آنقدر خام دیدن قضیه اصلاً جالب نیست به هر شکل تیم مشکلاتی داره و نمیشه منکر این قضیه شد شما میفرمایید با بردن یک تیم ته جدولی بیایم اینجا سرود قهرمانی بخونیم؟؟؟ انتظار من از یونایتد چیزی جزء بردن نیست و وقتی که این اتفاق نیفته عصبانی و کلافه ام اما وقتی میبره به نیم ساعت نمیرسه که فراموشش میکنم چون یونایتد زاده شده که ببره و قهرمان بشه..........چرا انتقادات رو تموم نميكنيد شما كه خيلي سرتون ميشه برين درخواست مربي گري بدين اههه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
آقا مهرداد خیلی وقته که این خبر هست البته در کنار اخبار چندین و چند بازیکن که هر روزه به یونایتد لینک میشن. فکر کنم بازیکنی وجود نداشته باشه که این یکسال به ما لینک نشده باشه! من فکر نمیکنم مویس دنبال سانگ باشه. تا اونجایی که من میدونم و اخبارش رو خوندم باشگاه شدیدا دنبال ویلیام کاروالیو هافبک دفاعی اسپورتینگ لیسبون هستش. چندین بار بازیهاش توسط استعدادیابهای باشگاه از نزدیک دیده شده و مکررا اخبار پیگیریش توسط یونایتد منتشر میشه.امروز تو هیس بوک دیدم در مورد انتقال سانگ به یونایتد نوشته
تو بازی بارسا سوسیه داد که سانگ گند زد. واقعا میخواد بیاد منچستر چیکار کنه ؟ روی فلاینی کار کنن بهتره
این خبر رو من هم خوندم، 300 هزار یورو اعلام کردن که سه برابر دستمزد فعلیشه.بخش انگلیسی گل به نقل از Daily Mirror نوشته که منچستر با دستمزد 250 هزار پوندی در هفته دنبال به خدمت گرفتن کروز هستش و بکن باور هم گفته که بایرن قادر به نگه داشتن این بازیکن با این پیشنهاد نیست...