• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خبر فوری: وین رونی قرارداد 5 ساله با حقوق هفتگی 300 هزار پوند با منچستر امضا خواهد کرد
مبارکه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خبر قرارداد رونی با دو دیدگاه نگاه میشه یک عده معتقدند که باشگاه نباید این فرهنگ باج خواهی رو ترویج داد چون اون دو بار درخواست ترانسفر داده و این به یک نوعی رواج میده این نافرمانی رو ضمن اینکه این مبلغ برای رونی زیاده و با این حقوق میشد دو تا هافبک سرحال مثل ویدال و کراس استخدام کرد
عده ای دیگه هم میگن درسته که رونی درخواست ترانسفر داده ولی باشگاه در شرایط بحرانی هست و باید هر جوره قرارداد امضا میشد
به هر شکل باید زمان بگذره و دید که کدوم دسته از منتقدین عقیده اشون درسته...آیا این تمدید به نفع باشگاه خواهد بود یا خیر...
من فکر میکنم اگر فرگی توی باشگاه بود رونی حتی الان هم توی باشگاه نبود و اون رو توی تابستون گذشته میفروخت......

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خواهد کرد؟
هنوز که امضا نکرده!

وین رونی قراردادش رو برای 4سال دیگه تمدید کرد و همچنین وقتی که از فوتبال خداحافظی میکنه به عنوان سفیر باشگاه فعالیت میکنه
1901569_612913322121740_777793618_n.jpg

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ودو یه جور نگاه میکنه معلومه یه جاییش عروسی هست امید وارم کروس رو بگیرن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شما میگفتین دانلود کردنش صحیح نیس ... مگه اشکالی داره؟ یعنی کسی کپی کرده گذاشته رو سایت؟
اون سایت اصلی باید 3000 تومن بدید بعد دانلود کنید، منظور من رعایت کپی رایت و دانلود رایگان کپی شده بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوشبختانه بخش فارسی گل تعطیل شد، تا دیگه اراجیفش رو نخونیم...
ونگال نیاد بهتره، ونگال من رو یاد یاوری میندازه...
جداً تعطیل شد؟!
من اینو از ترنسفرتاک سایت اصلی گذاشتم،
اکثراً شایعات روزنامه های دیگه رو نقل قول میکنن، خیلی هم بد نیست به نظرم، شابعات همیشه هستن دیگه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مثل اینکه تولد فیل جونز هم هست :دی

چی شد این پسر؟!!!این فصل خیلی کم بازی کرده،اگه بعنوان دفاع وسط خوب بازی کنه میتونه ضعف مرکز دفاع رو تا حد زیادی پوشش بده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

چی شد این پسر؟!!!این فصل خیلی کم بازی کرده،اگه بعنوان دفاع وسط خوب بازی کنه میتونه ضعف مرکز دفاع رو تا حد زیادی پوشش بده
٢٢ ساله شد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

تولدش مبارک!
خیلی ها سگ و گربه رو به عنوان حیوون خونگی دوست دارن، ولی این بشر اصلاً یه چیز دیگس! عاشقشم!
حیف این فصل خیلی مصدوم شده، امیدوارم زودتر برگرده و یکم بازیکنای حریفو مصدوم کنه!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
انصافا خیلی خوب شد که سایت گل بسته شد چون هیچ کنترلی روش نبود هر جور که میخواستن کامنت میگذاشتن و خبرهایی که در حد شایعه هم نبود نویسنده هاش با آب و تاب تحلیلم میکردن البته نگذریم از اینکه کاربرهای ایرانی هم نشون دادن بدون کنرل جزء توهین و فحاشی به هم دیگه چیز دیگه ای بلد نیستند......

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خبر قرارداد رونی با دو دیدگاه نگاه میشه یک عده معتقدند که باشگاه نباید این فرهنگ باج خواهی رو ترویج داد چون اون دو بار درخواست ترانسفر داده و این به یک نوعی رواج میده این نافرمانی رو ضمن اینکه این مبلغ برای رونی زیاده و با این حقوق میشد دو تا هافبک سرحال مثل ویدال و کراس استخدام کرد
عده ای دیگه هم میگن درسته که رونی درخواست ترانسفر داده ولی باشگاه در شرایط بحرانی هست و باید هر جوره قرارداد امضا میشد
به هر شکل باید زمان بگذره و دید که کدوم دسته از منتقدین عقیده اشون درسته...آیا این تمدید به نفع باشگاه خواهد بود یا خیر...
من فکر میکنم اگر فرگی توی باشگاه بود رونی حتی الان هم توی باشگاه نبود و اون رو توی تابستون گذشته میفروخت......
100 درصد به نفع باشگاهه بازیکنی که بیش از یک دهه در این تیم بوده و انگیزه برای رکورد شکنی داره هیچ تضمینی هم نیست که شما وقتی بازیکن جدید با اسم و رسم دار می خری بتونه همون روند موفقیت آمیز تیم قبلش رو ادامه بده یا روی تیم تعصب داشته باشه
وقتی بازی اوزیل رو مقابل بایرن دیدم که توی زمین زحمت دویدن هم به خودش نمی داد به رونی خودمون هزار بار شکر کردم که حداقل وقتی که خوب بازی هم نمی کرد می اومد دفاع و خودشو به در و دیوار می زد و برای تیم می جنگید
یکی از دلیل ماندگاری رونی هم حمایت فرگی بود وگرنه به مویس نرسیده رفته بود رونی اختلاق تندی داشت ولی بر خلاف بکام مغرور قابل اصلاح و رام بود خود رئیس تا حد زیادی رونی رو اصلاح کرد رئیس معمولا بازیکنی رو از تیم می انداخت بیرون که قابل اصلاح نباشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ترکیب یونایتد تو بازی امشب

دخه آ - اسمالینگ - ویدیچ - فردیناند - اورا - کریک - فلاینی - یانوزای - ماتا - رونی - رابین

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
انگار که امروز از اون روزهای خوب یانوزای هستش...
ترکیب تقریبا کامل هستش دیگه، فقط یه وینگ راست مثل والنسیا تو زمین کم هستش...

بالا