• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته همینجا حذف شدن خیلی بهتره تا سرویس شدن روبروی رئال و بایرن و بارسا و ...
دقیقا
جلو بارسا - رئال ، بایرن . حتی دورتموندی که امشب دیدم و پی اس جی ، پتانسیل خوردن 4 5 گل رو به خوبی دارند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مویس با تاکتیک پاس عرضی و رو به عقب و حفظ توپ و گرفتن مساوی اونهم جلوی المپیاکوس میخواد قهرمان اروپا بشه!! :confused: قشنگ مشخصه که از یک بیماری خاص! رنج میبره بنده خدا. ما که امیدی به بهبودی تفکرات تاکتیکیش نداریم ولی امیدوارم لااقل خدا شفاش بده که اینجور اظهارنظرهایی دیگه نکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مویس احمق و بیشرف کلا هر چی رکورد منفی بود به نام خودش داره ثبت میکنه.
فکر کنم تو گینس ثبت شه. یه سرمربی در یک فصل چند تا رکورد منفی رو میتونه بزنه

اخه کودن چرا هی دست به ترکیب میزنی. بازی قبلی بد نبودن. خب ماتا نمیتونست بازی کنه جاش کاگاوا رو از اول بازی میدادی. چرا هر بازی دست میزنی به ترکیب تیم.

7 8 ماه گذشته . همه بچه های این تاپیک اگه سرمربی بودند باور کنید به خدا قسم نتایج بهتری کسب میکردند.

مرتیکه برو خانوادت رو سرپرستی کن که بچه ات گاف نده که دودش بره تو چشم تیم. بی شرف همش سانتر سانتر میکنه بعد یک بازیکنی که حداقل تو سانتر از این والنسیا و یانگ احمق بهتر بود رو داد رفت به یه تیم دیگه

لعنت به تو مویس. امیدوارم امشب با اردنگی پرتت کنن بیرون اشغال عوضی

حالا باید نیشخند های جاودانی رو تحمل کنیم
خدایا این مویس چه بلایی بود اوردی سر منچستر... :(

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
چرا اینجوری شدن اینااااا؟! میخوان دق بدن مارو :(
الکس،کجایی که تیمت نابود شده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که از همه چیز بیشتر من رو عصبانی میکنه اینه که هوادارهای تیمهای دیگه الان نشستن و دارن بازی مارو میبینند و میخندن به ریشمون........... ای زمین گیر بشی مویس با این بلایی که سر تیم آوردی....
خیابانی با تمام مزخرفاتی که میگه واقعاً حرف خوبی زد این حرفش یادم نمیره گفت هیچوقت منچستر رو آنقدر اسیر ندیده بودم واقعاً بازیهای تیم مزخرفه و هیچ تاکتیکی توش حاکم نیس کلاً تیم پرس نمیکنه هر کی میرسه میتونه شوت بزنه.....بازی قبلی رو هم گفتم روی استعدادهای فردی و به طور میانگین بهتر چیده شدن نفرات بردیم نه به لطف کارهای ترکیبی تاکتیکی.....چی میشه گفت حالا که همه تمام قد پشت مویس ایستادن و خودشم که استعغا تو کارش نیست.....حالا شما بیا به این خط حمله رونالدو رو هم اضافه کن مگه رابین چیکار کرد تو کل بازی 2 تا توپ رسید بهش که البته کلاً اونهم نا آماده است مثل باقی نفرات....
یک چیزی رو دقت کردید قبلاً دخیا و رونی و چند نفر دیگه بهتر بودن الان اینها هم بد شدن و تیم کلاً یکدست بده یک عده هم که فاجعه ان واقعاً یک استپ درست نکردن این یانگ و اسمالینگ کلورلی هم کلاً نبود.......

