• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
حقیقت اینه من اهل کل کل نیستم، شناخت زیادی هم نسبت به تیمی که ازش دفاع می کنین ندارم و اینجا هم جاش نیست ولی چون بحث اون دو تا فینال رو کردین، احساس وظیفه کردم یکی دو نکته رو بگم.

اگر تیم بارسا تونست اون دو فینال رو فتح کنه، بیشتر از اینکه به لطف تفکر مربی و هزینه ی باشگاه باشه، به خاطر تفکر رئیس بود که به فوتبال اصیل اعتقاد داشت و وسیله رو به خاطر هدف فتح جام، توجیه نکرد.
وگرنه خیلی راحت مثل چلسی و اینتر میتونست با دفاع چندلایه و فشرده، با توجه به مهره های دفاعی و توانایی خود رئیس، درصد موفقیتشو افزایش بده.

ولی اگر از زاویه ی یه یونایتدی به این دو فینال نگاه کنیم، بیشتر از اینکه از تیم بارسا دلخور باشم، از تیم داوری ای که بارسا رو به فینال میاورد دلخورم، منظورم همون فاجعه ی داوری نیمه نهایی مقابل چلسی و یا بازی مقابل توپچی ها هست، صد در صد اگر تو فینال یه تیم لندنی مقابل ما بازی می کرد، با توجه به شناخت رئیس، شانس برنده شدنمون چند برابر میشد.
پس نتیجه می گیریم عوامل زیادی، حالا خواسته یا ناخواسته، دست به دست هم داد تا یونایتد هنوز هم تو CL کم افتخار باشه.
بگذریم گذشته ها، گذشته.

به نظرم اگر مویس بخواد چیزی از خودش نشون بده، آخرین شانسش فرداشبه، وگرنه نیمکت یونایتد جای مربی هایی که نتایج زیگزاگی می گیرن، نیست.
اینم تقدیم به هواداری گل یونایتدی، به امید تداعی شدن خاطراتی مثل این تو بازی فردا شب:

بازی چلسی آره ولی فینال 2011 بارسلونا با اقتدار اومد فینال و خود فرگوسن گفت ما به بهترین تیم دنیا باختیم
سال 2010 بارسلونا با گل آفساید میلیتو حذف شد همون سالی که بارسلونا به خاطر آتشفشان های ایسلند مجبور شد زمینی به ایتالیا بره اشتباهات داوری به ضرر بارسلونا هم بوده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
داداش شرمنده ها، اما منظق بحثتون در نوع خودش خیلی جالبه.
بایرن ستاره های لیگ رو جذب میکنه و بقیه ی تیم ها رو عقیم.
از نویر گرفته تا تونی کروس، دانته، گوتزه، مانژوکیچ، لواندوفسکی و ....
ستاره های تیم های رقیب رو به دست میاره. شما چندتا تیم توی بوندس لیگا میشناسید که ستاره های بایرن رو خریده باشن یا بتونن در اوج از چنگال اون تیم در بیارن؟

نرخ مالیات در آلمان بیشترین نرخ در اروپاست. شکی ندارم که بایرنی ها برای خرید بازیکنان تخلفات مالیاتی انجام میدن. نمونش نویر رو با اون کیفیت با 20 میلیون یورو خریداری کردند. یا گوتزه رو با اون کیفیت با 37 میلیون یورو. بازیکنی که مطمئنا پیشنهادهای بسیار بالای 50 میلیون یورویی داشته. زمانی که بیل، نیمار، کاوانی و .... با قیمتهای نجومی منتقل میشن گوتزه با 37 میلیون یورو به بایرن میره و قبل از فینال سی ال هم این خبر رو علنی میکنند. کلا بوندس لیگا حیاط خلوت بایرن مونیخ شده. چندسالی شل گرفته بوده اما الان ....

