکونه! توپ طلای سال آینده مختص دیوید جونه :D:mad:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جایزه ضد قهرمان سال رو باید بدن بهش

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این مطلب در شبکه های اجتماعی مطرح شده

راستی و دروغ بودنش رو نمیدونم.

تهدید به مرگ دیوید مویس
طرفداران افراطی یونانتد امروز طی پیغامی مویس را به مرگ تهدید کردند !
طرفداران افراطی منچستر یونانتد پس ازشکست در مقابل المپیاکوس به مویس پیغام دادنداگرمو فق به شکست المپیاکو دراولدترافورد نشود اور ا خواهد کشت !!!! درواقع این پیام
بدین گونه نوشته شده حالا که تورا برکنار نمی کند کار میکنیم که اززندگی برکنارشوی !!!
به نظر میرسد درصورت حذف منچستر ازلیگ قهرمانان مویس قطعا "اولدترافورد را ترک می کند !!! طرفداران منچستر در زمان تمرین منچستر ازمالکان باشگاه می خواستند که اورا برکنارکنند !!!!!

بالا