• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
Roy Keane : "He [Carrick] could have shown a bit more urgency, even in his interview!
"It's easy to say it'll be better the next game. For some of them there won't be a next game. Not good enough for Manchester United."

فایل های ضمیمه

• 1779679_10152120789929279_2078090884_n.jpg
    1779679_10152120789929279_2078090884_n.jpg
    40 KB · نمایش ها: 58

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منم همینو میگم طرفدارای مویس هر شب با این رویا میخوابن که تابستون تیم منتخب جهان قراره بیاد یونایتد !!!!!!!!!!!!!

جالبه که سه کله پوک چند هفته پیش رفته بودن بازی المپیا رو از نزدیک ببینن!!!
تازه افشین جان در ادامه صحبت شما، به فرض هم کلی ستاره بخریم و تیم منتخب جهان رو بسازیم، بنظرت باز هم فرقی میکنه؟؟؟ وقتی تیم فقر تاکتیکی داره و مربی چیزی به جز تاکتیک سانتر و سیستم 43231 بلد نیست بنظرت با تیم منتخب جهان میتونی از عهده تیمهای خوب بربیایم؟؟؟ ممکنه با خرید کلی ستاره بتونیم فولام و ساندرلند و المپیاکوس رو ببریم ولی دربرابر تیمهایی مثل بایرن و رئال و ... آیا تفاوتی میکنه؟؟؟ امیدوارم هرچه زودتر خبر اخراج این بلای آسمانی رو بشنوم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باخت یه وست بروم ، نیوکاسل ، سوانزی ، اورتون ، چلسی ، سیتی ، لیورپول ، سوتهامپتون .... و حالا المپیاکوس
تیم بعدی که قراره بهش ببازیم کیه ؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
R3RA6Op.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مویس همین الان مصاحبه کرد و گفت من جلوی همه چیز وایمیستم و مسئولیت این باخت به عهده منه چون این تیمه منه ولی ما در بازی برگشت همه چیز رو عوض میکنیم!!!
این یعنی اینکه حداقل تا بازی برگشت هستیم در خدمتتون...دی
بهت قول میدم تو بازی برگشت نهایتش با اختلاف یک گل برنده بشن . ولی مساوی میکنند.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گلیزرها در صورت عدم توافق با فرگی هیچوقت مویس رو اخراج نمیکنند چون نقش فرگی خیلی بیش از یک مربی بوده اون وقایعی رو در مورد کثافت کاریهای مالی گلیزرها میدونه که اگر اونها رو بگه گلیزرها هم با مویس رفتنی خواهند بود و در مورد این مسائل اقتصادی خیلی این سالها بحث شده خوب از طرفی مویس هم کلیدی که رفیق اسکاتلندیش بهش داده هیچوقت برنمیگردونه خوب اینجا نتیجه میگیریم که مویس رو یک نفر میتونه اخراج کنه.........

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این عکس خودش گویای همه چیز هست. مویس برای یونایتد خیلی خیلی کوچیکه و امیدوارم هرچه زودتر با یک خداحافظی خوشحالمون کنه.
033.gif

1779679_10152120789929279_2078090884_n-jpg.545341

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این عکس خودش گویای همه چیز هست. مویس برای یونایتد خیلی خیلی کوچیکه و امیدوارم هرچه زودتر با یک خداحافظی خوشحالمون کنه.
033.gif

1779679_10152120789929279_2078090884_n-jpg.545341
این عکس رو اسپرت زده صفحه اولش و زده بی نقشه، بی هدف و نا امید این یونایتد است......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که یکسر مویس بلیورها میخواند اینه که بهترین هوادارهای دنیا باشن و نه اینکه بهترین تیم دنیا رو داشته باشند حالا این خواسته خودش فحشه چون بهترین هواداران بهترینها رو برای تیمشون میخواند و نه برعکس.....
شب همگی بی مویس... و با منچستر دهه های گذشته.....در حال حاضر فقط میشه خواب اون منچستر رو دید البته تو فیفا هم میشه همونجوریش کرد.......

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.hasmoyesbeensacked.com/
همین عبارت رو سرچ کردم تو اینترنت، یه روشنفکری یه سایت به این اسم ساخته که فقط هم محتواش همینه!
امیدوارم یکی از همین روزا اون no بشه yeah! HELL Yeah!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میدونم شما هم مثل من خوابتون نمیبره ولی شب خوش!
دقیقا حرفی که می خواستم بگم رو گفتی! دیگه نیازی نیست تاکید کنم چقدر عصبی هستم چون همه همین وضعو داریم و هم دیگه رو درک می کنیم
شب همگی خوش

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
چقدر احساس غرور می کنم وقتی خبرهایی رو میخونم که تو تیترشون واژه ی "شیاطین سرخ" بکار رفته
ولی واقعا میترسم با این روند روزی برسه که دیگه هیچ کس این لقب که ده ها سال براش زحمت کشیده شده رو بکار نبره
واقعا هیچ چیز امیدوار کننده ای نداره مویس
چند بازیکن هم داریم که واقعا کیفیت شون پایینه و مزید بر علت هستن
درسته فصل پیش با همین بازیکنا نتیجه گرفتیم ولی باور کنید فقط و فقط رئیس میتونست از این بی مصرف ها همچین بازی ای رو بگیره
بارها گفتم واقعا دلم میسوزه برای دخیا و رونی وعدنان و ون پرسی و حالا هم ماتا
دارن میسوزن به پای این تیم
ولی مطمئنم با رفتن مویس به خودی خود خیلی وضع بهتر بشه
و اگر روزی بره واقعا دلم میخواد یکی مثل کلوپ سرمربی تیم بشه(که بعید میدونم حالا حالا ها بره)
به ادووارد میگن مویس هر چی گند زد و ضرر مالی زد تو با جذب اسپانسر جبران کن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
Robin van Persie: Manchester United players are in spaces I want to play in

Van Persie : "Our fellow players are sometimes occupying the spaces I want to play in," he said, after an NOS reporter asked him whether he was allowed to drop deep to get the ball.

