• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
روی کین:

شاگردان مویس با عملکردی فاجعه بار حتی نتوانستند شوتی را روانه دروازه المپیاکوس کنند و روی کین اعتقاد دارد مقصر این موضوع سر آلکس فرگوسن است.

"من فکر می کنم دیوید مویس از دیدن این بازیکنان شوکه شده باشد؛ احتمالا وقتی در تابستان وی به یونایتد رفت از دیدن کیفیت بازیکنان شوکه شده است. امشب، شبی معنا دار برای هواداران و مویس و دستیارانش است. فکر می کنم هیچ کدام از ما نمی توانستیم چنین نتیجه ای را پیش بینی کنیم. هرچند المپیاکوس بسیار، بسیار، بسیار عالی بود."

کین همچنین در پایان صحبت هایش در واکنش به مصاحبه مایکل کریک با انتقادهای شدید خود وی را مورد تخریب قرار داد.

وی در این باره گفت: "مصاحبه ی او بعد از بازی مسخره بود؛ کمی به خودتان بیایید، مانند دلقک ها پشت سر هم می گویند 'بازی بعد'، 'بازی بعد'؛ برای برخی از آنان نباید بازی بعدی وجود داشته باشد."

پ.ن: این پاراگراف آخر عالیییییییه عالی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دیشب وقتی از دقیقه 70 بازی رو دیدم ، یه لحظه فکر کردم منچستر اون لباس سفید قرمزها هستند ... بعد دیدم نه اینجوری نیست .
واقعا آدم این منچستر رو می بینه ناراحت میشه حتی واسه من که رئالی هستم . من اصلا نمی دونم فرگوسن چی فکر کرد که مویس رو پیشنهاد داد . صدر آخر حرف هاش به یک چیز جالب اشاره کرد اونم اینکه مویس توی 11 سال اورتون رو با 120 میلیون بست و نتایج نسبتاً خوبی گرفت اما خوب اورتون هیچ وقت به قهرمانی فکر نکرده اما منچستر فلسفه باشگاهش قهرمانی هست .
فکر می کنم مویس یک قهرمان نیست و شخصیت قهرمانی نداره و برای تیم هایی خوبه که می خوان همون وسط های جدول بمونن .

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عاشق روی کین بودم هرچند این اواخر با مربی در افتاد اما شخصیت توی بازیش رو عاشقش بودم چون شبیه خودم بود:p:D:D توی زمین به بابای خودتم اگه تو تیم مقابل باشه نباید رحم کنی خشونت باید جزئی از ذات یه بازیکن هافبک دفاعی و دفاع باشه البته تا حدی که به تیم ضررنزنه یا اخراج شی اما وقتی مهاجم حریف از بازیکن روبرو حساب نبره نتیجه واقعا افتضاع هست هافبک دفاعی و مدافع باید ابهت و خشونت تو چهرش مشخص باشه باید به حد کمال سختگیر باشه شما تو این بازی چند بار دیدین که مهاجم در حالی که پشت به دروازه هست میچرخه و هرکاری دلش میخواد میکنه نباید مدافع اصلا اجازه چرخیدن بده اینقدر باید چسب و سریش باشه
شخصیت روی کین و سیمئونه نزدیک بهم هست فکر میکنم روی کین هم با کمی تجربه مربیگری میتونه مربی موفقی باشه در اینده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سلام دوستان باخت بسيار بدي بود و يك ركورد ديگه شكسته شد من حودم حامي مويس بودم ولي...
فرگوسن هم نبايد اين رو جايگزين ميكرد رابين هم ميره
راستي مگه قرار نبود المپياكوس بدون تماشاچي بازي كنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Last edited by a moderator:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
باز هم صبح شد و در بین تیتر سایتها و روزنامه ها دنبال خبر مسرت بخش گشتیم و باز هم افسوس خوردیم که خبری نبود :( پس کی این تیتر میاد بیرون که مویس اخراج شد؟!:( آخه چرا این مویس رو اخراج نمیکنن؟! بابا اون ویلاش بواش رو گذاشتن کنار، شروود ترکوند. الان مویس رو بذارن کنار، فیل نویل میترکونه دیگه :D:(

در راستای بازی دیشب:

60218153766748507091.jpg

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
واقعا باختیم؟ شکه شدم.مویس یالا برو از این تیم.........................
باختیمش به کنار، باید ببینیم دیشب چجوری بازی کردیم. ترکیب اولیه افتضاح، تاکتیک تیمی مثل همیشه 4231، برنامه ای جز حفظ توپ و گرفتن مساوی نداشتیم و در حقیقت plan B & C رو بیخیال چون plan A هم نداشتیم. کل موقعیتهایی هم که خلق کردیم یک شوت رابین بود فکر کنم.
امیدوارم بازیکنهای سابق و اسطوره های باشگاه دست از حمایت مویس بردارن تا پروسه گذار از مویس سریعتر تسریع بشه. لامصب این پروسه گذار از مویس از خداحافظی فرگی هم سخت تره!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قسم میخورم اگه مویس رو مربی بایرن کنن فاصله امتیازیش با تیم دوم بوندس لیگا روز به روز کمتر میشه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مثل اینکه مویس احراج شده..آره؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس از منچستر اخراج میشود یورگن کلوپ جایگزین مویس

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
راجب جایگزین کسی صحبتی نکرده هنوز یعنی حداقل من جایی ندیدم ولی راجب رفتن مویس چرا حرفهای زیادی زده شده......

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خداییش یه مربی خوب با بازیکنای متوسط داره یه مربی بد با بازیکنای بزرگ رو شکست میده. حکایت این بازی هست.

المپیاکوس واقعا داره با نظم و برنامه بازی میکنه. پرس شدید. حرکات عمقی به مرکز دفاع یونایتد و در مقابل یونایتد سر در گم.

خدایا میشه امشب خبر استعفا و اخراج مویس رو بشنوم ؟
اشتباه نکن مهرداد خان یک مربی نرمال با بازیکنان نرمال تر داره یک تیم با بازیکنان خوب و یک مربی مفتضح رو میبره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشتباه نکن مهرداد خان یک مربی نرمال با بازیکنان نرمال تر داره یک تیم با بازیکنان خوب و یک مربی مفتضح رو میبره...
به هر حال به جز چلسی و لیورپول و سیتی که از نظر بازیکن وضعشون بهتر از ماست بقیه تیمها با بازیکنایی منچستر رو بردن که پایین تر از بازیکنای منچستر بودن. اما چون افکار سرمربیشون به افکار سرمربی منچستر غلبه کرد بازی رو بردن.

مویس یه طرح بیشتر تو ذهنش نداره . سانتر و سانتر. عملا حریف ها کاملا میدونن منچستر چطور بازی میکنه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به هر حال به جز چلسی و لیورپول و سیتی که از نظر بازیکن وضعشون بهتر از ماست بقیه تیمها با بازیکنایی منچستر رو بردن که پایین تر از بازیکنای منچستر بودن. اما چون افکار سرمربیشون به افکار سرمربی منچستر غلبه کرد بازی رو بردن.

مویس یه طرح بیشتر تو ذهنش نداره . سانتر و سانتر. عملا حریف ها کاملا میدونن منچستر چطور بازی میکنه.
کاملا مهرداد جان بنده دارم حرف شمارو تایید میکنم که منچستر از اون بازیهایی که تو این فصل ازش دیدم هیچ تاکتیک یا برنامه ای خاصی توی زمین نشون نداده و شما نگاه کنید که مارتینز با اورتون خیلی بهتر از مویس تا الان نتیجه گرفته، که مشخص میکنه که مویس تو اورتون هم کسی نبوده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلوب؟؟
یعنی میاد اون تیمی که اونقدر واسش زحمت کشیده(البته داره نابود میشه) رو ول میکنه؟
اتلتیک هم بعید میدونم که ول کنه بیاد منچستر، ولی من با گاس هیدینگ هم خیلی راضی هستم، الان مربی کجاست؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کلوپ مگه یتیمه که بیاد منچستر؟! الان دورتمند تقریبا به مرحله ی بعد لیگ قهرمانان صعود کرده و منچستر تقریبا حذف شده
انتظار نداشته باشید کلوپ فقط بخاطر $ به تیم خودش و هوادارهاش در این موقعیت حساس پشت کنه و خائن لقب بگیره دورتمند سهمیه ی سال بعد لیگ قهرمانان رو هم تقریبا داره ولی منچستر حتی سهمیه ی یورو لیگ هم براش سخته بگیره
الان بنظرم بهترین گزینه در صورت کناره گیری یا اخراج مویس , یوپ هاینکس هست! درسته بازنشست شده ولی برگرداندنش با کمی لابی و مذاکره زیاد دور از دسترس نیست
حداقل اگه خودش به کارش اعتماد داره بجای خونه نشستن می تونه با نجات دادن منچستر از این وضعیت در کنار $ شخصیت قهرمان و محبوب در بین هواداران بین المللی ترین تیم لقب بگیره

بالا