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یعنی مویس قشنگ بهتر از این نمی تونست ب ر ی ن ه توی حیثیت منچستر , نه منچستر بلکه هیچ تیم انگلیسی به یونانی ها نباخته بود که مویس این کارو به نحو احسنت انجام داد
بسه دیگه اح م ق منچستر چقدر دیگه باید حقارت بکشه تا تو بری؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
افشین فصلهای قبل که نتیجه میگرفتیم کل تیم رو نابود میکردی دوباره میساختی با فحش آقا این فصل به نسبت افتضاحات ساکتی بیا یک کم فحش بده دلمون خنک بشه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یعنی مویس قشنگ بهتر از این نمی تونست ب ر ی ن ه توی حیثیت منچستر , نه منچستر بلکه هیچ تیم انگلیسی به یونانی ها نباخته بود که مویس این کارو به نحو احسنت انجام داد
بسه دیگه اح م ق منچستر چقدر دیگه باید حقارت بکشه تا تو بری؟
تا زمانی که یک عده احمق باورشون بشه که این بابا با فرگی فرق داره و اگر فرگی 4 سال زمان برد تا قهرمان بشه تیم قهرمان رو تحویل نگرفته بود ان تحویل بده ببخشیدا اون ان تحویل گرفته بود قهرمان تحویل داد بعد 4 سال......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چیزی که من رو ناراحت و داغون میکنه فقط نتایج فاجعه بار و حتی نیشخند های امثال جاودانی و تحقیر دیگران نیست
این هست که اصلا بازی نمیکنیم. اصلا تاکتیک نداریم که بگیم شلخته بازی میکنیم. عین لیگ ایران. علی اصغری ، بکش زیرش .
یعنی تو کل بازی یه حرکت ترکیبی ندیدم از اینا. یه 1 - 2 . یه پاس عمقی
خدایا این بازیکنا فصول قبل بازی میکردن. نمیشه گفت بازی بلد نیستند. این سرمربی بیشرف اصلا معلوم نیست تو کله اش چی میگذره.
سانتر سانتر سانتر. اونم از نوع بی هدف.
یعنی میشه من زنده باشم و ببینم یک سرمربی دیگه بالا سر تیم هست. یکی مثل کلوپ.

ایکاش مورینیو میومد. حداقلش یه داد میزد سر این بازیکنا و یه سشواری داشت.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
مویس احمق و بیشرف کلا هر چی رکورد منفی بود به نام خودش داره ثبت میکنه.
فکر کنم تو گینس ثبت شه. یه سرمربی در یک فصل چند تا رکورد منفی رو میتونه بزنه

اخه کودن چرا هی دست به ترکیب میزنی. بازی قبلی بد نبودن. خب ماتا نمیتونست بازی کنه جاش کاگاوا رو از اول بازی میدادی. چرا هر بازی دست میزنی به ترکیب تیم.

7 8 ماه گذشته . همه بچه های این تاپیک اگه سرمربی بودند باور کنید به خدا قسم نتایج بهتری کسب میکردند.

مرتیکه برو خانوادت رو سرپرستی کن که بچه ات گاف نده که دودش بره تو چشم تیم. بی شرف همش سانتر سانتر میکنه بعد یک بازیکنی که حداقل تو سانتر از این والنسیا و یانگ احمق بهتر بود رو داد رفت به یه تیم دیگه

