• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
والنسیا داره چه کار میکنه؟! آخه چرا اینجوری بازی میکنه؟! یک بازی یانگ هست که رو اعصابه، یک بازی عم که نیست یک ناءب برحق تو زمین داره که این بازی والنسیا هستش :mad:
همين والنسيا نبود گل ميخورديم دييديي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تو دفاع عالي داريم كار ميكنيم

رييس نشيته پيش ولبك و فلچر

داره نصيحت ميكنه :دي

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مويس دلش نمياد تعويض كنه ؟!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
نميدونم چرا اورا بد بازي ميكنه راست شده اوتوبان اههه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مرسي مويس ادنان گل ميخواييم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خدا رحم كرد بهشون

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
چه قدر اسكلي خياباني

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این کلورلی تو هر تیم دیگه ای بود یک نیمکت نشین محض بود!! یاد بازیش در سال اول حضورش در تیم اصلی بخیر

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حيف تيرك رابين كاش دخيا و بقيه هميشه اين طور بازي كنن حيف شد.....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حيف تيرك رابين كاش دخيا و بقيه هميشه اين طور بازي كنن حيف شد.....

به شخصه دخیا رو غیر از بازی کارلینگ که اونجوری سوتی داد مقصر نمیدونم دفعه قبل هم ضربه محکم بود وقتی دفعش کرد دفاع باید دفعش میکرد البته خوب هم دفع نکرد
اما این بازی رو میشد راحت برد مویس اصلاً از نفراتی که داریم درست استفاده نمیکنه توی این سیستم ماتا میسوزه میشه یکی مثل کاگاوا ولی نکته مثبت این مسابقه بازی خوب اسمالینگ بود و اینکه دفاع و ساختار دفاعی کلاً خوب بود تیم سعی میکرد کمتر سانتر کنه و یک نیم نگاهی هم به نفوذ از عمق داشت که موفق نبودیم ولی بالاخره نفهمیدم چی میشه اگر رونی یک خط بره جلو و ماتا وسط باشه.....
آهان یک چیز دیگه هم خوب بود اونهم اینکه ما در ضعیف ترین زمانمون هم به آرسنال نباختیم و این خودش خیلی خوب بودحق میدم به هوادارهای آرسنال که بگن اگر الان منچستر رو نبریم خوب کی ببریمشون...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
به شخصه دخیا رو غیر از بازی کارلینگ که اونجوری سوتی داد مقصر نمیدونم دفعه قبل هم ضربه محکم بود وقتی دفعش کرد دفاع باید دفعش میکرد البته خوب هم دفع نکرد
اما این بازی رو میشد راحت برد مویس اصلاً از نفراتی که داریم درست استفاده نمیکنه توی این سیستم ماتا میسوزه میشه یکی مثل کاگاوا ولی نکته مثبت این مسابقه بازی خوب اسمالینگ بود و اینکه دفاع و ساختار دفاعی کلاً خوب بود تیم سعی میکرد کمتر سانتر کنه و یک نیم نگاهی هم به نفوذ از عمق داشت که موفق نبودیم ولی بالاخره نفهمیدم چی میشه اگر رونی یک خط بره جلو و ماتا وسط باشه.....
قبول كنيم چون بازي حساس بود مويس محتات بازي ميكرد يعني منچستر ولي امروز روز رابين و روني نبود حيف از تيرك رابين

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
قبول كنيم چون بازي حساس بود مويس محتات بازي ميكرد يعني منچستر ولي امروز روز رابين و روني نبود حيف از تيرك رابين

خوب شاید ریسک داشت اگر ما هجومی تر بازی میکردم ولی درکل این یک امتیاز هم به کارمون نمیاد من فکر میکنم چیزی که باعث میشه ما از 2 مهاجم استفاده نکنیم ترس ازباخت مویس هست اون خودش رو در شرایطی نمیبینه که بخواد باز باخت بده ولی باید شهامتش رو داشته باشه و تیم رو جوری که باید ببره ارنج کنه نه جوری که حداقل نبازه....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

