همين والنسيا نبود گل ميخورديم دييدييوالنسیا داره چه کار میکنه؟! آخه چرا اینجوری بازی میکنه؟! یک بازی یانگ هست که رو اعصابه، یک بازی عم که نیست یک ناءب برحق تو زمین داره که این بازی والنسیا هستش![]()
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
همين والنسيا نبود گل ميخورديم دييدييوالنسیا داره چه کار میکنه؟! آخه چرا اینجوری بازی میکنه؟! یک بازی یانگ هست که رو اعصابه، یک بازی عم که نیست یک ناءب برحق تو زمین داره که این بازی والنسیا هستش![]()
به شخصه دخیا رو غیر از بازی کارلینگ که اونجوری سوتی داد مقصر نمیدونم دفعه قبل هم ضربه محکم بود وقتی دفعش کرد دفاع باید دفعش میکرد البته خوب هم دفع نکردحيف تيرك رابين كاش دخيا و بقيه هميشه اين طور بازي كنن حيف شد.....
قبول كنيم چون بازي حساس بود مويس محتات بازي ميكرد يعني منچستر ولي امروز روز رابين و روني نبود حيف از تيرك رابينبه شخصه دخیا رو غیر از بازی کارلینگ که اونجوری سوتی داد مقصر نمیدونم دفعه قبل هم ضربه محکم بود وقتی دفعش کرد دفاع باید دفعش میکرد البته خوب هم دفع نکرد
اما این بازی رو میشد راحت برد مویس اصلاً از نفراتی که داریم درست استفاده نمیکنه توی این سیستم ماتا میسوزه میشه یکی مثل کاگاوا ولی نکته مثبت این مسابقه بازی خوب اسمالینگ بود و اینکه دفاع و ساختار دفاعی کلاً خوب بود تیم سعی میکرد کمتر سانتر کنه و یک نیم نگاهی هم به نفوذ از عمق داشت که موفق نبودیم ولی بالاخره نفهمیدم چی میشه اگر رونی یک خط بره جلو و ماتا وسط باشه.....
خوب شاید ریسک داشت اگر ما هجومی تر بازی میکردم ولی درکل این یک امتیاز هم به کارمون نمیاد من فکر میکنم چیزی که باعث میشه ما از 2 مهاجم استفاده نکنیم ترس ازباخت مویس هست اون خودش رو در شرایطی نمیبینه که بخواد باز باخت بده ولی باید شهامتش رو داشته باشه و تیم رو جوری که باید ببره ارنج کنه نه جوری که حداقل نبازه....قبول كنيم چون بازي حساس بود مويس محتات بازي ميكرد يعني منچستر ولي امروز روز رابين و روني نبود حيف از تيرك رابين
رابین تیرک زد؟ من این صحنه رو ندیدم! یدونه رونی سانتر کرد و عدنان سر زد که چسنی دفع کرد و خورد به تیرک. عدنان بود دیگه؟؟ یا من اشتباه متوجه شدم.قبول كنيم چون بازي حساس بود مويس محتات بازي ميكرد يعني منچستر ولي امروز روز رابين و روني نبود حيف از تيرك رابين
اون خیابانی رو ولش تکلیفش با خودش مشخص نیست! فن پرسی بود که ضربه ی سر زدرابین تیرک زد؟ من این صحنه رو ندیدم! یدونه رونی سانتر کرد و عدنان سر زد که چسنی دفع کرد و خورد به تیرک. عدنان بود دیگه؟؟ یا من اشتباه متوجه شدم.
حالا پارسال با همون رييس هم كه ١٠ تا نزديم اخه تا كي اين همه انتقاد خسته شديم رابين تك به تك نميرنه يا موقعيت ١٠٠ / روگل نميكنه تقصير مويس هست خسته شديم به خدا يه بازي نشد بيايد بگين خوب بوديم اونم تو روزي كه تيم مثل جنازه هست دفاع خوب و بي نقص بود و مهاجم ها كم دقتخوب شاید ریسک داشت اگر ما هجومی تر بازی میکردم ولی درکل این یک امتیاز هم به کارمون نمیاد من فکر میکنم چیزی که باعث میشه ما از 2 مهاجم استفاده نکنیم ترس ازباخت مویس هست اون خودش رو در شرایطی نمیبینه که بخواد باز باخت بده ولی باید شهامتش رو داشته باشه و تیم رو جوری که باید ببره ارنج کنه نه جوری که حداقل نبازه....
آدابایور امروز هم 2 تا گل زده از وقتی که در ترکیب قرار گرفته حداقل یک گل رو در هر مسابقه زده معلوم نیست ویلاش بواش چرا بازیش نمی دادتاتنهام با اخراج ویلاش بواش چقدر پیشرفت کرده...
تاتنهام 4 - 0 نیوکاسل اونهم تو زمین نیوکاسل.