لعنت به تو مویس. امیدوارم امشب با اردنگی پرتت کنن بیرون اشغال عوضی

حالا باید نیشخند های جاودانی رو تحمل کنیم
خدایا این مویس چه بلایی بود اوردی سر منچستر... :(
دل نوشته من.اگه اینجا یه جای عمومی نبود هرچی تو دلم بود نصیب این بی همه چیز می کردم.مرتیکه بی صفت ترسو.آخه چطور میشه یه تیم اینجور به خاک سیاه بشینه.مگه صاحاب نداره.خدا لعنت کنه این ترسو رو.خدا لعنتش کنه.چه به روز تیم و ما آورده.دیگه نباید تا زمانی که این بی شرف مربی تیمه بازی های تیم رو نگاه کرد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تیم هیچ تاکتیکی برای گل زدن نداشت هیچ تاکتیکی انگار یه گله گاو بفرستی توی مرتع تا بچرن یه توپ هم بندازی وسطشون تا خودشون رو سرگرم کنن
تا مویس هست و افکارش به کمر تیم می زنه خرید بازیکن بزرگ و حروم کردن سرمایه های باشگاه کار اشتباهیه در درجه ی اول باید یک مربی بزرگ و صاحب سبک به تیم آورد بعد خرید بازیکن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین فصلهای قبل که نتیجه میگرفتیم کل تیم رو نابود میکردی دوباره میساختی با فحش آقا این فصل به نسبت افتضاحات ساکتی بیا یک کم فحش بده دلمون خنک بشه...

والا بخدا دیگه عادی شده

زمان فرگی یه بازی بد بودیم قاطی می کردم اما الان همش بدیم!!!!

بخدا نمیدونم الان دیگه چی بگم

فقط اینو میگم مویس الان کنارم بود 600 میلیون نفر رو از شرش راحت می کردم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جاودانی یه حرف منطقی ای زد.
گفت کجای دنیا یه سرمربی میاد جانشین مشخص میکنه. جدا کجا اینطوریه ؟ احترام سر الکس واجب اما چی دیده تو این بیشرف که انتخابش کرده؟
یارو تو اورتون یه کاری کرده. چه تضمینی هست که تو منچستر بتونه بهتر کار کنه ؟ مگه همه چی به پوله
بابا وقتی شما میخواید برید دانشگاه یه معلم و استاد تست زنی خوب نیاز دارید. اما وقتی رفتید دانشگاه اون معلم کافی نیست. یه استاد دانشگاه خوب نیاز دارید

مویس اصلا ادمی در سطح قهرمانی لیگ برتر نیست. بخدا نیست. گلیزرهای بی همه چیز اینو بفهمید.
برید تعویض های میشل رو مقایسه کنید با استراتژی های مویس. یعنی هم چی رو باختیم تو بازی امشب.
نتیجه ، بازی ، رکوردها ، ابرو و اعتبار :(

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
والا بخدا دیگه عادی شده

زمان فرگی یه بازی بد بودیم قاطی می کردم اما الان همش بدیم!!!!

بخدا نمیدونم الان دیگه چی بگم

فقط اینو میگم مویس الان کنارم بود 600 میلیون نفر رو از شرش راحت می کردم!
واقعاً همینه اصلاً دقیقه 60 به بعد باور کنید من حس میکردم یکی داره بهم فحش میده آخه این چه بازی بود آقا وقت دادن به مویس به چه دلیل داره تیم آکادمی رو میسازه؟؟؟ که مگه نداشتیم کم خرج کردیم 70 میلیون کمه؟ چی بگم نخواستیم اصلاً بگیرن ببرن مال خودشون این تیم مال مویس و مویس بیلیورها هر وقت خوب و بد مال خودشون نخواستیم اصلاً......
هر چند که مگه میشه واقعاً میگم نمیبینم ولی باز بازی یونایتد میشه با اینکه میدونم میبازیم ولی از صبحش استرس دارم...چی میشه گفت در این شرایط.......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جاودانی یه حرف منطقی ای زد.
گفت کجای دنیا یه سرمربی میاد جانشین مشخص میکنه. جدا کجا اینطوریه ؟ احترام سر الکس واجب اما چی دیده تو این بیشرف که انتخابش کرده؟
یارو تو اورتون یه کاری کرده. چه تضمینی هست که تو منچستر بتونه بهتر کار کنه ؟ مگه همه چی به پوله
بابا وقتی شما میخواید برید دانشگاه یه معلم و استاد تست زنی خوب نیاز دارید. اما وقتی رفتید دانشگاه اون معلم کافی نیست. یه استاد دانشگاه خوب نیاز دارید