میلاد من قویاً میگم رئال خیلی بیشتر خرج کرده. فکر کنم در این چندسال تا 2012 حدود 1میلیارد و 200 میلیون یورو هزینه کرد، بارسا فکر کنم 700 یا 800 تا بودش.

پ.ن: راستی اینجا تاپیک من یو هستش انگاری :general705:
باز هم مثل همیشه میزنی وسط خال عزیزم...
ولی کلا من میگم که اختلاف خرج این دو تیم با بقیه تیمهای باشگاهی جهان خیلی زیاد هستش که باعث میشه فوتبال در خود اسپانیا غیر از این دو تیم هیچ باشگاه دیگه ای نباشه و باشگاههای ایتالیایی که عملا از صحنه فوتبال محو شدن(90 درصد بخاطر مشکلات مالی) و بقیه باشگاههای جهان هم به غیر از چند مورد(من سیتی، PSG و چلسی) نتونن به هیچ شکل با این دو تیم رقابت کنن...
واسه همین دارم میگم که فوتبال رو نابود کردن...
من به شخصه دلم واسه او CL هایی که تورس دقیقه 120 نتیجه بازی رو عوض میکرد یا اینزاگی غوغا میکرد یا یوونتوس 3 تا به رئال میزد یا وقتی منچستر و چلسی بهم میخوردن و بازی خونی میشد خیلی تنگ شده...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چند خبر کوتاه:
خوب امروز هم خبر حمایت سربابی چارلتون از دیویس مویس روی سایتها اومده و گفته که مویس انتخاب درست بوده.
یک خبر هم گاردین زده که یونایتد با دو بازیکن به توافق رسیده ولی اسمی برده نشده که سایتها گفتن احتمال زیاد یکی از این دو بازیکن کاروالهو هستش و اون یکی هم احتمالا گوندوگان یا کوءنتراءو.
ضمنا امروز خبر علاقه موناکو به کاروالهو هم منتشر شده! که خدا بخیر بگذرونه.
فلچر تابستون تو لیست فروش قرار میگیره.
گری نویل گفته یونایتد باید بیخیال کروس بشه و بجاش گوندوگان رو بخره.
مثل اینکه رءال حاضره کوءنتراءو رو 10 میلیون پوند بفروشه.
بایرن واسه کروس 20 میلیون پوند مدنظرش هست.
گوندوگان 25 میلیون پوند که گفته شده قسمتی از این مبلغ رو انتقال کاگاوا به دورتموند شامل میشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چند خبر کوتاه:
خوب امروز هم خبر حمایت سربابی چارلتون از دیویس مویس روی سایتها اومده و گفته که مویس انتخاب درست بوده.
یک خبر هم گاردین زده که یونایتد با دو بازیکن به توافق رسیده ولی اسمی برده نشده که سایتها گفتن احتمال زیاد یکی از این دو بازیکن کاروالهو هستش و اون یکی هم احتمالا گوندوگان یا کوءنتراءو.
ضمنا امروز خبر علاقه موناکو به کاروالهو هم منتشر شده! که خدا بخیر بگذرونه.
فلچر تابستون تو لیست فروش قرار میگیره.
گری نویل گفته یونایتد باید بیخیال کروس بشه و بجاش گوندوگان رو بخره.
مثل اینکه رءال حاضره کوءنتراءو رو 10 میلیون پوند بفروشه.
بایرن واسه کروس 20 میلیون پوند مدنظرش هست.
گوندوگان 25 میلیون پوند که گفته شده قسمتی از این مبلغ رو انتقال کاگاوا به دورتموند شامل میشه.
چقد خبر!!
حالا نظرای من!
کاروالهو بعید میدونم یونایتدو ول کنه واسه موناکو، زیادی جوونه برای اینکه خودشو به پول و تجمل بفروشه.
دوست ندارم فلچز بره، کمک کرده از بازگشتش به تیم
با گری موافقم! 300 هزار پوند در هفته خییلی زیاده!
کاگاوا رو هم به نظرم باید نگه دارن، ترکیبش با رونی و ماتا عالیه، اگه قرار باشه کسی بره به نظرم ون پرسیه، با تمام علاقه ای که بهش دارم رونی و رابین توی یه ترکیب جا نمیشن، البته در صورتیکه ماتا و شنجی هم بازی کنن، که بودن 0جفتشون دینامیک ترین ترکیب یونایتد بوده!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چقد خبر!!
حالا نظرای من!
کاروالهو بعید میدونم یونایتدو ول کنه واسه موناکو، زیادی جوونه برای اینکه خودشو به پول و تجمل بفروشه.
دوست ندارم فلچز بره، کمک کرده از بازگشتش به تیم
با گری موافقم! 300 هزار پوند در هفته خییلی زیاده!
کاگاوا رو هم به نظرم باید نگه دارن، ترکیبش با رونی و ماتا عالیه، اگه قرار باشه کسی بره به نظرم ون پرسیه، با تمام علاقه ای که بهش دارم رونی و رابین توی یه ترکیب جا نمیشن، البته در صورتیکه ماتا و شنجی هم بازی کنن، که بودن 0جفتشون دینامیک ترین ترکیب یونایتد بوده!
