• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بد ریدیم.......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش یه مربی خوب با بازیکنای متوسط داره یه مربی بد با بازیکنای بزرگ رو شکست میده. حکایت این بازی هست.

المپیاکوس واقعا داره با نظم و برنامه بازی میکنه. پرس شدید. حرکات عمقی به مرکز دفاع یونایتد و در مقابل یونایتد سر در گم.

خدایا میشه امشب خبر استعفا و اخراج مویس رو بشنوم ؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خداییش یه مربی خوب با بازیکنای متوسط داره یه مربی بد با بازیکنای بزرگ رو شکست میده. حکایت این بازی هست.

المپیاکوس واقعا داره با نظم و برنامه بازی میکنه. پرس شدید. حرکات عمقی به مرکز دفاع یونایتد و در مقابل یونایتد سر در گم.

خدایا میشه امشب خبر استعفا و اخراج مویس رو بشنوم ؟
نه مهرداد جان نمیشه، چون جناب مویس فرمودن من بهترین انتخاب بودم و حالا حالاها هستم تا تیم خودمو بسازم :mad:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اسمالینگ تو کارهای دفاعی هم افتضاح هستش. فقط بلده سر بزنه که اونهم بخاطر قد بلندش هست وگرنه روی زمین راحت جا میمونه. آخه چرا اسمال و یانگ و والنسیا مصدوم نمیشن :(

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
رکوردی دیگر توسط مویس یونایتد تا حالا به یونانی ها نباخته!!!! یعنی رئیس 26-27 افتخار افرینی رو با یه انتخاب رید توش!!!!!!!!!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اولش که خیابانی گفت تا حالا یونایتد به یونانیها نباخته گفتم دیگه تمومه! مویس آفریده شده تا اینجور رکوردها رو بشکنه. اصلا هنرش رکوردشکنی هست این بشر :mad:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
زوج اسمالینگ و اشلی یانگ ترکوندن جناح راست رو
یک سیاه چاله ای اون قسمت هست که انیشتین گفته وقتی دنیا به آخر برسه تمام استعدادهای جهان هستی به اون قسمت کشیده میشند و فرو میزند توی سیاه چاله حالا این دو تا از الان اونجان....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آقا یعنی به معنای واقعی کلمه افتضاح هستیم. خدا باعث و بانیه این حال و روز یونایتد رو بترکونه راحت شیم.
پ.ن: از سبیلهای بازیکن المپیا چه خونی میچکه :D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب بازم اومدم .دی
میبینم که داریم تبدیل میشیم به همون چیزی که پیشبینی کرده بودم فصل بعد در جام یوفاهستیم و فصول بعد کم کم بازیکن های بزرگ تیممون بازنشستته میشن و هیچ بازیکن بزرگی رو نمیتونیم بخریم چون نمیان و سالها تو رده های 4 به پایین لیگ پرسه خواهیم زدو ورژن جدیدی از لیورپول رو ارائه خواهیم داد این چیزی هست که در صورت ادامه روند فعلی پیشبینی میکنم.دم مویس گرم این احمق رو واسه چی نگه داشتن بابا یه برد شانسی میاریم فکر میکنن کار این بوده چی میگه رو دوتا صحنه برنده بازی قبلیمون شدیم همین و بس و البته کلی شانس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وسط بازی هی این لوگو میاد.

اعصاب ما کم خورد هست. این لوگو هم بدتر حال ما رو میگیره که از 3 روز دیگه خبری از تماشای فوتبال نیست :(

beIN Sports 11_0260 12341_H_27500_20140226_005546.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یچیزی واسه من سوال شده تا پارسال یدونه بازی منچستر پخش نمیشد امسال چپ و راست پخش مستقیم میکنن جریان چیه؟ البته تو لیگ رو میگم نه لیگ قهرمانان
سوال دوم:کی این گوساله رو از تیم شوت میکنن بیرون؟

بالا