SILENT_66A
Registered User
همون بهتر بکشنش از شرش راحت بشیماین مطلب در شبکه های اجتماعی مطرح شده
راستی و دروغ بودنش رو نمیدونم.
همون بهتر بکشنش از شرش راحت بشیماین مطلب در شبکه های اجتماعی مطرح شده
راستی و دروغ بودنش رو نمیدونم.
هم رابین هم کاگاوا و هم زاها البته دست زاها درد نکنه چون تا اینجای کار تنها کسی بوده که یجوری مویس رو چزوندهرفتن ون پرسی خیلی چدی شده، تقریباً همه خبرگذاری ها نارضایتی ون پرسی رو انعکاس دادن،
البته حق داره، یک به دلیلی که مهرداد عزیز گفت، دو اینکه هم رابین هم کاگاوا از دلایل اصلی اومدنشون به یونایتد وجود فرگوسن بود، با اینکه عذرخواهی کرد ازشون اما به نظرم خیلی ظلم کرد در حقشون
اینم یجوره که میشه به قضیه نگاه کرد، مخصوصاً از دید طرفدارای آرسنال.
در هر صورت تازه داشت با تمدید قرارداد رونی منچستر جمع و جور میشد که دوباره شدید افتاد تو حاشیه!اینم یجوره که میشه به قضیه نگاه کرد، مخصوصاً از دید طرفدارای آرسنال.
تا حد زیادی هم درسته به نظر من، توی فروم های خارجی هم خیلی ها گفته بودن که رابین یه گلوری هانتره!
وقتی تو فصل اول حضورش قهرمان شده و وآقای گل...
البته از اون طرف هم 30 سالشه و اگه بخواد این سالای آخر رو زیر نظر مویس بگذرونه کلاً همون یه جام بیشتر نمیشه!
موندم والا!
هر کس دیگه ای باشه ازین وضع ناراحت میشه... ولی باید یه سال دیگه هم بمونه تا ببینه وضعیت چجوری پیش میرهیک خبر بد دوستان، RVP انگار از بودنش تو تیم راضی نیست و قصد رفتن آخر فصل رو داره...
خیلی خیلی از این وضعیت منچستر ناراضی هستش...
اتفاقاً چیچا اصلاً حرف بدی نزده.چيچا افتاده به چرت و پرت گويي بهتره كه از تيم جدا شه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
راستشو بخواین رابین که دیگه وارد 30 سالگی داره میشه و حداکثر 4-3 سال دیگه از دوران حرفه ای فوتبالش مونده، باید هم به فکر فرو بره با این وضعیت، و واسش موندن یا رفتن در هر صورت ریسک هستش...هر کس دیگه ای باشه ازین وضع ناراحت میشه... ولی باید یه سال دیگه هم بمونه تا ببینه وضعیت چجوری پیش میره
حالا من یجا خوندم که 12 بازی بهش فرصت دادن...اگه لینکشو پیدا کردم میزارم براتون دوستان.مهم :
David Moyes will be reportedly sacked should he lose fixtures to rivals Manchester City and Liverpool in the month of March, according to the Sun.
به گزارش سان دیوید مویس در صورتی که بازیهای ماه مارچ را به رقبای یونایتد، لیورپول و سیتی که به اولدترافورد خواهند امد ببازد، اخراج خواهد شد.