• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
چرا انتقادات رو تموم نميكنيد شما كه خيلي سرتون ميشه برين درخواست مربي گري بدين اههه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چرا انتقادات رو تموم نميكنيد شما كه خيلي سرتون ميشه برين درخواست مربي گري بدين اههه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
آنقدر خام دیدن قضیه اصلاً جالب نیست به هر شکل تیم مشکلاتی داره و نمیشه منکر این قضیه شد شما میفرمایید با بردن یک تیم ته جدولی بیایم اینجا سرود قهرمانی بخونیم؟؟؟ انتظار من از یونایتد چیزی جزء بردن نیست و وقتی که این اتفاق نیفته عصبانی و کلافه ام اما وقتی میبره به نیم ساعت نمیرسه که فراموشش میکنم چون یونایتد زاده شده که ببره و قهرمان بشه..........

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تبریک بابت برد.
استفاده از والنسیا سمت راست خط دفاعی خیلی بهتر می تونه باشه تا این اسمالینگ احمق. بدترین بازیکن دیشب بی شک اسمالینگ بود.امیدوارم روز به روز ترکیب تیم یه دست تر بشه.به نظر من از ترکیب دیشب قرار گرفتن والنسیا و فیل جونز به جای ریو و اسمالینگ میتونه تیم اصلی این فصل باشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تاتنهام هم مثل اورتون به نفع ما باخت.
با اینکه چهارم شدن سخت شده ولی هنوز ممکنه. امیدوارم حداقل نتایج خوبی بگیریم تو بازی های باقیمونده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امروز تو هیس بوک دیدم در مورد انتقال سانگ به یونایتد نوشته

تو بازی بارسا سوسیه داد که سانگ گند زد. واقعا میخواد بیاد منچستر چیکار کنه ؟ روی فلاینی کار کنن بهتره
آقا مهرداد خیلی وقته که این خبر هست البته در کنار اخبار چندین و چند بازیکن که هر روزه به یونایتد لینک میشن. فکر کنم بازیکنی وجود نداشته باشه که این یکسال به ما لینک نشده باشه! من فکر نمیکنم مویس دنبال سانگ باشه. تا اونجایی که من میدونم و اخبارش رو خوندم باشگاه شدیدا دنبال ویلیام کاروالیو هافبک دفاعی اسپورتینگ لیسبون هستش. چندین بار بازیهاش توسط استعدادیابهای باشگاه از نزدیک دیده شده و مکررا اخبار پیگیریش توسط یونایتد منتشر میشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بخش انگلیسی گل به نقل از Daily Mirror نوشته که منچستر با دستمزد 250 هزار پوندی در هفته دنبال به خدمت گرفتن کروز هستش و بکن باور هم گفته که بایرن قادر به نگه داشتن این بازیکن با این پیشنهاد نیست...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بخش انگلیسی گل به نقل از Daily Mirror نوشته که منچستر با دستمزد 250 هزار پوندی در هفته دنبال به خدمت گرفتن کروز هستش و بکن باور هم گفته که بایرن قادر به نگه داشتن این بازیکن با این پیشنهاد نیست...
این خبر رو من هم خوندم، 300 هزار یورو اعلام کردن که سه برابر دستمزد فعلیشه.
درباره گندوغان هم اعلام شده که باشگاه کاملاً به خریدش اطمینان داره،
با این اوصاف فکر میکنم تابستون امسال خیلی بهتر از سال قبلش باشه برامون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم برای فصل بعد یه تیم قوی بسازیم. بعید میدونم بریم به لیگ قهرمانان اما امیدوارم حداقل یه قهرمانی یورو لیگ بدست بیاریم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب این خیلی خوبه که مویس حرف از قهرمانی میزنه مویس قبل از بازی گفته این تورنومت برای ما خیلی مهمه و ما میخوایم قهرمان بشیم و رونی هم گفته همه عزمشون رو جزم کردن که در این تورنومنت قهرمان بشیم و به شخصه گفته که یک بار قهرمانی تو cl راضیش نمیکنه و به دنبال قهرمانیهای بیشتره.....
سایت گل بخش انگلیسیش خوب خیلی معروفه ولی کسی به حساب نمیارتش به عنوان یک سایت معتبر اما بخش فارسیش چه کامتها چه بیشتر نقدها بیشتر عقده گشایی و شایعه بود تا خبر و تحلیل......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
DeGea; Smalling Vidic Ferdinand Evra; Valencia Carrick Cleverley Young; Rooney van Persie

Lindegaard, Buttner, Giggs, Kagawa, Welbeck, Hernandez and Fellaini on the bench
Olympiakos team: Roberto, Maniatis, Holebas, Manolas, Marcano, Leandro Salino, N'Dinga, Perez, Campbell, Dominguez, Olaitan. Subs: Megyeri, Papadopoulos, Bong, Machado, Samaris, David Fuster, Valdez
خوب اینم ترکیب که البته بازیکنی هم نداریم اون وسط که بگیم چرا بازیش نگرفته امیدوارم با همین نفرات هم بتونیم نتیجه دلخواه رو بگیریم......

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
المپیاکوس در ۳۶ بازی گذشته ی این فصلش تنها ۲ بار شکست خورده که اون دوبار هم مقابل پارسن جرمن بوده و ۲۹ بار پیروز شده و ۵ بار هم مساوی کرده و ۹۶ گل زده و ۱۸ گل خورده

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بازی هم شروع شد ؛ امروز خبری های زیادی خودنم ، مویس و بعضی از بازیکینها امیدوار به قهرمانی لیگ قهرمان بودن.

ادم میمونه چی بگه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اینا امید به قهرمانی هم دارن؟! حتما با مدافع فوق العاده احمقی مثل اسمالینگ قهرمان میشیم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نیم ساعت از بازی گذشته هنوز نفهمیدم تاکتیک تیم چیه! حتی علی اصغری هم نیست!!!

به نفوذ های اورا دقت کردید که نسبت به زمان رئیس بیشتر شده؟! این آقا هنوز تو حال و هوای اورتون و لیتون هست!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر بد ...

الان داشتم بازی منچستر رو میدیدم یه لوگو اومد روی صفحه که زده بود 4 days go secure که فکر میکنم معنیش اینه که از 4 روز دیگه (اول مارس) دیگه کانالهای بین اسپرت میرن تو حالت سکیور و فوتبال دیدن ما هم تعطیل میشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من فقط سوالم اینه

خدایا خلقت خر کافی نبود؟ حتما باید ورژنی به اسم اسمالینگ رو هم به این مجموعه اضافه می کردی؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یانگ - والنسیا و اسمالینگ افتضاح هستن. کلورلی هم فقط تو کارهای دفاعی شرکت میکنه و همش پاس عرضی یا رو به عقب میده. تاکتیک هم کلا نداریم!

بالا