• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک چیز دیگه هم بگم من اگر جای مویس بودم بجای کلورلی ماتا رو بازی میدادم و یانوزای رو به گوش میبردم حتی اگر میخواستم که از سیستم 4-2-3-1 خودم استفاده کنم اینجوری حداقل شاید بهتر میشد درسته که ماتا در کارهای دفاعی ضعیفه ولی این کلورلی هم تو دفاع هم تو حمله ضعیفه و هیج کارایی خاصی نداشت فقط دوندگیش خوب بود....
من فکر میکنم اگه از سیستم 4141 استفاده کنیم خیلی بهتره تا اینکه رونی یک خط بره جلوتر و با دو مهاجم بازی کنیم. دلیلش هم ضعف هافبک دفاعی و خط دفاعمون هستش. 4141 اگه بازی کنیم و به هافبک دفاعیمون بگیم که خیلی جلو نیاد تو ضد حمله هم به مشکل نمیخوریم. تو دفاع تیمی هم رونی میتونه به هافبک دفاعی کمک کنه. از اونطرف موقع حمله ماتا و رونی کنار هم وسط بازی میکنن و پشت مهاجم که خیلی بهتر میتونن موقعیت خلق کنن.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
البته این ترکیب یک جورایی 4-4-1-1 هستش چون عملاً اون دو نفر گوش یعنی والنسیا و ماتا خیلی به خط حمله اضافه نمیشند و دیگه اینکه حضور ماتا تو یک گوش کلاسیک هم به خودش هم به تیم ضربه میزنه چون اون توی دفاع خوب نیست و خوب با توجه به اینکه اورا هم نفوذاش کم نیست اون عقب خالی میمونه و میشه یک نقطه ضعف بزرگ..... امیدوارم مویس سر عقل بیاد و آنقدر به این گوشه های زمین دل نبنده و ماتا رو بیاره وسط و یانوزای رو هم بزاره همین گوش باشه و دستش نزنه آنقدر......

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اون خیابانی رو ولش تکلیفش با خودش مشخص نیست! فن پرسی بود که ضربه ی سر زد
ممنون، پس من اشتباه متوجه شدم. آخه همون لحظه داشتم تایپ میکردم و صحمه رو ندیدم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکنم تگه از سیستم 4141 استفاده کنیم خیلی بهتره تا اینکه رونی یک خط بره جلوتر و با دو مهاجم بازی کنیم. دلیلش هم ضعف هافبک دفاعی و خط دفاعمون هستش. 4141 اگه بازی کنیم و به هافبک دفاعیمون بگیم که خیلی جلو نیاد تو ضد حمله هم به مشکل نمیخوریم. تو دفاع تیمی هم رونی میتونه به هافبک دفاعی کمک کنه. از اونطرف موقع حمله ماتا و رونی کنار هم وسط بازی میکنن و پشت مهاجم که خیلی بهتر میتونن موقعیت خلق کنن.
خوب این سیستم هم میتونه ایده آل باشه ولی مشکلی که داره اینه که آخر فصل یحتمل دیگه رونی نخواهد بود بارها خوندیم که رونی دوست ندازه توی این بخش بازی کنه و میخواد بیاد جلوتر و اصلاً گفته بودند که دلیل درخواست ترانسفرش هم همین بوده کلاً رونی همونقدر که خوبه همونقدر هم با دخالتها و خواسته هایی که داره مخربه....

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خياباني چه قدر حوف مقت زد ميگه بعد از اشمايكل هيشكس. جاش رو پر نكرد اخه اقاي عزيز فاندرسار پياز بود !!؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خياباني چه قدر حوف مقت زد ميگه بعد از اشمايكل هيشكس. جاش رو پر نكرد اخه اقاي عزيز فاندرسار پياز بود !!؟

خیابانی هزیان زیاد میگه ولی این یکی رو من باهاش موافقم ون درسار یک دروازبان خیلی خوب در کلاس جهانی بود ولی اشمایکل یک فوق بشر بود سیوهاش رو که هنوز آدم نگاه میکنه نه در منچستر بعد از گذشت این همه سال هنوز هیچ کجا مشابه اش رو نمیبینی شاید این اتفاق برای فرگی هم بیفته یعنی اینکه شاید ما بتونیم یک مربی در کلاس جهانی بیاریم ولی اینکه فرگی تکرار بشه یک مقداری دور از انتظاره....مگر اینکه خیلی خوش شانس باشیم....