اصلان جان منم با فروش رابین علیرغم میل باطنی موافقم و تنها دلیل واسه اینکار رو بازگشت رونی به پست اصلیش میدونم چون اینجوری ماتا هم به پست اصلیش میاد و برآیند کل این اتفاقات به نفع تیم هستش. بازی رونی پشت مهاجم بنظر من ضررش بیشتر از منفعتش هست.
اون 300 هزار پوند رو فکر کنم برای حقوق کروس گفتی که باید بگم من تو هیچ سایتی این مقدار حقوق هفتگی رو ندیدم و تنها یکبار صحبت از حقوق هفتگی 250 هزار پوند بود که بنظر من همون 250 هزارتا هم زیاد هستش. کروس از بایرن درخواست حقوق 150 هزار پوند در هقته رو کرده که بایرن مخالفه و بنظر من نهایتا 200 هزار پوند و البته قرارداد حداقل 5 ساله میتونه مناسب باشه و بیشتر از این بنظر من اشتباهه.
راجع به کاگاوا هم بنظر من با وجود ماتا و بازگشت پاول و لینگارد و البته وجود آلترناتیو رونی در پست پشت مهاجم، داره هدر میره و به نفع خودش و تیمه که به دورتموند برگرده چون کاراییش واقعا تو پست وینگر پایینه و با توجه به خرید 100% یک وینگر تخصصی توی تابستون، سال آینده بازی کمتری نسبت به امسال بهش میرسه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جان منم با فروش رابین علیرغم میل باطنی موافقم و تنها دلیل واسه اینکار رو بازگشت رونی به پست اصلیش میدونم چون اینجوری ماتا هم به پست اصلیش میاد و برآیند کل این اتفاقات به نفع تیم هستش. بازی رونی پشت مهاجم بنظر من ضررش بیشتر از منفعتش هست.
اون 300 هزار پوند رو فکر کنم برای حقوق کروس گفتی که باید بگم من تو هیچ سایتی این مقدار حقوق هفتگی رو ندیدم و تنها یکبار صحبت از حقوق هفتگی 250 هزار پوند بود که بنظر من همون 250 هزارتا هم زیاد هستش. کروس از بایرن درخواست حقوق 150 هزار پوند در هقته رو کرده که بایرن مخالفه و بنظر من نهایتا 200 هزار پوند و البته قرارداد حداقل 5 ساله میتونه مناسب باشه و بیشتر از این بنظر من اشتباهه.
راجع به کاگاوا هم بنظر من با وجود ماتا و بازگشت پاول و لینگارد و البته وجود آلترناتیو رونی در پست پشت مهاجم، داره هدر میره و به نفع خودش و تیمه که به دورتموند برگرده چون کاراییش واقعا تو پست وینگر پایینه و با توجه به خرید 100% یک وینگر تخصصی توی تابستون، سال آینده بازی کمتری نسبت به امسال بهش میرسه.
300 هزار رو بعد از همون 250 هزار تا نوشتن، گفتن که شورولت 50 هزار پوند دیگه هم میده، موافقم من هم، نهایت 200 هزارپوند، هر چند که همین هم زیاده!
درباره کاگاوا هم اگه بتونیم یه وینگر مثل رویس (از نظر کیفیت) جذب کنیم، حق با شماست، اما خود من به شخصه ترکیب بازی با وست هم رو بیشتر میپسندم، اگه جای یانگ عدنان رو بازی میداد بهتر هم میشد، ماتا، کاگاوا و یانوزای سه تاشون پست تخصصیشون پشت مهاجمه، هر سه هم میتونن توی وینگ هم بازی کنن، وقتی سه تاشون باشن با دو تا هافبک جنگنده پشتشون بازی جلوی زمین خیلی شناورتر میشه، مدام میتونن جا عوض کنن، پتانسیلش رو هم دارن، همینطور که ماتا و کاگاوا پستهاشون رو عوض میکردن و هر موقع لازم بود یکیشون وسط بود و اون یکی گوشه تر.
در کل ایده آل برای من اینه که از اون حالت بازی با وینگرهای کلاسیک خارج شیم، چون بازیکنامون رو زمین خیلی بهترن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبری از ترکیب نیست ؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستی بازی ساعت چنده؟؟
از وقتی این ساعتا جابجا شدن همیشه علامت سؤالمo_O:general607:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
الان دقیقا 55 دقیقه مونده به بازی. اگرچه امید زیادی به بازی ندارم اما در هر صورت بازم برام جذابه.امیداوارم آقای ترسو این دفعه بازم گند نزنه.امید ما به شماره 10 هست.خدارو چه دیدی.شاید یه برگردون دیگه زد.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
De Gea; Rafael, Ferdinand, Jones, Evra; Carrick, Cleverley, Fellaini; Mata, Welbeck, Rooney

