خبر قرارداد رونی با دو دیدگاه نگاه میشه یک عده معتقدند که باشگاه نباید این فرهنگ باج خواهی رو ترویج داد چون اون دو بار درخواست ترانسفر داده و این به یک نوعی رواج میده این نافرمانی رو ضمن اینکه این مبلغ برای رونی زیاده و با این حقوق میشد دو تا هافبک سرحال مثل ویدال و کراس استخدام کرد
عده ای دیگه هم میگن درسته که رونی درخواست ترانسفر داده ولی باشگاه در شرایط بحرانی هست و باید هر جوره قرارداد امضا میشد
به هر شکل باید زمان بگذره و دید که کدوم دسته از منتقدین عقیده اشون درسته...آیا این تمدید به نفع باشگاه خواهد بود یا خیر...
من فکر میکنم اگر فرگی توی باشگاه بود رونی حتی الان هم توی باشگاه نبود و اون رو توی تابستون گذشته میفروخت......
100 درصد به نفع باشگاهه بازیکنی که بیش از یک دهه در این تیم بوده و انگیزه برای رکورد شکنی داره هیچ تضمینی هم نیست که شما وقتی بازیکن جدید با اسم و رسم دار می خری بتونه همون روند موفقیت آمیز تیم قبلش رو ادامه بده یا روی تیم تعصب داشته باشه
وقتی بازی اوزیل رو مقابل بایرن دیدم که توی زمین زحمت دویدن هم به خودش نمی داد به رونی خودمون هزار بار شکر کردم که حداقل وقتی که خوب بازی هم نمی کرد می اومد دفاع و خودشو به در و دیوار می زد و برای تیم می جنگید
یکی از دلیل ماندگاری رونی هم حمایت فرگی بود وگرنه به مویس نرسیده رفته بود رونی اختلاق تندی داشت ولی بر خلاف بکام مغرور قابل اصلاح و رام بود خود رئیس تا حد زیادی رونی رو اصلاح کرد رئیس معمولا بازیکنی رو از تیم می انداخت بیرون که قابل اصلاح نباشه