رابین تیرک زد؟ من این صحنه رو ندیدم! یدونه رونی سانتر کرد و عدنان سر زد که چسنی دفع کرد و خورد به تیرک. عدنان بود دیگه؟؟ یا من اشتباه متوجه شدم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک چیز دیگه هم بگم من اگر جای مویس بودم بجای کلورلی ماتا رو بازی میدادم و یانوزای رو به گوش میبردم حتی اگر میخواستم که از سیستم 4-2-3-1 خودم استفاده کنم اینجوری حداقل شاید بهتر میشد درسته که ماتا در کارهای دفاعی ضعیفه ولی این کلورلی هم تو دفاع هم تو حمله ضعیفه و هیج کارایی خاصی نداشت فقط دوندگیش خوب بود....

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در خط میانی و حمله جز اون سانتر رونی و ضربه ی سر فن پرسی دیگه هیچی ندیدیم , در خط دفاع خوب بودیم دخیا هم عالی بود
کلا مساوی قابل قبول بود وقتی در خونمون مقابل تیم ته جدولی امتیاز از دست می دیم کسی انتظار نداره در خانه ی تیم دوم جدول امتیاز کامل بگیریم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رابین تیرک زد؟ من این صحنه رو ندیدم! یدونه رونی سانتر کرد و عدنان سر زد که چسنی دفع کرد و خورد به تیرک. عدنان بود دیگه؟؟ یا من اشتباه متوجه شدم.
اون خیابانی رو ولش تکلیفش با خودش مشخص نیست! فن پرسی بود که ضربه ی سر زد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خوب شاید ریسک داشت اگر ما هجومی تر بازی میکردم ولی درکل این یک امتیاز هم به کارمون نمیاد من فکر میکنم چیزی که باعث میشه ما از 2 مهاجم استفاده نکنیم ترس ازباخت مویس هست اون خودش رو در شرایطی نمیبینه که بخواد باز باخت بده ولی باید شهامتش رو داشته باشه و تیم رو جوری که باید ببره ارنج کنه نه جوری که حداقل نبازه....
حالا پارسال با همون رييس هم كه ١٠ تا نزديم اخه تا كي اين همه انتقاد خسته شديم رابين تك به تك نميرنه يا موقعيت ١٠٠ / روگل نميكنه تقصير مويس هست خسته شديم به خدا يه بازي نشد بيايد بگين خوب بوديم اونم تو روزي كه تيم مثل جنازه هست دفاع خوب و بي نقص بود و مهاجم ها كم دقت

....ببخشيد به خاطر مويس به تيم بالاي جدول اون هم تو خونش ٨تا نزديم

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نمی دونم شاید استدلالم درست نباشه اما احتمالا به خاطر این مویس گوش ها رو شلوغ میکنه که از فشار رو گوش های دفاعی کاسته بشه،مخصوصا اورا،اما در عوض با این کار حرکات عمقی تعطیل میشه رسما،چون دیگه کسی پشت مهاجم نیست که بخواد برای تک مهاجم بازیسازی کنه

رونی و رابین هم متاسفانه بعد مصدومیت افت کردن و راندمان خط حمله پایین اومده

نکته خوبی که این بازی داشت دفاع خوب تیم بود،تو بازی رفت هم همین طوری عملکرد دفاع خوب بود،من نمیدونم اینا میمیرن تو همه بازیا اینطور باشن :دی،و اینکه بعد مدت ها دوباره زوج ویدیچ و فردیناند رو در مرکز دفاع دیدیم و عملکرد خوبشون تو سال های اخیر دوباره تداعی شد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تاتنهام با اخراج ویلاش بواش چقدر پیشرفت کرده...
تاتنهام 4 - 0 نیوکاسل اونهم تو زمین نیوکاسل.
آدابایور امروز هم 2 تا گل زده از وقتی که در ترکیب قرار گرفته حداقل یک گل رو در هر مسابقه زده معلوم نیست ویلاش بواش چرا بازیش نمی داد
کلا با این نتایج باید قید سهمیه ی یورو لیگ رو هم بزنیم تاتنهام قشنگ فاصله انداخت

بالا