به این نمودار دقت کنید
تصویر سمت چپ پاسهای کلورلی رو در بازی دیشب نشون میده اونهایی که با قرمز نشون داده شده پاسهای ناموفق بوده و آبی ها موفقهاش اگر دقت کنید میبینید هیج پاس بلند موفقی نداده و هر بار که قصد کرده که بلند بفرسته ناموفق بوده اون این فصل 90 درصد پاسهاش درست بوده اما متاسفانه هیچ خلاقیت در کارش نیست بیشتر پاسهارو به عرضی به جناحین خصوصاً سمت راست میفرسته البته دیشب 79.1 درصد پاسهاش موفق بوده و در پست خودش میانگین بدی داشته و حتی نسبت به روزهای قبل خودش حالا اینکه چرا مویس اونرو وسط زمین بازی میگیره و تازه بعد بازی از فرم عالی تام هم میگه و تعریف میکنه بماند...
من فکر میکنم اگر مویس همچنان اصرار ورزی کنه به حضور ماتا در سمت چپ این یعنی اینکه ما کلی پول رو دور ریختیم چون با این پول یک گوش چپ کلاسیک میخردیم مثل دی ماریا خیلی بیشتر به کارمون میومد چه کاری بود که ماتا رو گرفتیم که حالا گاهی هم گوش بازی میکنه ولی تخصصش نیست...
چیزی که برای من جالبه اینه که وقتی ماتا خریداری شد خیلی از منتقدین معتقد بودن که مویس دست رو گزینه درستی گذاشته چرا که به دلیل عدم وجود خلایقیت در خط هافبک فقط پاسهای عرضی کوتاه داده میشه و در نهایت موقعیتی خلق نمیشه یا اگر میشه توسط نفوذ از جناحین با توجه به قدرت حمل توپ والنسیاست
ماتا با توجه به پیشینه اش در چلسی و نمودار کاریش گفته میشد که میتونه مشکل منچستر رو در این قسمت حل کنه البته کسی توقع نداره که ماتا به سرعت جا بیفته ولی در عین حال هیچ منتقدی تصور نمیکرد وقتی منچستر آنقدر به هافبک خلاق نیاز داره مویس بره و یکی از خلاق ترین هافبک های جهان رو بخره ولی بیاره اون رو در نقش گوش کلاسیک بازی بده
یکی از منتقدین انگلیسی وقتی ترکیب دیشب رو دیده بود میگفت من باور نمیکردم که ماتا بخواد گوش بازی کنه وقتی هم که بازی شروع شد علارقم اینکه اون وظیفه اش جور دیگه ای تعریف شده بود ولی به صورت غریزی و بر حسب عادت سعی میکرد به وسط زمین بیاد
به شخصه اگر باز مویس ماتا رو در نقش یک گوش کلاسیک بازی بگیره به عقلش شک خواهم کرد.....