مویس اصلا ادمی در سطح قهرمانی لیگ برتر نیست. بخدا نیست. گلیزرهای بی همه چیز اینو بفهمید.
برید تعویض های میشل رو مقایسه کنید با استراتژی های مویس. یعنی هم چی رو باختیم تو بازی امشب.
نتیجه ، بازی ، رکوردها ، ابرو و اعتبار :(
سرالکس این رو در کتابش هم توضیح داده و گفته اسکاتلدنی ها الن بلن مویسم اسکاتلندی خوب خیلی هم خوبه هر کسی اشتباه میکنه البته جاودانی رو بگید دهنش رو ببنده باید بهش گفت کجای دنیا یک مربی نزدیک 30 سال میمونه و 40 تا جام میاره اینجا منچستره هر جای دنیا نیست ولی خوب فرگی هم اشتباه کرد دلم براش میسوزه
تو کتابش نوشته بود دوست دارم تیم رو که میدم دست مویس هر جا میرم با غرور بگم این تیمو که میبنید تیم منه که زیر نظر این مربی بهتر شده این تیم منه ولی حالا طفلکی باید اجساس شرم بکنه خدایی حقش این نبود مویس مرد باشه باید عذر خواهی کنه خودش بره........

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چیزی که من رو ناراحت و داغون میکنه فقط نتایج فاجعه بار و حتی نیشخند های امثال جاودانی و تحقیر دیگران نیست
این هست که اصلا بازی نمیکنیم. اصلا تاکتیک نداریم که بگیم شلخته بازی میکنیم. عین لیگ ایران. علی اصغری ، بکش زیرش .
یعنی تو کل بازی یه حرکت ترکیبی ندیدم از اینا. یه 1 - 2 . یه پاس عمقی
خدایا این بازیکنا فصول قبل بازی میکردن. نمیشه گفت بازی بلد نیستند. این سرمربی بیشرف اصلا معلوم نیست تو کله اش چی میگذره.
سانتر سانتر سانتر. اونم از نوع بی هدف.
یعنی میشه من زنده باشم و ببینم یک سرمربی دیگه بالا سر تیم هست. یکی مثل کلوپ.

ایکاش مورینیو میومد. حداقلش یه داد میزد سر این بازیکنا و یه سشواری داشت.
چیزی که منو بیشتر از همه عصبی می کنه حقارته , حقارتی که ادامه داره و انگار تموم شدنی نیست توی لیگ کم تحقیر نشدیم رکوردهای منفی رو پی در پی شکستیم به چه تیمها که توی اولدترافورد نباختیم حالا توی اروپا هم خودنمایی می کنیم
21 فصل تمام از زمانی که لیگ برتر اسم گذاری شد تابحال رتبه ی زیر 3 نداشتیم و رکورد دار حضور متوالی در اروپا بودیم امسال نه تنها جایی بین 3 تیم نخست نداریم بلکه حتی یورو لیگ رو هم بعیده بگیریم
اوج حقارتش هم اینجاست که بعد از 21 فصل رتبه ای زیر 3 و بدون سهمیه ی اروپایی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کمپین عجیبی تو هیس بوک راه افتاده. همه دارن میگن مویس باید بره. بخصوص خارجیها. یکی گفته بود من کل فصل از این حمایت کردم اما کافیه. این تیم ، تیم بشو نیست.
1920369_638823922848935_1041339144_n.jpg

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در وضعیت کنونی بهترین کاری که از رفقای اسکاتلندی برمیاد :
رئیس: من هم یک انسانم و اشتباه می کنم , در انتخاب مویس اشتباه کردم و از همه ی هواداران عذرخواهی می کنم.
مویس: اعتراف می کنم که در حد تیم منچستر نیستم و از پس اداره ی این تیم بر نمیام با عذرخواهی از تمام هواداران منچستر بخاطر نتایج استعفا می دهم.

بالا