"And when I see that, it makes it difficult for me to come to those spaces as well. So that forces me to adjust my runs, based on the position of my fellow players. And unfortunately, their often playing in my zones. I think that's a shame," he elaborated.

The attacker also admitted he made some mistakes of his own. "I rushed that shot," he said. "That's a shame, because I don't get a lot of chances, so when you get one, you have to score."

Confronted with some of the criticism directed at Manchester United's manager David Moyes, Van Persie said: "He's working hard at it, and so are we. Sometimes we play well, but not all the time. We don't have luck on our side."

"It's easy to point the finger at someone, but I'm not like that. We have to do better ourselves."

The Dutchman still has hopes for the return, that's set to be played at Old Trafford on the 19th of March. "With all due respect, we should be able to defeat this team 2-0 or 3-0."

به زبون خودمون گفته بعضی رفقای بازیکنمون گوساله تشریف دارن!!!!! که واقعا هم همینه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
الان ، سایت ها و فروم های منچستری بودم ، هر کی یک چیز می گه ، یکی تقصیر میندازه گردن مویس ، یکی میگه مشکل از بازیکن هاست .

اما به نظر من مقصر اصلی ، خود مربی است ، نمی دونم ، مویس پبش خودش فکر می کنی یانگ > رونالدو ، کلورلی > مسی .
به نظرتون فصل بعد چی میشه ؟
نظرتون در مورد کیروش چیه ؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
مویس بعد بازی
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، دیوید مویس باخت 2-0 منچستر یونایتد در برابر المپیاکوس را بدترین عملکرد شاگردانش در لیگ قهرمانان اروپا دانست.

المپیاکوس با گل های آلخاندرو دومینگوئز و کمپل منچستر یونایتد را در یونان شکست داد.

مویس با انتقاد از بازیکنانش در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت:" نمایش ما واقعا ضعیف بود. بدترین نمایشی که از بازیکنانم دیده بودم؛ تنها نکته مثبت این است که هنوز یک نیمه از این بازی باقی مانده است.

" الدترافورد شب های خوبی را پشت سر گذاشته است و من امیدوارم یکی از این شب ها در بازی برگشت ما در برابر المپیاکوس تکرار شود. تمام مسئولیت شکست را بر عهده می گیرم، این تیم من است و ما باید بهتر بازی کنیم؛ این بدترین بازی ما در اروپا بود و انتظار چیز دیگری را ندارم."

لیگ قهرمانان اروپا آخرین فرصت برای شاگردان مویس است تا بتوانند جامی را به دست بیاورند؛ شیاطین سرخ هم اکنون در لیگ برتر انگلستان با 15 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در رده ششم قرار دارند.

دیگه اقتدار الترافورد از بین بردی ، با چه رویی میگی "الدترافورد شب های خوبی را پشت سر گذاشته است"

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مویس بعد از سخنان گهربارشون درباره توانایی قهرمانی در لیگ قهرمانان قبل از بازی با المپاکوس مثل اینکه دوباره نطق فرمودن: " الدترافورد شب های خوبی را پشت سر گذاشته است و من امیدوارم یکی از این شب ها در بازی برگشت ما در برابر المپیاکوس تکرار شود." آخه از وقتی شما تشریف آوردین که ما شب خوبی در اولترافورد ندیدیم که!! واقعا بازی با نیوکاسل - ساندرلند - وست بروم و ... چه شبهای خوبی رو واسه ما رقم زد!! این بنده خدا اصلا حالش خوب نیست.

این یک عکس از بازی دیشب هستش، در تمام طول بازی وضعیت خط هافبکمون همین بود. کلورلی و کریک عقب و نزدیک خط دفاع با پاسهای عرضی و رو به عقب. رونی هم جلو و نزدیک ون پرسی. که نتیجه اش این میشه که اصلا ما در وسط زمین بازیکن نداشته باشیم. کاملا معتقدم که رونی هرچقدر هم خوب باشه بازهم بازیکن مناسبی برای پست شماره 10 نیست. بازی با کریستال پالاس، ماتا اسما وینگر راست بود(البته چون مویس سیستمی به غیر ار 4231 بلد نیست!) ولی عملا هافبک تهاجمی و نزدیک کریک و فلاینی بازی میکرد و باعث میشد تا حدی خط هافبکمون به چشم بیاد ولی این بازی چی؟؟

1956682_10153849134730302_257256973_o.jpg

1966811_500306320081610_874515817_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظرات بعضی کاربرا در شبکه های اجتماعی

• If moyes goes then it feels like Manchester United and fans won something big this season
  • i thought i wud b the last person to say #moyes out . but today u have shown u have nothing to offer united than lose. am very disappointed in u.. so i say #moyes_out #moyes_out plz RESIGN
  • Sir Alex Ferguson has won a premier league title with this team. Why David Moyes can't do it?
  • first it was against everton then newcastle ...... then stoke.. and so on...... now? ???? olympiakos. we loose to a greek side for d first time.... and the story continues ...#moyesout we need a manager who wud stop complaining to his ass hole back room staff during games and b on d touch line and get the players in their toes.. even a 71 year old fegie would scream on d touch line....join the crusade who'z with me????
  • He lacks coaching mentality

یکی گفته بود تیم ما فوتبال بازی کردن یادش رفته.. واقعا درسته. منچستر اصلا یادش رفته فوتبال چطوری بازی میکنن. عکس بالا گویای همه چیز هست.

moyes strategy

بالا