behnam 1375
Registered User
این روزا تیم منچستر حال و هوای زیاد جالبی نداره افت کرده بیشترش ماله رفتن فرگوسن هست اوباهت منچستر بود
فرگوسن نزدیک به 30 سال با منچستر بود وقتی رفت شیرازه تیم بهم خوردمن وقتی فرگوسن رفت حتی یک بازیش منچستر رو هم دوست ندارم ببینم
بايد خرج خويد ويدال و كاواني رويس بشه سال ديگه با اقتدار تر برميگرديمقرمزها رکورد درآمد مالی را شکستند
باشگاه منچستریونایتد رکورد درآمد مالی را شکست و در سه ماه پایانی سال 2013 رقم 149.5 میلیون یورو به عنوان درآمد برای خود ثبت کرد.
بر اساس این گزارش مالی که توسط باشگاه منچستریونایتد منتشر شد و منتهی به 31 دسامبر سال 2013 است باشگاه 39.4 درصد افزایش درآمد در زمینه اسپانسر داشت که این حاصل 6 قرارداد جدید این باشگاه است.
منچستریونایتد همچنین 18.7 درصد افزایش درآمد در زمینه حق پخش رقابتهای خود داشت که این نیز حاصل قراردادهای حق پخش جدید لیگ برتر است.
با وجود این افزایش درآمد، وضعیت منچستریونایتد در رقابتهای لیگ برتر به هیچ عنوان مساعد نیست و مدافع عنوان قهرمانی رقابتها هم در بین مدعیان قرار ندارد.
مثل اینکه فیلیکس ماگات رو میخوان مربی خودشون کنن، درسته؟خب باشگاه فولام اعلام کرد که Rene Meulensteen رو اخراج کرده!
نظرتون چیه برگرده یونایتد و دستیار مویس بشه؟
نمیدونم دقیقا !مثل اینکه فیلیکس ماگات رو میخوان مربی خودشون کنن، درسته؟
آره؛18 ماهه قرارداد بستن باهاش انگارمثل اینکه فیلیکس ماگات رو میخوان مربی خودشون کنن، درسته؟
باشگاه هرگونه اخبار مبنی بر تمدید قرارداد رونی رو تکذیب کردخوب بالاخره خبرش اومد!!![]()
روزنامه SUN چاپ امروز گفته رونی سرانجام بر سر تمدید قرارداد با یونایتد به توافق رسید.
قرارداد جدید 4 ساله (تا 2018) و با حقوق هفتگی 300 هزار پوند هستش که رونی با این قرارداد بیشترین حقوق رو در لیگ جزیره دریافت میکنه.
www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5447618/Wayne-Rooney-agrees-new-Manchester-United-deal.html
![]()
پ.ن: حالا خبرگزاری SUN معتبره یا نه؟!![]()
کجا خوندید خبر رو ؟اتفاقاً بد هم نیست اشکان درسته که ستاره نیست ولی کارگر خوبیه هم در دفاع هم در حمله میتونه کمک کنه....حالا چون ایرانی شد شد آدم بد؟ دیفرگوسن به مويس پيشنهاد داده اشكان دژاگه را به منچستر بياره
اينم صحبتش من جاي مويس باشم اشكان رو به منچستر ميارم
پ ن :رييس داري كم كم اشتباه ميكني ها قربونت برم دژاگه كيه اخه كاراي عجيب و حرف عجيب تازگي زياد ميزني :O
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه تو فيسبوق توي يه كلوب هوادارن نوشته بود كه من ترجمش كردم به فارسيکجا خوندید خبر رو ؟اتفاقاً بد هم نیست اشکان درسته که ستاره نیست ولی کارگر خوبیه هم در دفاع هم در حمله میتونه کمک کنه....حالا چون ایرانی شد شد آدم بد؟ دی
البته خیلی بعیده که فرگی چنینی حرفی بزنه و بیشتر به شوخی میخوره از وقتی که رفته همچین حرفهایی نزده و هیچ دخالتی هم نکرده به جزء حمایت
منم تعجب کردم! جست وجو کردم اما چیزی نیافتم در اینبارهکجا خوندید خبر رو ؟اتفاقاً بد هم نیست اشکان درسته که ستاره نیست ولی کارگر خوبیه هم در دفاع هم در حمله میتونه کمک کنه....حالا چون ایرانی شد شد آدم بد؟ دی
البته خیلی بعیده که فرگی چنینی حرفی بزنه و بیشتر به شوخی میخوره از وقتی که رفته همچین حرفهایی نزده و هیچ دخالتی هم نکرده به جزء حمایت