دقیقاالبته همینجا حذف شدن خیلی بهتره تا سرویس شدن روبروی رئال و بایرن و بارسا و ...
جلو بارسا - رئال ، بایرن . حتی دورتموندی که امشب دیدم و پی اس جی ، پتانسیل خوردن 4 5 گل رو به خوبی دارند.
دقیقاالبته همینجا حذف شدن خیلی بهتره تا سرویس شدن روبروی رئال و بایرن و بارسا و ...
تا زمانی که یک عده احمق باورشون بشه که این بابا با فرگی فرق داره و اگر فرگی 4 سال زمان برد تا قهرمان بشه تیم قهرمان رو تحویل نگرفته بود ان تحویل بده ببخشیدا اون ان تحویل گرفته بود قهرمان تحویل داد بعد 4 سال......یعنی مویس قشنگ بهتر از این نمی تونست ب ر ی ن ه توی حیثیت منچستر , نه منچستر بلکه هیچ تیم انگلیسی به یونانی ها نباخته بود که مویس این کارو به نحو احسنت انجام داد
بسه دیگه اح م ق منچستر چقدر دیگه باید حقارت بکشه تا تو بری؟
دل نوشته من.اگه اینجا یه جای عمومی نبود هرچی تو دلم بود نصیب این بی همه چیز می کردم.مرتیکه بی صفت ترسو.آخه چطور میشه یه تیم اینجور به خاک سیاه بشینه.مگه صاحاب نداره.خدا لعنت کنه این ترسو رو.خدا لعنتش کنه.چه به روز تیم و ما آورده.دیگه نباید تا زمانی که این بی شرف مربی تیمه بازی های تیم رو نگاه کردمویس احمق و بیشرف کلا هر چی رکورد منفی بود به نام خودش داره ثبت میکنه.
فکر کنم تو گینس ثبت شه. یه سرمربی در یک فصل چند تا رکورد منفی رو میتونه بزنه
اخه کودن چرا هی دست به ترکیب میزنی. بازی قبلی بد نبودن. خب ماتا نمیتونست بازی کنه جاش کاگاوا رو از اول بازی میدادی. چرا هر بازی دست میزنی به ترکیب تیم.
7 8 ماه گذشته . همه بچه های این تاپیک اگه سرمربی بودند باور کنید به خدا قسم نتایج بهتری کسب میکردند.
مرتیکه برو خانوادت رو سرپرستی کن که بچه ات گاف نده که دودش بره تو چشم تیم. بی شرف همش سانتر سانتر میکنه بعد یک بازیکنی که حداقل تو سانتر از این والنسیا و یانگ احمق بهتر بود رو داد رفت به یه تیم دیگه
لعنت به تو مویس. امیدوارم امشب با اردنگی پرتت کنن بیرون اشغال عوضی
حالا باید نیشخند های جاودانی رو تحمل کنیم
خدایا این مویس چه بلایی بود اوردی سر منچستر...![]()
افشین فصلهای قبل که نتیجه میگرفتیم کل تیم رو نابود میکردی دوباره میساختی با فحش آقا این فصل به نسبت افتضاحات ساکتی بیا یک کم فحش بده دلمون خنک بشه...
واقعاً همینه اصلاً دقیقه 60 به بعد باور کنید من حس میکردم یکی داره بهم فحش میده آخه این چه بازی بود آقا وقت دادن به مویس به چه دلیل داره تیم آکادمی رو میسازه؟؟؟ که مگه نداشتیم کم خرج کردیم 70 میلیون کمه؟ چی بگم نخواستیم اصلاً بگیرن ببرن مال خودشون این تیم مال مویس و مویس بیلیورها هر وقت خوب و بد مال خودشون نخواستیم اصلاً......والا بخدا دیگه عادی شده
زمان فرگی یه بازی بد بودیم قاطی می کردم اما الان همش بدیم!!!!
بخدا نمیدونم الان دیگه چی بگم
فقط اینو میگم مویس الان کنارم بود 600 میلیون نفر رو از شرش راحت می کردم!
سرالکس این رو در کتابش هم توضیح داده و گفته اسکاتلدنی ها الن بلن مویسم اسکاتلندی خوب خیلی هم خوبه هر کسی اشتباه میکنه البته جاودانی رو بگید دهنش رو ببنده باید بهش گفت کجای دنیا یک مربی نزدیک 30 سال میمونه و 40 تا جام میاره اینجا منچستره هر جای دنیا نیست ولی خوب فرگی هم اشتباه کرد دلم براش میسوزهجاودانی یه حرف منطقی ای زد.
گفت کجای دنیا یه سرمربی میاد جانشین مشخص میکنه. جدا کجا اینطوریه ؟ احترام سر الکس واجب اما چی دیده تو این بیشرف که انتخابش کرده؟
یارو تو اورتون یه کاری کرده. چه تضمینی هست که تو منچستر بتونه بهتر کار کنه ؟ مگه همه چی به پوله
بابا وقتی شما میخواید برید دانشگاه یه معلم و استاد تست زنی خوب نیاز دارید. اما وقتی رفتید دانشگاه اون معلم کافی نیست. یه استاد دانشگاه خوب نیاز دارید
مویس اصلا ادمی در سطح قهرمانی لیگ برتر نیست. بخدا نیست. گلیزرهای بی همه چیز اینو بفهمید.
برید تعویض های میشل رو مقایسه کنید با استراتژی های مویس. یعنی هم چی رو باختیم تو بازی امشب.
نتیجه ، بازی ، رکوردها ، ابرو و اعتبار![]()
چیزی که منو بیشتر از همه عصبی می کنه حقارته , حقارتی که ادامه داره و انگار تموم شدنی نیست توی لیگ کم تحقیر نشدیم رکوردهای منفی رو پی در پی شکستیم به چه تیمها که توی اولدترافورد نباختیم حالا توی اروپا هم خودنمایی می کنیمچیزی که من رو ناراحت و داغون میکنه فقط نتایج فاجعه بار و حتی نیشخند های امثال جاودانی و تحقیر دیگران نیست
این هست که اصلا بازی نمیکنیم. اصلا تاکتیک نداریم که بگیم شلخته بازی میکنیم. عین لیگ ایران. علی اصغری ، بکش زیرش .
یعنی تو کل بازی یه حرکت ترکیبی ندیدم از اینا. یه 1 - 2 . یه پاس عمقی
خدایا این بازیکنا فصول قبل بازی میکردن. نمیشه گفت بازی بلد نیستند. این سرمربی بیشرف اصلا معلوم نیست تو کله اش چی میگذره.
سانتر سانتر سانتر. اونم از نوع بی هدف.
یعنی میشه من زنده باشم و ببینم یک سرمربی دیگه بالا سر تیم هست. یکی مثل کلوپ.
ایکاش مورینیو میومد. حداقلش یه داد میزد سر این بازیکنا و یه سشواری داشت.