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اوج شاهکار خیابانی موقع معرفی نفرات تیم تو نیمه دوم بود که آخرین نفری که نام برد اندرسون بود :eek::eek::eek::eek:

تا 10 دقیقه بعدش هم هر موقع اسمالینگ صاحب توپ می شد با نام رافائل صداش می کرد :دی

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اين هم اخرين خبر منچستر در تابستان با ٥٠مليون پوند به دنبال كاواني شب يونايتديتون بخير

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
متاسفانه لیورپول هم برد. تاتنهام هم به همچنین :mad: لااقل اورتون نبره که فاصله مون اینقدر زیاد نشه. لیورپول از تاکتیک بهتری استفاده کرد تا دفاع ده نفرهء فولام رو از هم باز کنه و چندین بار تا آستانهء گل هم رفت تا بالاخره دفاع تو وقت اضافی پنالتی داد.
فکر می‌کنم ما چقدر بد این موقعیت رو از دست دادیم که نتونستیم از فولام امتیاز کامل رو بگیریم. حیف :(
ضمنا من از بازی امشب تیممون راضی بودم. غلط نکنم مویس نه تنها فارسی یاد گرفته، بلکه جزو مشتری‌های ثابت فوروم هم شده. یعنی از تحلیل عالی باتوی عزیز (برای بازی با فولام) کاملا درس گرفته بود.
دیوید جون حالا که داری این نوشته‌ها رو می‌خونی، یک کم به صحبت‌های معین جان هم گوش بده. بازی بعدی منتظریم که با تغییر سیستم یک نتیجه دلچسب بگیری. ممنون :rolleyes:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینهم یک آمار از بازی درصد پاسهای موفق 76 بوده که خیلی جالب نیست و میتونه بهتر بشه ......A-U.jpg

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بالاخره رسیدم خونه!
چقد بازی رو اعصابی بود،
دخه آ عالی بود، همینطور ویدیچ، واقعاً امروز عالی دفاع کرد.
جا داره تشکر کنم از والنسیا واسه اون ضربه سر عالیش :دی
افشین جان رو هم که دوباره ملاقات کردیم و کلی حرص خردیم با هم!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
بالاخره رسیدم خونه!
چقد بازی رو اعصابی بود،
دخه آ عالی بود، همینطور ویدیچ، واقعاً امروز عالی دفاع کرد.
جا داره تشکر کنم از والنسیا واسه اون ضربه سر عالیش :دی
افشین جان رو هم که دوباره ملاقات کردیم و کلی حرص خردیم با هم!
اصلا جان چرا حرص اخه اونقدرا هم بد بازي نكرديم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

موافقم، سر اون توپ های ون پرسی که گل نشد،
بیشتر هم سر 1 دقیقه آخر بازی که دو تا تیم یهو بازی رو وسط نگه داشتن تا بازی تموم شه، ضدفوتبال بود به نظرم!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150

رابين امشب رو فرم نبود شايد نميدونم از قصد اين طور بازي كود يا واقعا رو فرم نبود كاش با هرناندز تعويض ميشد اما اون توپي كه به تير زد بايد گل مسكرد روزاي خوب مياد ..،،،

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شده بودم لیدر:دی اصلان جان در جریانه یه یونایتد یونایتد میگفتم سالن میلرزید:دی حالا الان صدام گرفته!:دی

با این نتایج درخشان بیخیال یورولیگ بشید!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
توپی که اگر گل میشد مویس تبدیل به سوپر من میشد ....1888683_514684258650098_1739380907_n.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به این نمودار دقت کنید
TomCleverleyfirsthalf_3082714.jpg