Bench: Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Young, Valencia, Hernandez

City: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko #MCFC

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ترکیب اصلی:
De Gea; Rafael, Ferdinand, Jones, Evra; Carrick, Cleverley, Fellaini; Mata, Welbeck, Rooney
ذخیره:
Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Young, Valencia, Hernandez

سیتی:
Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخه من نمیدونم چی از این کلورلی دیده که گذاشدتش تو ترکیب؟؟؟؟؟؟
میگم دوستان خبری ندارن؟ شاید کاگاوا هم یه کارایی با خانم بچه های این ابله کرده؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Cleverly???!??!??

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
تقریباً میشد حدس زد همچین ترکیبیو، سیتی بازیکنای خوبی داره و وسط زمین خیلی قوین،
نمیشد کاگاوا رو بذاره، باید جنگنده باشن و خوب بدوئن، کلورلی با این که خیلی خوب نیست اما تو این زمینه به کار میاد. با ترکیبی که چلوی وست هم بازی کردیم اگه میومدیم مطمئن باش اتوبان میشد اون وسط!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حدود نیم ساعت باقی مونده ... امیدوارم از این شکست های تاریخی نخوریم!
راستشو بخوای شک ندارم که میریم تو 4-3 تا باز هم...
دوستان یک سوال:
من یک DVB PCTV گرفتم که بتونم شبک ورزش رو بگیرم و بازیهارو زنده ببینم، ولی کیفیت افتضاحی داره و وقتی بازیهارو نگاه میکنم هیچ وقت Full Screen نیست و عملا انگار SCOP هستش، با Blaze HDTV کانال هارو میبینم، کسی راهنمایی، نکته ای، چیزی برای کمک نداره بگه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
وات د فاز!!! کلورلی!!! گاد!!! امیدوارم استاد مویس توجیحی برای این انتخاب داشته باشن.

بالا