تصویر سمت چپ پاسهای کلورلی رو در بازی دیشب نشون میده اونهایی که با قرمز نشون داده شده پاسهای ناموفق بوده و آبی ها موفقهاش اگر دقت کنید میبینید هیج پاس بلند موفقی نداده و هر بار که قصد کرده که بلند بفرسته ناموفق بوده اون این فصل 90 درصد پاسهاش درست بوده اما متاسفانه هیچ خلاقیت در کارش نیست بیشتر پاسهارو به عرضی به جناحین خصوصاً سمت راست میفرسته البته دیشب 79.1 درصد پاسهاش موفق بوده و در پست خودش میانگین بدی داشته و حتی نسبت به روزهای قبل خودش حالا اینکه چرا مویس اونرو وسط زمین بازی میگیره و تازه بعد بازی از فرم عالی تام هم میگه و تعریف میکنه بماند...
من فکر میکنم اگر مویس همچنان اصرار ورزی کنه به حضور ماتا در سمت چپ این یعنی اینکه ما کلی پول رو دور ریختیم چون با این پول یک گوش چپ کلاسیک میخردیم مثل دی ماریا خیلی بیشتر به کارمون میومد چه کاری بود که ماتا رو گرفتیم که حالا گاهی هم گوش بازی میکنه ولی تخصصش نیست...

چیزی که برای من جالبه اینه که وقتی ماتا خریداری شد خیلی از منتقدین معتقد بودن که مویس دست رو گزینه درستی گذاشته چرا که به دلیل عدم وجود خلایقیت در خط هافبک فقط پاسهای عرضی کوتاه داده میشه و در نهایت موقعیتی خلق نمیشه یا اگر میشه توسط نفوذ از جناحین با توجه به قدرت حمل توپ والنسیاست
ماتا با توجه به پیشینه اش در چلسی و نمودار کاریش گفته میشد که میتونه مشکل منچستر رو در این قسمت حل کنه البته کسی توقع نداره که ماتا به سرعت جا بیفته ولی در عین حال هیچ منتقدی تصور نمیکرد وقتی منچستر آنقدر به هافبک خلاق نیاز داره مویس بره و یکی از خلاق ترین هافبک های جهان رو بخره ولی بیاره اون رو در نقش گوش کلاسیک بازی بده
یکی از منتقدین انگلیسی وقتی ترکیب دیشب رو دیده بود میگفت من باور نمیکردم که ماتا بخواد گوش بازی کنه وقتی هم که بازی شروع شد علارقم اینکه اون وظیفه اش جور دیگه ای تعریف شده بود ولی به صورت غریزی و بر حسب عادت سعی میکرد به وسط زمین بیاد

به شخصه اگر باز مویس ماتا رو در نقش یک گوش کلاسیک بازی بگیره به عقلش شک خواهم کرد.....

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مصاحبه مویس بعد از بازی :

" در یک بازی شانه به شانه نتیجه عادلانه ای به دست آمد . ما کاملا منسجم بودیم، خوب دفاع کردیم و در دقایق ابتدایی بازی فرصت خیلی خوبی برای گلزنی داشتیم. ما دوست داشتیم که بازی کلا بهتر از این پیش می رفت ولی از نظر تدافعی خوب بودیم و به نظرم کنترل خوبی بر توپ و میدان داشتیم.»

"ما یک یا دو موقعیت خوب برای گلزنی و پیروزی در این بازی داشتیم ولی قبل از این در اولدترافورد با نتیجه 0-1 آرسنال را شکست داده بودیم و اگر در ابتدای فصل به من می گفتند که مقابل آرسنال 4 امتیاز می گیریم، من راضی و خوشحال می شدم. "

وی همچنین درباره سفر به دوبی گفت : " ما معمولا راجع به این موضوع صحبت نمی کنیم. اردوی دوبی ترکیبی از تمرینات سخت و استراحت و رسیدن به آرامش است "

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سلام به بر و بکس
چند روزی اونقدر سرم شلوغ بود نتونستم بیام نت کلا. تا الان خلاصه بازی فولام رو دیدم که واقعا نتیجه افتضاحی بود. نتیجه بازی دیشب هم خوب نبود.

بالا